Ολυμπιακός

E, ας πάει να δει την γλύκα, πάλι κορόιδα θα τους πιάσει ο Κοκκαλης. Σκεφτείτε τι έχει να γίνει με Σισέ, Λέτο, Καστίγιο, Καραγκούνη, Τεν Κάτε σε μία μόνο ομάδα! Μπάχαλο! Διαβάζω στην Sportday για Οουεν…βλακείες.

πάντως, νομίζω πως κάποιοι δεν διαχειρίζονται κάποια πράγματα σωστά στην ομάδα σας προς το παρόν.

κάθε συνέντευξη παίκτη του Ολυμπιακού είναι απαξιωτική για τις μεταγραφές και τον ΠΑΟ.

προφανώς το πρώτο λάθος είναι που κάθε κουβέντα στην προετοιμασία του Ολυμπιακού γίνεται για τις κινήσεις του Παναθηναϊκού. Δεν το θυμάμαι να έχει γίνει τα τελευταία χρόνια αυτό.

Επίσης, οι απαντήσεις πουλάνε οπαδιλίκι. Ο Ντιόγο να αναφέρει τον εαυτό του ως καλύτερο του Σισέ, ο Νταρμπισιρ να μιλάει για κινήσεις εντυπωσιασμού και λοιπά. Πρέπει να έχουν αναφερθεί 6-7 παίκτες σας στις μεταγραφές του ΠΑΟ.

Προσωπικά, νομίζω πως όλα αυτά είναι επικοινωνιακά και κατευθυνόμενα. Γιατί σαν δηλώσεις τόσο νωρίς είναι τουλάχισον αφελείς.

Και περισσότερο οι ρεπόρτερ της ομάδας σας είναι αυτοί που κάνουν τα μεγαλύτερα σφάλματα. Κουτσοί, δεν έχουν πάρει πρωτάθλημα και πράσινα άλογα είναι μερικά από αυτά που θυμάμαι έντονα στην αρθρογραφία τους.

Σε συνέντευξη μπορώ να πω και εγώ ότι είμαι καλύτερος του Μέσι. :slight_smile:

Εντάξει, τον ρώτησαν το Ντιόγο, ποιος θεωρείς πως είναι καλύτερος; Εσύ ή ο Σισέ; Τι να απαντήσει σε τόσο ηλίθια ερώτηση το παλληκάρι;

Να πει ότι ο καλύτερος είναι ο Ματ…να δείξει και αλτρουιστής:!:
Ψέματα θά’λεγε;

Το τι λενε σε συνεντευξεις οι παιχτες δεν με ενδιαφερει καθολου.
Ο παιχτης μιλαει στο γηπεδο.Αν τα λεει καλα εκει δεν με ενδιαφερει τι κανει εξω απο αυτο.
Το οτι ο βαζελος παιρνει παιχτες μονο καλο θα μας κανει.Θα υπαρχει δυνατοτερος ανταγωνισμος.
Σημερα λενε για Οουεν.Δεν τον λυπουνται τον παλικαρο ρε ?
Θα παει στον Αστερα,θα τον πιασουν ο Ψωμας και ο Λαζαριδης και θα τον στειλουν Αγγλια πακεταρισμενο
να 'ουμε!

να απαντήσει αυτό που θα απάνταγε ένας σοβαρός άνθρωπος. ότι δεν μπορώ να πω εγώ ποιός είναι καλύτερος, ή πως δεν μπορεί να συγκρίνει κάποιος αυτά που έχει κάνει ο Σισέ στην καριέρα του με ένα χρόνο στο ελληνικό πρωτάθλημα και στη β’ εθνική της Βραζιλίας ο Ντιόγο.

στεφ, ναι είναι καλύτερος ο Νταρμπισαϊρ από τον Σισέ. Στην Αγγλία μπορεί να το εκτιμήσουν αυτό το είδος χιούμορ. μπορεί και οχι.

