Ολυμπιακός

Ο Γιαννάκης αν θέλει να μείνει να πάει στο ΟΑΚΑ να κερδίσει. Αλλιώς ας πάρει το καπελάκι του και να φύγει.

αυτο ειναι και το κομπλεξ μας εδω στην ελλαδα!!νομιζουμε οτι για να παει μια ομαδα μπροστα πρεπει πρωτα να εχει παρασκηνιακη δυναμη και μετα να φτιαξει ομαδα.στρωθειτε να φτιαξετε ομαδα και μετα πηγαινετε να χτυπησετε τον παο και οχι να κοιτανε ακομα και οι φιλαθλοι του ολυμπιακου οτι πρεπει να φτιαχτει η παρασκηνιακη δυναμη πρωτα.ο βαζελος εφαγε καμποσες σφαλιαρες οταν αρχιζε με τον ομπραντοβιτς να φτιαχνει ομαδα.

Εσύ original, φτιάξε ομάδα με 40 εκ. € budget και άσε τα λεφτά σου να σκορπίζονται στον άνεμο, γιατί κάποιοι διαιτητές θα θέλουν άλλη ομάδα να νικήσει :wink: Εγώ είχα κάνει μία απλούστατη δήλωση που χαρακτηρίστηκε ως κλάψα:

Αν ο Ολυμπιακός συνεχίσει να μην παίρνει τίτλους και έχει και τέτοιες διαιτησίες, σύντομα οι Αγγελόπουλοι θα τα παρατήσουν.

Απλά τα πράματα…

@karvou

αλλο να ζητας απλα να μην αδικεισαι και να σε παιζουν οι διαιτητες 50-50 και αλλο να ζητας να ενεργοποιηθει παρασκηνιακα η διοικηση της ομαδας σου.αν ενεργοποιηθει στο παρασκηνιο τοτε θα φτασεις στο αλλο ακρο δηλαδη να ευνοεισαι.αν νομιζεις οτι επειδη βαζεις λεφτα θα πρεπει και να ευνοεισαι αποψη σου. εγω δεν την ασπαζομαι αυτη την αποψη…απλα θα συνεχιζεται αυτο για το οποιο φωναζουμε εδω στην ελλαδα συνεχεια.επισης δεν ειναι απαραιτητο οτι τα πολλα λεφτα κανουν την ομαδα…

Καλή φάση να έχει ολοκληρωθεί το ρόστερ του Ολυμπιακού μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες8):!:
Θα είναι το πρώτο βήμα, το δεύτερο μια καλή προετοιμασία, και του χρόνου παίζει να είναι μια καλή χρονιά:!:
Ντροπή αυτό που γίνεται στο πόλο#-o, πληρώστε τους μαλάκες[-X:!:

Χωρίς Παπαλουκά, απόψε, για να δούμε8O:!:
Παίζει τελικά ο Παπαλουκάς, μάλλον για λίγα λεπτά!!!

Δεν μπορεί η ομάδα:(, τινα κάνουμε:-s:!:

το βραδυ ειχα πυρετο…

Ακουγα τους βαζελους να πανηγυριζουν το τριπλ τους (με τα δικια τους!) και στριφογυριζα στο κρεβατι σαν δαιμονισμενος!!
Μου εχει κανει την ψυχολογια, φυκια ο Αυτιας…αλλα που να το πεις…τολμας να φανταστεις πλεον?
Στο μπασκετ ειναι ολα τοσο ξεκαθαρα και τοσο δεδομενα που πλεον θελει κοσμο με αλλα προσοντα/χαρισματα!
Να μην χεζονται οταν πατανε το παρκε του ΟΑΚΑ…
Ακους εκει…Καμια εκτος εδρας απο το 95-96

Ευτυχως που ανεβασα πυρετο και κοιμηθηκα!

Στο μπάσκετ αποδείχτηκε πως έγιναν αρκετά λάθη στο σχεδιασμό αλλά και στην διαχείριση του υλικού. π.χ. Ο Βούισιτς και ο Σχορτσιανίτης συνολικά όλη τη χρονιά έδωσαν μόνο ένα 20% σε σχέση με αυτά που θα περίμενε κανείς. Άρα έμεινε εντελώς μόνος ο Μπουρούσαρος να παλεύει… Στις θέσεις 3,4 στην πιο κρίσιμη στιγμή μείναμε χωρίς Βασιλόπουλο και Πρίντεζη( ντεμί τραυματίας). Ο Έρτσεγκ προφανώς δεν είναι έτοιμος ακόμα αλλά δείχνει κάποια καλά στοιχεία. Ο Τεόντοσιτς ψόφησε στον πάγκο και ο Χαλπερίν στα δύσκολα κρύφτηκε.
Για το ιατρικό τιμ φέτος δεν έχω λόγια :stuck_out_tongue:
Οι Αγγελόπουλοι υστερούν απίστευτα στο παρασκηνιακό κομμάτι αλλά προσπαθούν. Ο Γιαννάκης αποδείχτηκε κατώτερος των περιστάσεων. Και γιατί δεν έκανε σωστές επιλογές παικτών και γιατί δεν διαχειρίστηκε τις καταστάσεις όπως έπρεπε. Η εμφάνιση στον δεύτερο τελικό τα λέει όλα. Απλά δεν ενεπνευσε τους παίκτες του.
Πάντως για να λέμε και του στραβού το δίκιο, αν έπαιζε ο Βασιλόπουλος πιθανόν τα πράγματα να είχαν γυρίσει τούμπα και να γράφαμε διθυράμβους…

