Πιστευω αυτο ειναι…
Παοκτση αστα αυτα τωρα και πες μας:
- Θα λυσσαξετε με την ΑΕΚ οπως και με μας?
- Θα γεμισετε την Τουμπα?
- Αν φανει οτι δινετε το ματς θα ριξει κραξιμο το κοινο?
Εχουμε το δικαιωμα να απεχθανομαστε καποιες ομαδες περισσοτερο. Ιδιως μια ομαδα που απεχθανεται καθε μη οπαδος της. Η Τουμπα ασφαλως και δεν θα γεμισει και αυτο δεν εχει να κανει με το οτι δεν παιζει ο ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακο. Ειναι προφανες αυτο. Οσο για το 3. Ενταξει δεν θα σχολιαζουμε καθε χαζομαρα
εντάξει και το post σου δεν είναι για σχόλιο πάντως…
Τι απεχθανόσαστε περισσότερο? Τον Ολυμπιακό ή το Αθηναϊκό κατεστημένο? Πάντως αν η ΑΕΚ περάσει αέρα από τη Τούμπα δίχως να έχει κάνει παίκτης ΠΑΟΚ τάκλιν θα φταίει μάλλον το αθηναϊκό κατεστημένο…
Αν ο οσφπ περασει αερα απο την Ξανθη χωιρς κανενας παικτης της να εχει κανει τακλιν ποιος θα φταιει? Ο Παοκ οπως κανει παντα σε τετοια κρισιμα παιχνιδια θα παιξει…για την ιστορια του…:lol:
Προσωποποιηση του Αθηναικου κατεστημενου ειναι ο Ολυμπιακος και ο Παναθηναικος. Η ΑΕΚ ερχεται τριτη και καταιδρωμενη. Το οτι απεχθανομαστε περισσοτερο τον Ολυμπιακο δεν σημαινει οτι θελει ο οπαδος του ΠΑΟΚ να χασει απο την ΑΕΚ. Δικα σας συμπερασματα ειναι αυτα.
Θυμιζω περσινη τελευταια αγωνιστικη:
Πανιωνιος - ΑΕΚ 3-1 και ο ΠΑΟΚ εκτος ΟΥΕΦΑ.
Οσο για το οτι απεχθανεστε τον Ολυμπιακο εκει πανω, τα χουμε ξαναπει…
Να ταν ευρω τα κομπλεξ
Θα φορουσατε ολοι ρολεξ
Θεωρούμε δεδομένο ότι η Ξάνθη θα κάτσει να χάσει? Το ότι έχασε από την Καλαμαριά δεν σημαίνει οτι θα κάτσει να χάσει και από τον Ολυμπιακό.
Δώστε το πρωτάθλημα στον Αστέρα Τρίπολης για να είναι όλοι ήρεμοιι!!!:lol:
Ρεζίλι ο π.α.ο αλλά να σας πω κάτι ο Τζίγγερ δεν θα φύγει και να χάσει τα λεφτά από το γήπεδο, ο Δομάζος το είπε “και του χρόνου τα ίδια”, ωραίο δώρο για τα γενέθλια του Νίνη εκτός 18αδας…#-o
Εγω θελω να παιξει πολυ καλα ο παοκ και η αεκ αμα θελει οντως τοσο πολυ τον τιτλο να παιξει ακομα καλυτερα και να μας κερδισει…Τωρα αμα παιξουμε οπως στη λειβαδια…καποιοι θα πουν οτι ο παοκ το δωσε το ματς.Ε τοτε θα πω εγω στους καποιους πως το δωσαμε και σε ολες τις εκτος εδρας ηττες και στην εντος εδρας με παναθηναικο και αστερα και ξανθη…
Λεβαδειακός - Ολυμπιακός 3-2 προτελευταία αγωνιστική το 2006 (με τότε προπονητή τον Λεμονή ο Λεβαδειακός) για να πέσει ο ΟΦΗ, όποιος θυμάται. Από 3-0 σε 3-2 για να δείξει ότι το πάλεψε. Τελικά δεν τα κατάφερε ο Λεβαδειακός, αλλά ακόμα θυμάμαι ότι είχε βουήξει ο τόπος για το συγκεκριμένο ματς. Ήταν και στανταρ στο στοίχημα.
Εμείς τουλάχιστον δεν παίξαμε μπάλα αλλά το παλέψαμε και πήγε στο 1-1 με τον Πανιώνιο.
