Ολυμπιακός

Αυτό ακριβώς έγραψα και πριν, ότι τα ματς ήταν 50-50 άλλα ΟΛΟ και κάτι βρίσκουν κάθε φορά οι παοκτσήδες για να γκρινιάξουν. Ποσώς με ενδιαφέρει, διπλό να πάρω και κλαφτείτε όσο θέλετε.

να γυρίσω την κουβέντα ?

πως βλέπετε φέτος τις διαιτησίες ? νομίζω μέχρι τώρα, καλά πάμε. γιαυτό κάνω αναφορά στα ΠΑΟΚ-γαυρος κ τα δύο ντέρμπυ της ΑΕΚ γιατί νομίζω πως φτάνει μια βδομάδα για να γίνει μπουρδέλο το πρωτάθλημα

:D:D:D:D Ρε παιδιά ακόμα και οι πέτρες ξέρουν ότι οι γαύροι είναι η πιο τίμια ομάδα ever. :lol::lol:

Δεν κλαίμε γελάμε με το ποιον πλανήτη ζείτε. Ξεκαρδιζόμαστε για την ακρίβεια.

κρασβοδυ μην ανοίγεσαι τόσο, ε

έχεις γράψει κάποια “μαγικά” πράγματα κατά καιρούς κ δεν σε πειράζουμε επειδή τσιτώνεις

απλά στο υπενθυμίζω

εχω ΒΑΡΕΘΕΙ να μιλαω με αντιολυμπιακους για διαιτησιες, γκαγκατσιδες, παραγκες και χοχους.
θαυμαζω τον κρισπ και την υπομονη του.

οντοπικ, και τους δυο δικφαλους τους εχουμε στο ρελαντι, αν και προβλεπονται δυο τρομερα βαρετα ματς, ειδικα αυτο στην τουμπα

Μετα μη κατηγορειτε εμενα που θελω να καβλαντησω.

κανείς δεν σε κατηγορεί αγόρι - αλλά οκ βλέπετε που κάποιοι (κ γαύροι,ε) είναι πιο ζορισμένοι από τους άλλους, μην τους χαλάτε τόσο

Τι ακριβώς εννοείς μην ανοίγεσαι, καντο μου λίγο λιανά.
“Μαγικά” πράγματα έχουν γράψει διάφοροι κατά καιρούς και εσύ δεν είσαι έξω. Επίσης μάλλον κάποιοι άλλοι τσιτώνουν πιο πολλοί μόνο που σε μας πέφτουν πόντοι και “αποβολές”.

Το οτι καποιοι ζοριζονται περισσοτερο απ’οτι πρεπει δε σημαινει οτι και οι υπολοιποι ειμαστε αναγκασμενοι να μυριζουμε τα αποτελεσματα των στομαχικων τους διεργασιων κατα το ζορι αυτο.

κιπ ιτ κουλ πιπολ

κρασβόδυ εννοώ ότι αν αρχίσουμε να σε ζορίζουμε, θα αρχίσεις να βρίζεις σε χρόνο dt

εμένα όταν με ζορίζετε στην ΑΕΚ δεν βρίζω, γιατί δε θεωρώ την μπάλα κάτι σημαντικό

άλλοι όμως δεν το βλέπετε έτσι

κ στο λέω γιατί όταν είσαι προκλητικός, θα στην πέσουν οι άλλοι. κ όπως ξέρεις από το παρελθόν, όποιος βρίσει πρώτος θα την φάει την κάρτα

αυτό λέω

πείτε τώρα για το άλλο που ρωτησα να κάνουμε κ καμία κουβέντα

Ακομα κι εδω αδικεισαι απο την διαιτησια λοιπον:wink::!:

fixed :D:D:D

μοντεψιστο αν με βρίζουν βρίζω. τώρα οι “παρατηρήσεις” σου πάλι είναι ότι να ναι γιατί δεν προκάλεσα ούτε έβρισα κάποιον. για ένα φιλαράκι σου βέβαια που πριν μίλησε για ανοικτά πόδια κτλ τουμπεκί ψιλοκομμένο. (φυσικά εκείνο το ποστ θα πεις δεν το διάβασες και ούτε πρόκειται γιατί αφού έστειλα report διαγράφτηκε). Το ότι γελάω με τους γαύρους είναι πρόκληση; Μήπως άλλοι τσιτώνουν πολύ πολύ έυκολα;

Φαντάζομαι είσαι σε τέτοια κέφια και γελάς επειδή ο Μόγιες τράβηξε φρένο στα 4 ε;

Το πιστεύω πάντως. Και μπορώ να στο τεκμηριώσω, έλα να δούμε παρέα τα DVD από τα πρώτα πρωταθλήματα (γιατί για αυτά φαντάζομαι έχεις ενστάσεις, 96-97 και 97-98) και με την σημερινή σου ωριμότητα και όχι την τότε θα δεις εκείνα τα χρόνια που μας παίρνατε ακόμα ντέρμπυ (και για αυτό νιώθατε καλύτερη ομάδα) πως χάνατε βαθμούς στην επαρχία εκεί που εμείς τους παίρναμε. Και αυτό δεν οφειλόταν σε καμία διαιτησία παρά μόνο σε έναν παράγοντα που το 96 άλλαξε πλευρά: Toν Μπάγεβτιτς και την σοβαρότητα που επιβάλει στις ομάδες του.

Α και κάτι για το αυριανό ματς:
Σε πλήρη προεκλογική περίοδο, είναι από τα παιχνίδια που χτίζουν πολιτικές καριέρες στη Θεσ/νίκη.
Να δω ποιός υποψήφιος πολιτευτής θα πηδήξει πρώτος στο ταρτάν στο πρώτο σφύριγμα του Κάκου που θα κρίνει πως προσφέρεται για καραγκιοζιλίκια και ποιός θα οργανώσει συλλαλητήριο κλάψας την Δευτέρα στην καμάρα… #-o

#-o#-o#-o#-o#-o Tί διαβάζω ρε παιδιά…

Ναι ειπα οτι η ομαδα σου ανοιξε τα ποδια της.Δεν ειπα ο κραβσοδης ανοιξε τα ποδια του.Ελεος ε
Και αν γιαυτο το γκολ εχεις αλλο χαρακτηρισμο ευχαριστως να τον ακουσω http://www.youtube.com/watch?v=tCh1nApOtR8

Οκ ο Ολυμπιακός τον παίρνει από 20 αράπηδες. Έλεος ε

Αμα τη βρισκει ετσι εμενα μου περισσευει :slight_smile:

ναι να τα δούμε φίλος, γιατί εγώ τότε ήμανε μικρός κ διάβαζα, δεν θυμάμαι καλά

κ επειδή από μεγάλος πλέον είμαι κ μηχανικός κ ξέρω πέντε πράγματα για την πχ αεροδυναμική, εκεί που ο ίβιτς βουτάει εκτός περιοχής κ παίρνει μπέναλτυ (!) εντός, θέλω να μου το ξεκαθαρίζεις πως γίνεται. είχατε άλλους κανόνες τότε? δεν θυμάμαι καλά…

επίσης ο κάρπετ τα έχει γράψει τοοοοοσες φορές, πως τα πρώτα πρωταθλήματα του γαύρου στηριζονταν στα κουκιά που έπαιρνε στα εκτός με τους μικρούς κ όχι στα ντέρμπυ, αλλά ο κάρπετ είναι οχτρός κ εγώ με οχτρούς δεν μιλάω

επίσης θυμάμαι τον Γιανακόπουλο να πέφτει μόνος του, να παίρνει μπέναλτυ, να το βάζει κ μετά να ζητάει συγνώμη από τον Έλληνα φίλαθλο.

αλλά είμαι κ μικρός δεν τα θυμάμαι καλά

τέσπα το κουράσαμε πάλι - πάω να ανοίξω τα παράθυρα γιατί εδώ που κρύβομαι μαζί με κάτι ξεμεινεμένους από το Χ του μάκαρου κάποιος δεν έχει πλύνει τα πόδια του κ μυρίζει περίεργα

θα ρθειτε κριπλντ ?

@κρασβοδυ : ο τολκι ειναι γραφικός κ είρων - σε εμένα δες τι λέει. αν τηρήσουμε 100% το γράμμα του νόμου, πίστεψέ με είστε οι δύο πρώτοι που θα μας αφήσουν.κ οι δύο όμως, ε

Ο μονος που προκαλω προς το παρον εισαι εσυ.Γι’αυτο το λογο και μονο δεχομαι μπαν μονιμο.Κανεναν αλλο δεν εχω προκαλεσει.
Απλα μαζευτε τους γιατι πιανουν πληκτρολογιο και βγαζουν κομπλεξ και αποθημενα πανω σε αυτο.
Το οτι γραφουν στο θρεντ τους μονο 2 ατομα κ εχουμε παψει να ασχολουμαστε μαζι τους,τους ενοχλει γιαυτο ηρθε να λεει τα καραγκιοζιλικια εδω περα?