Ποδόσφαιρο, Βόλεϋ, Πόλο (ε… λογικά :p) και μένει το μπάσκετ για να κάνουμε το 4/4!
(στα τρία πρώτα και με νταμπλ ε 8))
ΝΤΑΜΠΛΟΥΧΟΙ στο βόλει:):!:
Καλό και ευπρόσδεκτο:wink::!:
Την διαφήμηση με τον Ντάρκο να μιλάει Ελληνικά, την είδε κανείς.
Και γαμώ!!!
αυτα ειναι!!!
στο χαντμπολ ομως τι κανετε?
Kαι έκλεισε και το “Ντέρμπυ”…
Που θα βγει τώρα ο Γκότζος να μετράει τρόπαια στο υποβρύχιο τάβλι και στο στριπ πόκερ για να τα βγάλει 500; :lol::lol:
Και δεν τους χάλασε καθόλου!!! Πολύ πίκρα φέτος!
Γκότζος, Γκότζος…:lol::!:
παιζει ναναι το μονο αθλημα που δεν συμμετεχουμε
Κι ομως!
Λεγεται Ολυμπιακος Κερατσινιου στο handball(ναι ρε Πορτο Λεονε!!!)
νταμπλ και στο βολλευ =D>=D>=D>=D>=D>
Ε ρε να γίνει καμιά πλάκα και να πάρει ο Βάζελος τον Βαλβέρδε και να μετράμε γκολ του χρόνου…
Ναι,μη σας κλεψουν τον μεγα γκουρου της προπονητικης.Αντι να κανετε τον σταυρο σας που φευγει διαμαρτυρεστε κιολας!
παιδια,δεν νομιζω οτι θα παει στον πολυμετοχικο καφενε…
αφου ΔΕΝ θελει Ελλαδα ο μουργος!!!
σιγα τον βαλβερδε μωρε… ο Ολυμπιακος ειναι πανω απο προσωπα.
στον Κόκκαλη πες τα, που πάλι προσπαθεί να βάλει τον εαυτό του πάνω από την ομάδα…
παντως εμενα η ιδεα ενος πολυμετοχικου Ολυμπιακου δεν με χαλαει, κυριως επειδη δεν θα εχει την ελευθερια κινησεων που εχει τωρα ο Κοκκαλης, και σημαντικοτερα θα μπουν και λεφτα
Άντε χάσου Κόκκαλη:lightsabre::thumbdown::!:
“Κατά τη διάρκεια του συμβουλίου, ο κ. Κόκκαλης γνωστοποίησε την προσφορά που έκανε στον Ερνέστο Βαλβέρδε η οποία έφτανε τα 1.750.000 ευρώ με μπόνους. Αντιθέτως, ο Ισπανός ήθελε 1.500.000 χωρίς μπόνους.”
Μεταξύ μας πάντως, όταν άλλοι θα σου κάνουν τις μεταγραφές, γιατί να πληρωθείς με μπόνους; Κι αν το χάσεις γιατί κάποιοι σου φέρουν τον Νε ως αντικαταστάτη του Τουρέ; Και πόσα ήταν αυτά τα μπόνους; Γιατί δε τα ανακοινώνουν κι αυτά;
Έντιτ: Τα λεφτά μου μοιάζουν εξωφρενικά μεγάλο νούμερο. Για πολύ μικρότερα μεγέθη δε μιλούσαν όλοι οι δημοσιογράφοι ρε παιδιά αυτές τις μέρες;
Λάθος του Ολυμπιακού, που καθόλου δε χαλάει εμάς τους υπόλοιπους.
Αλλά δεν με εκπλήσσει όπως δεν με εκπλήσσουν σχεδόν ποτέ οι αποφάσεις του Κόκκαλη.
Για αυτόν νόημα έχει η, με κάθε μέσο, πρωτοκαθεδρία στην Ελλάδα. Αυτό έχει μεράκι ο πρόεδρας.
Και ανθρώπους που να του λένε πόσο μεγάλος και σημαντικός είναι.
Λεφτά δίνει μόνο άμα γουστάρει, σε όποιον γουστάρει.
Στον Ολυμπιακό κάνει το κομμάτι του και σε όποιον αρέσει.
Πάντως είμαι σίγουρος πως έχει χιούμορ. Αλλιώς γιατί να καλέσει Δ.Σ.;
Koιτάχτε ρε πόσο μπροστά από τις εξελίξεις είμαι
http://www.rocking.gr/modules/forum/showpost.php?p=608507&postcount=4839
Αν ήμουν πρόεδρος του βάζελου, θα παιρνα το Βαλβέρδε για να σας τα σπάσω εντελώς:p