Ολυμπιακός

Πολλές φορές εμφανίζονται άμπαλοι παίκτες, όπως ο Μήτρογλου, που από τύχη, από άστρο, από κάποια ιδιέταιρη ικανότητα, βάζουν την μπάλα στο πλεκτό:!:
Δεν ξέρουν να κάνουν τίποτα άλλο, αλλά αυτό δεν είναι αρκετά σημαντικό:!:
Έχω μπουκτίσει από παικτούρες χασογκόληδες[-X:!:

χαλισεκο να σου θυμισω οτι η δουλεια του επιθετικου και(δε πα να ειναι αμπαλος) ειναι να βαζει την μπαλα στο πλεχτο ειτε απο τα 3 μετρα ειτε απο τα 50 μετρα…επισης να θυμισω οτι ενας απο τους πιο καλους ευρωπαιους σεντερ φορ,ο γερμανος μιλερ,δεν ηξερε μπαλα αλλα διαβαζε τις φασεις και ηταν ιδιαιτερα αποτελεσματικος.

Μην ξεχνάς και τον δικό σας τον Μπιλ:!:
Γκολτζής ολκής, αλλά άμπαλος:!:
Και εννοείται πιο χρήσιμος από αρκετούς ντριμλαδόρους-τακουνοφόρους ατομιστές , που όλο μέλι-μέλι αλλά τηγανίτα(γκολ) τίποτα!

ναι οντως ξεχασα τον δικο μας…δε πιστευω να χαλαγε κανεναν φιλαθλο του ολυμπιακου να εχει παιχτη ο οποιος παταει περιοχη και με το που παιρνει την μπαλα εκει να εχει παρα πολλες πιθανοτητες να την βαλει στα διχτυα…και ας μην ξερει και μπαλα.τα βασικα χρειαζεται να ξερει.καλη 1η επαφη με την μπαλα και σουτ!!

Σωστός, και εγώ την ίδια άποψη έχω και σαφώς θα τον ήθελα στον Ολυμπιακό:!:

δεν ξερω τι θα δουμε φετος απο την ομαδα…

ο Ντερμπυ δεν παει καπου αφου ειναι τραυματιας…ο Ντιογος δειχνει ικανοποιημενος με το να υπαρχει πισω απο τον επιθετικο χωρις ομως να φαινεται και χωρις να δινει τις βοηθειες που περιμενει η ομαδα απο αυτον (οκ, ειναι ακομη σταδιο προετοιμασιας αλλα πιστευω οτι θα επρεπε να ειχε φανει οτι “κολλαει” με το ρολο του
βλ. Ντουντου)
Ο Μητρογλου θελει παραδειγματικη τιμωρια για το τροπο που πανηγυριζει (λες και του το οφειλει το συμπαν, του ΑΜΠΑΛΛΟΥ) και μετα ΕΝΤΑΤΙΚΕΣ προπονησεις στο πως πλασαρει ο επιθετικος!
Τι κωλοφαρδο πλασαρισμα ηταν αυτο στο φιλικο χθες?
τι διαολο?ΔΕΝ στριβει?τι κριαρι ειναι τουτο ρε?

Και ΟΧΙ φιλοι μου…ο επιθετικος ειναι για να τα βαζει…αλλα ΠΡΕΠΕΙ να το εχει!!
γιατι αλλιως καταληγουμε σε σκηνικα (που εχουν γινει πολλες φορες στην ομαδα) να γαμιομαστε στις τελικες και να μην σκοραρουμε! Δεν ειναι ολοι οι τερματοφυλακες σαν τον χθεσινο και σιγουρα θα βρει μπροστα του αμυνες που θα τον καταπιουν!

ΑΝΤΕ με το @@δακι που πεταξε και τη φανελα με γαμωβρισιες.Καλο θα ηταν αν δεν τον αποτρεπει ο χαρακτηρας ή η μορφωση του να του βαλει καποιος χερι…το οτι δεν τον ακουμε δεν σημαινει οτι δεν καταλαβαινουμε και τι λεει…

[-X

Για τον τρόπο που πανηγυρίζει συμφωνώ, πρέπει κάποιος να του τραβήξει το αυτάκι:-k:!:

παντως αν το σκεφτουμε καλα 4 παικτες χρειαζομαστε!!

ενα ακομα καθαρο αμυντικο χαφ σαν το λεντεσμα, 2 σεντερ φορ (ενα γρηγορο στυλ ομπινα για ευρωπη και ενα στυλ ζιγκιτς για ελλαδα, και να διωξουμε το κριαρι επιτελους) και ενα αριστερο χαφ!

βεβαια τωρα που το ταμειον ειναι μειον θα μου πεις αυτα ειναι πολυτελειες και αντι για ψηλο φορ κραταμε το κριαρι (ε τι στο διαολο στην ελλαδα κατι θα κανει) και προσευχομαστε να τα παει καλα ο στολτιδης (αφου καθαρο αμυντικο χαφ ειναι ο λεντεσμα μονο…ντουντου, γιαννης και μαρεσκα δεν ειναι καθαρα αμυντικα χαφ για να παιζουν μπροστα απο την αμυνα)

παντως δεν εχω καταλαβει τι σοι επιθετικο θελουν…μια ζητανε το μπομπο, μια το μοριεντες, τον ομπινα, το ζιγκιτς, τον αλτιντορ…καμια σχεση μεταξυ τους :!::!::!:
να παρουμε επιθετικο, ετσι απλα για να λεμε πως πηραμε :lol: (νταξει οχι ο,τι δε θα βοηθησει οπως και να ναι, με την κατασταση που εχουμε τωρα)

E, είναι φοβερός ο Έλληνας οπαδός ρε πούστη μου!

Όλη τη χρονιά κραυγές “γιατί δεν βάζει Κυριάκο και Γιάννη Παπαδόπουλο”, “γιατί δεν παίζει ο Σοϊλέδης”, “γιατί δεν δίνονται ευκαιρίες σε νέους Έλληνες παίκτες” και το καλοκαίρι “πού πας μωρέ με τους πιτσιρικάδες, πάρε Μοριέντες και Γκονζάλες ρε τσιφούτη!”.

Στο μπάσκετ μια απ’ τα ίδια, “να τα νέα παιδιά που παίρνουν τα μετάλλια και στις ομάδες τους δεν τους βάζουν λεπτό” και μετά “Πάρε ΜακΙντάιρ ρε, ποιος Σλούκας και ποιος Τεόντοσιτς”…

Χαχα, όντως.
Μερικά πράγματα είναι τόσο προβλέψιμα, αλλά έτσι κιαλλιώς έχει πλάκα όλη αυτή η εναλλαγή απόψεων.

Επίσης έχει πολλή πλάκα ο χαμός που έχει γίνει για τα ματς με τη Σλόβαν, λες και παίζουμε με καμιά Σεβίλλη ξερωγώ.

σε μενα αναφερεσαι με το φοβερος ελληνας οπαδος?:-k

γιατι ο σοιλεδης μπηκε στο ματς με την γκρονιγκεν και ελεγαν πως ειχε αγχος (δεν νομιζω να εχει παιξει σε καμια αλλη ομαδα περα την νεων του ολυμπιακου)…που να τον βαλεις σε ματς τσουλου, ο μητρογλου δεν με εχει πεισει και ειναι χειροτερος χαρακτηρας απ οτι παικτης και αυτο βγαινει στο γηπεδο, ο κυριακος οσο ταλεντο και να ειναι δυσκολα θα παρει τη θεση του αβρααμ η του μελμπεργκ
μονο ο γιαννης μπορει να μπει βασικος, αλλα και παλι αν δεν παρει τουλαχιστον 2 παικτες δεν βγαζει καλα τη χρονια…αν σας αρεσει η ομαδα ετσι οπως ειναι, τι να πω

Όποιος έχει τη μύγα…

Η ομάδα θα κάνει τις μεταγραφές που χρειάζονται όταν είναι.
Αυτή τη στιγμή για να περάσουμε τη Σλόβαν είμαστε ΥΠΕΡΠΛΗΡΕΙΣ και αν αποκλειστούμε θα είναι ΥΠΕΡΑΠΟΤΥΧΙΑ του Κετσπάγια ΚΑΙ των παικτών.

Edit:

GK - Νικοπολίδης, Πάρντο, Κόβατς, Παναγόπουλος (μια χαρά)
RB - Τοροσίδης, Γκαλίτσιος, Πάντος (μια χαρά)
LB - Μπράβο, Λεονάρντο, Ντομί (ακόμα καλύτερα)
CB - Αβράαμ, Μέλμπεργκ, Ζεβλάκοφ, Κυριάκος (ΟΚ, μένει να δέσουν οι 2 πρώτοι)
DM - Λεντέσμα, Στολτίδης, Κατσικογιάννης (αν ο Στολτίδης καταφέρει να είναι υγιής, όλα καλά κι εδώ)
ΜF - Ντουντού, Μαρέσκα, Γ. Παπαδόπουλος (υπεροπλία)
AM - Όσκαρ, Νικλητσιώτης (όχι κάτι ιδιαίτερο, αλλά έτσι κι αλλιώς χωρίς ΑΜ θα παίζουμε)
ΜR - Γκαλέτι, Ζαϊρί (καλύτερα από πέρσι)
ΜL - Σοϊλέδης (τεράστιο κενό, πρέπει να καλυφθεί ΟΤΑΝ αρχίσουν τα σοβαρά παιχνίδια)
FC - Ντιόγο, Ντέρμπισιρ, Μήτρογλου (ένας σε στυλ Ντάρκο και όλα ΟΚ)

ειπα εγω πως για να περασουμε τη σλοβαν θελουμε μεταγγραφες???

Αυτές τις δυο προσθήκες, φορ περιοχής-αριστερό χαφ, ο Ολυμπιακός τις χρειάζεται και θα γίνουν:!:
Το θέμα είναι από πιο ράφι…το μεσαίο ή το πάνω:-k:!:
Σοιλέδης, Μήτρογλου, και Γ. και Κ. Παπαδόπουλος πρέπει να πείναι στις αποστολές και να παίζουν όσο περρισότερο γίνεται:!: Μόνο καλό μπορεί να φέρει αυτή η κίνηση:!:
Δεν πήραμε Έλληνα παίκτη, ας βγάλουμε τουλάχιστον:!:

και να τους πουλησουμε μετα να βγαλουμε και κανα χρημα

…και να λέμε αυτοί βγήκαν απ’το Θρύλο:wink::!:

ελπιζω ομως να μην το κανουμε οπως λεμε τωρα για τον τουρε ομως.

κακα τα ψεματα, φετος ο παναθηναικος εχει πιο ολοκληρωμενο ροστερ απο μας στο συνολο του

σε λιγοτερο απο 12 ωρες…θα εχουμε ηδη λαβει δειγματα απο τον αγωνα με τη Σλοβαν και το αν τελικα “τσουλαει” το θεμα μας!

προσωπικα πιστευω οτι με σοβαροτητα και συγκεντρωση μονο θα ειμαστε κομπλε!

ξεκολλατε και μη τρωγεστε ρε γιδια!

αφησ’τε τους βαζελους να το κανουν αυτο!:stuck_out_tongue:

Γίδι είναι ο Τοροσίδης, έχω αρχίσει να τον συμπαθώ:D, μην μας την λες τοιουτοτρόπως:p:wink::!:
Καλή αρχή σήμερα8):!: