Ολυμπιακός

Τιμή και δόξα στον προπονητή που είπε στον γεωργιάδη τον άμπαλο την ωμή αλήθεια :smiley:

Eγω ενα πραγμα δε μπορω να καταλαβω.
Οκ εχεις αποφασισει να μη δωσεις λεφτα για προπονητη και πηρες εναν αμφιβολου αξιας (για το μεγεθος της ομαδας).Γιατι δεν επαιρνες τον Sir Takis που και φθηνος ειναι και δοκιμασμενη (καλη) λυση ειναι και ειναι ο προπονητης που σου εχει κανει εκτος εδρας νικες στο Τσου Λου με παρα πολυ καλη μπαλα?

Ρε παιδια ολοι θελαμε τον Ισπανο να συνεχισει μια χρονια, αλλα ας δουμε και τον καραφλα τι εχει να προσφερει. Βλεπω πολλους Ολυμπιακους να λενε πως με την πρωτη στραβη θα γινει χαμος κτλ. Και το πιο ανησυχητικο ειναι οτι το λενε και της Θυρας 7 που ο λογος τους δυστυχως παιζει ρολο στα τεκταινομενα της ομαδας…

Να κανουμε σουμα στο τελος της σεζον… γιατι παλι χωρις αντιπαλο μας βλεπω εδω στο Ελλαντα, ειδικα αν μεινουν Λετο, Νταρμπισιρ και ερθουν Μπομπο, Μποτινελι/Καλατζε

Προσωπικα γουσταρω σαν προπονητη περισσοτερο τον Λεμονη απο τον Βαλβερδε.Ο Ισπανος εχει αρκετα “κολληματα”.Αντιθετα ο Λεμονης ξερει να παιρνει το 101% των παικτων και ΟΛΟΙ τον σεβονται.Φαντασου δηλαδη τον Λεττο και τον Νταρμπισαιρ να μην εχουν γκρινιες και να παιζουν οση μπαλιτσα ξερουν…

νταξει αφου συμφωνει και ο Αναστοπουλος για τιν Κετσπαγια, τοτε παω πασο… :stuck_out_tongue:

Ούτε κι εγώ τον πάω τον καράφλα αλλά πάνω από όλα το καλό της ομάδας. Βλέπουμε πως θα πάνε τα πράγματα και αν στραβώσουνε πολύ στο βάθος Αλέκος…

Μπρε, πρέπει να πάω AC\DC, για να κερδίσουμε:!:

θα τους ξαναδείς? να ξέρουμε τι να παίξουμε στο στοίχημα :stuck_out_tongue:

Ο παπαλουκάς έπαθε διάστρεμμα. Πολύ γκαντεμιά αυτή η ομάδα φέτος. Μπράβο τους που κέρδισαν , αλλά την ντροπή για την εμφάνιση στον 2ο τελικό δεν την ξέπλυναν ακόμα. Οι κάφροι που πήγαν για να πετάξουν αντικείμενα στους παίχτες ασχολίαστοι…

Κερδίσαμε λέει ΟΚ μην πάρουν τα μυαλά μας αέρα τώρα και αρχίσουμε να ζητάμε και πρωτάθλημα. Πάμε στο ΟΑΚΑ και ότι γίνει…

ρε μηπως πρεπει να πηγαινουμε πουθενα αλλου και να μην το βλέπουμε για να κερδισουμε τον βαζελο?

Δεν απαιτείκανείς να πάει η ομάδα στο ΟΑΚΑ και να κερδίσει. Απλά να παλέψουν και να δώσουν ότι έχουν θέλουμε . Απλά να παίξουν το μπασκετάκι τους χωρίς άγχος αλλά με πάθος και τσαμπουκά.Άλλωστε χωρίς Βασιλόπουλο και Παπαλουκά είναι απίθανο να κερδίσουμε …

Υ.Γ. : Με τον Σόφο τι έγινε πάλι και δεν έπαιξε λεπτό??

Πρέπει να τα έχει σπάσει τελείως με τον Γιαννάκη…δυστυχώς για εκείνον και για μας!

κριμα για τον σοφο γιατι με τις ικανοτητες και τον ογκο που εχει αν δουλευε σωστα χαλαρα μπορουσε να παει ακομα και ΝΒΑ.αλλα…

Εγώ πάλι δε νομίζω πως ο Σχορτσιανίτης μπορεί να βοηθήσει αυτή την ομάδα. Τον έβλεπα στο Βερολίνο, όπου στο ζέσταμα βάρεσε 15 βολές και έβαλε τις 3. Δηλαδή ποιο το νόημα; Την έπαθε το καλοκαίρι μαζί του ο Γιαννάκης, όπου τον έβαζε μέσα, τον έστελναν στις βολές και χανόταν η επίθεση δίχως πόντο. Μέσα σε όλα και στο 2ο τελικό όταν μπήκε, αμέσως τον κλείσανε οι του ΠΑΟ και έκανε 2 φάουλ στο τσακ μπαμ (μπορεί και 1, δε βάζω το χέρι στη φωτιά).

Πρέπει να το έχω γράψει άπειρες φορές, αλλά δε μπορεί να μου φύγει από το μυαλό και έτσι το γράφω ξανά. Ο Σχορτσιανίτης, όταν βλέπει τον Μπουρούση να παίζει τέτοιο μπάσκετ, όπου πριν από 3 χρόνια ο Μπουρούσης έπαιζε 2 λεπτά στο τελευταίο παιχνίδι της Εθνικής και ο Σοφοκλής έπαιζε 10-15 λεπτά κόντρα σε ομαδάρες όπως ΗΠΑ, τι σκατά σκέφτεται; Δεν καταλαβαίνει πως πρέπει να δουλέψει ακόμα πιο σκληρά; Δεν καταλαβαίνει πως μόνο αυτός έκανε ζημιά στον εαυτό του;

αυτο ειναι το θεμα.να καταλαβει οτι για το γεγονος οτι δε παιζει φταιει ο ιδιος και κανεις αλλος.

Σίγουρα ο Σόφο έχει πρόβλημα στις βολές γιατί δεν το χει δουλέψει. Σίγουρα δεν συμπεριφέρεται σαν επαγγελματίας και γιαυτό άλλωστε έχει 3 χρόνια να παίξει μπάσκετ. ΑΛΛΑ, όταν έχεις ένα τέτοιο παίκτη στον πάγκο χρησιμοποίησε τον ρε πούστη μου. Βρες έναν τρόπο…

Αυτό που λέει ο Ζούγκλας. Χτες κουβεντιάζαμε για μπάσκετ μ’ ένα φίλο και συνάδελφο (ΑΕΚτζή έτσι; για να σας προλάβω) ο οποίος ξέρει το άθλημα περισσότερο από μένα και ήταν κατηγορηματικός ότι αν το Σχορτσιανίτη αν το είχε παίκτη ο Ομπράντοβιτς δεν υπήρχε περίπτωση να ήταν σ΄αυτό το τέλμα… όχι μόνο θα βρισκε τρόπο να τον αξιοποιήσει, παπάδες θα’ κανε ο μικρός.

Γι’ αυτό εσείς οι Ολυμπιακοί πρέπει να καταλάβετε ότι για να φτιάξετε ομάδα σαν του ΠΑΟ και να ξαναπάρετε πρωτάθλημα αυτό που σας χρειάζεται δεν είναι να “αποκτήσετε παρασκηνιακή δύναμη”, αλλά ένας Ομπράντοβιτς… ένας πραγματικά μεγάλος προπονητής που θα μπορεί να δέσει και να αξιοποιήσει στο έπακρο το ταλέντο και τους παίκτες (που ούτως ή άλλως την οικονομική δυνατότητα να τους παίρνετε την έχετε και πάλι). :wink:

Χωρίς παρασκηνιακή δύναμη πάντως δεν πας πουθενά. Μιλάμε για επαγγελματικό αθλητισμό. Προφανώς πρέπει να έχεις και σοβαρή ομάδα για να πας μπροστά αλλά οπωςδήποτε θες και παραγοντική δύναμη. Τώρα για τόν Σόφο τι να πει κανείς, απλά κρίμα που δεν παίζει μπάσκετ.

Η γνώμη μου πάντως είναι πως πρέπει να μείνει ένα χρόνο ακόμα ο Γιαννάκης αν θέλουμε να χτυπήσουμε τον παο. Αν πάρουμε καινούριο προπονητή θα είναι σαν να γκρεμίζουμε μια καλή ομάδα και να ξεκινάμε από την αρχή οπότε δεν θα μπορούμε να έχουμε και παραπάνω φιλοδοξίες. Απλά του χρόνου δεν θα έχει άλλες δικαιολογιες ο δράκος…