Ολυμπιακός

Ροττεν,
Το 98-99 εκτός από το 2-0 με 10 στον τελικό σας είχαμε κάνει και την ανατροπή από 2-0 υπέρ σας 4-2 στον πρώτο γύρο (στο ματς όπου μετά την ανατροπή ο Καραπιάλης φώναζε προς την κερκίδα σας “πελατες μου” και τότε πάλι κλαίγατε για την διαιτησία… #-o
Όπως κάνεις και εσύ τώρα για την “ομάδα του Κυράστα” που λες “της στέρησαν πρωτάθλημα” και που συγκρίνεις και με την ομάδα μας του 98-99. Η ομάδα σας του Κυράστα ήταν απλά μία ομάδα που έτρεχε πολύ, αυτήμε την περίφημη “εντυπωσιακή φυσική κατάσταση”. Κατά τα άλλα αμυντικογενής βάζελος ήταν και πάλι. Καμία σύγκριση με την ομαδάρα μας του 98-99 ως προς το θέαμα. [-X

• όσα έγραψε πιό πάνω ο Κρισπ

Ναι, αυτό είπα και εγώ, εκείνη τη χρονιά ήσασταν πολύ πολύ καλύτεροι. Αλλα επειδή συζήτηση δεν μπορεί να γίνει, ούτε μπορώ να μπώθω τοίχους, γιατί όποιος δεν νιώθει μόνο, μπώθει, την κάνω…
Αντε γεια δε λέτε…
ΥΓ Ο ΟΣΦΠ ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ…
ΥΓ2 Είμαι ένας άθλιος βάζελος που ΟΥΤΕ ΜΕ ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΩ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥ ΘΡΗΝΟΥ

Eχμ ειπαμε ρε ChrisP γαυροι ειμαστε, αλλα μην το παρακανουμε κιολας… τα πρωταθληματα του 97,98, 02 τα θεωρεις 100% αξια? το 03 ηταν η Ριζουπολη, το 08 ο Βαλνερ… Και αν το 97,98 ειχαμε καλυτερη ομαδα οντως, κατι τετοιο δεν ισχυε το 02, 03…

Παντως οτι πρωταθλημα πηραμε μετα το 2004 με εξαιρεση του 08, το αξιζαμε. Υπηρχε και χρονια (2005) που ενω πηγαιναν να το παρουν καρφι ΑΕΚ, ΠΑΟ εφαγαν τα μουτρα μονοι τους και μεταξυ τους αν θυμαστε…

Βρε γραφε οτι θες. η διαφορα να ξερεις ειναι αλλη.
προσκυνατε το τσουκου τσουκου που σας εδωσε αποτελεσματα ευρωπη (αλλα χανατε τα πρωταθληματα στη ελλαδα) , ενω εμεις δεν το γουσταρουμε το τσουκου τσουκου. θελουμε μπαλα πως να το κανουμε. δεν γουσταρουμε το ταμπουρι.
πηρατε το λετο και ειδατε τι σημαινει να εχεις παιχτη που να μιλαει της μπαλας επειτα απο τοσα χρονια. ποιος το κανε αυτο απο σας τοσα χρονια μου λες και μενα να μαθω??? ο κολκα? ο καραγκουνης? ο μπασινας ή ο γιαννης γκουμας… ρε θα μας τρελλανουν ορισμενοι λεμε…

Το ότι ο ΠΑΟ στα πέτρινα χρόνια του Ολυμπιακού (τα οποία ξεκινάνε από το 1984 παρεμπιπτόντως - 1 πρωτάθλημα σε 13 χρόνια) δεν πήρε όλα τα πρωταθλήματα έχει να κάνει με το ότι στο τότε παραγοντικό παιχνίδι υπήρξαν και άλλοι πολύ ισχυροί παίκτες όπως ο Μελισσανίδης. Και όταν λέω παραγοντικό παιχνίδι δεν αναφέρομαι αποκλειστικά στον έλεγχο της διαιτησίας. Αναφέρομαι στον γενικότερο τρόπο με τον οποίο στηρίζει την ομάδα του όπως μεταγραφές, διαχείριση δυναμικού, αντιμετώπιση από τον τύπο κτλ.

Και ξαναδιάβασε το ποστ μου, δεν μίλησα για κλοπές, το αντίθετο είπα. Ότι να τα φορτώνουμε σε διαιτησίες, παράγκες και βαρδινογιάννηδες είναι ο ορισμός του κρύβομαι πίσω από το δάχτυλό μου και δεν βλέπω τις αδυναμίες της δικής μου ομάδας. Στο εξωτερικό να δεις τι παραφιλολογία για επηρεασμό της διαιτησίας γίνεται. Θυμάμαι τον Βενγκέρ να ωρύεται κάποτε για την αντιμετώπιση που είχε η Μάντσεστερ. Ποτέ όμως δεν βγήκε να πει ότι έχανε τα πρωταθλήματα εξαιτίας αυτής. Τα ίδια και στην Ισπανία, τα ίδια και στην Ιταλία. Απλά εκεί ο επηρεασμός της διαιτησίας γίνεται με στυλ, ενώ εδώ τσαπατσούλικα όπως όλα.

Κι αν θες να σου δεχτώ ότι όλα αυτά τα χρόνια (βασικά για τα τελευταία 6-7 νομίζω δεν πρέπει καν να γίνεται κουβέντα, αλλά τέλος πάντων) έχω πάρει σφυρίγματα που μου έδωσαν βαθμούς να το κάνω. Έχω όμως και εναντίον μου σφυρίγματα που θα μπορούσαν να μου έκοβαν βαθμούς (αν θες ν’ αρχίσουμε να λέμε περιπτώσεις, αλλά δεν θα τελειώσουμε ποτέ) αλλά αυτό δεν έγινε γιατί η ομάδα ήταν πολύ καλή για να χάσει.

Ο τυφλός οπαδός είναι αυτός που δεν βλέπει τα χάλια της ομάδας του και σίγουρα δεν είναι αυτοί που στο 95% τους δεν στάθηκαν σε ένα κακώς ακυρωμένο γκολ αλλά στεν γενικότερη άθλια εικόνα της ομάδας απαιτώντας άμεσα αλλαγές.

Πλάκα μας κάνεις κι εσύ.

Καταρχάς το 97/98 πρέπει νάναι η πρώτη φορά που αμφισβητείται το άξιο της κατάκτησής του στα χρονικά. Πιο πολλή αμφισβήτηση είχε πέσει το 99 παρά μια χρονιά πριν. Το 2002 ας μου θυμίσει κάποιος τι είχε γίνει. Α ναι, πήγαμε σε ματς-τελικό με ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, βρεθήκαμε πίσω στο σκορ με ανύπαρκτο πέναλτι αλλά επειδή τότε είχαμε ΟΜΑΔΑΡΑ, το γυρίσαμε για πλάκα. Το 2003 ήταν η Ριζούπολη, συμφωνώ. Ντροπή του ποδοσφαίρου και όλα τα συναφή, μαζί σας. Όμως ο Ολυμπιακός όλα αυτά τα χρόνια έχει βρει αντίστοιχες υποδοχές σε Θεσσαλονίκη, Λεωφόρο, Φιλαδέλφεια και, μαντέψτε, ΚΕΡΔΙΖΕ!

Δεν κανω πλακα, απλα εχω βαρεθει την δικαιολογημενη κατ 'εμε ρετσινια των πρωτων χρονων να την βρισκω μπροστα μου ως Ολυμπιακος σε οτιδηποτε γινεται τα τελευταια στον αγωνιστικο χωρο… Και εννοω οτι ακομα και περισυ που γελαγε ο κοσμος με ΑΕΚ, Παναθηναικο και τερματισαμε στο ρελαντι πρωτοι, να υπαρχει γκρινια για διαιτησια για επιτηδευμενες και οχι λανθασμενες αποφασεις.

Ειναι σαν το μπασκετ ρε ChrisP. Δυο χρονιες (07,08 ) παροτι δεν ειχαμε καλυτερη ομαδα και δεν παιζαμε καλυτερο μπασκετ, δεν μας αφησαν να διεκδικησουμε επι ισοις οροις το πρωταθλημα… Ετσι το βλεπουν το ποδοσφαιρο και οι αντιπαλοι μας. Βεβαια αυτοι το βλεπουν καθε χρονια, αλλα και αυτο συνεπεια του σπρωξιματος της 7ετιας ηταν

Του 2002 ειναι με το 3-4 στο ΟΑΚΑ? ΟΚ ακυρο then, το μπερδεψα με το 2001

Κι εσεις οι πιο κομπλεξικοι

8O 8O

Μάλλον με άλλη θα τη μπερδεύεις. Τη “χρονιά του Κυράστα” (99/00), για την οποία επίσης μπορεί να γίνει μεγάλη συζήτηση, αλλά βαριέμαι τώρα.

Δεν ειπα οτι δεν ειναι καθαρο ρε του 2001, ριχνω και μια ματια στην wiki να θυμηθω τις χρονιες γιατι με τοσα πρωταθληματα τα μπερδευω:p. Νομιζα πως η χρονια του 3-4 ηταν το 2001 και οχι το 2002 το οποιο με το σπαθι μας το πηραμε

Tότε κομπλεξικό είναι και το “φως”, που έχει αρχίσει και ωρίεται φέτος στο στυλ:
Προσέξτε, ΦΕΤΟΣ ΠΑΝΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΑΛΛΑΖΕΙ, πρέπει να προσέξουμε το παρασκήνιο, θα χασουμε τα κεκτημένα και κάτι τέτοια…
ΑΛΗΘΕΙΑ, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ, ΤΟΤΕ ΠΟΙΟ ΚΛΙΜΑ ΑΛΛΑΖΕΙ;;; ΠΟΙΑ ΚΕΚΤΗΜΕΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΕΙ Ο ΘΡΗΝΟ;;;
ΥΓ αν είμουν κομπλεξικός δεν θα έλεγα ότι το 99 (και άλλες χρονιές βέβαια) ήσασταν πολύ καλύτερη ομάδα. Εγώ σας θύμησα και τον τελικό του 99 που μας κερδίσατε με 2-0 ενώ παίζατε με 10. Δεν έχω προβλημα με αυτό, αλλά δεν είμαι και τυφλός. Μείνετε εσεις στο σκοτάδι σας, ή πάρτε το “φως” και εξηγήστε μου επιτέλους ποιοια πραγματα ΦΟΒΑΣΤΕ ΟΤΙ ΑΛΛΑΖΟΥΝ, αφού δεν τρέχει τίποτα…

Για τα χάλια της ομάδας μου, έγραψα στο θεμα “παναθηναικος”, αν θες πήγαινε και διάβασε.
Αλλο αυτό και άλλο κάποιος να ευνοείται εξώφθαλμα και συνεχώς. Και δεν μπορεί, μεταξύ 2 περίπου ισάξιων σε μια σεζόν αντιπάλων, ο ένας να ξεμπλοκάρεται απ’ τη διαιτησία όταν μπλοκάρει και στον άλλον να λες “κέρδισε αν έχεις ομάδα και μη μιλάς για διαιτησία” Η μπάρτσα θα μπορούσε και με κόντρα διαιτησία να νικήσει ας πούμε τη μαγιόρκα, όμως μεταξύ περίπου ισάξιων ομάδων, ένα πέναλτι, μια αποβολή, είναι καθοριστικός παράγοντας. Τεσπα, εσείς τα πήρατε όλα άξια, οκ! αφού αυτό θέλετε να πιστεύετε, πιστεύετε το. Έτσι κι άλλιως εμένα πραγματικά δεν με νοιάζει και να μην ξαναπάρει πρωτάθλημα η ομάδα μου. Με πειράζει που την επιρρεάζει αυτό, τη στοιχιώνει και δεν μπορεί να φτιάξει ομάδα. Και 2-3 φορές που πήγαμε να φτιάξουμε κάτι καλό το διαλύσαμε μόνοι μας γιατί δεν ήρθε ο τίτλος. Ε δεν πα να γαμηθεί πια αυτός ο τίτλος! Αυτό με πειράζει, που η εύνοια σε σας δεν μας αφήνει καθαρό μυαλό να φτιάξουμε μια ομάδα να παίζει μπάλα και ας μην παίρνει τιποτα

Γιάννη… τα έχεις μπερδέψει:
To 2001 ήταν η χρονιά Μαντζουράκη-Λεμονή και το πήραμε πανεύκολα με ρεκόρ διαφοράς βαθμών, ήταν η χρονιά που ρίξαμε σε ΑΕΚ 4-1 σε πρωτάθλημα και 6-1 σε κύπελλο και του 1-4 της Λεωφόρου.
Για τις παλιότερες χρονιές:
KAI TA 12 EINAI TIMIA!
Όπως και τα 37 συνολικά!
Μην μπαίνεις σε λογικές “εγώ είμαι αντικειμενικός σας αναγνωρίζω το 99 αλλά μας ρίξατε το 2000”, το μόνο που εξυπηρετούν είναι να μειώσουν το μοναδικό μας επίτευγμα των 12/13 πρωταθλημάτων.
Το 2000 δεν ήταν η “χρονιά του Κυράστα”. Ήταν η χρονιά του Μπιγκόν. Χάρη σε εκείνο το ανεκδιήγητο λάθος του Κόκκαλη να αντικαταστήσει τον Μπάγεβιτς Νοέμβριο μήνα (και μετά από τεσσάρα στον ΠΑΟΚ μην ξεχνιόμαστε μέρες που είναι…) ο Μπιγκόν κατάφερε να χάσει στο ματς πρώτου γύρου 2-0 από τον βάζελο, γεγονός μοναδικό, που έδωσε ανάμεσα σε άλλα ελπίδες για τίτλο στον βάζελο. Η μόνη άλλη φορά που ο βάζελος κατάφερε να μας κερδίσει με πάνω από 1 γκολ διαφορά στα 13 χρόνια ήταν στον τελικό της Ν. Σμύρνης το 2004 με τον Αλέφαντο να κάνει τρέλες.
Το 2000 ο τίτλος κρίθηκε στο ματς του 2ου γύρου στο ΟΑΚΑ όπου φέραμε 2-2 (ο βάζελος ήθελε νίκη) και τους ισοφαρίσαμε δύο φορές σχεδόν αμέσως κάθε φορά που προηγήθηκαν (πράγμα που δέιχνει το μέγεθος του κόμπλεξ των “Γκουμομπασινάδων” και την έλλειψη πίστης τους στο να πάρουν πρωτάθλημα). Το ένα από τα 2 τους το πέταξε μάλιστα ο Ανατόλ που είχε ανοίξει και διάλογο με την κερκίδα τους εκείνο το βράδυ από νωρίτερα. :stuck_out_tongue:

Με το γκολ του Ανατολάκη προηγηθήκαμε και μας ισοφάρησε 5 λεπτά αργότερα ένας Αργεντινός χαφ Ρομέρο νομίζω:):!:

O Φερνάντο Γκαλέτο ήταν. :wink:

Ας μην μιλήσουμε γι αυτό το ματς καλύτερα, γιατί θα μας πουν γραφικούς πάλι.

Σωστός:wink:…γέρασα πια:):!:

:wink::!:

εντάξει αυτή η συζήτηση σταμάτησε κάπου εκεί που ο μιούλ γράφει πως κ τα 12 ήταν τίμια. εκεί σταματάει.

άλλο θέλω να ρωτήσω

τα επιχειρήματα των γαύρων είναι δύο συνήθως

Α. είχαμε τις καλύτερες ομάδες κ κερδίζαμε - γιατί οι μεγάλες ομάδες δεν μασάνε από διαιτησίες

και

Β. δεν υπάρχει θέμα διαιτησίας/παράγκας

στο παρόν θρεντ κάποιες σελίδες πίσω υπάρχουν ποστ σας από τον φετινό Ιούλιο (όλων σχεδόν των φίλων του γαύρου) τα οποία γράφουν

“αλλάζουν τα κόζια κ ο πρόεδρος δεν προστατεύει την ομάδα - ντροπή κτλ κτλ”

μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει πως γίνεται όλα ταυτόχρονα να είναι σωστά ?

το ρωτάω με καλή διάθεση κ ήπιο τόνο για να μην θιχτεί πάλι κανένας κ έχουμε ιστορίες - δε θέλω να χαλάσω το κλίμα

εδιτ: και επειδή τώρα το θυμήθηκα, αφού οι μεγάλες ομάδες ΔΕΝ μασάνε από διαιτησίες, τι έγινε στο “πρωτάθλημα Δούρου” - κ γιατί κανείς γαύρος που ξέρω δεν παραδέχεται πως “οκ χάσαμε κ ένα γιατί ήμασταν χειρότεροι” ?

1. Κανένα απο τα 12 δεν ήταν τίμιο.
  2. Και τα 12 ήταν δίκαια.
  3. Βρες μας τα ποστ για τα “κόζια”, απλή αναφορά έγινε και προς το παρόν δικαιωνόμαστε. Δεν έχει σε τίποτα να κάνει με τα φετινά μας χάλια όμως.
  4. Ο πρόεδρος ας προστάτευε την ομάδα με 3 μεταγραφές, τουλάχιστον φαίνεται να έφερε καλό προπονητή τώρα.
  5. Το πρωτάθλημα του ΠΑΟ ήταν και αυτό δίκαιο. Ας συγκρατούσε τα νεύρα του ο Ζιοβάνι.
  6. Φυσικά και αυτή τη φορά ρωτάς με καλή διάθεση και ήπιο τόνο γιατί αναφέρεσαι γενικά και όχι σε έναν user συγκεκριμένα με σκοπό να του την πεις.

βαριέμαι να ψάχνω τα ποστ - δεν νομίζω πως έχει νόημα, υπάρχουν όμως έστω κ ως “απλή αναφορά”, συμφωνούμε εδώ

έγραψα για Ζίκο ότι ήταν καλή κίνηση

επίσης έχω γράψει - θέλω να σας δω αν ο γκαγκα σας σφάξει στην Τούμπα. απλά περιμένω αντιδράσεις