Ολυμπιακός

Για κοίτα ρε μια ομάδα που δεν έπαιζε μπάλα το 90-96.

ΥΓ. Τι παιχτάρα ρε αυτός ο Κρίστενσεν!

τούρμπο-Μπέντ!
ε ρε τί μου θύμισες…

Τα πετρινα χρονια ειχαμε ομαδαρα και παιζαμε μεγαλη μπαλα ρε τι να λεμε τωρα

Έτσι ρε Βιερίνια! Κλάψε λίγο ακόμη! ΚΛΑ- ΨΕ! ΚΛΑ- ΨΕ! ΚΛΑ- ΨΕ! ΚΛΑ- ΨΕ!

Πω ρε μάνα μου! Αυτό ήταν ροπαλιά στο κεφάλι του ΠΑΟΚ. Βασικά ροπαλιά και στα 2 κεφάλια του Αετού τους!

Προς φίλους Παναθηναϊκούς. Σας δίνουμε διορία μέχρι το Γενάρη. Μετά θα πάμε για το τίτλο και ουσιαστικά. Παλέψτε το όσο μπορείτε.

Προς φίλους σύγαυρους. Πάμε με ψυχή και πάθος για να κλάσει ο πεθαμένος και τρίτη φορά με την ΑΕΚ. Τέτοιες αναπάντεχες νίκες τις χαίρεσαι!

Προς Βιερίνια: ΚΛΑ- ΨΕ! ΚΛΑ- ΨΕ! ΚΛΑ- ΨΕ! ΚΛΑ- ΨΕ! ΚΛΑ- ΨΕ! ΚΛΑ- ΨΕ!

Προς ChrisP: Προσθέτω και το ματς με Σεβίλλη μέσα στο Καραϊσκάκη λίγα χρόνια αργότερα. Ο Ολυμπιακός ΠΑΝΤΑ έπαιζε επιθετική και όμορφη μπάλα σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Προς Giannis…: Επειδή κλαίνε χρόνια τώρα Γιάννη όλοι οι υπόλοιποι δε σημαίνει και πως δεν αξίζαμε τα πρωταθλήματα μας. Ακόμα και τις χρονιές που έβλεπες αβάντα στον Ολυμπιακό, από το σύστημα που ΟΛΟΙ συντηρούσαν (κι ας θέλουν να το ξεχνάνε), ο Ολυμπιακός όταν έπρεπε, μίλαγε και έδειχνε μέσα στο γήπεδο ποιος είναι το αφεντικό στην Ελλάδα.

Προς ΠΑΟΚτζήδες που μιλάνε για πέρσι στο κύπελο: Κάνετε τον ΠΑΟΚ μικρό. Σταματήστε το. Όταν έχω φάει 7άρα από τη Γιουβέντους, δε θα κοκορεύομαι που τη χρονιά του Μπιγκόν τη νίκησα μέσα στην Ιταλία…

Τρίτη ανατροπή μέσα σε 5 χρόνια.
Η συνήθεια που έγινε λατρεία.

Δεν το 'παιζα στοίχημα ο μαλάκας! :frowning:

Παντως και μετα το σημερινο για μενα ειναι ξεκαθαρο οτι εχουμε τη καλυτερη αμυνα απο οσο θυμαμαι εγω Ολυμπιακο(αν θελετε πιο συγκεκριμενα,καλυτερο αμυντικο διδυμο).

