Δεν υπάρχει περίπτωση να μας σφάξει ο Γκάγκα στην Τούμπα, 50-50 θα πάει με τα αναμενόμενα παράπονα από παοκτσήδες.
:D:D:D Έχω καιρό να γελάσω τόσο. Ο Γκάγκα “σφάχτηκε” από τον Αστέρα και θα σφάξει τον γαύρο με τον Κάκο διαιτητή;;;
Ε βέβαια όπως 50-50 παίζεται ο γαύρος στην Τούμπα τα 10 τελευταία χρόνια και οι παοκτσήδες κάνουν τα αναμενόμενα παράπονα.
Τα παράπονα από τους ΠΑΟΚτζήδες είναι εξασφαλισμένα. Από μας δεν ξέρω.
δεν είπα αυτό ρε συ - απλά θέλω να δω αν ο γκαγκα θα προστατεύσει, αυτό μόνο
κ αν θες να γελάσεις περισσότερο, κάποια ποστ πριν ένας γαύρος λέει πως κ τα 12 ήταν τίμια - αυτό κ αν είναι αστείο :lol::lol::lol:
:D:D:D:D:D Τιμιότης πάνω απ’όλα
αυριο θα σας πιουμε το αιμα.
Σε ποιο ματς στην Τούμπα έχετε αδικηθεί, χμ, την τελευταία πενταετία ας πούμε?
o Κάκος δεν είναι ο διαιτητής σε όλα τα τελευταία ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός; Για αυτό τον βάζουν συνέχεια. Δίνει τα κουκούτσια στον ΠΑΟΚ και δε γίνεται ο πανικός στην εξέδρα…
Γιατί φοβάμαι πως το Σάντος-Ολυμπιακός στη Τούμπα θα είναι πιο φτωχό σε φάσεις και από το ματς της Τετάρτης με Αλκμαάρ;
Οι Παοκτσηδες κλαινε συνεχεια για τη διαιτησια και δηλωνουν υπηρεφανοι και αλλες τετοιες παπαρ(δελ)ιες.
Οταν ανοιγουν διαπλατα τις ποδαρες στο βαζελο και τοτε ειναι περηφανοι?Περηφανοι ρουφιανοι και τιμημενα τσιρακια?
Ου ρε
Παντως εγω ενα ξερω…Ο παναθηναικος οποτε χρειαστηκε τους βαθμου ςστην τουμπα.Οι παοκτσηδες ηταν ετοιμοι να σκυψουν και να το απολαυσουν.Το 2004 πχ. που λετε για τον Δουρο και λοιπα.Μπορει να καποια λαθη στο ματς,αλλα πρεπει να καταλαβετε οτι ΕΠΡΕΠΕ να γινουν!!!Γτ απλα επρεπε κατι να εχετε να δειξετε σοτυς φιλαθλους σας…
Γτ αμα ηξερε ο Βαρδινογιαννης οτι το πρωταθλημα το πηρατε επειδη εισασταν η καλυτερη ομαδα δεν εδιωχνε τον Σουμ στο πιτς φιτιλι αμεσως μετα την φιεστα…Για σκεφτειτε το λιγο…
Αλλα για να δεις που φαινονται οι μεγαλες ομαδες…το ιδιο καλοκαιρι φεραμε στο λιμανι τον Ριβαλντο…και πλεον κυριοι τα λογια εινα περιττα για τον καλυτερο παικτη που περασε ποτε απο ελλαδα.
Δεν τον έδιωξε μετά τη φιέστα τον Σουμ.
Μίλησα για δεκαετία αλλά αφού θες πενταετία θα σου πω για πρόπερσυ που στο '40 ό Σίσιτς ενώ είχε κάρτα έκανε φάουλ για κόκκινη και μείνατε 11. Ψέμματα λέω;
Όχι.
Λες μισή αλήθεια, γιατί πιο πριν είχε πάρει μούφα πέναλτι ο ΠΑΟΚ.
Κι επειδή θες δεκαετία κι έχω και κέφια:
1999/00: 0-2 με Χούτο, κανείς δε μίλησε.
2000/01: 2-4 για πλάκα, κανείς δε μίλησε.
2001/02: 1-1 νομίζω, θυμισέ μου.
2002/03: πάλι 1-1, βαρετό ματς.
2003/04: 0-2 πρώτη αγωνιστική, κανείς δε μίλησε.
2004/05: 1-1 βαρετό ματς.
2005/06: 1-2 προηγείστε, δεν αντέχετε το γεγονός ότι το γυρίζουμε και τα κάνετε όλα λίμπα.
2006/07: 2-3 προηγείστε με γκολ που ξεκινάει από επιθετικό φάουλ Σικαμπάλα, το γυρίζουν Ρίμπο, Νέρι.
2007/08: 1-1 τα είπαμε
2008/09: 0-0 ξυλοκοπέ ματς γενικά, ο Κονσεϊσάο γλιτώνει μια κόκκινη χωρίς όμως να έχει και ιδιαίτερη σημασία.
Πιο μετά πήρε κανονικότατο πέναλτυ ο ΠΑΟΚ. Δεν ξέρω γιατί κάνεις πάντως την ερώτηση αφου ότι και να σου πω δεν θα το δεχτείς. Εσύ και για τον Κασναφέρη που απέβαλλε τον Γεωργιάδη με 2 κίτρινες για θέατρο σε πέντε λεπτά θα πεις ότι ορθώς τον απέβαλλε. Έχει νόημα να συζητάμε;
Αν μπορέσεις πάντως να βρεις τις φάσεις τις προπέρσυνες θα ήθελα να τις ποστάρουμε. Δυστυχώς εγώ δεν τις βρίσκω
Ό,τι και να μου πεις δεν θα το δεχτώ και ό,τι και να σου πω δεν θα το δεχτείς.
Και ο Χούτος έχει αποβληθεί με 2 κίτρινες για θέατρο, λοιπόν?
Θυμάσαι τη συγκεκριμμένη αποβολή του Γεωργιάδη ή όχι;
Μόλις τις προάλλες το έβλεπα στο YouTube.
Εσύ την συγκεκριμένη αποβολή του Χούτου?
Να δεχτώ ότι η αποβολή αυτή είναι σφαγή και ο Κασναφέρης είναι στημένος.
Εσύ πετάχτηκες στην κουβέντα που έκανα με montecristo για να μιλήσεις συνολικά για μια ολόκληρη δεκαετία σφαγών στην Τούμπα στα ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός.
Και κατέληξες να αναφέρεσαι σε μια κόκκινη που δεν δόθηκε στον Σίσιτς και μια άδικη αποβολή προ 9ετίας του Γ.Χ.
Προσπάθησε να κατανοήσεις το οξύμωρο της υπόθεσης.
Όταν λες κανείς δεν μίλησε εννοείς από τους γαύρους;;; Χεχε συμφωνώ. Πως να μιλήσετε δηλαδή.;; :D:D
Το οξύμωρο της υπόθεσης είναι το σε τι γυάλα βρίσκεστε. Τις φάσεις με Σίσιτς , Γεωργιάδη τις είπα ενδεικτικά. Στα περισσότερα ματς σας έσωσε η διαιτησία. Το μούφα πέναλτυ στον Ουντέζε το ξέχασες στο 1-1 (αλλά ήταν βαρετό ματς μαλλον για αυτό κάνεις τουμπεκί :lol: ) . Τον Παπαέτρου που ακύρωσε 2 γκολ του ΠΑΟΚ και έδωσε πέναλτυ στον Τζόρτζεβιτς ενώ ήταν offside το ξέχασες. Τα στοπαρίσματα του Αμανατίδη με το χέρι στην περιοχή; Ήταν και αυτά βαρετά ματς ή “κανείς” δεν μίλησε;