http://sports.e-go.gr/article.asp?catid=8334&subid=2&pubid=774037
Κοιτά σύμπτωση ε; Στην μόνη από αυτές τις περιπτώσεις που αναφέρεις όπου τελικά η τιμωρία δεν ίσχυσε είναι αυτή στα bold…
Πουθενά σε αυτό το κείμενο δεν αναφέρεται ότι ο Βάλνερ είχε τρεις συμμετοχές με την Καλαμαριά πριν το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Όπως πουθενά δεν αναφέρεται ότι η Βέροια ήταν αυτή που έκανε έκανε την έφεση και όχι ο Ολυμπιακός.
manson άστο. ξέρεις πότε θα βγει το cas?
Ο Ολυμπιακος εκανε την ενσταση αλλα ενημερωθηκε απο τη Βεροια.
Ο Βαλνερ δεν ειχε αγωνιστει πρωτυτερα με την Καλαμαρια.
- Θα το δωσουν το παιχνιδι.
- Μαλλον θα κανουν και sold out.
- Το κοινο θα υποστηριξει οπως και κανει τοσο καιρο, τον Ζαγορακη. Ο Ζαγορακης θα κανει καμια καλη τραμπα με τον Νικολαιδη. Το παιχνιδι ειναι 2πλο, και κανενας Σεζαρ ή Παππας, το καλοκαιρι στον Παοκ.
+10000000000
Αυτα που γραφεις, ειτε δεν τα πιστευεις ειτε εισαι εξαιρεση.
Δλδ στον τελικο κυπελλου, Αρης- Οσφπ, θα εισαι με τον Αρη?
Ατακα παοκτζη φιλου μου στην Χαλκιδικη οταν του ειπα οτι ειμαι Ολυμπιακος.
Καλυτερα να με βρισεις,καλυτερα να εισαι Αρης αλλα ΟΧΙ γαυρος ρε παιδι μου.
- Δεν θα δώσουν το παιχνίδι. Το πιο πιθανό είναι να χάσουν με την αξία τους.
- Δεν θα κάνουμε sold out. (Εκτός αν δοθούν εισητήρια στην ΑΕΚ )
- Το κοινο θα υποστηριξει οπως και κανει τοσο καιρο, τον Ζαγορακη. Σέζαρ ή Παππά εγώ προσωπικά θα τους ήθελα.
- Νομιζω οτι το παιχνιδι ειναι καθαρο 2πλο. Τωρα αν θες να λες οτι θα χασει η ομαδα με την αξια της ή θα το δωσει το παιχνιδι, δεν κολλαω εκει.
- Νομιζω δεν θα εχει οπαδους της Αεκ, αλλα ειναι το τελευταιο ντερμπι της χρονιας και προσωπικα πιστευω οτι αν δεν ειναι sold out, θα εχει πολυ κοσμο.
ρε έχετε φτάσει στην παράνοια? εγώ που είμαι ΑΕΚ κ δεν ξέρω αν θα περάσουμε από την Τούμπα. πως το ξέρετε όλοι οι άλλοι?
Ο καιροc γαρ εγγυc…
- Δεν ξέρουμε ποιες ομάδες θα παίξουν στον τελικό
- Δεν θα είμαι με καμμιά ομάδα. Το πιο πιθανό είναι να μην τον δω καν.Σαφώς όμως συμπαθώ περισσότερο τον Άρη γιατί τα λίγα που έχει πετύχει τα έχει πετύχει άξια σε αντίθεση με την άλλη ομάδα.
Πάντως μιας και βλέπω μεγάλη σιγουριά απ όλους εδώ μέσα περιμένω τη Δευτέρα να είναι πλούσιοι όλοι. Παίξτε κανά στοίχημα ρε παιδιά.
- Σωστα, ο Θρασυβουλος εχει ακομα πιθανοτητες
- Διπλωματικη απαντηση ^^
Υπαρχει χρηστης tolki?:-k
σκασε ρε μη του το λες.Οταν δωσει την εντολη για να παρεις ποιντς,θα γραψει το ονομα σου λαθος στην εντολη και δε θα παρεις ποντους…:D:D
Πες τα ρε γαμώτο… Ο ΜπΑουγκ στην τούμπα είναι δυνατός… Τώρα το σίγουρο 2πλό από που προκύπτει δεν ξέρω…
Προκύπτει από το ότι ο Πάοκ είναι αγωνιστικά αδιάφορος, έχασε από τον Λεβαδειακό μόλις την προηγούμενη αγωνιστική, δεν έχει φιλοδοξίες για φέτος και από το ότι η ΑΕΚ θα τα δώσει όλα για να κερδίσει.