Ολυμπιακός

Μια χαρά, μάλλον άλλη μια μεταγραφή μέσου προφανώς και τέρμα:!:
Και ίσως να την ψάξουν και για μία δύο ακόμα τέλη Αυγούστου αν είμαστε στους ομίλους:!:
Ανείπωτη η πίκρα για Μπουρούση, Πρίντεζη:(#-o[-X:!:

Γιατί πίκρα; αφού δεν έχει υπάρξει καμιά εξέλιξη. Ούτε θετική, ούτε αρνητική. Μην ψαρώνετε από τις εφημερίδες που κάθε μέρα δίνουν και μια νέα τροπή στην υπόθεση, για να πουλήσουν φύλλα. Διαπραγματεύσεις γίνονται με τεράστια ποσά. Σπίτι να ήθελες να αγοράσεις, περισσότερες μέρες θα διαρκούσαν τα παζάρια…

Καλά έλεος να ζητάει ο Μπουρούσης 2 εκατ. το χρόνο! Κάτσε ρε μάγκα στα πιο κρίσιμα παιχνίδια που σε θέλαμε τι σκατά έκανες??? Αν δεν γουστάρεις στο καλό…

Πλάκα μας κάνεις, μακράν ο καλύτερος παίκτης μας δυο χρόνια τώρα:!:
Τα λεφτά που ζητάει έχουν να κάνουν με τα λεφτά που παίνει ο Τσίλντρες!

Ναι ρε συ αλλά πάρα πολλά λεφτά…μιλάμε ότι το έχει παραχέσει. Και απλά θυμήσου final four και ελληνικοί τελικοί…ανύπαρκτος! Να έβαζε το λει απ και να μας πήγαινε τελικό θα του έδινα ένα ελαφρυντικό να ζητάει παρα πάνω λεφτά(αλλά και πάλι όχι τόσα πολλά).

Δηλαδή ο Γκαλέτι πάιρνει 1 εκατ. και ο Μπουρούσης τα διπλά??? Ήμαρτον!!

Άλλο όμως το Ελληνικό Πρωτάθλημα στο ποδόσφαιρο κι άλλο στο μπάσκετ. Στο μπάσκετ είμαστε το αντίστοιχο της Αγγλίας στο ποδόσφαιρο, οπότε λογικό να παίρνουν και περισσότερα οι παίκτες μας. Ο Μπουρούσης είναι επίπεδο NBA (δηλαδή από τους κορυφαίους στον κόσμο και στην Ευρώπη) και ο Γκαλέτι απλά ο κορυφαίος στην Ελλάδα :wink:

καλος ο μπουρουσης, αλλα δεν κραταει τις υποσχεσεις του…
κατι για 10 ημερες ελεγε…:stuck_out_tongue:

Μπα στην Αγγλία έχει πολλές ομαδάρες στο ποδόσφαιρο ενώ στο μπάσκετ στην Ελλάδα μόνο 2-για να μην πω μόνο μία και μία που προσπαθεί:wink:
Επίσης σιγά που είναι ο Μπουρούσης επιπέδου NBA, αν πάει πάγκους θα καθαρίζει. Εδώ δεν πιάσανε άλλοι κι άλλοι αυτός θα πιάσει?

στο μπασκετ η ελλαδα εχει σιγουρα το καλυτερο πρωταθλημα, μετα την ισπανια.στο ποδοσφαιρο μας περνανε ακομη και οι ουκρανοι:p

και ο μπουρουσης ειναι για ΝΒΑ, αλλα για παγκο, οχι για βασικος

επισης οι μπασκετμπολιστες εχουν καλυτερους μισθους αναλογικα με τους ποδοσφαιριστες

Εντάξει ρε γαμώτο είναι καλός παίχτης δεν το συζητάμε, αλλά είναι υπερβολή να ζητάει τόσα λεφτά. Τι να πω ας κάνει ότι θέλει, εγώ τον θέλω στην ομάδα πάντως.

δεν ειναι υπερβολη γιατι ειναι απο τους καλυτερους παικτες στη θεση του στην ευρωπη, ισως ο καλυτερος του ολυμπιακου και ξερει οτι τον εχει αναγκη η ομαδα του.επισης το προηγουμενο συμβολαιο που ειχε ηταν πολυ μικρο για αυτα που ειχε προσφερει και δικαιολογημενα;)

Εγώ πάντως στεναχωρήθηκα με τον Μέλμπεργκ. Πάλι θα πάρουμε το πρωτάθλημα από το Δεκέμβρη και πάλι τον Απρίλη θα γκρινιάζουν όλοι πως φταίει η διαιτησία :frowning:

Εγώ πάντως στεναχωρήθηκα με τον Μέλμπεργκ. Πάλι θα πάρουμε το πρωτάθλημα από το Δεκέμβρη και πάλι τον Απρίλη θα γκρινιάζουν όλοι πως φταίει η διαιτησία :frowning:

Mεγαλη μεταγραφη, πολυ μεγαλη! Να χτυπησουμε ξυλο να ειναι γερο το παλικαρι και θα προσφερει πολλα στον Θρυλο.

Εμεινε και η αδυναμια μου ο Ματ!

Θελουμε τωρα ενα αμυντικο χαφ που να μαρκαρει σαν σκυλος, ενα αριστερο μπακ και ελπιζω να μεινει ο Λετο (αν και χαζοβιολης) γιατι αριστερο χαφ δυσκολα βρισκεις

Έμεινε και ο Μπουρούσης τελικά με 1,6 τον χρόνο…

εμεινε ο μπουρουσης,να δουμε τι θα γινει με πριντεζη.

mellberg σπουδαια μεταγραφη!! και ο ματ παλι καλα που εμεινε…αφου εμεινε δεν νομιζω πως πρεπει να ριξουν πολυ χρονο και χρημα σε σεντερ φορ παντως

θελουμε οπωςδηποτε αριστερο χαφ παντως! δεν εχουμε κανενα τωρα

Επιτελους,ενας σωστος αμυντικος!!Ολαφ-Αβρααμ μπετον αρμε ρε:p

Κρατηστε το Λετο ζωα!Η κλειστε Ιβανσιτς(δε ξερω,ανανεωσε?) αλλα καλο αροστεροποδαρο τελευταια στιγμη δε βρισκετε…

(Επισης,για μενα διδυμο Νταρμπι-Ντιογκο ειναι μια χαρα μπροστα.Απλα θελουμε κι αλλον εναν να χουμε επιλογες)

Μενει ο Μπουρουσης:)

Πλακα κανετε:( γιατι υπαρχει περιπτωση να φυγει;
μην μου λετε τετοια μην μου λετε τετοια!!!

^Υπάρχει διαφορά στο οικονομικό. Δεν έχουν διαρρευσει τα ποσά, αλλά λογικά θα τα βρουνε, όπως έγινε τελικά και με τον Μπουρουση.
Μπράβο για τον Μελμπεργκ. Πολύ καλή μεταγραφή! Σοβαρός παίκτης και με εμπειρία ο Σουηδός, θα μας βοηθήσει σίγουρα. Είναι και σε ηλικία που μπορουμε να τον κρατησουμε για κανα τριαρι χρόνια (αν αποδώσει όπως πρεπει)