Αυτός ο “προπονητάκος” που είχαμε πέρσι…ο Βαλβέρδε ντε, πήγε σε αυτή την ομαδίτσα στην Ισπανία, την Βιγιαρεάλ μωρέ, ποιός την ξέρει θα μου πέιτε και θα έχετε δίκιο :p#-o

χαχαχαχα!

Τα σκουπίδια μας πήραν κι αυτοί! :expressionless:

Θα τον δούμε και αυτόν με μία Ευρωπαική κούπα αγκαλιά (μακάρι), να ευχαριστεί τον Ολυμπιακό για το ευτυχές περασμά του#-o:!:

Γιατι αυτο θα ηταν καταβαραθρωση του εγωισμου του Σωκρατες! Πως να παρει πισω τον προπονητη που εδιωξε μολις πριν απο 14 μηνες??

Εγω δεν καταλαβαινω γιατι καποια Ολυμπιακοι αντιπαθουν τον Κετσπαγια. Δεν ειπα να τον υποδεχθουν με βαγια αλλα το οτι επαιξε μερικα χρονια στην ΑΕΚ (με αριστη συμπεριφορα απεναντι σε ολους) δεν πιστευω οτι συνιστα αμαρτημα. Ο καραφλας ηταν φοβερος μπαλαδορος (δειτε μερικα στιγμιοτυπα του και απο την καριερα του στην Νιουκαστλ) και μεχρι τωρα εχει μια καλη προπονητικη καριερα.

Παρολαυτα η αποψη μου ειναι οτι θα εκδιωχθει απο τον Ολυμπιακο πριν καν κλεισει εναν χρονο. :slight_smile:

Το πρόβλημα με τον Κετσπάγια είναι ότι αντικαθιστά ένα προπονητή που κέρδισε την συμπάθεια και την εμπιστοσύνη παικτών και κόσμου:!:
Δύσκολα θα του δωθεί ευκαιρία (μακάρι), γιατί προέρχεται από ένα κατώτερο πρωτάθλημα και χωρίς να είναι ιδιέταιρα επιτυχημένος σαυτό:!:
Το ότι έπαιξε στην Α.Ε.Κ. δεν επηρεάζει κανένα, και σαν παίκτη λίγο πριν κλείσει την καριέρα του τον θέλαμε διακαώς:!:
Μακάρι, να δουλέψει, και να τον αφήσουν να δουλέψει, και να μείνει τα τρία χρόνια του συμβολαίου και γιατί όχι και παραπάνω χρόνια:!:

Για να μεινει προπονητης στο Ολυμπιακο 3 χρονια πρεπει να παιρνει καθε χρονο πρωταθλημα (απ’τον Δεκεμβρη), κυπελλο, Τσαμπιονς Λιγκ, ευρωπαϊκο σουπερ καπ και Διηπειρωτικο! :lol:

αληθεια,ποσοι προπονητες εχουν μεινει δυο χρονια και πανω στον ολυμπιακο,απο τοτε που ηρθε ο σωκρατες?μπαγεβιτς,μπλαχιν και ποιος αλλος(αν υπαρχει αλλος)?

Λετο και Ματ λογικα θα μεινουν ονειρο θερινης νυκτος.Δε μπορεις με πενταροδεκαρες να κρατησεις τετοιους παικτες.Τουλαχιστον ξερεις οτι δεν ειναι παλτα.Εχεις δωσει τα υπερδιπλασια σε κατι τυχαρπαστους που ηρθαν κ δεν αγγιξαν και τσιγκουνευεσαι γιαυτος τους 2?Ασε που ο Μπομπος θα ερθει λεει σε 10 μερες (κερδιζει χρονο για εμενα για κατι καλυτερο),οποτε παλι στο 0.Και μετα τρεχατε ποδαρακια μου…

Παντως πιστευω οτι τα 5 μυρια που ζηταει η Λιβερπουλ για τον Λετο ειναι παρα πολλα…

Για εμενα δεν ειναι.
Ειναι μικρος και εχει πολλες προοπτικες εξελιξης που μπορει στο μελον να πουληθει με περισσοτερα.Επενδυση!

με βαση το τι εχουν δειξει στο γηπεδο, θα προτιμουσα να επικεντρωσουν την προσοχη τους στον Ματ και οχι στον Λετο.
Μπορει να βρεθει καποιος καλυτερος με τοσα χρηματα…ή εστω ενας πιο ομαδικος παιχτης.