Ολυμπιακός

ναι ρε αρκουδέηδες. τώρα που αγοράσαμε όλο τον Ολυμπιακό επειδή είμαστε και μεγαλομεγάλη ομάδα θα σηκώσουμε ότι υπάρχει. έλα μωρή αρμάδα.

παίχτε ρε με τον Νε βασικό αν σας βαστάει στο ντέρμπυ…

θα το κάναμε, αλλά μπορεί να πάθει σοκ ο Παππάς και ο Καφές και να θυμηθούν τις προπονήσεις του Ολυμπιακού. Ξέρεις, τι μόνη στιγμή της εβδομάδας όπου έβλεπαν το Νε και φορούσαν φανέλα του Ολυμπιακού :lol:

Δε θέλουμε μετά να έχετε δικαιολογίες που οι παίκτες σας δε μπορούσαν να παίξουν :stuck_out_tongue:

Ελα ρε Μητρογλου!!!

Ξαναελα ρε Μητρογλου!!!

Αθλιο να γινονται ματς σε τετοια γηπεδα αλλα θα μας πουν γραφικους που ψαχνουν δικαιολογιες. Εβρεξε και με το τουλουμι, που να παιχτει μπαλα. Ξεχωρισαν Μητρογλου, Μενδρινος, καλος αλλα ανευρος παλιι ο Αρτσουμπι, χαμενος ο Νουνιες, δυναμικος ο Κατσικογιαννης. Για τον Παπαδοπουλο τα παμε. Με σωστη διαχειριση του ταλεντου του ειναι το next big thing του ελληνικου ποδοσφαιρου…

Αρνητικος ο Γερμανακος, εσπρωχνε Ολυμπιακο απροκαλυπτα (το πεναλτι μας ευτυχως δεν μπηκε) χωρις βεβαια να αλλοιωσει το αποτελεσμα…

Αυτο ελεγα και στον ρουντι στο μσν.Εσπρωχνε αρκετα για να μπουμε στη περιοχη του διαγορα.
Το κλου του αγωνα:Οταν βγηκε ο Ουμ οι οπαδοι φωναζαν εν χωρω “Ουμ Ουμ Ουμ Ουμ Ουμ Ουμ”

κλασσικό ματς κυπέλλου.όταν λέω εγώ για επαρχιώτικες σαχλαμάρες…
να γίνεται έτσι λέει,γιατί στην Αγγλία βοηθάει στις εκπλήξεις.ναι,ομάδες τέτοιες κατηγορίας στην Αγγλία έχουν γηπεδάρες…
συμφωνώ σε όλα λέτε,αρκεί να τα λέτε κι αν στη θέση του ΟΣΦΠ ήταν ο ΠΑΟ…τέτοια “προβληματικά” ματς δεν κάνουν μικρή καμιά μεγάλη ομάδα.Θα μπορούσατε άνετα να μένατε εκτός.Αν αυτό (το σύστημα) βοηθάει το ελληνικό ποδόσφαιρο,οκ,πάω πάσο…

[SIZE=“2”]μας αρεσει τωρα ο μητρογλου α?[/SIZE]

[SIZE=“1”]τοσο αμπαλο κ ασχημο παικτη δεν εχω ξαναδει. σιγουρα ειναι ελληνας??:-k [/SIZE]

Προσωπικα για ασχημο εγω εχω αναφερθει καθως φερνει στον Δρακουμελ.Αυτο ειναι γεγονος.
Για αμπαλο δε νομιζω να εχω σχολιασει :wink:

οχι εσυ, εγω το σχολιασα. τι να πω οταν τον βλεπω σκεφτομαι πως στο διαολο καταφερε κ πηγε στν ολυμπιακο…

Παντως εχει το ιδιο καμπουριαστο προφιλ με τον Κοβασεβιτς.
σαν παιχτης τα πρωτα δειγματα ειναι θετικα (και απο την εθνικη ελπιδων).Να δουμε που θα φτασει

Μια χαρά είναι ο Μήτρογλου. Μη ξεχνάμε ότι είναι 19. Ούτε καν 21 για Εθνική Ελπίδων…:wink:

1. Αμπαλος ο Μητρογλου?? Σιγουρα ξερεις απο ποδοσφαιρο?
  2. Δεν υπαρχουν αμπαλοι και ασχημοι Ελληνες?

απλα νομιζω πως υπαρχουν πολλοι παικτες στη ηλικια του καλτυεροι απο αυτον ελληνες και μη

υ.γ. ακουστηκε τπτ για ντελγκαδο?? μιλαμε για παικταρα αν καταφερει κ τον παρει θα κλαψουν μανουλες. τον εχω δει σε ματς στο μεξικο

Σε ποιο ματς τον ειδες? Και πως? Δειχνει ματς του Μεξικο στην ελληνικη τηλεοραση?

Ναι μερικες φορες δειχνει το πρωι ο Αντ1

εχει ενας φιλος μου δορυφορικη (καλα μιλαμε κολλημα με τν μπαλα ο ανθρωπος, εχει να δει την γκομενα του απο τον τελικο με την πορτογαλια) και ειχα δει ενα ματς περσι με την τιγκρες νομιζω:-k
για να δεις και να πεις εντυπωσεις http://www.youtube.com/watch?v=iLyN0HR6PtY&feature=related

Τι ωρες? Να τον δω κι εγω ρε παιδι μου. Τοσος ντορος γινεται…

Αν και απ’ οτι βλεπω ο κοσμος ακομα ψηνεται με ντριπλες και τακουνακια και δεν βλεπει οτι η ομαδα χρειαζεται πρωτα ενισχυση στα χαφ και στον αξονα, μετα στο κεντρο της αμυνας και πολυ λιγοτερο στην επιθεση…

Βαζει καποιες μερες πρωταθληματα Αργεντινης Βραζιλιας και Μεξικου.Κατα τις 3-4 το πρωι

δειτε ρε το βιντεο και αφηστε τις μλκιες πως δε θελουμε επιθεση. εννοειται πως θελουμε γιατι δεν εχουμε επιλογες . οχι πως δε χρειαζεται χαφ