Ολυμπιακός

σιγουρα ρε γιατι εγω νομιζω επαιζε κεντρο μαζι με τον λαμπροπουλο ο παπαδοπουλος

+1

Δεν είναι τυχαίο ότι κάποτε ο Κυργιάκος έπαιξε σαν έμπειρος δίπλα στον Xένρικσεν, ενώ τον φέραμε άρον άρον από τον Άγιο Νικόλαο…
Και αφού είμαστε και στο θρεντ του Ολυμπιακού, για να είμαι ον τόπικ, μου φαίνεται ότι ο Μέλμπεργκ είναι ό,τι καλύτερο μπορούσε να βρει ο Ολυμπιακός για αυτή τη θέση. Παρολαυτα ως Παναθηναικός χαίρομαι που πιστεύουν ότι θα βγάλουν μια χρονιά ακόμα με Ντομί και “αναγεννημένο” Ραούλ Μπράβο ως αριστερά μπακ…

δεν ειναι κακος ο ντομι, αν και σε μερικα παιχνιδια θυμαμαι οτι σερνεται

ο Ντομί είναι άθλιος. Εγώ περιμένω φέτος Ραούλ Μπράβο. Τελευταίος χρόνος συμβολαίου είναι, άρα θα δουλέψει σκληρά. Αν δεν έχει τραυματισμούς είναι το καλύτερο αριστερό μπακ στην Ελλάδα (άντε μαζί με Σπυρόπουλο και με βάση τι έδειξε τις λίγες φορές που έπαιξε).

Μακριά από τραυματισμούς μόνο να μείνει το παληκάρι…

έχεις ένα δίκιο.

Για αυτό είπα πως φέτος που είναι τελευταίος χρόνος συμβολαίου θα δουλέψει σκληρά. :wink:

Εγω δεν μπορω να καταλαβω το εξης.
Στον Ολυμπιακο λενε οτι δεν ενδιαφερονται για τον Μοριεντες (πιπες και τεμεναδες) γιατι εχει ψηλο μισθο.Θελει λεει 2 χρονια κλειστα με 2,5 μυρια το χρονο δηλ 5 μυρια για 2 χρονια.
Απο την αλλη δινουν 5 μυρια για τον Μπομπο συν ενα μυριο καθε χρονο μισθο. 7 μυρια για 2 χρονια.
Βαζουμε τωρα σε μια ζυγαρια τον Μπομπο και τον Μοριεντες.Παρ’ολο που ο Μπομπο ειναι μπομπος δεν μπορει να συγκριθει ουτε στο ελαχιστο με τον Ισπανο.Ουατ δε φακ λοιπον.Ειναι τοσο κελεπουρι αυτος ο Μπομπος?

γιατι τοσο ξεγραμμενο τον λεοναρντο απο αριστερο μπακ ρε παιδες?

Συμφωνώ μαζί σου, απλά οι μέχρι τώρα καλές εμφανίσεις του Μπράβο είναι σαν κεντρικός αμυντικός:wink::!:
Ντούντου-Ντούντου οεοεοε!

γιατι δεν ειναι μπακ ρε Βαγγο:wink:

Ο ενας ειναι 24 κι ο αλλος 33 ρε συ:wink:
Η ηλικια παιζει μεγαλο ρολο στο ποσα θα σκασει μια διοικηση για ενα παιχτη.Αυτοι δε βλεπουν μονο οτι ο ενας ειναι ο Μοριεντες και ο αλλος ο Μπομπο.Εξαλλου ο Σωκος το χει παραδεχτει οτι πρεπει να αγοραζονται κυριως παικτες με προοπτικη μεταπωλησης γιατι αυτο αναλογει στο στατους του Ολυμπιακου(και ετσι ειναι ε)

Και ο Κοβασεβιτς τριανταφευγα ηταν ετσι…?
Οταν μιλαμε για τοσο μεγαλη διαφορα κλασης,ξεροντας οτι δεν ρισκαρεις δε πιστευω να υπαρχει θεμα 2ης σκεψης.Κι αν ο Μπομπος δεν…?

βασικα εχω και την εντυπωση οτι ο μπομπος δεν ειναι και καθαρο σεντερ φορ περιοχης οπως ειναι ο μοριεντες και ο κοβασεβιτς. και τετοιο φορ χρειαζομαστε που δεν εχουμε αυτη τη στιγμη.

Ο Κοβάσεβιτς έπαιρνε πολύ λιγότερα. Για Μοριέντες, παίρνεις παίκτη καλό, που όμως σε 2 χρόνια έχεις δώσει 5 και μετά ψάχνεις ξανά επιθετικό.

Μπόμπο, δίνεις σε 2 χρόνια, αλλά μετά του κάνεις μια ανανέωση και έτσι σε 5 χρόνια έχεις δώσει 10. Και όποια στιγμή θες, του βρίσκεις και μια μεταγραφή και τον δίνεις έτσι ώστε να σου επιστραφούν κάμποσα (βλέπε Λούα Λούα, Νούνιεζ, Μπελούτσι) :wink:

τη βλεπω τη δουλεια και φετος…
θα κυνηγαμε μεχρι το τελος εναν επιθετικο αμφιβολου αξιας, θα μεινουμε χωρις αριστερο χαφ, με αμφιβολο αριστερο μπακ kai επιθετικους, εκτος εντεκαδας καθολου και παλι κατω απο τα δοκαρια τον νικοπολιδη.
α!και μην ξεχασω, για αλλη μια φορα καινουργιο προπονητη που δεν ξερει την ομαδα και πιθανοτατα δεν παει και τους παικτες που παιζουν σε αυτη.ωραια:)

Κάπου με τρομάζουν οι συνεχείς νίκες στα φιλικά, μου θυμίζουν την προετοιμασία του Σόλιντ το 2006.
Βέβαια η διαφορά από τότε είναι πως έχουμε να πάιξουμε δύο γύρους προκριματικών μέσα στον Αύγουστο… :roll:

παντως διαβαζω οτι ο τιμουρ κανει καλη δουλεια

καλοκαίρι έχεις ακούσει κανέναν να λέει κακά λόγια για οποιονδήποτε;
μέχρι και ο Χανς Μπάκε το καλοκαίρι έκανε την καλύτερη προετοιμασία (διακοπές για τους παίκτες).:lol:

όλα στη πορεία θα δείξουν. πχ δε λένε τα καλύτερα για την προετοιμασία του Βαλβέρδε πέρσι σε επίπεδο φυσικής κατάστασης κάτι που φάνηκε σε κάποιους μαζεμένους μυικούς τραυματισμούς αλλά δεν επηρέασε το ελληνικό πρωτάθλημα.

Αυτές οι νίκες είναι καλές γιατί δείνουν καλή ψυχολοχία τώρα που η ομάδα έχει σε 2 βδομάδες έχει επίσημα παιχνίδια…

το πρόβλημα στις νίκες είναι πως δε φαίνονται τα κενά της ομάδας (που όμως σίγουρα υπάρχουν). Από την άλλη, δεν έχουμε παίξει μέχρι στιγμής και με κάποια σοβαρή ομάδα. Περισσότερο για ξεμούδιασμα ήταν τα περισσότερα ως τώρα

Eντάξει η χθεσινή ήταν δευτεραθλήτρια Τουρκίας και είναι πιθανή αντίπαλος του παο στα προκρηματικά! Δεν τι λες και μικρή ομάδα :wink: