Ολυμπιακός

γιατι σας χαλαει ο νικοπολιδης?

Πάντως ο Ντέρμπισαϊρ ΕΙΝΑΙ από τους παίκτες που πάντα χρειάζονται σε μια ομάδα.

Νομίζω ότι ο Μενδρινός θα μπορούσε να μείνει, είναι καλό παιχτάκι. Τώρα αν ζητάει τα μαλλιά της κεφαλής του, δικό του λάθος. Ο Νταρμπισαιρ πρέπει να μείνει αλλά είναι λογικό να τα έχει πάρει με τον Βαλβερδε, όπως έγραφε και ο Νικολακόπουλος, τον έχει εκθέσει πολλές φορές ήδη…

Καλά μην υπερβάλλουμε.

Ο Ντέρμπισαϊρ τι περίμενε? Να παιζει 80 λεπτά αυτός και 10 ο Ντιόγο? Ήξερε ότι ήρθε σε μια ομάδα που παίζει συνήθως με έναν φόρ. Του χρόνου αν μείνει, προφανώς και θα (πρέπει να) παίρνει πιο πολύ χρόνο συμμετοχής λόγω rotation.

Θα μπορούσε να παίξει σε παιχνίδια που ο Ντιόγο δεν βλεπότανε…και στον δεύτερο γύρο ήταν αρκετά. :wink:

Mακάρι να μείνει ο Derbyshire: Το έχει το γκολ και είναι και γρήγορος.

@queen: εμένα προσωπικά με χαλάει ο Νικοπολίδης ναι
@ChrisP : Όντως ο Ματ φαίνεται καλός παίχτης με διάθεση να παίξει μπάλα . Δύσκολο το βλέπω να μένει όμως
@shadowking69 : Γενικά ο Βαλβέρδε έχει φάει κόλλημα με κάποιους παίκτες. Είτε θετικά( Όσκαρ) είτε αρνητικά ( Μήτρογλου, Ματ, Παπαδόπουλος, Μενδρινός).

Γιατί; :-s

Στο θεμα προπονητη θα αναπαραγω μια μικρη ραδιο αρβυλα και θα πω Φατιχ Τεριμ…Κατι εγραψε και σημερα η Σπορνταυ

Γιατί στα 38 του ο Νικοπολίδης δεν μπορεί να είναι όσο καλός ήταν 5 χρόνια πριν. Γέρασε ρε παιδί μου τι να κάνουμε. Βέβαια έχει τρομερή εμπειρία και ψαρώνει τους αντιπάλους. Για ελλάδα είναι σούπερ. Για ευρώπη δεν κάνει.

Κάπως πας να το σώσεις αλλά και πάλι…το κενό που θα αφήσει ο Νικοπολίδης θα είναι ανάλογο με αυτό που αφήνει ο Τζόλε. Αντικειμενικά και υποκειμενικά δύσκολα θα βρει ο Ολυμπιακός τόσο καλό και σταθερό τερματοφύλακα όσο είναι ο Αντώνης ακόμα και στα 38 του.

και φανηκε οτι δεν κανει για ευρωπη με τα γκολ που εφαγε μεσα στο καραισκακη απο την St.Etienne.ο πριν 5 χρονια νικοπολιδης παιζει και να μην τα ετρωγε…

Όλα ευθύνη της άμυνας ήταν όμως…

ναι αλλα ο πολυ καλος τερματοφυλακας φαινεται οταν καποιες φορες σωνει την ομαδα ακομα και απο λαθος της αμυνας…στο συγκεκριμενο ματς στο καραισκακη οτι πηγαινε προς την εστια εγραφε!!!

Αυτό. Ο Νικοπολίδης δεν είναι ο τερματοφύλακας που θα σώσει την ομάδα από βέβαιο γκολ.

παει ο πατσα.καλα να περασει στην κυπρο.τον αδικησε πολυ σαν ποδοσφαιριστη ο τραυματισμος του

τον έσφαξαν οι γιατροί να λες και τον κατέστρεψε η ομάδα που τον πίεζε να παίζει τραυματίας. Τότε έπαιζε ακόμα και στόπερ επειδή είχαμε ελλείψεις. Γενικά το παιδί αυτό πάντα έδινε ότι είχε για την ομάδα και μπράβο του.Πριν τον τραυματισμό του ήταν ένας από τους 3-4 κορυφαίους έλληνες παίκτες. Καλή του τύχη.

Πέρυσι, μόλις ένα χρόνο νεώτερος ήταν που βαρεθήκαμε να τον βλέπουμε να αποκρούει πέναλτυ. Μάλλον αυστηρός είσαι μαζί του.:wink:

Έπιασε πολλά τετ α τετ και φέτος! Μην είμαστε αχάριστοι!!! Ο Πάτσα δεν κάνει πια για το επίπεδο του Ολυμπιακού, πάει στην Κύπρο και θα φοράει και τριφύλλι…ουστ!:stuck_out_tongue:

Οκ παιδιά αφού σας κάνει εσάς να ανανεώσει ο κηπουρός :stuck_out_tongue: . Η αλήθεια είναι πως νομίζω ότι ο Νικοπολίδης είναι ένας πολύ καλός και σταθερός τερματοφύλακας, αλλά υπερτιμημένος. Εγώ είμαι οπαδός του Ελευθερόπουλου 8)