Βλέπω τα δικά μου ποστ που πόσταρες και με εξαίρεση το ματς με Ξάνθη, που δε θυμάμαι τίποτα για αυτό, βγήκα σε όλα σωστός. Χάσατε 0-4 δίχως να κάνετε τάκλιν. Αν αυτό το μεταφράζεις σε “χάσαμε γιατί το στήσαμε”, τότε είσαι μικρή ομάδα με άσχημο παρελθόν, αν το μεταφράζεις “χάσαμε με κάτω τα χέρια γιατί δε μας ενδιέφερε να νικήσουμε”, τότε είσαι πιο κοντά σε ό,τι πιστεύω για το περσινό ματς. Για στήσιμο δεν κάνω λόγο…
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τόση πρεμούρα…ο Ολυμπιακός χθες έχασε δίκαια γιατί έπαιζε με μια εντεκάδα που δεν έχει ξαναπαίξει ποτέ μαζί και με παίχτες πολύ νέους. Αυτά συμβαίνουν όταν πάιρνεις το πρωτάθλημα από τον Νοέμβριο, χάνεις το ενδιαφέρον. Κρίμα για τον κόσμο που γέμισε το γήπεδο πάντως.
Το να βλέπω παοκτήδες να γκρινιάζουν μετά και το χθεσινό ειλικρινά με κάνει να πιστεύω ότι δεν υπάρχει σωτηρία…αλήθεια αυτός ο γραφικός δημοσιογραφίσκος που τον πληρώνουμε τι είπε για χθες? Για τον Μίνο μιλάω…
Το στήσιμο το υπονόησες όταν λες ότι ο ΠΑΟΚ δεν θα κάνει ούτε τάκλιν και θα χάσει. Τώρα όταν όλοι που υπονοούν ότι ο Ολυμπιακός στήθηκε κουβέντα. Αυτό σχολίασα και εγώ. Δεν πιστεύω ότι στήθηκε ο Ολυμπιακός και φύσικα ούτε ο ΠΑΟΚ πέρσυ. Αν συγκρίνεις όμως τα 2 ματς και βάλεις τις δυναμικότητες των ομάδων πολύ πιο ύποπτο είναι το Ολυμπιακός - Λάρισα 0-1 παρά το ΠΑΟΚ - ΑΕΚ 0-4 πέρσυ.
Μάλλον αναφέρεσαι για μένα για γκρίνια. Αν ξέρεις το ορισμό της λέξης γκρινιάζω καλύτερα να μας πεις σε τι αναφέρεσαι. Δεν είπα ποτέ ότι ο γαύρος στήθηκε χτες. Απλώς κάποιοι γαύροι τα βλέπετε πάντα όπως σας συμφέρει
Ο Μίνος είναι όντως γραφικός. Πρέπει εγώ να απαντάω για ότι λέει ο Μίνος ή εσύ για ότι λέει ο Τσουκαλάς;
Προς εσένα και όλους όσους πιστεύουν αυτές τις χαζομάρες.
Γιατί μιλάτε, όταν δεν έχετε καν δει το ματς; Μα γιατί επιτρέπετε να εκτίθεστε έτσι; Αυτό δε μπορώ να το καταλάβω. Δεν έχετε ιδέα από την εικόνα ενός ματς και κάθεστε γράφετε και χάνετε ένα τσουβάλι χρόνο, για να γράψετε βλακείες και να καθόμαστε μετά και εμείς να απαντάμε σε βλακείες και να χάνουμε και εμείς χρόνο. Πλέον σε όλα τα ματς του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα (ίσως όχι στη φιέστα) θα μπαίνουν οι πιτσιρικάδες και οι παγκίτες για να πάρουν παιχνίδια και να δούμε τι αξίζει ο καθένας, ώστε να γίνει ο σχεδιασμός για του χρόνου. Παρόμοια λογική ήταν η 11άδα στη Λιβαδειά και εκεί κέρδισε η ομάδα. Χθες παίζαμε με καλύτερη ομάδα και χάσαμε. Τόσο απλό.
