Ολυμπιακός

Mικρό παιδί θα είσαι, μάλλον για αυτό με καταλαβαίνεις.

Iron_Aris και SavatageOrDeath

Προτείνω να δείτε μπάλα. Όπως σας φαίνεται παράλογο να μιλάνε για στήσιμο στο ματς σας με την ΑΕΚ, που το είδατε, έτσι παράλογο μας ακούγεται να μιλάτε για στήσιμο στο ματς μας με ΑΕΛ που το είδαμε εμείς… Κατά τα άλλα, προσωπικά με κουράζει η συζήτηση αυτή.

Δεν υπάρχει κανείς που να έχει άποψη για Μενδρινό, Παπαδόπουλους και Νικλητσιώτη ρε παιδιά;

εγω.
μενδρινος για τριτοδευτερο των ντουντου,λεντεσμα,στολτιδη γ.παπαδοπουλου,πατσατζογλου καλος ειναι.γενικα θελει πολυ βελτιωση.
κ.παπαδοπουλος:αυτο το παιδι αν και μικρο εχει τεραστιο ταλεντο.μπορει να κανει μεγαλη καριερα.
νικλητσιωτης:μικρος ακομα λιγες φορες τον εχουμε δει,εχει προσοντα,πρεπει να βελτιωθει.
γκαλιτσιος:θελει βελτιωση και αυτος,αλλα αρκετα καλος μεχρι στιγμης.
αυτα σε γενικες γραμμες

Πρέπει να παίζουν όμως περρισότερο αν όντως θέλουμε να δούμε καλά πραγματα από αυτά τα παιδιά:!:
Ο Σοιλέδης πιστεύω ότι είναι η απάντηση από αριστερά, αρκεί να παίζει:!:

Να δεχτω οτι εχω λαθος που δεν καθισα να τα αναφερω και πιο πριν γιατι βαριομουνα τις αντιπαραθεσεις.
Απο κει και περα…
Ρε φιλε καλως ή κακως εφτασα ως εδω.
Δηλαδη επειδη ειχα κακη χρονια μηπως πρεπει να μας αποκεφαλισουν κιολας.
Ασχετα με τη χρονια που καναμε.
(Η οποια οντως ηταν τραγικη, πραγμα που αποτελει καθαρα δικο μας θεμα για να λυσουμε τα προβληματα μας)
Εχω καθε δικαιωμα να μιλαω τοσο για τις τραγικες διαιτησιες που ειχαμε φετος και για το καρακαταστησιμο του ωσφπ.
Δηλαδη επρεπε να γραψω το κατα ποσο ειναι σωστη η συγχαρητηρια επιστολη του προεδρου μιας ομαδας αμεσα ενδιαφερομενης και παραλληλα προεδρου της κοπρολιγκ με βασικο λογο στα τηλεοπτικα για του χρονου;;;
Τεσπα …Σκεφτειτε αν σας αρεσει καλυτερα ο Παρα ή ο Ζουραφσκι και τελος απο μενα.
Οσο για το “στησιμο” της αεκ…
Μα επειδη ηθελαν να χασουν επαιξε ο Εντινιο που μια μερα πριν παραλιγο να παιξει μπουνιες με μπαγιεβιτς.
Αλλωστε η 11αδα ηταν τιγκα στις αλλαγες.
Ενω φανταζομαι οτι ο Σαχα ανεβαινε στα κορνερ για να συγχαρει το Σηφακη για τις επεμβασεις του.
Καληνυχτα.

ναι στημενο το αεκ-αρης…
συμφωνω…
γι αυτο ανεβενε στα κορνερ το τερμα
γι αυτο βγαζαμε τιν μπαλα πανω στι γραμμη
γι αυτο ετρεχαν σαν τρελοι οι της αεκ
γι αυτο φωναζαν για πεναλντι 3 ωρες στον διαιτητη
λες και ο αρης δεν μπορει να κερδισει την φετινη αεκ!

μηπως δεν παιρνετε χαμπαρι?:stuck_out_tongue:

Ωχωχωχωχωχ!

Έπαιξαν σε 1-2 σχετικά αδιάφορα ματς καλά οι Σοϊλεδηδες, οι Παπαδοπουλαίοι και οι Νικλητσιώτηδες και άρχισαν τα όργανα από τους ειδικους…

“Να παίζουν πιο συχνά!”
“Γιατί να φέρνουν ξένους στη θέση τους?”
“Ποιος Λέτο και ποιος Γκαλέτι? Βάλε μέσα Σοϊλέτο και Νικλητσέτι!”

Κανείς φαίνεται δεν έμαθε από το παράδειγμα του Νίνη.

Η γνώμη μου είναι ότι προς το παρόν ο ΜΟΝΟΣ (αναφέρομαι σε Σοϊλεδη, Νικλητσιώτη, Κ. Παπαδόπουλο) που έχει δείξει σημάδια ότι μπορεί να μπεί στην 1η ομάδα και (και όχι φυσικά να γίνει βασικός όπως είμαι σίγουρος ότι θα ονειρεύονται διάφοροι άμπαλοι) είναι ο Κυριάκος. Έχει όντως μεγάλο ταλέντο και φοβερά φυσικά προσόντα.

Τώρα για τον Μενδρινό νομίζω ότι πλέον του έχουν δοθεί πολλές ευκαιρίες εδώ και 3 χρόνια και δεεεεν. Ο Γκαλίτσιος έκανε απογοητευτική χρονιά για μένα. Ο Γ. Παπαδόπουλος πάλι νομίζω ότι είναι ο πιο έτοιμος για να γίνει βασικός (σε ορισμένα ματς φυσικά) από του χρόνου.

Είδα και τον Πάτσα σήμερα στα Village με την οικογένεια του…καλά πόσα παιδιά έχει??

Από το χθεσινό ματσάκι ο Κ. Παπαδόπουλος και ο Νικλητσιώτης ήταν οι παίχτες που μου έκαναν θετική εντύπωση. Από κει και πέρα ο Γκαλίτσιος πιστέυω πως δεν κάνει για την ομάδα, απλά φαίνεται να μην μπορεί. Ο Μενδρινός είναι καλό παιχτάκι αλλά η έλειψη παιχνιδιών, σε σχέση με πέρυσι ας πούμε, είναι εμφανής.

Πόσο κολλημένος είναι ο Κόκκαλης που δεν φέρνει το Γιαννακόπουλο στον Ολυμπιακό?? Πόσο???
Αλλά έτσι είναι. Τσιφλίκι του έχει γίνει η ομάδα και κάνει ότι γουστάρει.

Kι εγω τον ειδα χτες εκει.Πρεπει να ειχε μαζι του 4 ή 5 κουτσουβελα.
Αν γαμει ολη την ωρα λογικο ειναι να μη παιζει μπαλα…

Πάντως με τη Λάρισα που δεν έπαιξε ο Πάτσα , φάνηκε ότι δεν μαρκάρει κανείς άλλος. Ο Ντούντου δεν είναι για αυτή τη δουλειά , ο Παπαδόπουλος είναι άπειρος ακόμα και ο Μενδρινός δεν είναι αμυντικό χαφ. Γενικά πρέπει να είμαι από τους ελάχιστους που θεωρούν ότι ο Πάτσα φέτος έδωσε αρκετά στην ομάδα.

Ο Πάτσα φέτος ήταν αρκετά καλύτερος από πέρσι απλά όλοι θυμούνται το γκολ με τη Βέρντερ.
Ας μείνει άλλον έναν χρόνο γιατί η εμπειρία και η φιλοτιμία του θα είναι χρήσιμα στοιχεία για τον πάγκο της ομάδας. Απλά είναι αυτλη η αστοχία τους σε εύκολες πάσες αλλά και κάποιες κραυγαλέα λανθασμένες επιλογές του που εξοργίζουν…

Του χρόνου πάντως με τις επιστροφές Λεντέσμα και Στολτίδη η ομάδα θα διαθέτει μια πολύ δυνατή 5άδα αμυντικών χαφ. Όσο για τον Μενδρινό μιας και δεν έχει δείξει ότι μπορεί να πρωταγωνιστήσει στον Ολυμπιακό ας αποδεσμευτεί να πάει σε κάποια ομάδα (όπου σίγουρα θα είναι βασικός και αναντικατάστατος γιατί χαρίσματα έχει) να βρει κι αυτός την υγειά του…

εγω πιστευω αυτον που πρεπει να αποδεσμευσουν πρωτα απο τον ολυμπιακο ειναι ο μητρογλου…τον θεωρω μεγαλο αμπαλο!!!

Ο Μήτρογλου έχει πολύ καλή τεχνική κατάρτιση. ¶μπαλο δεν το λες με τίποτα. Απλά νομίζω πως δεν ασχολείται και κανείς ιδιαίτερα μαζί του στον Ολυμπιακό. Ταλέντο έχει πάντως μπόλικο.

εγω απο την αλλη πιστευω δεν εχει τεχνικη και το γεγονος οτι φανηκε στην εθνικη ελπιδων ειναι γιατι ειχε απο πισω του νινη,λαμπροπουλο,παπαδοπουλο που “κενταγανε” και του δινανε ετοιμα γκολ…συνεχιζω να πιστευω οτι δεν ειναι για μια ομαδα σαν τον ολυμπιακο.αν με διαψευσει καλο για την παρτη του θα κανει

και ο Άλβες με το Σίγκουρντσον είχαν από πίσω παικταράδες που κεντάγανε, αλλά δε τα βάζανε… Το παλικάρι έχει μια χαρά positioning και έχει και το γκολ. Μπορεί να εξελιχθεί σε πολύ καλό παίκτη, αρκεί να πάρει παιχνίδια και να ακούσει αυτά που του λένε, γιατί όποτε μπήκε φέτος, εμένα μου έμοιαζε λες και κάνει του κεφαλιού του…

Ναι αλλά είναι κάγκουρας και έχει δικαίωμα να κάνει ότι θέλει. ¶ντε τώρα μη σου φέρει την παρέα του με τα παπιά να σε δείρουν :stuck_out_tongue:

ειναι επομενο να μην αποδιδει ο Μητρογλου
εχετε δει κανενα καγκουρα να αποδιδει χωρις το GLX του?

GLX με μωβ φωτακια απο κατω και εξατμιση motorsport…:lol::lol:

ναι!!

φαντασου τον ομως με τα ακροβατικα του πως θα "γραφει "πανω στο χορταρι!!

ασε που θε ειναι γαμω για “εισοδο” στη φιεστα!

:lol:

Είναι επίσημο πια:!: Στο μπάσκετ είμαστε πιο σοβαρή ομάδα από το ποδόσφαιρο:-k:!:

σκεψου ομως και αναλογικα τα χρηματα που εχουν δαπανηθει στις 2 ομαδες!
ειναι γεγονος οτι γενικα πεφτει πιο πολυ χρημα στο μπασκετκαι εχουμε μεγαλυτερη “γκαμα” παικτων…βεβαια χρειαζονται και μονο 5 βασικοι για μια ομαδα.Στο ποδοσφαιρο απλα εχουμε περασει μια παρακμη χωρις να μας κοστισει τοσο ωστε να γινουν πιο δραστικες κινησεις!
μακαρι ομως να στρωσει ακομη πιο πολυ η ομαδα στο μπασκετ…ζω για να δω να κερδισουμε παντου το βαζελο!:lol: