Το λέω εγώ. Δεν σπρώχθηκε χθες ο Ολυμπιακός
Και κατά 90% δεν είδες το ματς του Ολυμπιακού. Έχω δίκιο?
Το λέω εγώ. Δεν σπρώχθηκε χθες ο Ολυμπιακός
Και κατά 90% δεν είδες το ματς του Ολυμπιακού. Έχω δίκιο?
Ποιος θα πληρωσει ομως τωρα τα λαστιχα?:roll:
ρε φιλε και εγω ολυμπιακος στη φαση με το ζεβλακοφ υπηρχε πεναλτυ ομως
οσο για τα λαστιχα, μη μιλησω για βαρδινογιαννηδες (μεγαλους) τοτε
αντε και ο ολυμπιακος δε εχει καθαρη τη φωλια του, επι 5 χρονια με διαιτησια κερδιζε
εχει να πεσει γελιο με τον πανοπουλο επομενη αγωνιστικη παντως, θα ξανακανει τους μικρους επαγγελματιες :lol: :lol:
Δεν μπορω να καταλαβω για πιο λογο η ΑΕΚ διαμαρτυρεται για την διαιτησια, χθες δεν εδωσε μπεναλτυ στον εργοτελη,την προηγουμενη φορα στην καλαμαρια,δλδ για αλλη μια φορα που οπως φαινεται θα χασουν ΠΑΟ,ΑΕΚ το πρωταθλημα θα φταιει η διαιτησια? Ειδικα για την ΑΕΚ που δεν θυμαμαι τα τελευταια χρονια να εχει ευνοηθει τοσο πολυ δεν θα επρεπε να μιλανε καθολου.Τωρα ομως ο Ντεμης δεν βγαινει να πει τιποτα που τον ευνοουν…:–
Για ΠΑΟ, ΑΕΚ δεν υπαρχει καμια δικαιολογια που εκτος συγκλονιστικου απροοπτου θα χασουν και αυτο το πρωταθλημα.Με εναν οσφπ που ηταν χωμα σε ολη τη χρονια, που ειχε ως πρωταρχικο στοχο την καλη πορεια στην ευρωπη-κατι που το πετυχε- και μετα το πρωταθλημα δεν δικαιολογουνται ΠΑΟ,ΑΕΚ.[-X
Φτανει πια αυτο με τη διαιτησια,ας ηταν μαγκες οι της ΑΕΚ να μην εχαναν απο τον Ηρακλη μεσα στο ΟΑΚΑ,να μην ισοφαριζονταν απο τον Αρη στο 88’,να κερδιζαν τον ΠΑΟ στην εδρα τους και τωρα θα ηταν αυτοι πρωταθλητες.
το ειδα ολο
μην αρχισω να λεεω φασεις τωρα, μη με κανετε να συμπεριφρεμαι σαν αεκτζης
Άλλο να χάνεις το πρωτάθλημα λόγω διαιτησίας και άλλο να το παίρνεις εξαιτίας της.
Σωστά τα λες, αν ήταν μάγκες οι παίχτες της ΑΕΚ ας έπαιρναν το ματς με τον Ηρακλή ή το άλλο με τον Πανιώνιο. Φυσικά και θα μπορούσαν στο τελευταίο να ξεπεράσουν την αρνητική γι’αυτούς διαιτησία, όπως τα κατάφεραν μια χαρά και στο ντέρμπι.
Δεν λες όμως πόσο μάγκες θα έπρεπε να είναι οι παίχτες και κυρίως η διοίκηση του Ολυμπιακού για να κερδίσει το μάτς με τον Απόλλωνα.
Είσαι σίγουρα Ολυμπιακός?8O 8O
Aυτο ειναι αυτονοητο για τους περισσοτερους θελω να πιστευω, αν ηταν μαγκες στον οσφπ θα ζητουσαν επαναληψη αγωνα.Ομως για την ομαδα μου εγω δεν θελω να ριξω παλι τις ευθυνες σε αλλους,σε διαιτησιες κλπ ,πρωτα φταινε στην ΑΕΚ που δεν κερδισαν τα μας που επρεπε και τελευταια η διαιτησια.
Φετος (και περσι και προπερσι και και…) κανεις δεν θα χασει ουτε θα παρει το πρωταθλημα λογω διαιτησιας. Αν εσεις και οι βαζελοι (κυριως οι διοικησεις και οι εφημεριδες σας) βαλετε καλα αυτο στο κεφαλι σας τοτε ισως του χρονου να καταφερετε να το παρετε ενας απο τους δυο.
Μην είσαι σίγουρος ακόμα. Στο τέλος θα το δούμε αυτό.
Για ποιο να μην ειμαι σιγουρος?
Για το ότι κανείς δεν θα χάσει ή θα πάρει πρωτάθλημα λόγω διαιτησίας.
Εννοεις οτι θα γινει κατι στις δυο τελευταιες αγωνιστικες?
Εμένα μου αρέσει που τσακωνόμαστε για την διαιτησία οι οπαδοί των τριών μεγάλων ομάδων. Που είναι γνωστό ότι ευνοούμαστε απίστευτα και οι 3 από τη διαιτησία αλλά ψάχνουμε να δούμε ποιος πήρε 1 σφύριγμα παραπάνω και ποιος ένα λιγότερο.
Το θέμα είναι το εξής: Ο ΟΣΦΠ θα πιει μέσα στην Ξάνθη, η ΑΕΚάρα θα νικήσει τον ΠΑΟΚ και πάπαλα…
Λόγω χαρτιών;
Οκ ο Ζήκος είναι το καλύτερο αμυντικό χαφ του κόσμου, ο γεωργέας είναι φουλ μπακ και ο Ντέμης ο καλύτερος πρόεδρος του κόσμου που σπρώχνει τα πιο πολλά λεφτά και η ΑΕΚ η πιο καθαρή ομάδα του γαλαξία και έπρεπε να είναι 17 φορές πρωταθλήτρια τα τελευταία 15 χρόνια. Κάτι άλλο να γράψουμε για να σταματήσει η γκρίνια?
Θυμίζω προέδρους ΑΕΚ:
ΠΑΟΚ:
Όλοι λεβέντες.
Πρόσθεσε επίσης: Ο ΟΣΦΠ δεν ευνοήθηκε ούτε μια φορά τα τελευταία 15 χρόνια. Τα πρωταθλήματα τα έπαιρνε με κόντρα διαιτησίες. Ο Γκαλέτι έκανε χωνί τον Γεωργέα στο τελευταίο ματς. Ο ΟΣΦΠ έπρεπε να έχει πάρει τσου λου (είχε όμως μποφόρια). Ο Ντάρκο είναι στρέιτ, και γενικότερα ο Ολυμπιακός παίζει διαστημική μπαλάρα και θα είναι και ηθικός πρωταθλητής.
Φαντάζομαι τα βρήκαμε;
Λογω νομων.
Αναμενουμε το CAS.
Εχμ ο Ντάρκο στρέιτ??? Μα καλά το γκολ στον α γύρο δεν το είδες εσύ?