Όταν ο Ολυμπιακός κερδίζει, τότε έγινε με τη βοήθεια της διαιτησίας. Όταν χάνει, τότε ο Ολυμπιακός έκατσε και έχασε για να στήσει ματς. Μπάλα έχετε δει ποτέ στη ζωή σας;
Εντιτ: Εσύ σκέφτεσαι στήσιμο όταν λέω δε θα κάνεις τάκλιν. Εγώ σκέφτομαι “δεν ενδιαφέρει κανέναν του ΠΑΟΚ να κάτσει να σκιστεί και να παίξει λες και είναι ντέρμπυ”. Αν φοβάσαι την ομάδα σου για στησίματα, δε φταίω εγώ…
εγω διαβαζα σε εφημεριδες οτι το ολυμπιακος-αελ ηταν για Χ και το ξανθη-παοκ ηταν για 2.και μαλλον το ολυμπιακος-αελ πηγε 2 γιατι ακουσαν οτι το αεκ-αρης ηταν 0-1…ειχα μια εντυπωση οπως εβλεπα τα ματς χθες οτι αν η αεκ ισοφαριζε μετα απο κανα 5λεπτο θα ισοφαριζε και ο γαβρος
Και βεβαια κανεις δεν ειχε δει στην βαθμολογια οτι ο Ολυμπιακος ηταν 11 βαθμους μπροστα απο τον 2ο και οτι το ματς του ηταν παντελως αδιαφορο.Απορω οι γαυροι γιατι ασχολειστε ακομα με τους αμπαλους.Τους ρωτας για τον Γκαγκατση και το κανουν γαργαρα και λενε οτι θελουν.Ουστ ρε…
Μάλλον κάποιος άλλος λέει βλακείες. Και επίσης δεν ξέρει να διαβάζει. Ρητά έγραψα ότι δεν πιστεύω οτι ο γαύρος στήθηκε χτες. Παρ ολα αυτα κάθεσαι εσύ μόνος σου και χάνεις τον χρόνο σου για να απαντήσεις για το ότι δεν “στήθηκε”. Το μόνο που έγραψα είναι ότι το αποτέλεσμα το περσυνό ήταν λιγότερο ύποπτο γιατί ο ΠΑΟΚ ήταν χάλια πέρσυ και πολύ απλά δεν μπορούσε να κερδίσει.
Εντιτ: Ακόμα και ένα μικρό παιδί καταλαβαίνει ότι όταν λες ότι μια ομάδα θα χάσει χωρίς να κάνει τακλιν υπονοείς ότι θα κάτσει να χάσει. Μην προσπαθείς να διαστρεβλώσεις τα δικά σου λεγόμενα.
Χωρίς να θέλω να πάρω το μέρος του καραγκιόζη του Τσουκαλά, πιστεύω ότι καταλαβαίνεις ποια είναι η διαφορά τους. Ο δικός σας είναι δημοσιογράφος σε κρατικό κανάλι που τον πληρώνουμε όλοι μας και βγαίνει στην τηλεόραση και λέει ένα κάρο μαλακίες. Το ίδιο κάνει και ο δικός μας μόνο που εμφανίζεται σε ιδιωτικό κανάλι και δεν είναι δημοσιογράφος! Η διαφορά είναι χαοτική. Αν ήταν ένας απλός συνδεσμίτης του παοκ ο Μίνος θα μου ήταν τελείως αδιάφορος.
δε συμφωνω σε αυτο.δε μπορεις να υποχρεωσεις μια ομαδα η οποια ειναι αδιαφορη να κατσει να σκιστει σε ενα ματς το οποιο ειτε το χασει ειτε το κερδισει δε θα εχει καποιο βαθμολογικο αντικρυσμα!!
Ρε φίλε με χαλαρή διάθεση το είπα. Προφανώς δεν είναι το ίδιο. Δεν θα βγω να υπερασπιστώ τον Μίνο και τον κάθε μαλάκα Παοκτσή. Γιατί υπάρχουν αρκετοί όπως υπάρχουν και σε όλες τις ομάδες. Εσύ θα ήταν καλύτερα όμως όταν μιλάς μαζί μου να αναφέρεσαι σε αυτά που λέω εγώ και όχι σε αυτά που λέει ο Μίνος. Δεν με ενδιαφέρει ότι λέει ο Μίνος. Απλά γελάω. Τώρα το ότι τον πληρώνουμε εντάξει μην τρελαίνεσαι. Πρώτον είναι ζάπλουτος και απλά χομπίστας (δεν πληρώνεται ή αν πληρώνεται τα δίνει στον ΠΑΟΚ ) Και δεύτερον και κυριότερον το τί πληρώνει ο κάθε Έλληνας πολίτης για το συμβόλαιο του ΟΣΦΠ στη ΝΕΤ είναι απείρως μεγαλύτερο.
Ρε τον άτιμο και ζάμπλουτος ε? Που σκατά πάνε τα λεφτά γαμώ την γκαντεμιά μου ΄Οσο για το θέμα με τη ΝΕΤ θέλει πολύ κουβέντα αλλά δεν διαφωνώ. Θα μπορούσε πάντως στην ίδια θέση να ήταν οποιαδήποτε ομάδα…
μου αρεσει που οι αρειανοι μιλουν για χτες για το ματςμας και οχι για το δικο τους.δεν λεω οτι το εστησε η αεκ αλλα με την λογικη που λενε οτι ο ολυμπιακος εκατσε να χασει,με την ιδια λογικη εχασε και η αεκ
και παλι δεν απαντας την ερωτηση μου. μαλλον την αποφευγεις, γιατι εγω σιγα μην κατσω να δω τι κανετε σε αλλα φορουμ ή που βγαζετε ανακοινωσεις. αν ειναι ετσι ρε μεγαλε κατσε και αχολησου εκει και μην ξαναγραφεις εδω μεσα. πετας μια υπονοια και μενεις εκει. αλλα ξεχασα ειναι πασιφανες…
και γω πιο πολυ στη θεση σας θα αναρωτιομουν τι λαθη εκανα στην μεση της χρονιας και οχι αν ο ολυμπιακος εβαλε τα δευτερα 2 ματς πριν το τελος του πρωταθληματος με 11 βαθμους διαφορα…
λοιπον…
απλα πραγματα…για να τελειωνουμε με σχετικους και μη!
