Πρέπει οπωσδήποτε να βρεθεί παίχτης για αριστερά, εμένα ο Λετο δεν μου γεμίζει το μάτι και σίγουρα δεν αξίζει 5 εκατομμύρια. Και επίσης είναι στα 23 που αυτόματα βγαίνει από την κατηγορία “ταλέντο” ειδικά για το εξωτερικό. Ο Ματ πρέπει να μείνει, αλλά αν τελικά πάρει τον Μπόμπο θα παίζει πάλι πάγκο και είναι κρίμα.
και παλι δεν καταλαβαινω τι σκατα οργανωση παιζει στο σκαουτινγκ…
ΕΧΕΙΣ Ματ…και παζαρευεις γιατι θελεις να παρεις ΚΑΙ Μπομπο
Και απο αριστερα ο μονος που ακουγεται ειναι ο αργεντινος, ο οποιος παιζει τελικα να μην ειναι του χρονου εδω…
τι διαολο?
ΠΟΤΕ θα μαθουν πως πρεπει να στηθει η ομαδα?
…και το χειρότερο: ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΣΕΝΤΕΡ ΜΠΑΚ!! Κάθε μέρα ακούμε και θα ακούμε πολλά ονόματα αλλά πρέπει να βρει συντομα οπωσδήποτε!
Με ποια λογικη δοθηκαν πανω απο 10 μυρια για τον 21χρονο Ντιογκο και τωρα τσιγκουνευονται 4-5 μυρια για τον 22χρονο Νταρμπισαιρ που επιτρεψτε μου να πω οτι ειναι πολυ καλυτερος ποδοσφαιριστης απο τον Βραζιλιανο. Ο Ντιογκο δεν ειναι κακος προς Θεου και ειναι και “ταυρακι”, μεγαλη αντοχη στο ξυλο. Αλλα ο Αγγλος το μυριζει απο χλμ το γκολ και ειναι πιο εξυπνος μεσα στο γηπεδο
Γιατι δλδ να μην κρατησουμε τον Αγγλακο και χωνομαστε για τον Μπομπο? Θα ειναι οντως καλυτερος?
Επισης γραφουν τα ρεπορταζ για Μελμπεργκ. Οτι με 3 μυρια στην Γιουβεντους και 4 σε αυτον (2 χρονια) ερχεται στον Ολυμπιακο. Και ρωταω εγω… Το συζητατε ρε μποζοι? Ο Μελμπεργκ εχει βγαλει τοσες σεζον στην Iσπανια, Αγγλια και Ιταλια, ειναι αρχηγος της εθνικης του, 32 χρονων και κυριως Σκανδιναβος, οι οποιοι Σκανδιναβοι ειναι “Παντοι” ολοι τους. Φιλοτιμοι μεχρι “αηδιας”
Ο Μελμπεργκ ειναι η ιδανικη λυση για τον Ολυμπιακο. Δλδ τι θελουν στον Πειραια? Τον Φερντιναντ και τσαμπα? Η τον (καλο αλλα οχι και Μελμπεργκ, σοβαροι να ειμαστε) Ζουελα?
Για τον Λετο δεν ξερω… ειναι εντελως ατιθασος και απροβλεπτος, αλλα εχει αυτο το αριστερο ποδι που δεν το βρισκεις ευκολα…
Σωστα τα λεει ο αποπανω για Μελλμπεργκ!Φερτε τον Βικινγκ στον γαβρο ρε !
Δεν τσουλανε οι μεταγραφες.Σεντερ φορ χρειαζομαστε παιδες.Καλα κανουν και κοιτανε,
αλλα καλα θα κανουν να παρουν κανα παιχτη.Με τζιφρες και τετοια.
Στο μπασκετ ο Μπουρουσης ειναι στον “αερα”
σαν σωματοτυπος μοιαζει πολυ με παπαλουκα, και παιζουν με το ιδιο στυλ σε ταχυτητα, απλα εχει πολυ καλυτερο σουτ και δεν παιζει την ιδια αμυνα. για μενα αν εχουμε τον καλο τεοντοσιτς δεν τον χρειαζομαστε, αλλα και να ερθει παιζει ανετα. το να φυγει ο μπουρουσης θα ειναι μεγαλη απωλεια. βεβαια το ειχε πει μετα το τελικο του κυπελου, οτι θα φυγει πρωτος αν δεν παρουμε πρωταθλημα ειδικα αν ειχαμ ετερματισει 1οι στην κανονικη σεζον που και εγινε.
μακαρι να μεινει παντως. εγω θελω ρακοσεβιτς και σμοντις στην ομαδα πντως. αυτοι οι δυο θα μας ανεβασουν πολυ κατα τη γνωμη μου.
μαλλον μενει ο γιαννακης. προσωπικα το προτιμω. δεν υπαρχουν αλλοι καλοι προπονητες ελευθεροι.
δεν μπορω παρα να συμφωνησω. ειδικα σε αυτα που λες για ντερμπισαιρ. βεβαια για το λετο πιστευω πρεπει να μεινει. αν παρει πολλα ματς στα ποδια του θα παιξει καλυτερα. σιγουρα νεος τζολε δεν ξερω αν θα γινει, παντως με σωστη δουλεια και πανω απ’όλα μυαλο μποιρει να πετυχει πολλα.
παικτη σαν τον μελλμπεργκ δεν βρισκουν με τιποτα…τσιγκουνευονται για ενα παικτη σταθεροτατο που εχει παιξει σε ολη του την καριερα στο μεγαλυτερο επιπεδο και σε μια θεση που απαιτει σταθεροτητα…[-X
αν και για μενα ο ιδανικος για ολυμπιακο ειναι ο λουγκανο που εχει την αισθηση του λιμπερο μεσα του και θα βοηθησει διπλα σε ενα καθαρο στοπερ που παιζει ξυλο οπως ο αβρραμ, ο μελμπεργκ θα ηταν εξαιρετικη επιλογη καθως ειναι και αυτος πολυ εξυπνος και με καλες τοποθετησεις, χωρια πως ειναι πολυ δυνατος
και τον αλεξ σιλβα που λενε τον εχω παρακολουθησει πολυ φετος, δεν ειναι κακος αλλα ειναι ολοιδιο στυλ με αβρααμ και επιπλεον ειχε αρκετα προβληματα με αχρειαστες καρτες νομιζω (δεν παιρνω ορκο παντως)
σε καμια περιπτωση δεν φτανει τους αλλους 2
τωρα τα περι γκαλας που ακουστηκαν…
:lol3::lol3::lol3:
Μόνο εμένα μου φαίνεται πιο αστείο αυτό που ακούγεται για Μέλμπεργκ; Ο άνθρωπος δηλαδή είχε γεμάτη και καλή χρονιά στη Γιουβέντους. Γιατί να θέλει να έρθει;
Γιατί έχουμε προπονητή τον Τιμούρ
Στο μπάσκετ πρέπει οπωσδήποτε να μείνουν Τεόντοσιτς, Μπουρούσης, Πρίντεζης, Παπαλουκάς. Ειδικά ο Μπουρούσης έτσι…Ρε φέρτε Σμόντις και Σισκάουσκας να τελειώνουμε
O Mελμπεργκ έχει δηλώσει ότι δεν ξέρει τίποτα για τον Ολυμπιακό και ότι προτεραιότητά του είναι να μείνει στη Γιουβε.
Για το μπάσκετ και του χρόνου πάλι ο Γιαννάκης αλλά αυτά που ακούω για Ζήση είναι τουλάχιστον αστεία. Ο άνθρωπος έχει πέσει πάρα πολύ σε σχέση με αυτό που ήταν κάποτε και δεν βρίσκω τον λόγο να έρθει. Για μένα ο Μπουρούσης πρέπει να μείνει όπως και ο Πρίντεζης.
καλώς ας έρθει, γιατί πλέη μέηκερ Έλληνας δεν υπάρχει άλλος αυτή τη στιγμή (εκτός από Καλάθη που πάει στον ΠΑΟ). Ούτε εμένα μου δείχνει ικανός για να παίζει 30 λεπτά/ματς, αλλά αν πάρει παιχνίδια 10-15 θα μπορεί να τα παίζει, να ξεκουράζει Παπαλουκά και όποιον άλλον πάρουμε στη θέση 2. Και είναι και καλός στην άμυνα, δίχως να πιάνει θέση ξένου ή κοινοτικού
Πέρα από το ότι είναι Έλληνας δεν βλέπω άλλο λόγο να έρθει. Μετά τον σοβαρό τραυματισμό του έπεσε πάρα πολύ. Θέλω να μείνει ο Τεόντοσιτς για 2 βασικούς λόγους α) είναι καλός σουτερ και η ομάδα πονάει πολύ εκεί και β) είναι παίχτης με @@ που δεν φοβάται να πάρει το παιχνίδι πάνω του και ας είναι μικρός.
Σαν να χαλάνε όλα τα μεταγραφικά θέματα και σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ#-o, για να δούμε:-k:!:
αυτο ακριβως…
και επειδη καθε χρονο τετοια εποχη, εκνευριζομαι με τα οσα διαβαζω αλλα και με τον τροπο που κινειται η ομαδα στο ποδοσφαιρο (δινοντας την εντυπωση της παντελους ελλειψης σχεδιασμου!)
θα απεχω !
Καλά ρε γέρασα και κάθε χρόνο ακούω τα ίδια και τα ίδια ονόματα: Ζε Ρομπέρτο, Ντραγκουντίνοβιτς…μαντέψτε ούτε φέτος θα έρθουν
Λέτε να θυμηθούν και αυτόν τον Τσέχο τον Κούκα?
χριστε μου ποσα χρονια πισω πηγες??? χαχαχαχα :lol:
Περίμενε σε λίγο θα ξαναπαίξει και του Τετεϊ…!
Πάρτε τον Σουηδό τον σκύλο ρε να λύσουμε το πρόβλημα της άμυνας!!! 2 εκατομμύρια κάνει ρεεεεεεεεεε!!!
Βέβαια το πιο πιθανό είναι να μην θέλει να έρθει ο άνθρωπος αλλά λέμε τώρα…
καλα…και 3 να του δωσεις, παλι χλωμο το κοβω!!ασε που και αυτο ΔΕΝ παιζει να γινει με το τροπο που παμε να “χτυπησουμε” τιμες στην αγορα!!
ερμ…παιζει στη Γιουβε…λετε να θελει να τα αφησει ολα και να ερθει στο λιμανι!!!