Ολυμπιακός

ποσο ελειξε το παιχνιδι με τον κολλοσο ?

ρε ανθρωπα…με τοσα που του εχει σπρωξει η ομαδα…αυτος θα επρεπε να βγαζει ματια!Πλακα με κανεις?
και αντι γι’αυτον εχεις τελικα Μπουρουση και Βουισιτς(μεταξυ αλλων!)

Θα μου βγουν τα μάτια!!

Σε ποιο ακριβώς μεγάλο παιχνίδι μεταξύ ΠΑΟ και Ολυμπιακού έκρινε το ματς ο Βασιλόπουλος?? Θετικά εννοώ, γιατί αρνητικά με τα τραγικά λάθη του ίσως έκρινε κάποια.

Κατά τ’ άλλα, Μπουρούσης σήμερα 21 πόντους και 18 ριμπάουντ και 3 ασίστ και 1 κόψιμο.

καλα μωρε…μη ζοριεσαι!
οπως και να εχει ΚΑΛΟ θα ηταν να ηταν ετοιμοπολεμος και αυτος με το βαζελο!
ποτε δεν εβλαψε να εχεις μια λυση “just in case”.

κατα τη γνωμη μου εχουμε τους καλυτερους ψηλους στην ευρωπη.ειδικα ο μπουρουσης ειναι επιπεδου nba.αμα ειχαμε και τον καλο σχορτσιανιτη…

Σε αυτό σύμφωνοι.

Αν και θα προτιμούσα 1000 φορές να έχω πιο έτοιμο Σόφο.

επισης…για κατι που ειπωθηκε νωριτερα ως “απορια” για τα προβληματα του Θρυλου…

το οτι εμεις θεωρουμε προβλημα το θεμα Βαλβερδε και τα τσαλιμια που κανει με Λετο και Ντερμπισαϊρ,την διαφαινομενη αποσταση διοικησης-προπονητη,τους παιχτες που φευγουν και ΠΡΕΠΕΙ να αντικατασταθουν (ειναι 3+), το οτι ακομη ΔΕΝ εχουμε κατασταλαξει σε ενα παιχτη που θα ΒΑζει το τοπι στο πλεχτο…για εμας,φαινεται λογικο και αντιμετωπιζεται ως “προβλημα”.

αφηνοντας εξω το μεγαλυτερο αυτων,το οποιο ειναι η εισοδος στους ομιλους του Τσαμπιονς Λιγκ.

μαλλον ολοι οι υπολοιποι εχουν βρει τις λυσεις στα προβληματα των ομαδων τους γιατι απότι φαινεται ασχολουνται μονο με ενα (ΤΟ σημαντικοτερο) …τη διαιτησια!

Word!

Μα…
Κλείστε επιτέλους τη Γλυφάδα!!

οχι ρε φιλε…ειναι πολυ ωραιο να τρωει π@@τσα ο βαζελος και να τους βλεπεις απεγνωσμενους!!!

μπαϊ δε γουεϊ…ΝΤΕΡΜΠΥ το καναμε παλι!:stuck_out_tongue:

ΥΓ:ξερεις ποσο ωραιο ειναι να βλεπεις οοοοσους βαζελους δεν θα δεις ΠΟΤΕ στο γηπεδο (εκτος) να πανυγηριζουν ενα μπλοκ-αουτ λες και κερδισαν το ευρωπαϊκο?

[SIZE=“7”]3-0[/SIZE]

:stuck_out_tongue:

Φοβερή εμφάνιση.

Είναι ιδέα μου, ή ο Βασιλόπουλος τη μισή χρονιά είναι τραυματίας; :-k

Ωραιο γκολακι ο Ματ χτες.

Ανανεωσε ο Αντωνης,φευγει ο Μενδρινος.

Όλα θα τους τα πάρουμε φέτος!!! Και κλάμα τα γκομενάκια στην εξέδρα!!!

Νταμπλ στο βόλει; Για να δούμε:roll::!:

Έτσι όπως πάει, θέλουμε ένα επιθετικό, και δύο αμυντικούς…αααααα μπορεί και έναν προπονητή#-o:!:

Και αυτά θα τους τα πάρουμε! :lol::stuck_out_tongue:
ΟΛΑ ΛΕΜΕ! :lol:

Εχω βαρεθεί ν’ακούω το όνομα του Ντραγκουντινοβιτς κάθε φορά που έρχεται περίοδος μεταγραφών :expressionless:
Ο Πάρντο θα υπογράψει για 1+2 χρόνια. Θα είναι δανεικός για τον πρωτο χρόνο. Ας ελπισουμε ότι δε θα σαπίσει στον πάγκο και θα παίξει. Από λίγα παιχνίδια δε μπορει να κριθεί η παραμονή του (και άρα η επέκταση του συμβολαίου του)
Επίσης, φεύγει και ο Ζεβλάκοφ ε?

Στο καλό να πάει ο Πολωνός . Ας πάει σε άλλη ομάδα να παίζει και όσο γουστάρει. Τον Πάρντο ελπίζω να τον δούμενα παίζει, αλλά μάλλον του χρόνου θα υποστούμε πάλι Νικοπολίδη.