ΑΕΚ-ΑΡΗΣ: Στημενο απο ΑΕΚ καθως ενδιαφερονται περισσοτερο για το κυπελλο και οχι για το τι θα τερματισουν στο πρωταθλημα!επισης, με τη νικη του Αρη αναψε μια"φωτια" στον κωλο της ΑΕΛ για να τα κανει ολα πουτανα στο ποιος παει για 5ος…δυχτυχως δεν εκατσε καλα, γιατι μαλλον υπολογιζαν σε γκολ του γαβρου που ποτε δεν ηρθε!
:roll:
ΟΣΦΠ - ΑΕΛ : ΚΑΡΑΣΤΗΜΕΝΟ!!Απο που να αρχισει κανεις?απο το πασιφανες σοκ “αμπαλλιασης” του Στελιου στο τετ-α-τετ? στο οτι ΤΩΡΑ βρηκε ο γαυρος να δοκιμασει τα δευτερα του?στο οτι ΔΕΝ μπορεσε να σκοραρει ΟΥΤΕ μια φορα?στο οτι εχασε το αητητο στην εδρα του??Στο οτι ο κοσμος εδειξε να το παιρνει χαλαρα το θεμα?
:-k
Ξανθη-ΠΑΟΚ : τωρα τι να λεμε? πεναλτυ που κανεις δεν θα το σφυραγε!!στο '94!!ΕΚΤΟΣ εδρας!!!μηπως εχει στησει παραγκα ο ΜΠΑΟΚ???Μηπως ο φυσκουλας τα ειχε παρει απο τον Ζαγορακη??Μηπως εγινε επιτηδες το ολο σκηνικο μπας και παθει εγκεφαλικο στα θεωρεια ο Μινος και γλυτωσει η Ελλαδα απο τον Κομπλεξικο??
[-X
για τους βαζελους δεν λεω…ειναι αντιδεοντολογικο απο τη στιγμη που περιμενω να δω τι ωρα θα την κανει τη νυχτα ο Τεντάς!!αφηστε που με την πολυμετοχικοτητα τους και τα γαμω100 χρονια τους εχουν ανεβει πλεον τα"σεναρια" σε επιπεδο “LOST”…
ΥΓ:Επισης,κακως δεν μηδενιστηκε ο αντιπαλος τους καθως εκανε αντικανονικη χρηση Power-shields ο τερμανατζης στην εστια του!!
ναι στημενο το αεκ-αρης…
συμφωνω…
γι αυτο ανεβενε στα κορνερ το τερμα
γι αυτο βγαζαμε τιν μπαλα πανω στι γραμμη
γι αυτο ετρεχαν σαν τρελοι οι της αεκ
γι αυτο φωναζαν για πεναλντι 3 ωρες στον διαιτητη
λες και ο αρης δεν μπορει να κερδισει την φετινη αεκ!
Να δεχτω οτι εχω λαθος που δεν καθισα να τα αναφερω και πιο πριν γιατι βαριομουνα τις αντιπαραθεσεις.
Απο κει και περα…
Ρε φιλε καλως ή κακως εφτασα ως εδω.
Δηλαδη επειδη ειχα κακη χρονια μηπως πρεπει να μας αποκεφαλισουν κιολας.
Ασχετα με τη χρονια που καναμε.
(Η οποια οντως ηταν τραγικη, πραγμα που αποτελει καθαρα δικο μας θεμα για να λυσουμε τα προβληματα μας)
Εχω καθε δικαιωμα να μιλαω τοσο για τις τραγικες διαιτησιες που ειχαμε φετος και για το καρακαταστησιμο του ωσφπ.
Δηλαδη επρεπε να γραψω το κατα ποσο ειναι σωστη η συγχαρητηρια επιστολη του προεδρου μιας ομαδας αμεσα ενδιαφερομενης και παραλληλα προεδρου της κοπρολιγκ με βασικο λογο στα τηλεοπτικα για του χρονου;;;
Τεσπα …Σκεφτειτε αν σας αρεσει καλυτερα ο Παρα ή ο Ζουραφσκι και τελος απο μενα.
Οσο για το “στησιμο” της αεκ…
Μα επειδη ηθελαν να χασουν επαιξε ο Εντινιο που μια μερα πριν παραλιγο να παιξει μπουνιες με μπαγιεβιτς.
Αλλωστε η 11αδα ηταν τιγκα στις αλλαγες.
Ενω φανταζομαι οτι ο Σαχα ανεβαινε στα κορνερ για να συγχαρει το Σηφακη για τις επεμβασεις του.