Όπως και ναχει σε κάποια ματς οι ομάδες μπαίνουν πιο χαλαρές με αλλαγές αν δεν υπάρχει κάτι να κερδίσουν από αυτό. Η ικανοποίηση των παιχτών του ΠΑΟΚ είναι σαφώς ανώτερη μετά τη νίκη απέναντι στον Ολυμπιακό παρά απέναντι στην ΑΕΚ. Για φέτος διατηρώ μια επιφύλαξη γιατί έχει άλλη χάρη να κερδίζεις την ομάδα που έκανε πλάκα στον πρωταθλητή.
Και τον ΠΑΟΚ να περάσουμε έχουμε Αστέρα μετά και αυτή η ομάδα δεν αστειεύεται ούτε εντός, ούτε εκτός.
Καλά ο Ολυμπιακός δεν νικάει ποτέ λόγω διαιτησίας…
Είσαι λίγο υπερβολικός πιστεύω…
Για το παιχνιδι της ΑΕΚ με τον Πανιωνιο με καλυψε ο jester. Οσο για την “φοβερη” ατακα που εχεις βρει και πετας σε καθε ευκαιρια θα σου πω οτι οσες φορες την λες τοσες φορες δειχνεις οτι ο πιο κομπλεξικος απ ολους εισαι ο ιδιος
Και κάτι τελευταίο που δεν το έχω γράψει τόσο καιρό και σταματάω γιατί αρχίζει να μου ανεβαίνει η πίεση με αυτά τα @@@@ που διαβάζω. Πρέπει να καταλάβατε όλοι ότι το σκάνδαλο στην περίπτωση Βάλνερ δεν έχει να κάνει με το αν ο Ολυμπιακός δίκαια πήρε την νίκη στα χαρτιά. Χωρίς να ξέρω τους νόμους εγώ, για την οικονομία της συζήτησης, να δεχθώ πως με βάση τους νόμους τους πήρε δίκαια. Επίσης το σκάνδαλο δεν έχει να κάνει με το αν η πράξη του ήταν ηθικά σωστή ή όχι.Το σκάνδαλο έχει να κάνει με το εξής:
Ο Ολυμπιακός ενημερώθηκε από την ΕΠΟ για την περίπτωση Βάλνερ πριν από το παιχνίδι. Αντίθετα η ακριβοδίκαιη ΕΠΟ δεν έπραξε το ίδιο στην έτερη ενδιαφερόμενη ομάδα σχετικά με τον Βάλνερ δηλαδή την Καλαμαριά και δεν την ενημέρωσε για την περίπτωσή του. Εγώ να δεχθώ ότι στην Καλαμαριά έκαναν μαλακία με την συμμετοχή του. Η ΕΠΟ όμως δεν είχε καμία δουλειά να ενημερώσει τον Ολυμπιακό. Δεν είναι δουλειά της. Και εν πάση περιπτώση αφού αποφάσισαν στην ΕΠΟ να ενημερώσουν κάποιον για τον Βάλνερ θα έπρεπε να είχαν ενημερώσει και την Καλαμαριά. Αντίθετα ανακάλυψαν την μαλακία που πήγαινε να κάνει ο Απόλλωνας και δεν του είπαν τίποτα. Ωστόσο ενημέρωσαν τον Ολυμπιακό. Μιλάμε για τον ορισμό του “δύο μέτρα και δύο σταθμά”. Εδώ είναι το σκάνδαλο. Γιατί τόσο καιρό εστιάζεται σε λάθος θέμα η περίπτωση για τον Βάλνερ.
Γαμησε τα…
Manson απο που προκυπτει αυτο που λες? Η Βεροια δεν ηταν που ενημερωσε τον Ολυμπιακο?
Εκτός από εμάς που διαβάζουμε εφημερίδες, υπάρχουν και αυτοί που τα ζουν και βγάζουν τα λεφτά τους από αυτό. Ο ΟΠΑΠ είχε κλειδώσει το ματς του ΠΑΟΚ με το Λεβαδειακό για κάποιο λόγο… Και όχι γιατί ο ΠΑΟΚ δε μπορεί να κάνει διπλό.
Και εγώ αυτό έχω διαβάσει. Η Βέροια ήταν που είχε ανακαλύψει το θέμα Βάλνερ και περίμενε την πρώτη νίκη της Καλαμαριάς για να το φέρει στην επιφάνεια και να την εκδικηθεί για τον αποκλεισμό της (στα χαρτιά) από το κύπελλο.
Για αυτό και ο Βάλνερ έπαιξε 3 ματς με Καλαμαριά μέχρι να παίξει με ΟΣΦΠ