μπλιάχ…
οι γαύροι τώρα που είστε μακριά από την κορυφή γίνατε λούληδες. πες ρε ένα αντρίκιο προγνωστικό και άσε τα κλισέ ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε:D
μπλιάχ…
οι γαύροι τώρα που είστε μακριά από την κορυφή γίνατε λούληδες. πες ρε ένα αντρίκιο προγνωστικό και άσε τα κλισέ ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε:D
0-2 κερδίζει ο Ολυμπιακός. Ο Τζόλε απόψε θα σκοράρει.
Αντιο Ch.L. Δεν θα δω καν το ματς…
Σόφι κάππα ευχήσου κ εσύ τώρα κάτι κ βλέπω τον γαύρο να βγαίνει πέμπτος στον όμιλο
έχω πετύχει το 70% των φετινών μου προγνωστικών… Μέχρι και γκολ Χαριστέα πρόβλεψα (εκτός από το διπλό στη Βρέμη). Ελπίζω να συνεχιστεί και σήμερα η ρέντα (άντε να δεχτώ να μη σκοράρει ο Τζόλε :p) 8)
όταν έλεγε εγώ ότι ήταν “καλή” η κλήρωση,το καλοκαίρι…αγώνας της χρονιάς με μια ομάδα που σίγουρα μπορεί να τη νικήσει ο ΟΣΦΠ…
βέβαια,για να φτάσει στο σημείο να είναι αγώνας της χρονιάς ο σημερινός,υπήρξε και το διπλό στη Βρέμη,με μια ομάδα η οποία για 2η του ομίλου δεν είναι κάτι σπουδαίο (όχι ότι ήταν εύκολο να πάρει διπλό κανείς κείθε).
απλά θα μπορούσε να έχει κατά πολύ χειρότερη κλήρωση…
τέσπα,ρετρό ποζτ ήταν αυτό.
αν νικήσει σήμερα ο ΟΣΦΠ,θα ξυριστώ.
Καλα ξυρισματα…
Ωπ ωπ ωπ ναι!!!Αναμενουμε φωτο μικρε ρουντι
Η ομάδα που σου ρίξε 5 προπερσι, πηγα κ της εριξα 3 εγώ φέτος…
Με το ψαλιδάκι τα πήρες?? χαχαχχαα :lol:
είναι η ίδια ομάδα?είσαι σίγουρος?:-k :-k
αμα το πάμε έτσι εσένα σου έριξε 7 ομάδα β’κατηγορίας α:-s
Αν το παμε ετσι 3 ριξαμε στην Βερντερ 3 εριξε η Βερντερ στη Ρεαλ αρα ριχνουμε 6 στη Ρεαλ.
Αρα περασαμε να μη γινει το επομενο παιχνιδι!
για τη Βέρντερ μιλάω ρε συ…
ναι μανάρι μου,αυτό λέω,αλλά καμία σχέση τότε με Κλόζε με τη φετινή.
τεσπα,μη σας χαλάω τη φιέστα…
το κρισπ ζει?πίνει,τι κάνει?
Αντικανονικό γκόλ, κάθε φάση σφύριζε φάουλ και χάλαγε ο ρυθμός , κόβει τον Ντάρκο με οφσάιντ σε καθαρή φάση,κίτρινες κάρτες με μεγάλη ευκολία, αλλά παρ’όλα αυτά : [SIZE=“5”]ΔΙΠΛΟ ΣΤΟ ΟΛΙΜΠΙΚΟ ΜΩΡΗ ΟΜΑΔΑ[/SIZE]
Γινεται να κανουμε τον Παπαδοπουλο 6-7 χρονια μεγαλυτερο? Το παιδι ειναι τεραστιο ταλεντο…
και ο Νε με τον Αρτσούμπι είναι μεγάλα ταλέντα
Ο Νε πάντως τη σήκωσε την κούπα πέρυσι και θα την σηκώσει και φέτος. Ενώ “τα φοβερά παιδιά” της ΑΕΚ πάλι με τη χαρά θα μείνουν.
όχι δα… Ο Παππάς με τον Ρίμπο σήκωσαν και πέρσι κούπα, ενώ ο Καφές πρόπερσι
Νοκ ¶ουτ είναι το ματς με τον Διαγόρα?