Ολυμπιακός

Ψυχραιμία παίδες. Μην χωλοσκάτε τώρα για ΟΣΦΠ, ΑΕΚ και συναφή. Ειρήνη υμίν.

έλα βαριέμαι τα ίδια κ τα ίδια :?

απαντηστε τώρα αν θελετε σε αυτό

πως βλέπετε φέτος τις διαιτησίες ? νομίζω μέχρι τώρα, καλά πάμε. γιαυτό κάνω αναφορά στα ΠΑΟΚ-γαυρος κ τα δύο ντέρμπυ της ΑΕΚ γιατί νομίζω πως φτάνει μια βδομάδα για να γίνει μπουρδέλο το πρωτάθλημα

Δυστυχώς όχι αν και έχω φάει ψηστήρι από Vic Vega πως πρέπει να τους δώ και θα ήταν μία καλή ευκαιρία να σε πετύχω εκτός της κρυψώνας με τους γαύρους. :stuck_out_tongue: (Μα δεν τους είπε κανείς να βγουν την Τετάρτη το βράδυ;)
Aλλά ένας από τους καλύτερους μου φίλους βαφτίζει την κόρη του…
Στη μάχη των τιτάνων αύριο γιατί δεν έρχεσαι, είσαι ΟΚ με το χέρι σου;

Εντιτ: To τι γράφει ο Καρπετ έχει πάψει προ πολλού να είναι επιχείρημα. Οχτρός δεν είναι, αλλά είναι μέλος του Ντεμοτεχνείου, εκθείαζε 3 χρόνια το μοντέλο διοίκησης που σε έφερε φέτος να πουλάς τον Κυργιάκο και να κάνουν πάρτυ στο κέντρο της άμυνας σου στο UEFA…

ειμαι οκ αλλά θα ξαναρθω απο Οκτώβρη, δεν το ρισκάρω, ακόμα κάνω βάρη

σόρυ για το οφφτοπικ

Χοντρά γέλια.

εντάξει κ εγώ ο τρίτος

ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθο μπεμπέτο

Γιούχου!

Επίσης το επιχείρημα για Κάρπετ καταρρίπτεται από το ότι ο ΙΔΙΟΣ εκείνη την περίοδο έγραφε άρθρα για τον ΜΕΓΑΛΟ και ΤΟΛΜΗΡΟ πρόεδρο Σωκράτη Κόκκαλη.

εντάξει έχεις δίκιο

πάρτε ένα αστείο απόσπασμα πανούτσου

Πενήντα τρία χρόνια ασχολείται με τον Ολυμπιακό ο Σάββας. Αποφασίζει λοιπόν τώρα ο πρόεδρος να τον φάει επειδή ο προπονητής δεν θέλει να έχει άνθρωπο της διοίκησης στα πόδια του.

Και θέλουν να βάλουν στη θέση του Σάββα τον «Τζόλε» ή όποιον άλλον. Δικαίωμά του είναι του προέδρου να φωνάξει τον Σάββα, να του πει έτσι και αλλιώς και να τον τελειώνει. Αλλά να τον φωνάξει ο ίδιος. Οχι να του στείλει το μαντάτο με τρίτο. Ακόμα καλύτερα, άσε τον Σάββα να φύγει με τιμές. Από την εποχή που το γήπεδο λεγόταν «Γ. Καραϊσκάκης», επειδή ο Καραϊσκάκης είχε διαρκείας στα επίσημα, είναι στον Ολυμπιακό ο Σάββας. Δώσ’ του λοιπόν την ευκαιρία να τελειώσει τη ζωή του όπως αρμόζει σε έναν ήρωα. Να συνοδεύσει τον Ολυμπιακό για τελευταία φορά στη Θεσσαλονίκη και πριν αρχίσει το ματς να πάει μπροστά στη Θύρα 4 και να κουνάει μια φωτογραφία του Κούδα με τη φανέλα του Ολυμπιακού. Να μπουν όχι μόνο η Θύρα 4, αλλά όλοι οι ΠΑΟΚτσήδες στο γήπεδο και από τον Σάββα να μείνει μια γλυκιά ανάμνηση. Μετά ο ΠΑΟΚ θα τιμωρηθεί και ο Σάββας θα φύγει από αυτόν τον κόσμο με την ικανοποίηση ότι η θυσία του έδωσε τρεις βαθμούς στον Θρύλο. Αλλά πού να καταλάβει από τέτοια ο πρόεδρος…

Έχω κρατημένο τεύχος του περιοδικού “Ολυμπιακός” από το καλοκαίρι του 2001 με άρθρο του Καρπετ όπου ειρωνεύεται τους ΑΕΚτζήδες όταν έπαιξαν το σύστημα “Πέστε Κάτω” στο ματς κυπέλλου της περασμένης χρονιάς… :wink:

Όπου φυσάει ο άνεμος ο Αντωνάκης…

Εμ τι νομίζεις, έτσι είμαστε εμείς οι ρεπόρτερς του Πρωταθλητή.
Μιλάμε με στοιχεία, κύριοι.

:lol::lol::lol:
γαματο αρθρο

Ακριβώς αυτό! Διπλό να παίρνουν αυτοί και ας το παίρνουν όπως να ναι. Ομαδα του δημοσιου, πρωταθλητες μέσω διαιτησίας. Μ αρέσει όμως που εδώ μέσα αρκετοι γαυροι παραδέχονται ότι κλάπηκαν πρωταθλήματα, γράφουν μάλιστα και τις χρονιες χα, χα, χα, μπήκε η διχόνοια:lol:

Μια χαρα ειναι οι διαιτησιες πιστευω.Τιποτα χοντρο μεχρι στιγμης αν και δεν εχω δει ολα τα ματς.
Εννοειται οτι με 2 εκτος εδρας ματς του δικτατορα μπορεις να γινει χαμος.Μπορει και να μην γινει ομως.
Ειδωμεν !

Ποσα μετρα εξω ηταν ρε παιδια ? Και μια χαρα ανατροπη ηταν :stuck_out_tongue:

Δεν νομιζω να υπαρχει νοημων γαυρος που να διαφωνει οτι ο Στελιος βουταγε.

To κομματι του Πανουτσου ηταν απολαυστικο.

ποιο το νοημα της συζητησης που ανοιξατε ακομα προσπαθω να καταλαβω…
οπως περιγραφετε για να δοθει δικαιοσυνη προς τους μη ολυμπιακους πρεπει να παιζει η διαιτησια 100-0 εναντιον τον ολυμπιακο και οχι φυσικα σε ενα ματς αλλα για καμια 10αρια χρονια. το αν βεβαια παρολα αυτα κερδισουμε τετοια ματς θα ειναι και παλι αδικο. συμφωνα παντα με οσα λετε και περιγραφετε αυτο που ψαχνετε ολοι απεγνωσμενα ειναι να μας κερδιζετε 4-0 πχ με πετσινα πεναλτυ και οφσαιντ γκολ… μονον ετσι θα ικανοποιηθειτε…

Χάνει το ντέρμπι και ο Ζαϊρί! http://www.sport-fm.gr/article/195701

Μπουστη Τιμουρ ! Ενταξει δεν φταιει γι’αυτον τον τραυματισμο αλλα δεν πειραζει.

[QUOTE=Deathster;706409]Χάνει το ντέρμπι και ο Ζαϊρί! http://www.sport-fm.gr/article/195701

Μπουστη Τιμουρ ! Ενταξει δεν φταιει γι’αυτον τον τραυματισμο αλλα δεν πειραζει.[/QUOTE

…and the curse goes on and on and on…#-o8O:!:

Πολυ δυσκολο το ματσακι…Μπορει ο μπαοκ να μην ειναι και στα καλυτερα του αλλα νομιζω πως ουτε εμεις ειμαστε :stuck_out_tongue:

[CENTER]Ντιόγο

Λεονάρντο---------------------------------------Τοροσίδης

Στολτίδης----------------------Ντουντού

Λεντέσμα

Μπράβο--------Μέλμπεργκ---------Αβραάμ----------Ζεβλακοφ

Νικοπολίδης[/CENTER]

Να δω πώς θα σκοράρουμε!

Πλάκα πλάκα ο Ιέρο έχει τις περρισότερες πιθανότητες να σκοράρει:roll::!:

κεφαλια Ντιογο αν θα σκοραρετε…λαθος αμυντικου μας,σεντρα πιθανον απο Λεοναρντο.