τελικα, μετα τον Μεελμπεργκ,εκλεισε ΚΑΙ Ενχελααρ ο βαζελος!!:lol:
νωρις ξεκινησαν τα γελια και δεν μου αρεσει!
τελικα, μετα τον Μεελμπεργκ,εκλεισε ΚΑΙ Ενχελααρ ο βαζελος!!:lol:
νωρις ξεκινησαν τα γελια και δεν μου αρεσει!
Πάντα τέτοια και για μας και για π.α.ο.:p:!:
Τρομερή μετεγγραφή ο Σουηδός και απομένει και γίνει και κάνα μπαμ με τον άλλο Σουηδό παιχταρά* της Λυών.
3-4 μετεγγραφές ουσίας, ειδικά σε αριστερό εξτρέμ και αμυντικό χαφ και η ομάδα είναι ΟΚ. Με Ματ και έναν ακόμα σεντερ φορ αξίας δυναμώνει και μπροστά.
*πουλέν σε παλιότερα μάνατζερ!
Ρε σεις γιατι θελετε 3 φορ;;;
Ο Μπελουτσι δε σας κανει;;
Ή θα παιζετε με 2 επιθετικους;;
Γιατι, προσωπικα, πιστευω οτι ο οσο επαιζε ο Μπελουτσι φετος γαμουσατε.
Μετα…
Δεν ειναι φορ ο Μπελούτσι, όταν επαιζε στα χαφ γαμούσε…
Γιατι ειπα γω οτι ειναι φορ;;;
Απλα εγω ειπα γιατι να 'χετε 3 φορ και να παιζετε με 2 μπροστα, αφου την καλυτερη μπαλα που εχετε παιξει τα τελευταια χρονια την παιξατε οταν χρησιμοποιησατε σωστα το Μπελουτσι.
Μάλλον θα παίζει 4-4-2 ο Κετσπάγια, τουλάχιστον στα εντός…οπότε χρειάζεται άλλος ένας.
Για αυτό και μόνο αξίζει να πάρει το αρχηγιλίκι από τον Παπαλουκά που ως γνωστό δεν έκανε το ίδιο το 2002.
δεν ισχύει. Ο Παπαλουκάς έφυγε για πολύ μικρότερο ποσό για τη ΤΣΣΚΑ. Άλλη τάξη μεγέθους (νομίζω του πρότειναν κάτω από 400,000€? Στη ΤΣΣΚΑ έπαιρνε κάμποσα εκατομμύρια). Και μάλιστα έφυγε με το Σούμποτις να υποστηρίζει πως ο Χαρίσης είναι καλύτερος του Παπαλουκά…
Ρε δε θελουμε κι εναν αριστερο μπακ ομως?Λεοναρντο καλος αλλα οχι για αμυντικα καθηκοντα και ο Ντομι ειναι ο Ντομι…Ζεβλακοφ παντα καλη λυση αλλα αν μεινουμε με αυτους θα υστερει αυτη η θεση στην αμυνα σε σχεση με τις αλλες.(Τοροσιδης,Μελμπεργκ,Παπαδοπουλος)
Στα χαφ αν κρατησουμε Λετο ειμαστε κομπλε,επιθεση για μενα(μιλωντας για βασικη ενδεκαδα κι οχι απο θεμα επιλογων)ειμαστε κομπλε,τερμα αξιοπιστο.Μονο εκει αριστερα πισω βλεπω ενα ψιλοκενο ακομα…
Και βεβαια απο κει και περα καθε extra μεταγραφη καλοδεχουμενη:D
γυρισε και ο ραουλ μπραβο. κουτσα στραβα, θα βγει η σεζον… το πολυ πολυ να παιζει παλι ο παντος… :lol:
ρε το Λετο να τελειωνουμε και κετα εχει ολο το καλοκαιρι για οτι αλλο θελει.
ρε ξεκολληστε λιγο με τον γυφτακα τον αργεντινο!
θελουμε ενθρωπο να μας φτιαχνει παιχνιδι!οχι να μας το χαλαει!
ΜΑΚΑΡΙ να μην τα βρουνε και να παμε για αλλγ λυση.Καλος αλλα υπερμετρα φαντεζι για να παιζεις απο τα ακρα.
Καθε φορα που βλεπουμε καποιον που το ξερει το τοπι,μας πιανει η γκρινια μας…ναι φαντεζι,δε μπορει να στρωσει δηλαδη?
το καλο με το λετο ειναι οτι δεν χρειαζεται προσαρμογη. σιγουρα θελει βελτιωση και ομαδικοτητα, αλλα οταν την δινει τοτε φαινεται ποσο ανεβαινουμε. προκειμενου να ψαχνουμε αλλο αριστερο χαφ (που δεν ειναι και ευκολη θεση να βρεις) καλυτερα να μεινει.
pumpkin
Καθε φορα που βλεπουμε καποιον που το ξερει το τοπι,μας πιανει η γκρινια μας…ναι φαντεζι,δε μπορει να στρωσει δηλαδη?
Δεν γκρινιαζω επειδη ξερει μπαλλιτσα…Γκρινιαζω επειδη προτιμα πολλες φορες να κανει επιδειξη των οσων ξερει εις βαρος μια επιθεσης της ομαδας.
θεωρω οτι θα ειναι πολυ δυσκολο να “μαθει” να συνεργαζεται με την υπολοιπη ομαδα με τροπο τετοιο ωστε να υπαρχει ροη στο παιχνιδι μας.
ειναι στο αιμα του η Ντριπλα αλλα γινεται κουραστικος και ηταν τραγικο να τον αλλαζει ο Τζολε και ξαφνικα να λειτουργει η πτερυγα με απλα ενα-δυο και μπαλλιες που εφταναν σε καποιο αποδεκτη.
Ναι, οκ δεν θελει προσαρμογη αλλα δεν ειναι και τοσο κακο αν βρουμε καποιον καταλληλοτερο για τη θεση αυτη.Ετσι κι αλλιως εχουμε και νεο προπονητη οποτε δεν ειναι οτι θα ειναι ολα στρωμενα και ο νεος παιχτης θα ειναι εκτος κλιματος.
Δεν το βλέπω για Λέτο, δεν νομίζω να πάει στον π.α.ο., και αν γίνει δεν τρέχει τίποτα:!:
Τον Πρίντεζη και τα μάτια μας:!:
Λέτο:
Πλεονεκτήματα
Κάνει ντρίπλες
είναι μικρός
ξέρουμε τι να περιμένουμε
Μειονεκτήματα
δε δίνει πάσες
δε βάζει γκολ
δε μαρκάρει αποτελεσματικά
χάνεται πολύ ώρα σε πολλά ματς
τσακώνεται με τους πάντες
κάνει 3 εκ€ (μισό εκ. περισσότερα από όσο πήραμε Γκαλέτι)
Μα τον Γιαραμπη!
παιζει να εισακουστηκαν οι προσευχες μου!!
Δηλωσε οτι παει στο βαζελο!
[SIZE=“3”]Ο Ρουφοκαυ-Λετο στον Βαζελο?[/SIZE]κανε κλικιτικλικ…
Θα χορτασει μπινελικι του χρονου το μαλακισμενο!
και οι βαζελοι ντριπλες!
νταξει ο λετο εκανε του κεφαλιου του εβαζε το συμφερον του πανω απο την ομαδα αλλα παρολα αυτα ειναι παιχταρας!!!οποιαδηποτε προσπαθεια απαξιωσης του εφοσον παει στο βαζελο κρινεται ατυχης…