Ολυμπιακός

Τώρα θά’χουμε και σουτέρ και μέσα στην ρακέτα, θα είναι πιο δύσκολο να μας αντιμετωπίσουνε:!:

Συμφωνώ με μια επιφύλαξη για Μπράβο:-k:!:

Χειρουργείο Ο Νταμπ…γκαντεμιά ολκής:x:blow::lightsabre::!:

μα και εμεις θελουμε να βγαλουμε παλι ολοκληρη χρονια με 3εις επιθετικους

Μάλλον γιατί ένας παίζει βασικός, λόγω των δύο αμυντικών χαφ:!:

1,5 μήνα έξω ο Ματ, την κάτσαμε την βάρκα! Επιγόντως φορ περιοχής γιατί μόνο με τον Μήτρογλου(ποιός Ντίογο) δεν βγαίνει.

Τελικά με Σλόβαν, πρώτα εκτός και μετά Καραισκάκι:!:

O Κάρπετ πιθανότατα διαβάζει rocking…

[…]

Από τη στιγμή που ο Κετσπάγια ζητούσε τον Κάλστρομ και πήρε τελικά τον Μαρέσκα, έχω την υποψία ότι θα καταλήξει να παρουσιάσει έναν Ολυμπιακό που θα παίζει κάτι σαν 4-3-3. Πίσω βάλτε όποιους τέσσερις θέλετε. Στα χαφ θα παίζουν ο Λεντέσμα, ο Μαρέσκα και ο Ντουντού και μπροστά ο Γκαλέτι (απαλλαγμένος από την υποχρέωση των επιστροφών), ο φορ που ο Τιμούρ ζητεί και ο Ντιόγο, ο οποίος μπορεί ξεκινώντας από αριστερά να συνεργάζεται με τον Ντουντού, να βγαίνει στην πλάτη της άμυνας και να απειλεί συγκλίνοντας. Σε ένα τέτοιο σχήμα ένας αριστερός χαφ δύσκολα θα έβρισκε θέση και επειδή ο Κετσπάγια τον θεωρεί λίγο πολυτέλεια, γι’ αυτό ζητεί το φορ κι ας πετυχαίνει ο Μήτρογλου γκολ συνεχώς.
[…]

Καινούρια απώλεια…αλλά πια το συνηθείσαμε…σε λίγο δεν θα συμπληρώνουμε αποστολή#-o:!:

Aν δεν πάρουμε επιθετικό δεν μας βλέπω καλά.
Χρειαζόμαστε έναν σοβαρό επιθετικό αλλιώς μας βλέπω να παίζουμε Uefa όπως και πέρυσι…

Αν η Σλάβια μας νοικοκηρέψει, ούτε ΟΥΕΦΑ#-o:!:
Ας βγουν φέτος οι Παπαδόπουλοι, ο Σοιλέδης, Νικλητσιώτης, Μήτρογλου, κλπ και ας πάμε σε όλα χάλια φέτος:!:
Αν μετά δεν καταστρέψουμε την ομάδα, θά’χουμε κιάλλο σερί με τίτλους:!:
…και πάνω απ’όλα μια φοβερή ομάδα για πολλά χρόνια!

εγω βλεπω οτι ο μητρογλου παντως εχει στρωσει κατα πολυ φετος και βαζει γκολ(εστω και στα φιλικα προετοιμασιας) και ο κετσπαγια θα πρεπει να του δωσει μια ευκαιρια να αποδειξει αν μπορει να σταθει στον ολυμπιακο.βλεπω φετος στην αρχη της χρονιας να διαψευδει και εμενα που τον θεωρω παλτο και το παλληκαρι βαζει συνεχεια γκολ.πληρωνει βεβαια το οτι ειναι ελληνας και για να ειναι ηγετης καποιος στον ολυμπιακο πρεπει να ειναι οπωσδηποτε ξενος!!αυτη τη στιγμη ο μητρογλου ειναι σε πολυ καλυτερη κατασταση απο τον ντιογκο και απο οποιονδηποτε αλλο επιθετικο του ολυμπιακου

σχετικα με το χτεσινο φιλικο: κατανταω κουραστικος, αλλα αν ο Κετσπαγια δεν κανει κατι με τον Ζαιρι, δν βλεπω προοδο… Οι Μπραβο, Μελμπεργ και Ντουντου κορυφαιοι - αποψη μου παντα - οπως και οι μικροι της ομαδας, Παπαδοπουλος, Νικλιτσιωτης, Σοιλεδης . Ο νικοπολιδης πηγε να την κανει την ζεμπεκια του στο β’ ημιχρονο οπως και ο Αβρααμ, ο οποιος δειχνει να περναει περιοδο ντε - φορμαρισματος… Αυτος ο Ντιογο μου θυμηζει λιγο Τζιο: Καλος παιχτης, αλλα απο πλευρας πιεσης στην αντιπαλη αμυνα, δεν το εχει το παλικαρι τι να κανουμε τωρα.Και για το τελος:

[SIZE=“6”]ΑΓΑΠΑΜΕ ΚΩΣΤΑ ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ ΚΑΙ ΤΑΣΟ ΠΑΝΤΟ… [/SIZE]

Επισης, με τιμαει που θελω να παρω φανελα Τασου Παντου ?

Εσενα ναι ! Τον Πρωταθλητη δεν τιμαει που δεν βαζει μια δωρο να παρουμε ολοι οι γαυροι ! :stuck_out_tongue:

Έτσι όπως πάνε τα πράγματα το σωστό και δίκαιο είναι να ξεκινήσει τον Μήτρογλου την άλλη βδομάδα βασικό. Αυτός ο κεφτές ο Ντίογο δεν κάνει τίποτα…

Βρείτε μου ένα καλοκαίρι που ο Μήτρογλου να μην έβαλε πολλά γκολ στα φιλικά…

χαχαχαχα ελεος ρε με το βοιδι τον μητρογλου…απο τις μεγαλυτερες πατατες που περασαν απο τον ολυμιακο…μιλαμε το παιδι δεν το κατεχει, τωρα αν εβαλε γκολ στα φιλικα ποιος νοιαστηκε…εβαλε γκολ στο 88 λεπτο με την γκρονινγκεν και τον βγαλαμε φ.νιστελροοι

0 μυαλο για μπαλα, εντελως ανωριμος γενικοτερα, 0 ψυχραιμια, ολο υφος και αρχ@@
ενα τετ α τετ με τον τερματοφυλακα μπροστα του δεν τον εχω δει να βαζει
αμαν με αυτη την προπαγανδα πια να τον βγαλουν παικταρα…
ειναι μεσα στις φασεις λενε :lol: ε του πουστη ρε φιλε σεντερ φορ εισαι!!! αυτο ελειπε δηλαδη

Eνώ ο Ντιόγο ας πούμε κάνει αισθητή την παρουσία του στην αντίπαλη άμυνα…
Στον σεντερ φορ μετράει να μπορεί να βάλει την μπάλα στο πλεχτό, ούτε να ξέρει τρελή μπάλα, ούτε να είναι ώριμος ούτε πουτς μπλου! Ο μοναδικός που μπορεί να κάνει αυτή τη δουλεία ΑΥΤΗ τη στιγμή στον Ολυμπιακό είναι ο Μήτρογλου! Αλλιώς να κάνουμε προσευχές να παίρνουμε πέναλντι να βάζει γκολ ο Ντουντου [-X

Eντάξει δεν νομίζω να χρειαστούν προσευχές γι αυτό :slight_smile:

αχαχουχα πως τα λες ετσι ρε κραμπσοντυ

ρε σαντοου ο τυπος ουτε γκολ βαζει σε σοβαρους αγωνες…παρε δες ενα ενα τα γκολ του…ελεος 3 μετρα απο το τερμα, μονος και με τη μπαλα μπροστα του…ενα τετ α τετ με τον τερματοφυλακα να βγαινει στα ποδια του δεν εχει βγαλει…και στα μεγαλα ματς μηδεν ψυχραιμια!! αλοιμονο αν βασιστει ο ολυμπιακος σε αυτον για την επιθεση
και το ξαναλεω: μην βασιζεστε στα φιλικα!!! αυτα ειναι μονο για να ξεπιαστουν οι παικτες!!

Πες τα ρε… Θυμαμαι πρωτο φιλικο κονσεισαο μπισκαν (με σαραγοσα νομιζω) ειχαν οργωσει το κεντρο…:lol: