Κανεις δε μ ακουει:p
Μακαρι να παρει ο ΠΑΟ το πρωταθλημα να ξυπνησει κανεις να ανεβουμε λιγο
Κανεις δε μ ακουει:p
Μακαρι να παρει ο ΠΑΟ το πρωταθλημα να ξυπνησει κανεις να ανεβουμε λιγο
Το «11» του Τζόρτζεβιτς στον Ζαϊρί [-X
Αποσυρεται την φανελα ρε !
Τα νούμερα 1 έως 11 του Ολυμπιακού είναι πολύ πιο ιστορικά από Τζόρτζεβιτς. Δεν έγινε και τίποτα… Έτσι κι αλλιώς, αν πάρουμε παίκτη πανάκριβο στα αριστερά και ζητήσει το 11, ο Ζαϊρί θα κάνει σίγουρα στην άκρη
Έξυπνη κίνηση να αποσύρετε τη φανέλα του Λέτο, τώρα που προλαβαίνετε ακόμα:p
Ναι μωρε Καρβου.Ετσι για το μπουγιο το ειπα !
Σημασια εχει να παιξει ο εκαστωτε παιχτης,το τι νουμερο θα φοραει ειναι το θεμα ?
ειναι αληθεια πως “κοπηκα” μολις διαβασα για Σισε…
ομως…για δειτε ιστορικο τραυματισμων και τι πορεια εχει κανει τα τελευταια χρονια…μπορει να μην ειναι και τοσο μεγαλο το “Μπαμ”!
Δεν λεω οτι δεν μετραει…απλα κοιταζω και τα υπολοιπα!
οτι και να λενε οι εφημεριδες για παιχταραδες και λοιπα εγω ενα ξερω,οτι ολα θα φανουν στο γηπεδο.ο σισε και ο καθε παιχταρας που θα φερει ο ολυμπιακος και ο παο(για την αεκ δε λεω γιατι απλα δεν εχουμε ρευστο) θα δειξουναν οντως ειναι παιχταραδες εντος των 4 γραμμων.ολα τα υπολοιπα που γραφουν οι εφημεριδες ειναι για καταναλωση!!!
Μαζί σου, αλλά έχω την εντύπωση πως αυτές τις μεταγραφές τις εξαργυρώνουν οι ομάδες και με άλλους τρόπους πριν τα παιχνίδια, και δεν νομίζω ότι τέτοιου βεληνεκούς παίκτες έχουν τίποτα να αποδείξουν:!:
Σπαρταριστό γέλιο…περιγραφή αλά σούπερ κατερίνα της προπόνησης του Ολυμπιακού…
Ένταση και φωνές…μιλάμε για πολλά νεύρα…μιλάμε στο κόκκινο…
Μιλάμε για κείμενο σε προχωρημένη εμμηνόπαυση
δεν εχουν να αποδειξουν τιποτα αλλα αν ερχονται σαν παιχταραδες τοτε πρεπει να παιζουν και αναλογα,αλλιως απλα ερχονται να κολλησουν τα τελευταια ενσημα…ο σισε δεν ειναι στην ηλικια που ερχεται απλα για να κολλησει ενσημα.η ελλαδα ειναι ενα νεο ξεκινημα για αυτον και αρα θα πρεπει να σκιστει για την ομαδα στην οποια θα παιξει ωστε να συνεχισει μετα την καριερα του στο εξωτερικο.οποτε παλι καταληγουμε οτι θα πρεπει να αποδειξει κατι ερχομενος στον παο.τουλαχιστον ετσι το βλεπω εγω…
δυσκολο λεει για γκονζαλες. προσωπικα βλεπω να καθυστερουμε λογω της αυξησης του μετοχικου κεφαλαιου. προβλεπω να μενουμε με τον λεοναρντο εκει μεχρι να βρεθει η χρυση ευκαιρια.
αυτο βεβαια που μου εχει κανει εντυπωση ειναι οτι ξεκινησαμε πολυ νωριτερα την προετοιμασια μας φετος λογω και των προκριματικων, αλλα και πριν ακομα και απο το βαζελο που νομιζω εχει και ενα γυρο πριν να παιξει εκτος κι αν κανω λαθος.
Δεν κάνεις λάθος, καλόμας κάνει που ξεκινήσαμε τόσο νωρίς:!:
Η ρητρα στο νεο συμβολαιο του Τουρε στην Μπαρτσα ειναι 90.000.000 ευρω.
Ποσο τον πουλησαμε??? :-k
ρε παιδια εγω φαντασιωνομαι ομαδα με μαρκ γκονζαλεζ και καλλστρομ
αλλα κατι μου λεει πως δεν θα παρουμε κανενα απο τος 2 :lol:
Για να φύγει παίχτης απ’ τη Λιόν για ελλάδα, πρέπει να είναι τρελός. Τον άλλο απ’ τη μπέτις τον παίρνετε ανετότατα.
και γω φαντασιωνομαι την μπελουτσι στο κρεβατι μου:-s
Eγω πλεον βαρεθηκα. :lol:
ποσο γελοιος και ηλιθιος μπορει να ειναι ο καστιγιο για να παει στο βαζελο?
Eπαγγελματιας θα ελεγα εγω…
απο ενα σημειο και μετα δεν ειναι επαγγελματικο μονο θεμα.και διαβασε αυτο το αρθρο κιολας http://gavros.gr/Default.aspx?id=29306&nt=108&lang=1.
τον εχουμε βοηθησει σε τοσα πραγματα,που κι εγω τα ειχα ξεχασει.αλλα περα απο αυτο το κανει πιστευω,ως μια υστατη προσπαθεια,μπας κι ενδιαφερθει ο κοκκαλης.ειλικρινα.θα μπει στο καραισκακη με τη φανελα του παο.δε θα σκεφτει τι θα γινει εκεινη τη στιγμη"?δεν ειναι ο οκκας.ο καστιγιο ειναι.που εκανε δηλωσεις για το ποσο ολυμπιακος ειναι.που τον προσκυνουσαν οι οπαδοι του θρυλου και αυτος προδσκυνουσε εκεινους για γτην αγαπη που του εδειχναν και του δειχνουν.