Ολυμπιακός

απο 95 και μετα προσπαθουσε.μετα το 96 αρχισε να παιζει μπαλαρα.στα ντερμπυ ναι στην δειαρκεια του πρςταθληματος δεν νομιζω.Αλλωστε τα ντερμυ σασ κρατησαν τοτε ζωντανους οχι η γενικη παρουσια

Μόνο όταν παίρνει αποτελέσματα χωρίς να παίξει μπάλα ο ΟΣΦΠ είναι καρδιά πρωταθλητή,ψυχάρες,μάγκες και τέτοια,όλοι οι υπόλοιποι βράζουν στο καζάνι των άμπαλων?

Άμπάλοι και βοηθούμενοι από τη διαιτησία οεο

Οι άλλοι τι είναι άμπαλοι σκέτο:p…αμάν πια με την διαιτησία:):!:

Ειναι υπο ποιες συνθηκες κανεις το διπλο.Χαμενοι βαθμοι απο νωρις,διωξιμο προπονητη,4 βασικοι εξω,εσας να πανηγυριζετε απο τωρα(οπως κανετε καθε φθινοπωρο αλλωστε),οι εφημεριδες το κραξιμο της ζωης τους(και οι οπαδοι) και ερχεται ο Θρυλος και κανει διπλο στη πιο δυσκολη εδρα του πρωταθληματος.Ε ναι ο ΠΑΟ σε αντιστοιχη κατασταση θα ειχε καταρρευσει,απειρα παραδειγματα που σε κρισιμα ματς κλαταρατε.Εκει κολλαει και η καρδια και ολα…

εχει την εμειρια να παιρνει τα αποτελεσματα που θελει,ο παοκ απεδειξε για ακομα μια φορα οτι εχει τρομερο κομπλεξ να παρει ντερμπυ και ακομα χειροτερα ο σαντος

Κρίσιμο ματς στην 4η αγωνιστική?
Είναι μόνο ένα εκτός έδρας ντέρμπι,είναι πολύ νωρίς ακόμα.
Σε παρόμοιες καταστάσεις λοιπόν,όταν παίρνει αποτέλεσμα κάποια άλλη ομάδα χωρίς να παίξει,τότε είναι αμπαλοσύνη,αντιποδόσφαιρο,τσάμπα λεφτά κλπ κλπ
Τώρα είναι η καρδιά του πρωταθλητή.

Κοίτα ρομάντζο οι γαύροι…πολύ συγκινητικό το σενάριο, να γίνει ταινία θα πουλήσει…:cry:

θα σου πω εγω που δεν ειμαι και γαυρος για το πεναλτυ τοθ αρη στις καθυστερησεις

Αυτό εδώ είναι πέναλτυ? (Παρόμοια φάση) Γιατί εγώ αν και βάζελος λέω όχι:

http://www.youtube.com/watch?v=W3zXwPPlL4A

Eκτός και αν κάνουμε σα παιδάκια, αδικηθηκαμε, αδικιθήκαμε!

1. Μετα απο καποιο καιρο δεν μπορεις να κανεις edit.

2. Ως 4-4-1-1 αναφερομαι στο συστημα με εναν σεντερ φορ κολωνα (γεια σου Κωστα) και εναν
    εκτος περιοχης.Ουσιαστικα 4-4-2 απλα με τον εναν επιθετικο λιγο πιο πισω.

Το αποπανω δεν ειναι πεναλτυ.
Δεν εχω δει τις φασεις Παο-Αρης παρεπιπτοντως.

έλα μωρέ τώρα,έχουν γίνει 10000 τέτοιες φάσεις και δε δίνεται τίποτα,μας έπιασε ο πόνος τώρα,ας φωνάζουν μόνο οι αρειανοί που έπαιξαν καλή μπάλα και έπαιζαν για τη νίκη

Aς κρατήσουν το ότι παίξαν καλή μπαλα τότε…νομίζω ότι δεν καταλαβαίνουμε πόσο κακό κάνουν όλα αυτά στο πρωτάθλημα που έχουμε…εξέδωσε και σχετική ανακοίνωση ο Άρης για την “αδικία”. Αυτά είναι απαράδεκτα για όλους από πάνω μέχρι κάτω και αυτά δυναμιτίζουν το κλίμα. Γι’αυτό την είπα στον chrisp που πέταξε σπόντα για τη διαιτήσια. Ας την αφήνουμε απέξω.

Σε ενα λεπτο στη ΝΕΤ εχει Μινο

ο κυριος απο δω ξεχασε το περσινο 1-0 μου φαινεται!

οπα λαθος ποστ

Κυπελλο μηπως ?

οταν λες οτι εχουμε να σας κερδισουμε 12 χρονια στη τουμπα,το κυπελλο το διαγραφουμε δλδ?

E ξερω γω.Ιδια διοργανωση ειναι ?

Δεν ειναι απλα ενα ντερμπι στην αρχη.Ειναι ενα ντερμπι με τις συνθηκες που περιεγραψα.Χανεις βαθμους==>μενεις πισω βαθμολογικα(με τη μια απωλεια βαθμων να ειναι “εκτος προγραμματος” μεσα στην εδρα σου με μια απο τις “ευκολες” ομαδες),γαμιεται κι αλλο η ψυχολογια και εισαι απο τη 4η αγωνιστικη στο κυνηγι με κυαλια.Και μη ξεχνας οτι παιζουμε κι αλλο ντερμπι στα καπακια και οτι το προγραμμα αυτη τη περιοδο ειναι απιστευτα δυσκολο(βεβαια για να χει πραγματικη αξια το σημερινο πρεπει να παρουμε και το αεκ).Ηταν πολυ κομβικο το σημερινο(χτεσινο εστω)οπως και να το παρεις:wink: