Μας δουλέυουν, απλά μας δουλέυουν! Ακόμα να κλείσει ο ισπανός, το ραντεβού με τον μανατζερ πήγε για μετά τον τελικό. Δηλαδή τι περιμένουν να πάρουμε το κύπελλο ή οχι για να δουν αν θα τον κρατήσουν?? Είναι αυτή λογική??? Έλεος πια! Κουράστηκα από αυτή την αναμονή.
ειλικρινα θα προτιμουσα να εφευγε.στην αρχη τον ηθελα αλλα ο ανθρωπος δεν παιζετε.νομιζει οτι εξαρτωμαστε απο αυτον?κανενας βαλβερδε δεν ειναι πανω απο μια ομαδα για να μας εχει στο περιμενε.θα κανει λεει δικια του ομαδα!με ενα χρονο συμβολαιο τι μελλον ορει να εχχει η ομαδα σου?και αν μετα φυγεις μπορει οι παιχτες που πηρες να μην ταιριαζουν στον αλλο προπονητη.θα μεινουν αμανατοι.δηλαδη θεωρει οτι μπορει αριστερα να βρει καλυτερη περιπτωση απο του λετο?τι να πω!φανταζομαι θα παμεε τελη ιουλη για τα προκριματικα και ακομα θα το αναβαλουν.ημαρτον κυριε[-X
ο Βαλβέρδε που κοιτάει το συμφέρον του Βαλβέρδε, πολύ καλά κάνει, γιατί αλλιώς θα την πάθει όπως ο Σόλιντ. Βασικά, πιστεύω πως αν τελικά υπογράψει, θα την πάθει σίγουρα όπως ο Σόλιντ, αλλά θέλω να ελπίζω πως θα του την φέρουμε, γιατί είναι καλός προπονητής! :lol:
Αν πάλι δε μείνει, γιατί ο Κόκκαλης δε σκοπεύει να ρίξει λεφτά, τότε έχουμε ήδη έτοιμες και κατασκευασμένες τις δικαιολογίες. “Ήθελε μόνο 1 χρόνο συμβόλαιο (ενώ ο Ολυμπιακός τους κρατάει όλους για δεκαετίες), δεν ήθελε Λέτο, Ντάρμπισάιρ, Λεντέσμα (λες και αυτοί ήταν οι σημαίες της ομάδας όλα αυτά τα χρόνια) και δεν έβαζε τους μικρούς να παίζουν (μιας και είμαστε ο Άγιαξ και μια ζωή βγάζαμε φουρνιές παιχταράδων)”.
Εγώ ρε παίδες νομίζω πως απλά περιμένουν και οι δύο πλευρές τον τελικό κυπέλλου. Ο Κόκκαλης για να σιγουρευτεί ότι τον θέλει ή για να βρει αφορμή να τον σουτάρει και ο Βαλβέρδε για να ισχυροποιήσει τη θέση του και να βγάλει κανά φράγκο παραπάνω ή για να προσθέσει στο βιογραφικό του ένα κύπελλο. Όπως και να χει πάντως η κατάσταση έχει κουράσει. ΤΑΚΗ ΛΕΜΟΝΗ ΓΥΡΝΑ ΠΙΣΩ
συμφωνω με τον τροπο που βλεπεις το ολο θεμα αλλα υπαρχει μια μικρη διαφορα…επειδη ολα αυτα τα χρονια ΔΕΝ ημασταν αυτα που περιγραφεις, σημαινει οτι δεν πρεπει να γινει ΠΟΤΕ μια προσπαθεια?
στην τελικη στ’@@ιδια μου ο Λετο!ο πιτσιρικας ΔΕΝ εχει μυαλο και δεν πιστευω οτι θα βοηθησει οσο περιμενουμε!
Ο Ντερμπισαϊρ ομως?το παληκαρι το εχει το γκολ και ειναι και σε σουπερ ηλικια…ασε που βολευει το συστημα του Ολυμπιακου με το παιχνιδι απο τα πλαγια!
Ο Λεντεσμα, απλα θα ηταν μια κουρασμενη προσθηκη και καλα κανει και δεν τον θελει!
ομως, καλο θα ηταν να δουμε και πως μπορουμε να κανουμε την ομαδα να τσουλησει με λυσεις που θα δουλευουν και οχι με ονοματα/μεταγραφες. Στην τελικη εχεις το ιδιο ρισκο στο να μην σου “βγει” μια μεταγραφη (βλεπε το παλτο που εφερε ο Βαλεβερδε) οσο θα ρισκαρες και με πιτσιρικαδες…μονο που τα χρηματα μενουν στο ταμειο και η ομαδα δεν “μπαινει μεσα”!
Έστω πως θέλουμε να έχουμε προπονητή για “δεκαετία” που θα φτιάξει μια ομάδα που θα μείνει στην ιστορία. Ο Λέτο και ο Ντάρμπισάιρ είναι δανεικοί και κοστίζουν μια περιουσία (ειδικά για τον Άγγλο δεν είμαι βέβαιος πως πρέπει να τα δώσουμε για να μένει στο πάγκο, μιας και για εκεί είναι) και αφού λεφτά για άλλες μεταγραφές δεν υπάρχουν και για αυτό θέλουμε αυτούς, αυτό συνεπάγεται πως θα τους κρατήσουμε πάλι δανεικούς, δηλαδή μόνο για 1 χρόνο και όχι για μια “δεκαετία”. Όπως βλέπεις, υπάρχει ένα παράδοξο στο θέμα…
Και εγώ θέλω ο Ολυμπιακός να γίνει Μάντσεστερ Γιουνάιντεντ, αλλά το να συμπεριφέρεται η διοίκηση όπως όλα αυτά τα χρόνια (και που τελικά δε μας έκανε Μαν. Γιουν. αλλά μας έκανε όλα αυτά που θέλουμε να αλλάξουν) και να θέτουν ως δικαιολογία για ό,τι αποφασίζουν πως θέλουν να μας κάνουν Μαν. Γιου., πλέον δε το χάβω.
Ο Βαλβέρδε είναι φιλόδοξος και θέλει να ξέρει πως και η διοίκηση είναι φιλόδοξη. Και φιλόδοξη διοίκηση είναι αυτή που ρίχνει λεφτά και δεν αγοράζει τον Νε, ως τον νέο Τουρέ…
δε λεμε οτι θα κανει γιουναιτεντ τον ολυμπιακο.ειναι τοσο παραλογο να θελουμε να εχουμε εναν προπονητη για δυο τρια χρονια και να κανει μια ομαδα τουλαχιστον καλη?να κατσοε σε ενα τραπεζι και να πουνε ενα ναι η ενα οχι ειναι τοσο δυσκολο?μην κοροιδευουν εμας πρωτα απο ολα.δυο μηνες τωρα ειναι σιγουροι οτι θα μεινει και ακομα παμε απο αναβολη σε αναβολη.τι περιμενει να αποφασισει?ας παει στην ατλετικο που θελει για να τελειωνουμε
ο βαλβερδε καλα κανει και περιμενει να δει πως θα ειναι τα πραγματα και συμφωνω με αυτα που λες. απο την αλλη και οι μεταγραφες που θελει δεν ξερω και αν μας κανουν, εκτος και αν ολοι νομιζουν οτι πετυχε ο οσκαρ για παραδειγμα…το ντουντου δεν τον ηθελε στην αρχη και μετα κατεληξε να μην τον βγαζει απο την ομαδα ακομα και σε ευκολα ματς. ηθελε το λετο στην αρχη μεχρι που αρχισανε τα μπινελικια. γενικα εμενα ο βαλβερδε μου φαινεται οτι στις μεταγραφες δεν ειναι και πολυ καλος και για αυτο η διοιηση θελει να του επιβαλει τις δικες της. δεν λεω οτι ειναι σωστες κι αυτες, αλλα πες οτι κανουμε τις μεταγραφες πυ θελει και μετα δεν του αρεσει καποιος, θα τον διωξουμε? δε νομιζω…
Μόνο που ο Γιέστε παιδιά, δεν είναι ούτε Όσκαρ, ούτε Αλόνσο… Είναι παικτούρα πανάκριβη, από τους πρωτοκλασσάτους της Primera και δεν πιστεύω πως ο Βαλβέρδε στηρίζει την όποια απόφαση του, στην πιθανότητα 1 στις 100 να πει το ναι ο παίκτης και να έρθει.
Μέσα σε όλα, αμφιβάλλω αν ο Βαλβέρδε δίνει κανά σκατό για το αν θα έχει τον Λέτο του χρόνου. Όποιος είναι ο καλύτερος, αυτός θα παίζει. Τον Ντούσερ ήθελε τον καλοκαίρι, αλλά μια χαρά βασικό είχε τον Ντούντου, όταν του τον πήρανε. Το πρόβλημα του δεν είναι πως άλλοι θα κάνουν τις μεταγραφές (για να έχει νόημα να θυμόμαστε Όσκαρ, Ντούσερ και Ντούντα), αλλά το πως η διοίκηση πάει για τσιγκουνιές.
Και δε μιλάω για το υπέρτατο συμβόλαιο που πρότεινε η διοίκηση, με βάση το οποίο το θέλει 2ετές και ο Βαλβέρδε να μην έχει ρήτρα αν τον απολύσουν. Εγώ προτίνω 5ετές, στο τζάμπα και με χαλκά στη μύτη κι αν θέλει!