Ελληνικο Πρωταθλημα Ποδοσφαιρου 2007/2008

Φυσικά και τα είδα… Για άλλο μιλάω όμως… http://youtube.com/watch?v=owPoQzf66BY
:lol: :lol: :lol:

Και που κολλάει τώρα το video ? Όλοι οι ποδοσφαιριστές χουφτόνονται κατά καιρούς…

Αλήθεια, αυτό το πρωτάθλημα γίνεται στην Ελλάδα;

SportDay / Χελάκης Γιώργος

[SIZE=“3”]Για την ΑΕΚ λίγα πράγματα και καλά. Εχει τις περισσότερες νίκες, την καλύτερη επίθεση, την καλύτερη άμυνα και παίζει (τον τελευταίο καιρό) το καλύτερο ποδόσφαιρο. Οποιος έχει μάτια βλέπει… [/SIZE]

Δλδ τωρα γκολ ειναι αυτο που τρωει η λαρισα στο 90’? Ο αμυντικος της λαρισας ενω μπορει ευκολα να κανει το τακλιν και να ανακοψει την πορεια της μπαλας ωστε να μην φτασει στον μητρογλου,την αφηνει και περναει,ετσι απλα. Δεν υπονοω τιποτα απλα ειναι τεραστια χαζομαρα να κανεις τοση προσπαθεια σε 89 λεπτα αγωνα και να τα
γκρεμιζεις ολα σε μια φαση.

Χθες, καλύτερη ήταν η ΑΕΛ

SportDay / Πανούτσος Αντώνης

[SIZE=“3”][B]
Η διαφορά, όμως, είναι ότι εκείνο το απόγευμα, πριν από 42 χρόνια, ο Ολυμπιακός ήταν η καλύτερη ομάδα και ανάμεσα σε αυτόν και τη νίκη υπήρχε ο Καρυπίδης. Χθες η Λάρισα ήταν η καλύτερη ομάδα. Αν ο Ολυμπιακός κερδίσει τα δύο ματς που απομένουν, δεν θα πάρει το πρωτάθλημα επειδή είναι ο καλύτερος, αλλά επειδή είναι ο τυχερότερος.

Μια τύχη που λείπει από την ΑΕΚ. Η οποία τερματίζει το πρωτάθλημα το ίδιο δυνατή όπως το ξεκίνησε, αλλά χάνοντάς το από ένα γκολ που τη στιγμή που το δεχόταν, κανένας δεν του έδινε την ανάλογη σημασία. Εάν η ΑΕΚ χάσει το πρωτάθλημα, θα το χάσει από το γκολ του Τιάγκο στο 88’ με τον Αρη. Την ομάδα που, ειρωνεία της τύχης, προπονεί ο Ντούσαν Μπάγεβιτς.[/B][/SIZE]

Ασε ρε Πανουτσε τωρα,η ΑΕΚ δεν εχασε 2 βαθμους εκεινη τη μερα.
Κερδισε εναν.
Μη λεμε μαλακιες.

Το χούφτωμα που το είδες;;; Εδώ μιλάμε για penetration!!! Οι άλλοι 2 στάνταρ θα έφτασαν σε οργασμό. :stuck_out_tongue:
Α, και Raistlin… την επόμενη φορά που θα παίξουμε μπάλα δεν θα είσαι στην ομάδα μου…:lol:

Aκριβως,και που πηρε τον 1 βαθμο θα επρεπε να ηταν ευχαρηστημενη.Μην λεμε οτι θελουμε γιατι σε εκεινο το ματς ο Αρης ειχε κανει την ΑΕΚ γιο γιο.

ρε συ! Θα ξεθάψω τα ποστς των ΑΕΚτζήδων πριν το ματς με εμάς! Μη με προκαλείς! Και τότε είχατε την καλύτερη επίθεση, αλλά λέγατε τελείως άλλα πράγματα :stuck_out_tongue:

δεν σε προκαλώ. δεν ξέρω σε τι αναφέρεσαι, αλλά οι ομάδες κρίνονται συνολικά. δεν ξέρω ποιος παίζει την χειρότερη μπάλα, αλλά ξέρω ότι η ΑΕΚ παίζει την καλύτερη. κ δεν το λέω μόνο εγώ. το λένε οι αριθμοί

εδιτ : τελικά το cas πότε θα βγει? στον σπορτφμ σήμερα άκουσα ότι το περιμένουν την Παρασκευή. ξέρει κανείς σας τπτ άλλο?

Ένας γνωστός μου είπε για τις 15/4.

ποιος είναι ο γνωστός σου? ο κοκαλιάρης ?

=D> =D> =D> =D> Σωστός

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Έχεις μεγάλη πλάκα. Τον Σαλιαρέλη και τον Κοσκωτά τους ξέρεις; :lol: :lol: :lol:

ποιος είναι ο γνωστός σου? ο κοκαλιάρης ?

Quien es kokaliaris?

Ένας φίλος από ένα άλλο φόρουμ το ανέφερε σήμερα σε μια παρόμοια συζήτηση. Δεν ξέρω πηγή ούτε ξέρω αν το ξέρει σίγουρα αυτός.

Για περισσότερες απαντήσεις τσεκάρετε αυτά:
3/4 http://www.sport24.gr/html/ent/162/ent.228162.asp (ειδικά αυτό!!)
4/4 http://newsnow.gr/content/view/13811/1128/

Η πλάστιγγα φαίνεται να γέρνει υπέρ του Απόλλωνα αλλά δεν είναι σίγουρο τίποτα απολύτως.
Στο πρώτο λινκ λέει κάτι μέχρι 20/4. Ίδωμεν…

ο κοκαλιάρης είναι ένας φίλος του κρισπ, του κάρβου κ του κόζυ. νόμιζα ότι τον ήξερες, σόρυ

θενκς για τα λινξ

Ε και; Και να παίζετε την καλύτερη μπάλα τι σημαίνει; Τώρα μας συμφέρει το “παίζει την καλύτερη μπάλα άρα πρέπει να το πάρει” εεεε;;;;
Όταν ο Θρύλος έπαιρνε τα πρωταθλήματα όμως με 30 γκολ παραπάνω στην επίθεση και 20 λιγότερα στην άμυνα τότε του τα έδινε η διαιτησία ε; Χο χο. Τσου ρε!

(όσο για το από πάνω… ναι, η αλήθεια είναι ότι δε μας συμφέρει και τόσο να μιλάμε περί “καθαρών” προέδρων :? )

Αποριες:

1. Απο που προκυπτει οτι η η πλαστιγγα γερνει υπερ της Καλαμαριας? Επειδη το ειπε ο Δεδες?

2. Γιατι υπαρχει τοση σιγουρια οτι η ΑΕΚ (που δεινοπαθησε στο Β΄ ημιχρονο απο τον Εργοτελη) θα περασει με ανεση απο την Τουμπα (4η καλυτερη εδρα φετος στο πρταθλημα)?

3. Η ΑΕΚ που το πρωτο μισο εκανε επαγγελματικες νικες, το δευτερο μισο και μεχρι πριν το ντερμπι δεν βλεποτα πως εγινε εδω και μια βδομαδα η ομαδα που παιζει την καλυτερη μπαλα?

ΥΓ. Ο “κοκκαλιαρης” ΔΕΝ ειναι ο Κοκκαλης.

Oι αριθμοι μπορει να λενε οτι θελουν, μπορει να δεις ενα ματς 4-0 και να ειναι μαπα και αντιστοιχα να δεις ενα αλλο 0-0 και να ειναι ματσαρα,να εχουν παιξει μπαλαρα οι ομαδες, ευκαιριες κλπ.

Δλδ επειδη η ΑΕΚ στα 2 τελευταια ματς θυμηθηκε τι θα πει να παιζεις λιγο ποδοσφαιρο αυτο σημαινει πως επαιξε την καλυτερη μπαλα η παιζει την καλυτερη μπαλα?Αντι να κρινουμε συνολικα τι εκανε η ΑΕΚ σε 28 αγωνιστικες
κρινουμε απο 2 αγωνσιτικες?:-s Το οτι σερνοτανε επι 26 αγωνιστικες δεν μας λεει τιποτα?,χειροτερη μπαλα απο την ΑΕΚ τα τελευταια χρονια εγω δεν εχω δει.

Παντως πολυ πλακα ειχε ο σχολιαστης του γαυρου,λες και εβαλε γκολ η ελλαδα στο τελικο του γιουρο εκανε…