Ολυμπιακός

Η τρύπα στα ταμεία, κατ’ εμέ είναι επικοινωνιακό τρικ. Το κάθε λογιστικό βιβλίο σε μια εταιρεία με δάνεια, αποπληρωμές και πληρωμές, μπορείς να το γράψεις με 400 διαφορετικούς τρόπους και τη μία να δηλώνεις κερδοφορία και την άλλη τρύπες πολλών εκ. Για αυτό κι εγώ δεν ανησυχώ για την περίπτωση Κόκκαλη. Αν ο Κόκκαλης σκεφτόταν να πουλήσει δε θα διέρρεε προς το τύπο πως υπάρχει τρύπα 63 εκ. €, από την άλλη αύξηση μετοχικού κεφαλαίου δέχεται.

Επίσης, τώρα με αυτή τη “τρύπα”, όσοι γαύροι δεν είχαν καταλάβει πως η ομάδα δε χρειάζεται ακριβές μεταγραφές σαν του ΠΑΟ θα σταματήσουν έτσι κι αλλιώς να γκρινιάζουν, μιας και θα ξέρουν πως δεν υπάρχουν λεφτά…

Πολύ μπέρδεμα, και φέτος, σε όλα στον Θρύλο#-o:-k[-X:?:!:

Μπέρδεμα, μπέρδεμα και στο τέλος νταμπλ!

Μπελούτσι μάλλον φεύγει…

δηλαδη παλι θα πρεπει να παμε για 2 παικτες στο κεντρο :?

εκτος αν εμπιστευτουν το γιαννακη!
η το ledesma…

Ε, απ’ όσα μπορεί να καταλάβει κανείς από τα ρεπορτάζ αν φύγει ο Μπελούτσι (που πιάνει θέση ξένου) και έρθει ο Κάλστρομ (που είναι κοινοτικός), πάμε για Λεντέσμα αμυντικό χαφ (φτηνή λύση) και σπρώχνουμε ότι απομείνει για αριστερό μεσοεπιθετικό και φορ.

Κάπως έτσι τα βλέπω και εγώ, αλλά είναι πολύ στο βάθος ανάλυση:!:
Μέχρι τότε κάθε Ιούλιο θα μας μπερδεύουνε, και κάθε Μάιο θα γιορτάζουμε:!:

τον μπελουτσι “τον φευγουν” ?? ή θελει να φυγει?

Σύμφωνα με Νικολακόπουλο, ο Κετσπάγια δε τον θέλει και δε τους χάλασε στη διοίκηση που θέλουν ρευστό και τους πιάνει και θέση ξένου ο Μπελούτσι (ενώ ο Κάλστρομ όχι). Αλλά νομίζω πως ούτε τον Μπελούτσι τον χαλάει να πάει στην Αγγλία…

εννοειται οτι δεν τον χαλαει να παει αγγλια.οποτε κανεις δε μενει δυσαρεστημενος.και ο ολυμπιακος θα παρει ρευστο και ο μπελουτσι θα παει σε πιο δυνατο πρωταθλημα.

ο Μπελούτσι είναι μεγάλος παικταράς και επί Βαλβέρδε έδειξε μεγάλα πράγματα, όταν και έπαιξε ελεύθερος πίσω από Ντιόγο και μοίραζε μπαλιές. Τώρα σε καθαρό 4-4-2, και σε έναν Ολυμπιακό που η δύναμή του είναι τα άκρα, δύσκολα.

Ναι, αλλά μπορείς να θυμηθείς ένα πραγματικά μεγάλο ματς του Μπελούτσι?

ο κρισπ εχει δικιο.στα μεγαλα ματς ο μπελουτσι χανοταν απο το γηπεδο

Στην Πόρτο ο Μπελούτσι!

Στην Πόρτο θα συνεχίσει την καριέρα του ο Φερνάντο Μπελούτσι, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του NovaΣΠΟΡ FM 94,6. Ο Αργεντινός μέσος που δεν επέστρεψε το Σάββατο από την Αυστρία με την αποστολή των Πειραιωτών, θα φέρει στα ταμεία του συλλόγου το ποσό των 4.5 εκατ. ευρώ.

4,5 μυρια… Μαλλον μας πουλαγανε φουμαρα οταν τον πηρανε.

4,5 για το 50% τωνδικαιωματων του ομως

Εγω παλι γιατι πιστευω οτι ο Μπελουτσι στην Πορτο που του ταιριαζει το ποδοσφαιρο που παιζουν θα βγαλει ματια;;;

o χρονος θα δειξει…

ΠΑΡΤΕ ΚΑΝΑ ΠΑΙΧΤΗ ΡΕΕΕΕΕΕ… καλα μας δουλευει ο κοκκαλης; τι ρωταω

Μάλλον τώρα θα έρθει ο Κάλστρομ, ήρθε και ο Λεντέσμα:):!:

Καλός ο Μπελούτσι και πάρα πολύ μπάλα ξέρει αλλά όντως στα μεγάλα παιχνίδια ήταν αόρατος. Οπότε ας έρθει ο Κάλστρομ και ας κρατήσουμε και τον Λεντέσμα που τον ξέρουμε και αν πιάσει καλή απόδοση θα είναι φοβερό εργαλείο…

Απλά με Λεντέσμα, Ντουντού θα έχουμε γερά αμυντικά χαφ (με την προϋπόθεση να μην έχουν τραυματισμούς) αλλά χωρίς καθόλου ταχύτητα…