Ολυμπιακός

προβλεπεται πολυ μεγαλο “ξυλο” στα κορνερ την 1η αγωνιστικη μεταξυ κυργιακου και μελμπεργκ

Να τον ρωτήσουμε αν ακούει Amon Amarth:p:wink::!:…χλωμό:!:

Παντως…σε συγκριση με τον σουηδο του βαζελου, παλι πιστευω οτι το τμημα σκαουτινγκ υπολειτουργησε!

εχουν ακουστει καλα πραγματα και για τους 2…εμεις θελαμε ενα ηγετη στη αμυνα (κατι που θεωρειται πως ειναι…) αλλα πηραμε σιτεμενο τη στιγμη που του βαζελου ειναι μολις 23.

τι διαολο…μανατζερ δεν παιζουνε στου Ρεντη?:stuck_out_tongue:

θα πω την κακια μου…ειχα διαβασει στην γκολ οτι και τον μαιστοροβιτς της αεκ στην σουηδια τον θεωρουνε καλυτερο απο τον μελμπεργκ

Ένας προπονητής το είπε αυτό ε και?!
'Οσο γα τον αμυντικό του παο, εγώ προτιμώ τον σιτεμένο και έμπειρο Μελμπεργκ παρά έναν νεαρό χωρίς την αντίστοιχη πείρα που και στην τελική είναι και ερωτηματικό αν θα πιάσει! Στη θέση του σεντερ μπακ δεν παίζει ρόλο η ηλικία! Μην ξεχνάτε ότι ο Άντζας έφτασε στα 32 για να γίνει ο έμπειρος αμυντικός που ήθελε να κρατήσει ο Ολυμπιακός.

δεν το ειπε προπονητης.το ειπε ο-κατα πολλους σουηδους- καλυτερος αμυντικος ολων των εποχων στη σουηδια.παντως κατανταει γραφικο να τους συγκρινουμε.ειναι ισαξιοι γιατι ειναι και το αμυντικο διδυμο της σουηδιας

εγώ λέω να είμαστε λίγο σοβαροί.
όταν ο ένας έπαιζε στην ΑΕΚ, ο άλλος έπαιζε στη Γιουβέντους.
επίσης, ο Μαϊστόροβιτς δεν είναι βασικός (τουλάχιστον σε καμια μεγάλη διοργάνωση δεν ήταν) στην εθνική Σουηδίας.
δεν συγκρίνεται ούτε για αστείο η καριέρα του ενός και του άλλου.

και εγώ σαν Παναθηναϊκός τον Μέλμπεργκ θα προτιμούσα έναντι του Μπιέρσμιρ. Αν βγει ο μικρός θα είναι επιτυχία και καλή δουλειά του σκάουτινγκ, αλλά αυτοί οι παίκτες μαθαίνουν δίπλα σε έμπειρους και μεγάλους παίκτες και εμείς δεν έχουμε τετοιο.

αλήθεια, ο Ολυμπιακός καθαρά CB τον Μελμπερκ και τον Παπαδόπουλο έχει μόνο; εννοώ έτοιμους παίκτες, όχι μικρούς, ε.

εγω θα προτιμουσα παντως τον μπιερσμιρ

Ε οχι και ισαξιοι ο Μελμπεργκ και ο Μαιστοροβιτς.Ε οχι,πως να το κανουμε δηλαδη ,η διαφορα στην ποιοτητα τους ειναι χαοτικη οπως και η καριερα τους…

edit:οπα δεν ειχα δει το ποστ του outshined.Τα ιδια πραγματα λεμε :stuck_out_tongue:

@Outshined

Στα έμπειρα στόπερ έχουμε και Ζεβλάκοφ και στην ανάγκη τον Ραούλ Μπράβο.

Το ρόστερ του Ολυμπιακού αυτή τη στιγμή έχει 2,5 κενά. Καταρχάς δεν έχουμε αριστερό χαφ. Η χρονιά δε βγαίνει με Ζαϊρί και στην ανάγκη Λεονάρντο. Χρειαζόμαστε κάτι καλό και με προοπτικές για να μείνει χρόνια. Επίσης, χρειαζόμαστε επειγόντως κάτι καλό και έμπειρο στην επίθεση. Πέρσι τη βγάλαμε με 3 επιθετικούς, γιατί ο Ντιόγο και ο Μπελούτσι (που έπαιζε όμως στην επίθεση) έπαιξαν σχεδόν όλα τα ματς. Φέτος έχει μείνει μόνο ο Ντιόγο. Ο Άγγλος όποτε ξεκίνησε βασικός χάθηκε και ο Μήτρογλου είναι …ο Μήτρογλου. Μέσος όρος ηλικίας όλων των επιθετικών μας είναι τα 22 χρόνια, κοινώς ελάχιστη εμπειρία για κρίσιμες φάσεις.

ΥΓ. Θενκς Outshined, με έβγαλες από τον κόπο να πω αυτά που θεωρώ αυτονόητα

Καλά τα λες!
Όσο για σεντερ μπακ καθαρούς έχει αυτούς τους δυο αλλά και ο Ζεβλακοφ παίζει εύκολα αυτή τη θέση και φτσικά ο Κυριάκος Παπαδόπουλος είναι πολύ καλός ήδη και σίγουρα θα γίνει ακόμα καλύτερος :wink: Α, και ο Μπράβο!

δεν τον καίω. το παιδί μπορεί να βγει εξαιρετικό.

από την αλλη αυτό που λέω θα προτιμούσα μια επένδυση τύπου Μπιερσμιρ αν είχα έναν Χένρικσεν. Τώρα να τον βάλω να καλύψει τις γκέλες του Βύντρα ή του Σαριέγκι; Αυτό θέλει εμπειρία.

Γιέπ…

Μπράβο και Ζεβλάκας παίζουν σεντερ μπακ επίσης…

με άλλα λόγια…θα είναι μεγααααλη η χρονιά για Μελμπ και Αβραάμ… :slight_smile:

καλύπτεσαι με αυτές τις λύσεις; αν εσείς ναι, εμένα μου περισσεύει…

τώρα με Μπράβο έδεσες το γλυκό…

Να σου πω για Ελλάδα την βρίσκεις την άκρη, αλλά πιστεύω ο Αβρααμ θα λιώσει πάλι! Για Ευρώπη, ε όσο πάει :stuck_out_tongue:
Πάντως εγώ ποντάρω πολλά στον Κυριάκο που δίπλα στον Σουηδό θα μάθει πολλά!

επισης φετος πρεπει να δοθουν ευκαιριες και στον γιαννη παπαδοπουλο ο οποιος ειναι πολυ καλος παιχτης!!

Γεγονός! Θα παίξει πολύ στα προκρηματικά πιστεύω γιατί ο Μαρέσκα θα είναι ανέτοιμος, είναι καλή ευκαιρία να δείξει τι μπορεί να κάνει.

τι ηλικια ειναι ο γιαννης?

Είμαι ο μόνος που θυμάται πως στο Ευρωπαϊκό νέων πριν από 3 χρόνια, που έφτασε η Ελλάδα τελικό, ο Γιάννης Παπαδόπουλος έπαιζε αριστερό χαφ;

και μετά ξυπνήστε και θυμηθείτε ότι είστε στην Ελλάδα.
ούτε ο Νίνης που πριν 2 χρόνια έδειχνε άπειρα καλύτερος όλων των συνομίλικών του δεν αξιοποιήθηκε.
και να ξέρετε πως η ευθύνη είναι μοιρασμένη. και δεν ξέρουν οι ομάδες να αξιοποιήσουν, αλλά και σχεδόν όλοι οι πιτσιρικάδες που γράφονται 2 καλά λόγια νομίζουν ότι έχουν πιάσει τον πάπα από τα αρχ…