Ολυμπιακός

Mπααα θα λείπει και το μοντέλο από την αεκ :stuck_out_tongue:

Κυργιακος κανονικα :slight_smile: εξετισε στα πλειοφ την τιμωρια του …

Έχουμε πιο εύκολο δεύτερο γύρο όμως:!:

ποιος χ… για την αεκ

Μεταγραφές μετά από 15 Ιουλίου, όχι και στάνταρ:!:

το πριν

και το μετα…

“φωτισε” το προσωπο του με τα πρασινα…:dizzy:

θέλω συζήτηση Λέτο, Σισέ και Νίνη για τις νέες τάσεις στην κομμωτική!!!

Μιας και κληρωθήκαμε με ΑΕΚ…

http://redduckling.blogspot.com/2009/07/blog-post_03.html

το πρασινο τον κοβει:lol::lol:
οι φανελες των βαζελων σε τι αλλα χρωματα βγαινουν?:-k

πρασινο χορτοσουπας
πρασινο ελεκτρικ (μεγαλη ευρωπαϊκη εμφανιση)
Λευκο
και τι στο διαολο με νοιαζει…?:stuck_out_tongue:

επισης…θυμαται κανεις ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΡΓΙΟ???

τι να μας πουνε μωρε…
Μαζευαν 60.000 κοσμο στην ευρωπη και με το φωτισμο του ΟΑΚΑ δεν εβλεπες τιποτα!
πρασινο…στο πρασινο…
ΦΑΕΙΝΗ ΙΔΕΑ!:stuck_out_tongue:

ΡΟΖ ΦΑΝΕΛΑ… :stuck_out_tongue:

:papas:η πρωτη σου βαζελα, κοκκινα φορανε…:papas:

οι παλιες της Φιουβε τα εσπαγαν!

επισης…μιας και λεμε…αγαπημενες φανελες της ομαδας μου αρεσει παραπολυ η μπλε που ειχαμε καποτε!

οχι με diana

με Ασπις

O Ολυμπιακός πρέπει να παίζει ΜΟΝΟ με ερυθρόλευκα.

+12.13 :stuck_out_tongue:

Αν ειναι για ερυθρολευκα τοτε μονο με αυτο :

στα καινουργια εχει χασει καπως.

αλλα οκ…η μπλε ΤΑ ΣΠΑΕΙ!:stuck_out_tongue:

:lol::lol:τα ροζ θα φορεθουν πολυ φετος!!8)

Αυτό ακριβώς:wink::!:

Ρε δεν αφήνετε τις φανέλες να δούμε τι γίνεται με τους “νέους μετόχους”…

Προσωπικά δεν μου αρέσει καθόλου που δεν προχώρησε η δουλειά με τους Αγγελόπουλους (λέγεται πως το σημείο της διαφωνίας ήταν το αν θα τους μεταβιβαζόταν και το Καραϊσκάκη αλλά ο Κόκκαλης πουλάει μόνο ποσοστό της ΠΑΕ και όχι της εταιρείας που εκμεταλλέυεται το γήπεδο).

Και ακούμε τώρα για αυτόν τον Μαρινάκη, για τον οποίο ξέρουμε τα εξής:

1. Πως είναι εφοπλιστής. Και από όσο ξέρω δεν έχει διαφοροποιήσει τις επενδύσεις του και σε άλλους κλάδους. Άρα η αποτίμηση της περιουσίας του και η ρευστότητα του εξαρτώνται υπερβολικά από την κατάσταση στη ναυτιλία, τις διακυμάνσεις στην τιμή του πετρελαίου κλπ.
    Σαν να λέμε πως γυρνάμε στις εποχές Νταϊφά δλδ (έστω και αν είναι μεγαλύτερο μέγεθος); Kαι είναι αυτό καλό;:-k

2. Πως ήταν παράγοντας στο βόλλευ μας το πρώτο μισό της δεκαετίας που διανύουμε. Δλδ περιμένουμε από κάποιον που δεν κατάφερε να κρατήσει τον Γκιούρδα το 2003 να ανανεώσει τα συμβόλαια του Ντιόγκο και του Γκαλέτι και να φέρει και άλλους ανάλογους; :-k

3. Πως είναι παιδικόςφίλος του Πατέρα (και παραμένουν λέει πολύ φίλοι). Δείξε μου τον φίλο σου κλπ. :lol:
    Παίζει και να είναι αυτός ο λόγος που ανακατεύεται, έτσι για να παίξουν τα παιδιά Manager με πραγματικούς παίχτες και ομάδες…#-o

Και ακόμα δεν μπαίνω καν στον κόπο να γράψω για τους υπόλοιπους των οποίων τα ονόματα ακούγονται…
Κάθε νεόπλουτος που θέλει να δεί το όνομα του στις εφημερίδες αρκεί να δηλώσει πως ενδιαφέρεται να “μπει” στον Ολυμπιακό αυτές τις μέρες…[-X
Τι είναι ο Ολυμπιακός ρε παιδιά ΑΕΚ;
Eίναι μεγάλο λάθος του Κόκκαλη που επιτρέπει να πάιζεται αυτό το παιχνιδάκι γύρω από το όνομα της ομάδας.

Σωστα μιλαει ο Mule !
Το πιο ανησυχητικο για μενα ειναι η “τρυπα” των 63 εκ. ευρω παντως…

Η τρύπα δεν είναι τίποτα.
Όλες οι ομάδες έχουν ελείμματα και δάνεια…

Όσο για την μεταβίβαση των μετοχών, πιστεύω ότι έχουμε ακόμα πολλά να διαβάσουμε και να δούμε.