Ολυμπιακός

Σωστό, υπάρχει φάουλ. Κανείς δε το σχολίασε, αλλά νομίζω αν έμπαινε γκολ, θα στεκόμασταν περισσότερο σ’ αυτή τη φάση. Πάντως η διαιτησία στην τούμπα έδωσε την αίσθηση ότι προσπαθεί να πετύχει το 50-50, οπότε εκεί δικαιολογούνται και κάποια λάθη (αυτά που λέμε ανθρώπινα, λες και τα άλλα τι είναι;)

Δεν υπάρχει περίπτωση να χασουμε το πρωτάθλημα ακομα και χωρις προπονητη να κατεβει η ομάδα.

Ε ναι βέβαια, γιατί οι παίχτες σας που παίζουν μαζί τόσα χρόνια έχουν πλέον δουλεμένους αυτοματισμούς…:roll:
Πες μου που οφείλεται αυτή η βεβαιότητα;

Η βεβαιότητα προκύπτει απο τον ολυμπιακό που βλέπω.
Και ναι λετε θα ρολαρει η ομάδα σας αλλα εγω δεν το βλέπω,δεν εχετε καν ενα φορ της προκοπης ο ντιογκο δεν παίζει ,τον καγκουρα δεν τον σχολιάζω,αριστερο χαφ δεν εχετε,ο γκαλετι σερνεται,ο ζαιρι ειναι λίγος.

Kαι πάλι κερδίζουμε σε ΤσουΛου και Τούμπα (χωρίς Γκαλέτι και Ζαϊρί)!

Όταν μία ομάδα κερδίζει στα χάλια της να την φοβάσαι.

Υπήρχε περίπτωση να έρθει εδώ η Γαλατά και να ρίξει 3 στο Φάληρο;
Tην απάντηση την ξέρεις και μόνος σου…
Είμαστε πιό σκληροτράχηλη ομάδα, γαλουχημένη στον πρωταθλητισμό.

παιδια την ηλικία του δατς την ξέρετε, αφηστε τον να λεει διάφορα

τον αγαπάμε κ έτσι

that’s εχει πολυ δρομο ακομα. με αυτα που λες απλα επιβεβαιωνεις το γνωστο σε ολους μας οταν μας την βγαινετε σοφο ρητο… :slight_smile:

εκανε η μυγα κωλο κι εχεσε το κοσμο ολο…

Έχουν πολύ πλάκα αυτοί οι βάζελοι! Πάντως ξέρετε ότι αν δεν το πάρετε και φέτος δεν θα το πάρετε ποτέ ε!

Μου φαίνεται το ρητό λεει εβγαλε η μυγα κωλο,αλλα παω πασο γιατι εισαι μεγαλύτερος και σοφος.

Μοντε η ηλικια μου ειναι μια χαρα,σταματηστε αυτην την πιπιλα με την ηλικία με κουράζετε και με κανετε να θέλω να γεράσω.

Προφανως δεν μπορω να ξερω αμα θα παρουμε το πρωτάθλημα το σχολιο μου ηταν ας πούμε ειρωνικό ,δεν θα το έγραφα αμα δεν μας λεγατε ποσο μεγάλη ομάδα ειναι ο ολυμπιακός γιατι νικησε τον παοκ με ενα γκολ στο τελος του αγώνα.

πρώτον, αυτή ήταν η παρηγοριά μας χρόνια. δεν αντέχει συνήθως σε βάθος χρόνου. Αν μια ομάδα παίζει προβληματικό ποδόσφαιρο θα το πληρώσει. Σε ένα βαθμό οφείλεται στις απουσίες, αλλά σε ένα βαθμό οφείλεται και στο ότι δεν έχει αρκετές εναλλακτικές, καθώς και πλάνο ανάπτυξης. Δεν μπορείς να περιμένεις σε κάθε ματς να κάνεις ευκαιρία και γκολ.

Η Γαλατά άνετα σου έριχνε και εσένα 3. Στα έχει ρίξει η Ρόζενμποργκ όταν ήσουν καλύτερος και η Γαλατά έχει επίθεση φωτιά. Παίκτη σαν τον Ελάνο στην ηλικία του στην Ελλάδα θα αγήσουμε να δούμε.

Χτες δεν κερδίσατε λόγω ομάδας γαλουχημένης στον πρωταθλητισμό. Δεν κερδίσατε γιατί επιδιώξατε (με επίθεση) τη νίκη. Κερδίσατε λόγω του ότι ήσασταν προσηλωμένοι σε ένα πλάνο και στο τέλος εκμεταλλευτήκατε μια στημένη φάση. Είναι διαφορετικό το “μπαίνω, επιβάλλω το ρυθμό μου, κάνω φάσεις και κερδίζω” και άλλο το “κλέβω το ματσάκι” με σωστή τακτική. Δεν μειώνω τη νίκη. Απλά επισημαίνω τη διαφορά.

Υ.Γ. Ο Πάοκ θα χάσει και άλλα παιχνίδια φέτος. Πέρσι όλα τα ντέρμπι τα πήγε στο 0-0 από επιλογή ο Σάντος. Επειδή, φέτος περιμένουν περισσότερα πράγαμτα ανοίγει λίγο περισσότερο την ομάδα και είναι πιο ευάλωτος.

Πάντως εισαι να γίνεις μπόχουμ, αν προηγείσαι 1-0 στην Τούμπα κ τελικά χάνεις ε.

κ ειδικά με το santos football που παίζεις πιο κλειστά κ από τις θερμοπύλες

o ΠΑΟΚ έχει ασόβαρη άμυνα. Σαβίνι (κυρίως) και Τσιρίλο δεν έκοβαν με τίποτα.
επίσης, είδαν ότι ο Ολυμπιακός είναι οκ με το 1-1 και βγήκαν μπροστά. σε σημείο που ξέχασαν ότι ο Ολυμπιακός έχει καλύτερους παίκτες ακόμα και με τις ελλείψεις. Και το έφαγαν.

Ο Ολυμπιακός ακόμα και με το Χ θα ήταν μεγάλη ομάδα, γιατί τους τίτλους και τα μεγάλα αποτελέσματα που έχει πάρει τα τελευταία πολλά χρόνια, εσύ ούτε στο FIFA δε θα τα δείς.

edit: η μεγάλη ομάδα κάνει φιέστες τον Μάιο και όχι τον Ιούλιο!

…είπε ο συνομήλικος του δατςγουάη…

ρε μην του τα χώνετε ρεεεεεεεε !

Ναι ναι ναι.
Μεγαλη ομάδα εσεις και η μπαρτσελονα.

Συμφωνώ σε όλα όσα λες και για το μέχρι που φτάνεις με το προβληματικό ποδόσφαιρο και για τον Σάντος στα ντέρμπυ (τα έλεγα μάλιστα από το πρώτο του πέρασμα από Ελλάδα και όταν επέστρεψε Πορτογαλία τον κόντραρα και κέρδιζα στο στοίχημα στα ντέρμπυ σχεδόν πάντα :lol:)
Διαφωνώ εν μέρει στο πως ερμηνεύεις την χθεσινή μας νίκη (ναι υπήρχε σωστή τακτική αλλά και η πίστη του πρωταθλητή στο “διπλό” που θα τον κάνει να αξιοποιήσει την παραμικρή ευκαιρία που θα έχει ως το τελος και να μην συμβιβαστεί με το χ) και απόλτα περί Γαλατά: Όσο δίκιο και να έχεις για Ελάνο τα γκολ που φάγατε (1ο και 3ο για να είμαι ακριβής) μάλλον δικά σας δώρα ήταν παρά οτιδήποτε άλλο. Ο Σόλιντ έχει φύγει ευτυχώς εδώ και χρόνια και τα δεδομένα για κάθε φιλοξενούμενο στο Καραϊσκάκη είναι διαφορετικά. Και η άμυνα μας (η αμυντική μας λειτουργία πιό σωστά) είναι ως τώρα φέτος αρκετά αξιόπιστη: To xθεσινό γκολ του Βιεϊρίνια ήταν το 1ο που φάγαμε φέτος σε επίσημο. :wink:

O Oλυμπιακός πότε παίζει με την άεκ, αυτή τη τετάρτη ή την επόμενη?

αυτην την τετάρτη

Αυτή!

Εγώ πάντως εμμένω στην άποψη μου πως η φετινή ομάδα, όσο συνεχίσει να παίζει έτσι δε θα χάσει εκτός έδρας ματς, αλλά θα έχει προβλήματα στα εντός. Δεν περιμένω μέχρι το Δεκέμβρη να έχουμε μόνο νίκες στην Ελλάδα, αλλά περιμένω τον ΠΑΟ να έχει πάρει μια διαφορά από εμάς. Μετά από αυτό όμως, μόλις επιστρέψουν όλοι οι τραυματίες (και ελπίζω να παραμείνουν υγιείς) και γίνουν και μερικές μεταγραφές, θα ξεκινήσει τεράστιο σπριντ από Ολυμπιακό και Ζίκο για να καλύψουν τη διαφορά. Το καλό είναι πως ήδη περάσαμε νικηφόρα από 2 έδρες που όλοι θα δυσκολευτούν.

Τα δύσκολα έρχονται τώρα με Ντούσαν.