Ολυμπιακός

στην ελλαδα θα ελεγα δεν εχει κοστισει καθολου η παρακμη.και αυτο κυριως γιατι δεν υπαρχει ανταγωνισμος απο αεκ,παο οι οποιοι τα τελευταια χρονια στην ελλαδα ειναι “χωμα” και οι 2

Ποια ακριβώς είναι η παρακμή που περνάει ο Ολυμπιακός στο ποδόσφαιρο?

Πέρσι νταμπλ και πρόκριση στους 16 του ch.l., φέτος νταμπλ και εκλάμψεις στην Ευρώπη.

η παρακμη και καλα ηταν οτι περσι δεν επαιξε καλη μπαλα.πηρε εντελως στον αυτοματο πιλοτο το πρωταθλημα λογω ανυπαρξιας και των αλλων 2.φετος ο βαλβερδε εκανε καποια δουλεια και επαιξε και καποια μπαλα

Στο 1ο μισό της χρονιάς και στην Ευρώπη παίξαμε πολύ καλά έως εξαιρετικά. Δεν έχω καταλάβει γιατί στο ελληνικό πρωτάθλημα οι μικρομεσαίες ομάδες απαγορεύεται να κόβουν βαθμούς από τους άλλους 2.

ισα ισα που εγω καταλαβαινω το γεγονος οτι οι μικρομεσαιες ομαδες μπορει να εχουν ψιλοανεβει και οτι θα κοβουν βαθμους απο τις μεγαλες.εγω λεω για την μπαλα που επαιξε στην ελλαδα περσι.δεν ηταν και η καλυτερη!!!

Απ’ ότι έμαθα έκλεισε στο γάβρο, καλώς να τον δεχτείτε (εκτός κι αν γίνει θαύμα με το Βαλβέρδε). Καλός προπονητής.

Έτσι δε θα ανησυχείτε και για τα προκριματικά του Τσουλου:p

Το σχέδιο είναι να χει δίπλα το Τζόλε για βοηθό, για να εξελιχθεί σιγά σιγά σε πρώτο. Θα είναι έξυπνη κίνηση αν μη τι άλλο.

δυο μαλλιαδες στον παγκο!!!

Δεν παίζει ρε παιδιά. Θα μείνει ο Βαλβέρδε για ένα χρόνο.

ναι η αληθεια ειναι οτι δν το πολυπιστευω αλλα του προεδρου ειναι η καλυτερη του και φθηνος και καλος οποτε μην το αποκλειετε

Ναι αλλά δεν τον θέλει ο κόσμος και ο πρόεδρος ακούει τον κόσμο. Εγώ προσωπικά δεν τον θέλω…

Άλλο το ‘να, άλλο τ’ άλλο.

Ο θείος τον ακούει τον κόσμο, ο Βαλβέρδε όμως?

Ναι αλλά κ ο ισπανός δεν έχει επίσημη πρόταση από άλλη ομάδα, οπότε θα κάτσει έστω και για ένα χρόνο. Έτσι το βλέπω εγώ. Άσε που δεν συμφωνώ ότι ο Κετσπάγια είναι καλός προπονητής.

Τα ματσακια που εκανε η Ανορθωση ομως στο τσουλου δε θα σε χαλαγαν:p

Ο Ολυμπιακός είναι επιθετική ομάδα και δεν του ταιριάζει το τσουκου τσουκου μπολ που παίζει ο Κετσπάγια. Ας πάει στον βάζελο ή στην Αεκ που υποστηρίζει κιολας ο άνθρωπος…

Ενας καλος προπονητης προσαρμοζεται στις συνθηκες τις ομαδας.

Το οτι επαιζε γιοκο τσοκο στην Κυπρο δε σημαινει οτι θα κανει το ιδιο εδω

Mια φορα μεσα στο Μεατσα την επαιζε την Ιντερ με πρωην παιχτες του Ιωνικου και του Πανιωνιου.

Κακο στην καριερα του θα κανει αν παει σε αυτο το νεκροταφειο προπονητων.

Ας πάει στην ΑΕΚ να βρει την υγειά του ο άνθρωπος!!! :lol3:

Εντωμεταξύ ένας ακόμα ΜΕΓΑΛΟΣ του Θρύλου έφυγε.

Καλό ταξίδι Μπάμπη Κοτρίδη…

Στον Ολυμπιακο και ο Μουρινιο να ρθει, θα φυγει κλοτσηδόν σε 1,5 χρονο και τελειωμενος απο αποψη καριερας βολοδερνοντας σε καμια Κυπρο

25-1 ΡΕΚΟΡ…αν δεν έρθουν και οι κούπες, τα ρεκόρ δεν θα αξίζουν τίποτα, αλλά όπως και να το κάνουμε είναι ρεκόρ:!: