περίμενε να μπει ο κρισπ με τον κάρβου κ θα σου αρχίσουν τις κορώνες για ισονομία κ άλλους urban legends…
Με το κειμενο του Καρπετ παραδοξως συμφωνω 100%.
Με τα τραγελαφικα ποστ των αποπανω δεν ασχολουμαι.
Ο Γιώργος Γεωργιάδης, με δήλωση του στο επίσημο site του ΠΑΟΚ, έκανε γνωστό ότι εγκαταλείπει την ενεργό δράση και ο αγώνας με την ΑΕΚ θα είναι ο τελευταίος του με την φανέλα της ομάδας που αγαπά
Sold out τελικα? :lol: :lol: :lol:
Αλλαζουν τα δεδομενα οντως
Αυτόν τον μεγάλο παίχτη δεν θα τον ξεχάσουμε ποτέ! Ειδικά ο Καράμπελας θα τον θυμάται μια ζωή…
Αν θέλει κάποιος πάντως, εγώ βάζω άνετα στοιχηματάκι ότι η Ξάνθη θα ξεσκιστεί μεθαύριο με τον Ολυμπιακό και ο Ολυμπιακός (αν καταφέρει να νικήσει) θα νικήσει εξαιρετικά δύσκολα. Γιατί από πολλούς διαβάζω πως η Ξάνθη θα το δώσει το ματς.
Η Ξάνθη το ματς με τον Ολυμπιακό θα το κυνηγήσει πολύ περισσότερο από ότι οι παίκτες του ΠΑΟΚ το ματς με ΑΕΚ…
Η Ξανθη εχει δειξει πολλες φορες στο παρελθον τη σχεση της με τον γαυρο σε αντιθεση με τον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ.
…και τις σχέσεις Ζαγοράκη-Σάντος με Ντέμη ε?
Βάζεις το στοίχημα? Αν το χάσω θα αποκαλώ τον Ολυμπιακό “Θρήνο” σε όλα μου τα αθλητικά ποστς για ένα μήνα. Αν το χάσεις θα λες τον ΠΑΟΚ - “ΜΠΑΟΓΚ”… Είσαι μέσα?
Μέσα είμαι αλλά δεν καταλαβαίνω πως θα βγάλουμε συμπέρασμα ποιος μόχθησε και ποιος όχι για τη νίκη.
Προφανώς και δε μπορούμε να προαποφασίσουμε εκ των προτέρων ντετερμινιστικό τρόπο, αλλά θα τα βρούμε κάπου στη μέση.
Εγώ λέω πως ο ΠΑΟΚ (αν χάσει) θα χάσει με περισσότερα γκολ διαφορά από την Ξάνθη (αν χάσει). Προφανώς αν η ΑΕΚ δεν κερδίσει και κερδίσει ο ΟΣΦΠ με νικάς στο στοίχημα. Στο αντίστροφο νικάω εγώ. Στα υπόλοιπα σενάρια (χάνουν με τα ίδια γκολ και ΠΑΟΚ και Ξάνθη ή χάνει βαθμούς και ο ΟΣΦΠ και η ΑΕΚ, τότε βγαίνουμε ισοπαλία).
Πάει?
Η περίπτωση μια από τις ομάδες (ΑΕΚ, ΟΣΦΠ) να μην παίξει μπάλα με συνέπειες στο αποτέλεσμα δεν παίζει ?
Μέσα αλλά θα λες τον ΟΣΦΠ Gay-ro. ΟΚ? :lol:
μα ο Ολυμπιακός έτσι κι αλλιώς δεν παίζει μπάλα. Εμείς κοιτάμε αν θα το προσπαθήσει η Ξάνθη και ο ΠΑΟΚ το ματς ή όχι. Αν έχει κάποιος να σκεφτεί άλλο τρόπο για να βάλουμε το στοίχημα, εγώ είμαι μέσα.
Εγώ είμαι 100% βέβαιος πως στην Ξάνθη θα σκυλιάσουν την Κυριακή και ο Ολυμπιακός θα παίξει ένα από τα πιο δύσκολα ματς της χρονιάς του. Άλλοι λένε πως η Ξάνθη χαρίζει πάντα (άρα και τώρα) τα παιχνίδια με Ολυμπιακό…
Edit: Πρόλαβε και πόσταρε ο Crabsody. Θρήνο αν θες θα φωνάζω τον Θρύλο. Το άλλο δεν είναι εύηχο και όσοι δεν έχουν ιδέα το στοίχημα μας θα πατάνε report ότι προσβάλλω τους οπαδούς τους Ολυμπιακού. Ο Θρήνος είναι λογοπαίγνιο μόνο για το όνομα και όχι για τους οπαδούς. Δε λέει
Οκ λοιπόν. Μέσα και για το Θρήνος.
Μετά από κλήρωση, υποβλήθηκαν σε έλεγχο ντόπινγκ έξι (06) παίκτες της ΠΑΕ Α.Ε.Κ. και έξι (06) παίκτες της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ. Η ομάδα της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ δεν βρισκόταν στο χώρο προπόνησης την ώρα που είχε δηλωθεί στο έντυπο εντοπισμού (whereabout) που είχε στη διάθεσή του το ΕΣΚΑΝ. Αναμένονται σχετικές διευκρινήσεις από τη SUPERLEAGUE, ως αρμόδια αρχή".
Κρυφτηκαν οπου βρηκε ο καθενας για να μην τους κανουν ελεγχο?:lol: :lol:
Ναι ρε συ, από την πολύ ντοπα πετάνε τελευταιά και τους σκίζουνε όλους!! Δεν τους βλέπεις?? Φτερά στα πόδια έχουνε…#-o
χμμμμ ναι…
Οπου και να το βρηκες αυτο ειναι μουφα.Ο Ολυμπιακος ειχε δηλωσει μια μερα πριν οτι η προπονηση θα γινει στις 6 το απογευμα.Οριστε και το σχετικο δελτιο τυπου της ομαδας:
Δελτίο Τύπου - Προπόνηση
09/04/2008 21:28
Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας συνέχισαν την προετοιμασία τους για το παιχνίδι της Κυριακής με την Ξάνθη, με την προπόνηση που έγινε σήμερα στις 18:00 στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη.
Στο κανονικό πρόγραμμα της ομάδας έλαβε μέρος ο Λούα Λούα, ενώ ο Σίσιτς αποχώρησε από την προπόνηση με ενοχλήσεις στον αριστερό μηρό και αύριο θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία. Η πρώτη εκτίμηση για τον τραυματισμό του ποδοσφαιριστή είναι ότι πρόκειται για θλάση.
Από την προπόνηση αποχώρησε, λόγω ενοχλήσεων στον δεξιό δικέφαλο, ο Κοβάσεβιτς. Ο ποδοσφαιριστής ακολούθησε πρόγραμμα θεραπείας. Λόγω ενός έντονου σπασμού που ένιωσε στην δεξιά γαστροκνημία, αποχώρησε από την προπόνηση ο Στολτίδης ο οποίος στη συνέχεια ακολούθησε πρόγραμμα θεραπείας και η κατάστασή του θα επανεξεταστεί αύριο.
Ο Νικοπολίδης, λόγω ενοχλήσεων στους κοιλιακούς, ακολούθησε μέρος της προπόνησης και στην συνέχεια έκανε θεραπεία.
Αύριο οι «ερυθρόλευκοι» θα προπονηθούν στις 18:00.
Δηλαδη ρε Καρβου θα λες την ομαδα Θρηνο αν κατακτησει το πρωταθλημα με 4 βαθμους διαφορα?
Σιγά μωρέ… Πάσχα έρχεται Πόσο θα ποστάρω τον επόμενο μήνα? :lol:
Γουστάρω στοιχήματα!8)
Αλλά είναι εύκολο να αποφεύγει κάποιος να αναφέρει το όνομα της ομάδας του (π.χ. γράφοντας στο 1ο πληθυντικό…).
Προτείνω το εξής:
Crabsody αν χάσεις θα βάλεις avatar για μία εβδομάδα τη φάτσα του Τζόλε8O
Karvou στην αντίστροφη περίπτωση θα βάλεις avatar για μία εβδομάδα τον Koύδα (σε φωτο από όταν ήταν σε ενεργή δράση με φανέλλα κλπ.)8O
Συμφωνείτε;