Ολυμπιακός

Πραγματικά, όσο το σκέφτομαι, τα νούμερα που λέει ο Κόκκαλης μου φαίνονται εξαιρετικά ύποπτα. Δηλαδή μετά τα 1,750,000 του Βαλβέρδε επιλέγει να πάει στα 400,000 του Κετσπάγια;

Ο Κόκκαλης είχε εκνευριστεί με τον Βαλβέρδε επειδή δεν απαντούσε οριστικά για την ανανέωση.
Τώρα φυσικά και δεν τον θέλει και του λέει “πάρε τόσα και αν σαρέσουν”.
Αλλά όταν σου προσφέρουν τόσα και δεν μπορείς να ζήσεις με αυτά, είσαι για λύπηση.
Εμείς το βλέπουμε σαν φραγκοφονιά που θέλει περισσότερα, ένας μπάσταρδος δηλαδή (όχι μόνο αυτός αλλά κάθε ποδοσφαιριστής - προπονητής κλπ…), αυτός ως έλλειψη εμπιστοσύνης - αχαριστία - προδοσία.
Ε ναι, που να ζήσεις με 1,5 εκατ. τον χρόνο.

Μεγάλη μαλακία που τελείωσε ο Βαλβέρδε. Ετοιμαστείτε για χοντρό κράξιμο αύριο στην φιέστα-χέστα!

και επισημα λοιπον τελος ο βαλεβερδε… στο καλο και να μας γραφεις… καλη φιεστα αυριο για οσους πανε απο εδω μεσα, ευχομαι να μην γινει οτι εγινε το 2006 - 2007 .

Δεν νομίζω να γίνει τίποτα περρισότερο από το να ακούσει το όνομά του ο Βαλβέρδε, και να εισπράξει το χειροκρότημα:!:
Το πανυγήρι θα γίνει με την πρώτη στραβή του Κετσπάγια:!:
Το πρόβλημα δεν είναι ότι έπαιξε στην Α.Ε.Κ.,(μακάρι να ερχόταν σαν παίκτης), αλλά ότι ήταν σε ένα κατώτερο πρωτάθλημα, και το μόνο τεκμήριο υπέρ του είναι η καλοκαιρινή πρόκριση σε βάρος μας:!:

Εγώ εύχομαι να γίνει. Και ακόμα χειρότερα. Έλεος πια. Ας αντιδράσει ο κόσμος μια φορά!
Νόμος είναι το δίκιο του Σωκράτη :lol:

Εν τω μεταξύ, σκεφτόμουν το εξής σκηνικό: Έρχεται ο Κετσπάγια, ο Ολυμπιακός φτάνει στους 16 του Τσου Λου με συνταγή Λεμονή και ο Κόκκαλης των διώχνει επειδή στην Ελλάδα θα είναι μόνο 5-6 βαθμούς μπροστά και δε θα παίζει μπάλα :lol:

παει ο valverde παει και ο yeste που τον ειχα αχτι να τον δω στα αλλα ερυθρολευκα που γουσταρω…

απογοητευση.αυτο.

@κοζυ: καθολου απιθανο

Κριμα, πιστευα οτι ο Ισπανος θα προσεφερε την 2η χρονια πολλα περισσοτερα…
Να δουμε και με Κετσπαγια… μην τον σταυρωνουμε τον ανθρωπο απο τωρα, μπορει και να μας βγει

Ketsbaia has grown popular with clubbers around the world who often sing the lyrics, “Yeah, Temuri Ketsbaia” to the tune of the Kings Of Leon song Sex on Fire

η αχρηστη πληροφορια της ημερας απο την wikipedia

Είναι εκνευριστικό το ν’αλλάζει μια ομάδα κάθε σαιζόν προπονητή. Να κάτσει στον πάγκο ο Κοκκαλης να ξεμπερδευουμε. ε μα.
Ρητορική ερωτηση (αφου όλοι ξέρουμε την απάντηση) Πότε θα γίνουμε Αγγλία γαμωτο. Να έχουμε προπονητές που είναι σταθεροί για χρόνια σε μια ομάδα και η διοικηση τους αφήνει να δουλέψουν.

δε με αρεσει να προτρέχω αλλα…Δε τονε θέλω τον Κετσπάγια :expressionless:
Ωρες ωρες κάνουν πολύ επιπόλαιες κινήσεις. Επειδή μας κερδισε στην Κυπρο, κέρδισε και τον παναθηναικό, και σταθηκε καλά σε ορισμένα παιχνίδια με την Ανορθωση, σημαίνει ότι κάνει και για τον Ολυμπιακό? πφ. Στο κυπριακό πρωτάθλημα τριτος τερμάτισε με 16 βαθμους διαφορα από τον πρωτο.

τι να πω. κρίμα.

Τρελο οραμα εχει ο προεδρος.

Ωραια να αλλαξεις την ομαδα ενα επιπεδο δε το θες λογω νοοτροπιας…ε ασε ρε μαλακα εναν προπονητη 3-4 χρονια τουλαχιστον στα εγχωρια να βλεπουμε μια δεμενη και σοβαρη ομαδα…Οοοοοχι,εκει να δειξεις οτι εισαι ο αρχων.Ο ποδοσφαιρικος Ολυμπιακος με την ιδια τακτικη βημα παραπανω δε προκειται να κανει.Νταμπλ εδω,μια φορα στα 10 χρονια μια πορεια πυροτεχνημα και τελος.

Και θα φαει λεει κραξιμο στη φιεστα,ε και?Μεγαλο πληγμα για τον Κοκκαλη…

Κι ο Κετσπαγια ο καημενος τι να προλαβει να κανει μεσα σε εναν χρονο?Γιατι αν τον συμπαθισουν οι οπαδοι,παρουσιασει κατι καλο και στην επομενη σεζον(που δε θα ναι ψαρωμενος οπως τωρα που θα ερθει που θα εχει 0 απαιτησεις) ζητησει δειλα δειλα κανα 2 παικτες,ε θα παρει ποδι κι αυτος τον επομενο Μαη…

ναι να τσεπωνει χρηματα απο τα μελη και ολα τα εσοδα της ομαδας, και οταν του την βαρεσει να παρει τα χρηματα του και να φυγει…

αυριο θα γινει χαμος ε

ΣΩΚΟ ΦΕΡΕ ΚΥΡ ΝΙΚΟΛΑ ΠΙΣΩ ΡΕ

οχι κετσπαγια ρε, οχι λεμε. ιου ιου ιου που λενε και στο south park.
η λυση Λίνεν που γραφτηκε στο sportnet δεν ειναι κακη. τον προτιμω.

παλι τα καταφερε ο σωκρατης:p.δεν συμφωνω βεβαια με το να αλλαζουμε καθε χρονο προπονητη αλλα δεν νομιζω οτι ηταν τοσο θετικος να μεινειο βαλβερδε γιατι το ανεβαλλες συνεχεοια.μονο στον βαζελο να μην παει!

Αν μείνει Ελλάδα, πράγμα σχεδόν απίθανο, πιο λογικό μου φαίνεται για Α.Ε.Κ. ή Άρη, παρά για π.α.ο.:!:

δεν νομιζω για βαλβερδε στην ΑΕΚ ειδικα που δεν εχουμε καθολου λεφτα!!!ο βαλβερδε ειναι προπονητης που θελει και καποιο μπατζετ απο πισω για εχει οσα θελει για να δουλεψει οπως θελει

Eπειδή ακούω διάφορα από το μεσημέρι “να μην πάμε” ή “να πάμε να αποδοκιμάσουμε”, ένα έχω να πώ:
Aύριο δεν πάμε στη φιέστα ούτε για τον πρόεδρο ούτε για τον Βαλβέρδε.

[SIZE=“4”]Πάμε να αποχαιρετήσουμε τον Τζόλε και αυτο από μόνο του αρκεί[/SIZE]

Και φυσικά και τον Ντάρκο. 8)

[QUOTE=Mule;622273]Eπειδή ακούω διάφορα από το μεσημέρι “να μην πάμε” ή “να πάμε να αποδοκιμάσουμε”, ένα έχω να πώ:
Aύριο δεν πάμε στη φιέστα ούτε για τον πρόεδρο ούτε για τον Βαλβέρδε.

[SIZE=“4”]Πάμε να αποχαιρετήσουμε τον Τζόλε και αυτο από μόνο του αρκεί[/SIZE]

Και φυσικά και τον Ντάρκο. 8)[/QUOTES]

Σωστος!!

Καποιος να βρει ποτε εκατσε τελευταια φορα προπονητης στην ομαδα για 3-4 χρονια.
ΕΛΕΟΣ!

Ο Μπλαχίν για 2,5, και ο Μπάγεβιτς την πρώτη φορά 3,5:!:
Και οι δυο με Κόκκαλη πρόεδρο!