Αν διαβάσετε καλά το λέει με χιουμορ ο άνθρωπος! Χαλαρώστε και θα δούμε ποιος είναι καλύτερος.

Όταν ρωτήθηκε για ποιον προτιμά, το Σισέ ή τον εαυτό του απάντησε χαμογελώντας: «Ντιόγο ή Σισέ; (γέλια) Ντιόγο»!

Υπερβολικό σε βρίσκω

Γενικά πάντως, Καστίγιο στον ΠΑΟ πάντως, από ότι διαβάζω περισσότερο θέλει ο ίδιος ο Καστίγιο, παρά ο ΠΑΟ. Κωλοπαιδάκι είναι και όπως πάντα εκβιάζει ηλιθιώδως καταστάσεις, για αυτό δε θέλω καν να ασχοληθούμε μαζί του. Ας πάει στον ΠΑΟ και πολύ θα χαρώ αν ο ΠΑΟ τον υπογράψει και με λίγα λεφτά.

για να μην σκατε το ποιος ειναι καλυτερος επιθετικος τα τελευταια 2 χρονια φαινεται απο τον πινακα των σκορερ…(διοτι ο επθετικος πρεπει να βαζει κατα κυριο λογω την μπαλα στο πλεχτο)

ναι…
μονο που στο Γαβρο τη τελευταια χρονια…μονο καθαρος επιθετικος (ως προς το συστημα, την αναπτυξη αλλα και το ρολο) δεν ηταν ο Ντιογος!

τεσπα, για πλακα το ειπε ρε…ξεκολληστε!:stuck_out_tongue:

ελα οι κουβενετες ειναι και καλα για εντυπωσεις και για να μην σου παιρνει και καλα τον αερα ο αντιπαλος σου…
εδω ο μητσου ειχε πει το θεικο για τον γκονζαλες που κανει για 2 ριβαλντο…

ηθικα και πραγματικα παντως…:stuck_out_tongue:

αλλα δικιο εχεις για το Μπλανκο.

εγω θυμαμαι και το “μαθε στο Ριβαλντο λιγη μπαλα, Σικαμπαλα, Σικαμπαλα”

με αλλα λογια, απορω γιατι καποιος να χασει το χρονο του σε συνεντευξεις οταν δεν υπαρχει καποιος συγκεκριμενος λογος να γινουν.

Για να δούμε με Γκονζάλες, Κάλστρομ τι θα γίνει:-k:!:
Για τον Αμερικανό δεν το βλέπω:!:

Ti να τον κανετε ρε σεις τον Αλτιντορ;; Σας χρειαζεται ενας παιχτης (καλος μεν) χωρις τεχνικη;;

Από τεχνική να φαν και οι κότες:p:!:
Ας βάζει την μπάλα στο πλεκτό και με φάβα κοντρόλ:wink::!:

να πάτε να διαβάσετε το Νικολακό στο site του sport fm. Ο τιτανοτεράστιος αυτός ρεπόρτερ του Ολυμπιακού βρήκε λαβράκι και επισημαίνει ότι πρέπει να αποκτηθεί.

Πού τον βρήκες ρε αρχηγέ και δεν τον ξέρει όλος ο πλανήτης αυτό τον παικταρά;

Τον Νιλμάρ
:lol2::lol2::lol2:

καλα εισαι βαζελος και διαβαζεις νικολακοπουλο? εγω παντως το νικολογιαννη δεν τον διαβαζω με τπτ, γιατι δεν διαβαζεται. ο νικολακοπουλος μονο γελια μου προκαλει με την κλαψα του… :lol:

Συνεντεύξεις χωρίς λόγο? Στην Ελλάδα? Στο ποδοσφαιρο? ΑΠΛΑ ΑΔΥΝΑΤΟ!!!:lol:

Μαρινάκης στο προσκήνιο, και κολητός με Πατέρα:):!:
Λέτε να παίξουμε και φιλικό:!: