Όταν διαβάζεις, ‘‘πολλά χαμόγελα στον Ολυμπιακό’’ για μια υπόθεση, απλά κλάφτην:wink::!:
Διάβασα μόλις στον sportdog πως θελουν λέει να δώσουν τον Λεονάρντο και να κρατήσουν Ντομί κ Μπράβο για αριστερά. Δεν φωνάζουμε λέω εγώ τον Μπουλούτ να μας βοηθήσει? Ρε θα μας τρελάνουν εντελώς???
Ο Λεονάρντο όταν πρωτοήρθε έβγαλε μάτια. Μετά το ιατρικό τιμ τον περιέλαβε( στο μεταξύ και στο ποδόσφαιρο και στο μπάσκετ τα πάνε χάλια :p) και έπεσε.
η αληθεια ειναι οτι ο ολυμπιακος εχει μια κακη παραδοση με το ιατρικο του τιμ τα τελευταια χρονια…κλασικο παραδειγμα ο πατσατσογλου που πριν επανελθει τον ειχαν ταλαιπωρησει απιστευτα!!!
ανανεωσε ο τορο μεχρι το 2013
Tώρα αυτό είναι καλό ή κακό ?
Αυτό που διάβαζα μέσα στο ΣΚ είναι ότι παίζει να δώσουμε τον Λεονάρντο δανεικό στη Λάρισα και να πάρουμε τον Βενετίδη, που ήταν ίσως ο πιο σταθερός αριστερός μπακ του πρωταθλήματος. Δεν το βλέπω κακό, άλλωστε και την ομάδα την ξέρει και σίγουρα δεν θα έχει πρόβλημα προσαρμογής.
ναι ομως ειναι μεγαλος
Nαι αυτό είναι ένα αρνητικό…αλλά είναι καλός. Εκτός αν ο Λεονάρντο επανέλθει στην αρχική του κατάσταση. Γιατί με τον Ντομί δεν μπορούμε να την βγάλουμε όλη τη χρονιά.
εχουμε ομως και τον μπραβο:p
Πόσα λεφτά πάνε για πέταμα ρε γαμώτο??? Δεν τα δίνανε σε μένα να καθαρίζω την εξέδρα???
μην μας τα κανεις αυτα ρε λεντεσμα…τον υπολογιζαμε κιολας…γαμωτο…
Εγώ πάλι ρε παίδες νομίζω πως δεν υπάρχει λόγος να γυρίσει ο Λεντέσμα. Τον θεωρώ πολύ καλό παίκτη αλλά γιατί να γυρίσει σε μια ομάδα που πριν ένα χρόνο τον έδιωξε? Τι άλλαξε? Αφού έκανε καλή σεζόν εκεί που ήταν, περνάει οκ, γιατί να έρθει Ελλάδα? Για να τον βρίζουν οι δημοσιογράφοι που το ιατρικό τιμ τον ξέσκισε? Ξεχνάμε μου φαίνεται…
και ποιον θα εχουμ?ντουντου,στολτιδη,παπαδοπουλο και μετα τι?
δεν λέω πως δεν χρειαζόμαστε κόφτη. Κάθε άλλο. Απλά συγκεκριμένα ο Λεντέσμα δεν υπάρχει λόγος να γυρίσει. Ούτε η ομάδα τον θέλει τρελά , ούτε ο παίκτης γουστάρει πλέον.
Εγώ πάλι γιατί νομίζω πως με Ντούντου και υγεία κάνει ένα δίδυμο φωτιά στον άξονα; Σαφώς και τον θέλουμε και προσωπικά νομίζω πως ο Λεντέσμα περισσότερο κρύβει τον κώλο του, σε περίπτωση που στραβώσει το θέμα Ολυμπιακός και αναγκαστεί να μείνει στην Αργεντινή. Μην ξεχνάμε, πως σύμωνα με τα ρεπορτάζ, έχει ζητήσει αναπροσαρμογή συμβολαίου για να επιστρέψει (δηλαδή περισσότερα λεφτά)
Δεν γκρινιάζω, αλλά να πάρουν και κανά Έλληνα, ή τουλάχιστον να έχουν αρκετή συμετοχή οι Έλληνες της ομάδας, κυρίως οι μικροί:!:
Οι ξένοι κυρίως έρχονται και φεύγουν:!:
Δεν είναι κάθε μέρα του Αγίου Τζόλε:!:
Για να δούμε θα έχουμε ολοκληρωμένο ρόστερ στις 19\6!!!
παει ο βασιλοπουλος γ… τη τρελα μου. ελεος ρε γμτ… ελεος…
Το φάρδος του π.α.ο. που έλεγα και στο final-4…#-o:!:
Ισως ειναι καλυτερα για σας.
Τί ίσως? Σίγουρα είναι καλύτερα! Τα νεύρα μας θα είναι λιγάαακι πιο χαλαρά…
Όσο για Λεντέσμα, Ντουντού δυνατό και ποιοτικό δίδυμο μεν, υπερβολικά αργό δε. Αν μάλιστα παίζουμε και με 2 φορ (όπως απαιτεί η συντριπτική πλειοψηφία των γαύρων που αδυνατούν να καταλάβουν ότι δεν κάνει απαραίτητα η ποσότητα των φορ μια ομάδα επιθετική) θα σηκώνουν όλο το βάρος στον άξονα και αυτή η έλλειψη ταχύτητας μου μυρίζει κινδύνους. Προτιμώ παίκτη μηχανάκι στη μεσαία γραμμή.