Δεν είμαι από αυτους που θα πουν ότι όλα τα πρωταθλήματα του ΟΣΦΠ ήταν τίμια. Αλλά το ότι λένε κάτι οι Αντώνηδες και ο Χελάκης σημαίνει κάτι; Είναι τίποτα αυθεντίες;
Η χανούμισα θα νικήσει στην Τούμπα και το ψάρι στη Ξάνθη. Ότι γκέλα ήταν να γίνει έγινε. Ο ΠΑΟΚ θα παίξει με Γεωργίου και Αθανασιάδη. Η Ξάνθη και αυτή αδιάφορη. Ελπίζω τουλάχιστον να χτυπήσει καλή τιμή ο Ζαγοράκης με την Βανδή.
montecristo μιλαμε για τη φετινη ΑΕΚ ετσι,εως την 26η αγωνιστικη που και ποτε επαιξε καλη μπαλα η ΑΕΚ μπορεις να μας πεις? Εγω 26 αγωνιστικες εβλεπα ενα πολυ αργο,προβλεψιμο,χωρις αυτοματισμους,χωρις φαντασια ποδοσφαιρο απο την ΑΕΚ,μια ομαδα χωρις αγωνιστικο προσανατολισμο. Εσυ εβλεπες κατι διαφορετικο?:-s
κιμι τα 59 γκολ έναντι 51 του γαύρου ποιος τα έβαλε ? ότι κ να είναι η ΑΕΚ φέτος, είναι καλύτερη του ολυμπιακού. τα 4 δεν είναι πολύ καιρό πριν, άσχετο που δεν σας τα χτυπάω συχνά γιατί είμαι κύριος (χοχοχο).
αν θα ήθελα την ΑΕΚ καλύτερη του χρόνου ? φυσικά
έχει παίξει καλύτερα? φυσικά
αξίζει να χάσει το πρωτάθλημα λόγω καλαμαριάς ? όχι
Εχουμε το δικαιωμα να απεχθανομαστε καποιες ομαδες περισσοτερο. Ιδιως μια ομαδα που απεχθανεται καθε μη οπαδος της. Η Τουμπα ασφαλως και δεν θα γεμισει και αυτο δεν εχει να κανει με το οτι δεν παιζει ο ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακο. Ειναι προφανες αυτο. Οσο για το 3. Ενταξει δεν θα σχολιαζουμε καθε χαζομαρα
Τι απεχθανόσαστε περισσότερο? Τον Ολυμπιακό ή το Αθηναϊκό κατεστημένο? Πάντως αν η ΑΕΚ περάσει αέρα από τη Τούμπα δίχως να έχει κάνει παίκτης ΠΑΟΚ τάκλιν θα φταίει μάλλον το αθηναϊκό κατεστημένο…
Αν ο οσφπ περασει αερα απο την Ξανθη χωιρς κανενας παικτης της να εχει κανει τακλιν ποιος θα φταιει? Ο Παοκ οπως κανει παντα σε τετοια κρισιμα παιχνιδια θα παιξει…για την ιστορια του…:lol:
Προσωποποιηση του Αθηναικου κατεστημενου ειναι ο Ολυμπιακος και ο Παναθηναικος. Η ΑΕΚ ερχεται τριτη και καταιδρωμενη. Το οτι απεχθανομαστε περισσοτερο τον Ολυμπιακο δεν σημαινει οτι θελει ο οπαδος του ΠΑΟΚ να χασει απο την ΑΕΚ. Δικα σας συμπερασματα ειναι αυτα.
Δώστε το πρωτάθλημα στον Αστέρα Τρίπολης για να είναι όλοι ήρεμοιι!!!:lol:
Ρεζίλι ο π.α.ο αλλά να σας πω κάτι ο Τζίγγερ δεν θα φύγει και να χάσει τα λεφτά από το γήπεδο, ο Δομάζος το είπε “και του χρόνου τα ίδια”, ωραίο δώρο για τα γενέθλια του Νίνη εκτός 18αδας…#-o
Εγω θελω να παιξει πολυ καλα ο παοκ και η αεκ αμα θελει οντως τοσο πολυ τον τιτλο να παιξει ακομα καλυτερα και να μας κερδισει…Τωρα αμα παιξουμε οπως στη λειβαδια…καποιοι θα πουν οτι ο παοκ το δωσε το ματς.Ε τοτε θα πω εγω στους καποιους πως το δωσαμε και σε ολες τις εκτος εδρας ηττες και στην εντος εδρας με παναθηναικο και αστερα και ξανθη…
Λεβαδειακός - Ολυμπιακός 3-2 προτελευταία αγωνιστική το 2006 (με τότε προπονητή τον Λεμονή ο Λεβαδειακός) για να πέσει ο ΟΦΗ, όποιος θυμάται. Από 3-0 σε 3-2 για να δείξει ότι το πάλεψε. Τελικά δεν τα κατάφερε ο Λεβαδειακός, αλλά ακόμα θυμάμαι ότι είχε βουήξει ο τόπος για το συγκεκριμένο ματς. Ήταν και στανταρ στο στοίχημα.
Εμείς τουλάχιστον δεν παίξαμε μπάλα αλλά το παλέψαμε και πήγε στο 1-1 με τον Πανιώνιο.
Όπως και ναχει σε κάποια ματς οι ομάδες μπαίνουν πιο χαλαρές με αλλαγές αν δεν υπάρχει κάτι να κερδίσουν από αυτό. Η ικανοποίηση των παιχτών του ΠΑΟΚ είναι σαφώς ανώτερη μετά τη νίκη απέναντι στον Ολυμπιακό παρά απέναντι στην ΑΕΚ. Για φέτος διατηρώ μια επιφύλαξη γιατί έχει άλλη χάρη να κερδίζεις την ομάδα που έκανε πλάκα στον πρωταθλητή.
Και τον ΠΑΟΚ να περάσουμε έχουμε Αστέρα μετά και αυτή η ομάδα δεν αστειεύεται ούτε εντός, ούτε εκτός.