:respect:

Συμπληρώνω και το ματςμε τη Σεβίλλη που ανέφερε ο Κάρβου (με cult περιγραφή Μαυρομμάτη :D)

χαιρετώ τον κρασβόδυ - τον οπαδό της Μπόχουμ

με ποιους παίζουμε την επόμενη εβδομάδα ? με Ντόρτμουντ ? δύσκολο ματς

αφού κέρδισε αυτό το ματς ο ολυμπιακός, κ μάλιστα με ανατροπή, έδειξε πως είναι φαβορί για τον τίτλο κ πως ο ΠΑΟΚ άλλη μια φορά δεν υπάρχει

αν κερδίσει κ την ΑΕΚ, θα το παίξει το πρωτάθλημα μόνο με τον ΠΑΟ κ πάλι φέτος από νωρίς

συγχαρητήρια στους παλιόγαυρους λοιπόν, γιατί γύρισαν δύσκολο ματς σε δύσκολη εποχή

:lol::lol::lol: αυτά είναι οι αποδείξεις της μεγάλης μπάλας;;;:lol::lol:
το 1ο είναι αυτό που αγαπατε να λέτε τσουκου τσουκου μπολ, και στο ουεφα ε, με μια μονακο σιγά τα αυγά.
στο 2ο ο ίδιος ο σπικερ λέει “απίστευτα πράγματα στον ολυμπιακό, δεν έχει καταλάβει αυτή η ομάδα την σπουδαιότητα του ματς, παιδαριώδη λάθη”, εκτός κι αν είναι μπαλάρα που κάνατε τουρλουμπούκι ένα ματς με μια μετριότατη ομάδα, η οποία συνένεσαι γιατί έβλεπε ότι την ευνοούσε και πήρε βέβαια και την πρόκριση
:lol: μπαλάρα λέει… :lol:

ΥΓ Δυστυχώς δεν βρίσκω βιντεάκι να παραπέμψω και γω στο κυνήγι του Χρήστου Δημόπουλου στο καραισκάκη, που αφού σας έχωσε 2 τεμάχια ως παίχτης του αθηναικού παρακαλώ και αφού οι “επιστήμονες” είδαν ότι οι νεντίδηδες δεν μπορούν να τον παρακολουθήσουν, μπήκαν οι ίδιοι μέσα και τον κυνηγούσαν γύρω γύρω… χα χα για τέτοια μπαλάρα μιλαμε…

καλημέρα και ελπίζω οι φίλοι ολυμπιακοί που αμέσως ψάρωσαν να έρθουν τώρα στη θέση που επί χρόνια λένε τα ίδια περί τύχης και στημένων αποτελεσμάτων στο 90’ και λοιπά όμορφα.

στα του ματς, είχα επισημάνει πως ο ΠΑΟΚ έχει μια υπεραισιοδοξία η οποία μάλλον στηριζόταν στα τελευταία 30’ με τον Λεβαδειακό. προσωπικά δεν μου προέκυπτε από καπου.

το ματς ήταν πολύ αργό και βαρετό για κάποιον που δεν ήταν οπαδός. Η άμυνα του ΠΑΟΚ είναι παιδική. Στο ένας με έναν κόβει μόνο με φάουλ, ενώ στα στημένα τους πιάνει ναυτία.

Συνολικά, έπαιξε καλύτερα ο ΠΑΟΚ, ειδικά στο διάστημα 50-80 όπου δημιούργησε 2-3 καλές προϋποθέσεις για γκολ.

Από την άλλη ο Ολυμπιακός δεν φάνηκε να καίγεται να πάει για νίκη. Αυτή προέκυπψε από ένα στημένο. Πάντως πέραν των γκολ ο Ολυμπιακός δεν μπορούσε να δημιουργήσει ευκαιρίες, κάτι λογικό αφού του έλειπαν οι δημιουργικοί του παίκτες.

Αν κερδίσει την ΑΕΚ την Τετάρτη είναι φαβορί για τίτλο. Χτες ουσιαστικά, ρέφαρε την ισοπαλία με την Καβάλα.

• 10000000

παρότι βάζελος (που μ αρεσει να πειράζω τους γαυρους και το χω κάνει αρκετά εδώ μέσα) θα σου πω λοιπόν ότι αυτή η φάση ΕΙΝΑΙ ΠΕΝΑΛΤΙ (ο παίχτης του άρη έχει σηκωθεί και είναι έτοιμος για την κεφαλιά, ο σαριεγκι δεν έχει σηκωθεί, δεν διεκδικεί μπάλα, είναι ουσιαστικά εκτός φάσης και σπρώχνοντας με τον αγκώνα βγάζει τον παίχτη του άρη απ’τη φάση την ώρα που ετοιμάζεται να σκοράρει. τι άλλο δλδ; αν δεν είναι αυτό πέναλτι τότε εγώ δεν έχω ιδέα από μπάλα). Είναι λοιπόν -2 βαθμοί στον άρη και +2 στον παο, πράγμα που δεν αδικεί μόνο τον άρη, αλλά και τις ομάδες που έχουν τον ίδιο στόχο με τον παο.
Εύχομαι μόνο να μην ξανασυμβεί, γιατί αν γίνει ακόμα 1-2 φορές, θα πάψω να ασχολούμε με την θέση που θα καταλάβει η ομάδα μου στο πρωτάθλημα. Δεν γίνεται εκεί που είναι να κολλήσει μια ομάδα να μην την αφήνει ο διαιτητής να κολλήσει, να παίρνει μετά το πρωτάθλημα΄, αφού έχει πάρει δώρο 10-15 βαθμούς και να λέμε ότι είναι άξια πρωταθλήτρια…
Εύχομαι να μην ξανασυμβεί. Τέτοια εγώ δεν τα θέλω…

ΥΓ επίσης, όταν ο ντούντου κάνει τη σέντρα ο αβρααμ είναι οφσάιντ. καλώς δεν σηκώνεται η σημαία γιατί η μπάλα πάει στον τόρο, μετά όμως που ο αβρααμ αποκτά πλεονέκτημα, η σημαία πρέπει να σηκωθεί. 2ο γκολ του οσφπ στην τούμπα δεν υπάρχει
βέβαια η φάση είναι οριακή και η διαιτησία του ματς ήταν γενικά καλή, οπότε εγώ τουλάχιστον δε βλέπω δόλο. ήταν ένα λάθος που απλά συναίβει. αντίθετα στο δικό μας ματς με τον άρη ο διαιτητής έχει καλό οπτικό πεδίο και μάλλον είδε το πέναλτι και κατάπιε τη σφυρίχτρα, πράγμα που, θα το ξαναπώ, δεν μ’ άρεσε καθόλου

ΥΓ2 θεωρώ ήδη τον οσφπ φαβορί για τον τίτλο, παρόλο που είναι νωρίς, γιατί έδειξε ότι έχει τον τρόπο να ξεπεράσει γκέλες τύπου καβάλας, ακόμα και όταν είναι μισός. Γιατί χθες μισός έπαιζε

Aκόμα είναι νωρίς και το πρωτάθλημα έχει δρόμο ό,τι και να γίνει την Τετάρτη. Απλά χθες δείξαμε πως η ομάδα έχει χαρακτήρα εκεί που πριν μία εβδομάδα σε αυτό ακριβώς το θρεντ γράφονταν (και από Ολυμπιακούς) διάφορα για “χαμένη χρονιά” κλπ. :wink:

Θα ξανασυμβεί…το μόνο σίγουρο. Όχι μόνο απο τον ΠΑΟ, αλλά και απο τους άλλους 2. Κάθε χρόνο συμβαίνει, μόνο που στο τέλος της χρονιάς, κατά έναν περίεργο λόγο, θυμόμαστε μόνο τις αβάντες του πρωταθλητή.

Για τη φάση του Αβραάμ το είχα απορία κ εγω.Απο την άλλη, στο δοκάρι του Φιλομένο έχει γίνει επιθετικό φάουλ (το δοκάρι ακόμα κουνιέται) αλλά η φάση πέρασε στο ντουκου επειδή δε μπήκε γκολ.

Πάντως πραγματικά, τόσο παθητικό ποδόσφαιρο δεν θυμάμαι να παίζει ποτέ.
Τα δικά μας τα ματς ήταν για ύπνο. Τώρα τα δικά μας είναι ροντέο και του Ολυμπιακού για ύπνο.

Έχεις δίκιο είναι νωρίς και γενικά πλεονέκτημα στην Ελλάδα είναι αυτός που θα είναι έστω και οριακά μπροστά μερικές αγωνιστικές πριν το τέλος. Εκεί, δύσκολα χάνει…

Aυτό είναι το λιγότερο από τη στιγμή που έχουμε βρεθεί να κατεβάζουμε ενδεκάδες ανάγκης. Ας επιστρέψουν Γκαλέτι, Ντάρμπυ αλλά και Μαρέσκα, Ζαϊρί και να είσαι σίγουρος πως το Καραϊσκάκη θα απαιτήσει πιό επιθετικό ποδόσφαιρο. :wink:

Μεγάλο διπλό ο Θρύλος και με μισή ομάδα, αλλά και η τύχη ευνοεί τους πρωταθλητές όπως και να’χει. Σίγουρα το θέαμα που έχει παρουσιάσει μέχρι στιγμής δεν είναι το αναμενόμενο, αλλά αν ο Ζίκο καταφέρει να περάσει τη φιλοσοφία που θέλει (εννοείται με μερικές προσθήκες), ο Ολυμπιακός έχει το υλικό να παίξει και μπάλα. Ακόμα δεν έχει παίξει ματς με την “κανονική” 11άδα πάντως. Και υπό φυσιολογικές συνθήκες με Γκαλέτι, Μαρέσκα, Ματ και Ντιόγο μέσα, τα πράγματα έστω και θεωρητικά αλλάζουν. Και χτές έλειπε ένας παίκτης στυλ Μαρέσκα, να κατεβάζει την μπάλα και να βγάζει καμιά μπαλιά. Ένας Μπελούτσι δηλαδή!

Ώρες ώρες κι εγώ μπερδεύομαι με την ομάδα. Δεν περίμενα να γυρίσει τέτοιο ματς με τόσες απουσίες. Αλλά φαίνεται ότι και τα παόκια αναπτύσσουν το κόμπλεξ που είχαμε εμείς για 25 χρόνια, όταν ανεβαίναμε στην Τούμπα. Έτσι κι αλλιώς μιλάμε για τεράστιο διπλό. Όσον αφορά το θέαμα…αφήστε καλύτερα.

Ελάτε ρε γαυράκια ειστε μεγαλη ομαδα γιατι νικησατε τον παοκ.
Εγω ενα θα πω,δευτεροι θα βγειτε και οχι γιατι εχετε ομάδα αλλα γιατι οι αλλοι ειναι χειρότεροι.
Τώρα το μονο που θα πω ειναι κοιταξτε ψηλα και πειτε μου τι βλεπετε.

ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ Ο ΘΡΗΝΟΣ.
Έβαλε γκολ ο ντιογκο και εγινε κατι ξερω γω.

Θα γελάσουμε πολύ με την πάρτυ σας φέτος.

To κόμπλεξ που είχαμε εμεις τότε δεν συγκρίνεται με το δικό τους. Γιατί εμείς τότε χάναμε στην Τούμπα και πέρναμε τίτλους. Αυτοί έχουν 24 χρόνια χωρίς πρωτάθλημα.8O
Οι Ποκτζήδες που γράφουν εδώ μέσα δεν θυμούνται τον Σκαρτάδο να το σηκώνει… :lol::stuck_out_tongue:

Δατς κάτσε φρόνιμα και μη βγάζεις γλώσσα. Οι πιό έμπειροι βάζελοι θα σου πουν να μην χαίρεσαι τόσο από τον Σεπτέμβριο. Ήδη αν χθες γκελάρατε σήμερα θα είχατε νέα λαϊκά δικαστήρια μετά της Πέμπτης, εξώφυλλα της Πράσινης να κρ΄ζουν τον Πατέρα κλπ. :wink:

L O L