Μάλλον θα σκουπίσουμε στο μπάσκετ, άντε και στους τελικούς:!:
και ακουγεται οτι θα βαλουνε κι αλλες κερκιδες ξυλινες στα πεταλα για να πιο πολυ κοσμο. αντε να δουμε.
ετσι να ειναι οσο περισσοτερος κοσμος στο σεφ για να δει το βαζελο να σπαει το πλεονεκτημα εδρας :(:-s:tomato:
και για πες τι παραπανω απο τον γεωργεα εχει ο υπερπαικτης που λεγεται τασος παντος??και οι 2 ειναι γρηγοροι και οι 2 ειναι πολυ καλα δεξι μπακ και παιζουν και αριστερο μπακ.και οι 2 ειναι σκυλια στο μαρκαρισμα!!
δεν το εχω δει και τοσο “σκυλι” τον Γεωργεα…
Ισως να μην εχω φει αρκετα παιχνιδια του (δεν παιζετε και πολλες φορες με εμας!) ισως να με ξεγελα η φατσα του!
εγω τους εχω δει και τους 2 σε ματς παντως και πιστευω οτι ειναι παικτες καρμπον και ιδιας δυναμικοτητας.δινουν οτι μπορουν ο καθενας για την ομαδα του και τα καταφερνουν μια χαρα.
δινουν οτι μπορουν ο καθενας για την ομαδα του και τα καταφερνουν μια χαρα.
οκ…τοτε για να γινω πιο “σαφης”…
Ο Παντος για εμενα ειναι καλυτερος ,γιατι δινει οτι μπορει και τα καταφερνει μια χαρα σε μια ομαδα οπως ο Ολυμπιακος που ειναι καλυτερη απο την ΑΕΚ.Ετσι ο Γεωργεας ,παρολο που δινει τα παντα και τα καταφερνει μια χαρα ερχεται δευτερος.Γιατι απλα δεν παιζει σε εξισου καλη ομαδα!
με το σκεπτικο σου η αξια ενος παικτη καθοριζεται απο το ποια θεση θα παρει η ομαδα του στο πρωταθλημα…δηλαδη οσοι παικτες ειχε ο ολυμπιακος στα πετρινα χρονια ηταν στανταρ χειροτεροι απο αυτους που ειχαν αεκ και παο που τοτε παιρναν τα πρωταθληματα…δε συμφωνω με αυτο το σκεπτικο!!
βασικά τζάμπα το παιδεύετε το θέμα. Ο Γεωργέας φορμαρισμένος είναι ισάξιος του Πάντου. Ο Γεωργές ντεφορμέ δεν είναι ούτε μια τρίχα του ντεφορμέ Τάσου.
Ισχύει πως ο Πάντος, έγινε επαγγελματίας στα 25, όταν τον ανακάλυψαν οι της Προοδευτικής σε αγώνα 5Χ5?
δε συμφωνω αλλα οκ.ο καθενας υποστηριζει αυτο που πιστευει…
:lol3::lol3::lol3::lol3::lol3::lol3:
το μονο που μπορω να σου πω ειναι οτι οι παιχτες κανουν το συνολο.
και μεταξυ των δυο συνολων που προανεφερα, ο Ολυμπιακος εχει αποδειξει πως ειναι πιο “φορμαρισμενος”!
ενα καλο συνολο μπορει να αποτελειται απο οχι και τοσο καλους παιχτες…ενα κακο συνολο μπορει να αποτελειται απο καλους.Ενας καλος δε, μερικες φορες μπορει να “φανει” και αλλες να πνιιγει στην μετριοτητα του συνολου.Εγω προσωπικα πιστευω οτι ο Γεωργεας δεν “φαινεται” απο τον τροπο που κινειται στο γηπεδο.
Μπορει να ειναι αποτελεσματικος σε αρκετες περιπτωσεις αλλα αυτο δεν τον κανει απαραιτητα “καλο”.
Σιγουρα οχι “καλο” οπως το εννοω για τον Τασο.
εν πασει περιπτωσει ο Γεωργεας ΔΕΝ μου κανει σαν παιχτης!
Μπορει να το παλευει αλλα ισαξιος του Παντου (εστω προς το παρον) δεν ειναι.
ειναι καλος για μια ομαδα οπως η ΑΕΚ.
Ρε σεντρες σα του Ριπαντο στον Νουνιεζ ο Γεωργεας ουτε στον υπνο του8)
εεεετσιιιι:D:D
;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;:?:?:?:?:!:
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ αυτή με τον βάζελο στο περσινό κύπελο λες, όντως ΘΕΙΚΉ!!!
Η διαφήμιση του Κοβάσεβιτς, καλά το λέω ; είναι άθλια, καλύτερα ο ογκουνσότο να μίλαγε [-X
Ο π.α.ο. σκούπισε, άντε και’μεις αύριο να αρχίσουμε τις ομορφιές τα δυο μας:wink::!:
εχω αρχισει ΗΔΗ και εκνευριζομαι με την μεταγραφολογια…και δεν ειναι ακομη καλοκαιρι!![-X
μια ζωη τα ιδια…ταμειο το Σεπτεμβρη!
Πρέπει οι μεταγαφές να έχουν τελειώσει αρχές Ιουνίου, 19\6 ξεκινάει η προετημασία, πότε λοιπόν;:!:
οκ…πες μεχρι αυγουστο.
Το ποιος θα ειναι που και πως ειναι το θεμα.Αλλο το ροστερ, αλλο το ποιος τελικα παιζει.
Οπως και να εχει, δεν λεω για το οτι γινονται κινησεις αλλα για το τι γραφεται!
Γινεται να πιστευει κανεις οτι θα καθαρισει ο Σωκρατες με 6 μυρια Μπομπο και Ματ???[-X
Αυτο μου την σπαει.Που μιλανε παντα για “σιγουρες” και παραλληλα τα στοιχει που σου δινουν ακυρωνουν οτι σου λενε.