Ολυμπιακός

είπε πως δεν είναι οφσάιντ. είναι δύο ξεχωριστές φάσεις.

Κάνε μου μια μεγάλη χάρη και έλα για μπάλα στην επόμενη “μάχη των τιτάνων”. :roll:

Εγώ πάντως δεν είδα έναν Ολυμπιακό να κάθεται πίσω και να βολεύεται με το “Χ”.
Αν ο Ολυμπιακός ήθελε να κάτσει πίσω, με την αμυντική λειτουργία που έχει φέτος, ο ΠΑΟΚ δεν θα είχε καν καταφέρει να πλησιάσει την περιοχή μας.

Ο Ολυμπιακός θέλησε να βγει μπροστά και να χτυπήσει το παιχνίδι (είχε και τις φάσεις με Ντιόγο, Μήτρογλου), έπαιξε με 2 φορ μέχρι το 85 και το πρόβλημα του ήταν ότι δεν μπορούσε να κάνει 2 πάσες της προκοπής για να γει στην αντεπίθεση. Υπήρχε επίσης μια “αναστάτωση” ειδικά στα χαφ που με μια-δυο απλές κινήσεις μπορούσαν άνετα βγάλουν την ομάδα στην κόντρα.

Ο Λεντέσμα δυστυχώς δεν κάνει γι αυτή τη δουλειά (ανασταλτικά ήταν και πάλι άριστος), ο Στολτίδης προερχόταν από έναν χρόνο απραξίας και ο Ντουντού δείχνει βαρύς και ντεφορμέ. Τα άκρα πάλι με Λεονάρντο και Τοροσίδη έκαναν ότι μπορούσαν αλλα ήταν και πάλι εμφανές ότι αυτή δεν είναι η φυσική τους θέση.

Σύμφωνα με τους κανονισμούς (και όχι τι λέει ο καθένας μας) αυτή η φάση ΔΕΝ είναι off-side.
Απλά δέξου το.

Πάμε να αυτοκτονήσουμε ομαδικώς δηλαδή.

Ποιος τσακωνεται?Απλα αυτο που λες ΔΕΝ υφισταται…εχεις ακουσει κανεναν να λεει πχ δεν εκανε τα βηματα πισω γι’αυτο ειναι η δεν ειναι οφσαιντ?αστειο…)Επισης κανεις λαθος για τον Αμπρεου…Στη κεφαλια του Νασουτι ειναι σε καθαρη θεση!!!)Στην κεφαλια του τοροσιδη θα δεις αν ειναι οφσαιντ ο Αβρααμ…το αν ειναι στην σεντρα του ντουντου σου ξαναλεω δεν εχει σημασια γιατι δεν παει εκει η μπαλα!αν βρω απο γιουτιουμπ παρομοια φαση θα επανελθω!επισης…για σενα ειναι πρωι…εδω δουλεια…φαγαμε ηδη…:stuck_out_tongue:

:lol::lol::lol: αν αντί για το βαρούχα έπερναν εμένα και τον mike patton στην εκπομπή, νομίζω ότι θα κάναμε τρελλά νούμερα:lol::lol::lol: (μην τρέξει κανείς να πει νούμερα εμάς ε :lol:)
τώρα για το ματς την τετάρτη, δεν ξέρω ώρα

δες και εσυ τους κανονισμους.εχει αλλαξει πλεον η εννοια του παθητικου οφσαιντ.ειναι φανερο οτι ειναι 2 φασεις.αλλη φαση η μπαλια στον τορο και αλλη φαση μετα η κεφαλια-πασα στον αβρααμ.εφοσον ο αβρααμ ειναι σε κανονικη θεση οταν του γινεται η πασα απο τον τορο ειναι κανονικο γκολ.ψαξε και αλλα γκολ τετοια στην ευρωπη μετρανε κανονικα γιατι ειναι ο ορισμος του παθητικου οφσαιντ

21:15 είναι το ματσάκι την Τετάρτη…

ναι.νοβα 1

Έλα ρε πλάκα κάνω, κανένας δεν τσακώνεται.
Δεν πρόσεξες τα αποσιωπιτικά πριν το …πρωινιάτικα.
Και γω απ’ τις 6 είμαι στο πόδι, και δυστυχώς δεν έφαγα ακόμα…
Για τη φάση μπορει να έχεις και δίκιο, αρκετά την κουράσαμε εξάλλου, δεν έχει και τόση σημασία πια

ChrisP, ευχαρίστως να ερχόμουνα (αν και είμαι άμπαλος) αλλά δεν μένω Αθήνα. Κρήτη για την ακρίβεια και είναι λίγο δύσκολο λογω δουλειάς για τώρα τουλάχιστον.
Εξηγησε μου όμως για να μην μείνω με την απορία, μιας και δεν μπορώ να έρθω: αν ερχόμουνα πως ακριβώς θα μου αποδείκνυες ότι έπαιζε μπαλάρα τότε ο ολυμπιακός; παίζοντας εσύ καλά ας πούμε; ή θες να πεις κάτι άλλο;; (έλα στη μάχη των γιγάντων να σε πλακώσω γι’ αυτά που λες ας πούμε:lol:)

Η αυτογνωσια ειναι μεγαλη αρετη :lol::stuck_out_tongue:

φυσικά και είναι αρετή, όταν την διαθέτεις…

Τι εγινε ρε παιδια στην Πρασινη, λεφτα για φροντιστηριο αγγλικων δεν εχουν τα παιδια; Κατι για “loosers” βλεπω! Τι να εννοει; Χαλαρότεροι;

οχι αδερφε, 3 ανετα δεν μου εριχνε…δες πως τα εβαλε σε εσας, δηλαδη ημαρτον δεν ειναι ντροπη να παραδεχτειτε πως εχετε αμυνα ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ…σαν κυκλοφορια της μπαλας παιζετε ομορφο ποδοσφαιρο δεν λεω, αλλα πισω, αμυνα γελαει ο κοσμος

Για Γαλατά δεν ξέρω, αλλά έχουμε μπροστά μας την Άρσεναλ. Εγώ προσωπικά μας βλέπω να τρώμε πολλά γιατί είμαστε 3 επίπεδα κάτω σε ταχύτητα σε σχέση με αυτές τις ομάδες. Εκτός πια κιαν ο Ζίκο(ς) μας μαγέψει :stuck_out_tongue:

δε λέω ότι τρως 3 ντε και καλά, αλλά αυτή η Γαλατά σε καλό βράδυ 3 σου βάζει και εσένα.
μιλάμε για επίθεση με Μπάρος, Κεϊτά, Κιούελ, Ελάνο και Αρντά.
Τρια ρίχνει και στις συνδιεκδικήτριες.
Βέβαια και πάλι και σε μας 3 έβαλε αλλά έπρεπε να κάνουμε “μαγείες” στα 2 για να τα φάμε.
Το ότι δεν έχουμε άμυνα είναι παραπάνω από φανερό. Και δεν είναι τόσο θέμα παικτών, αλλά λειτουργίας.

Ω ρε μια ομάδα που δεν έπαιζε μπάλα στα πέτρινα χρόνια.

http://www.youtube.com/watch?v=NWqRgb2dhpM&feature=channel (κοιτάξε τι δεν δίνει ο αλήτης στα πρώτα λεπτά)
http://www.youtube.com/watch?v=Rr7NqxFoUhk&feature=channel (αν δεν κάνω σοβαρό λάθος, ο διαιτητής που τόλμησε να δώσει το πέναλτι δεν ξανασφύριξε ποτέ)
http://www.youtube.com/watch?v=NGFmudjV6ek&feature=channel_page

χαχαχα.τωρα θα βαζεις link για κανα μηνα;;απλα παραδεξου οτι ησουν κατωτετη ομαδα σε διαρκεια απο παο και αεκ,η με την ιδια λογικη ενας βαζελος μπορει να βαλει διαφορα παιχνιδια της ευρωπης,τι σημαινει οτι ειχε καλυτερη ομαδα τελευταια;;

Σου είπα εγώ ότι ήμασταν καλύτερη ομάδα από ΠΑΟ και ΑΕΚ? Αντίθετα είπα ότι ενώ παίζαμε μπαλάρα μπροστά, δεν είχαμε άμυνα και ότι ΠΑΟ και ΑΕΚ ήταν έτη φωτός καλύτεροι απ’ ότι είναι τώρα.

Εσύ ξεκίνησες κάνοντας άστοχη σύγκριση του Ολυμπιακού του τώρα με εκείνον των πέτρινων χρόνων.

καταρχην σορρυ για το διπλο ποστ δεν το χα δει αυτο.ναι οντως εχει αμυνα για γελια απο κει και περα την καλη κυκλοφορια της μπαλας που την ειδες;;;;;;και στους 3 μεγαλους

οχι φιλε εγω στην αρχη ειπα οτι μου θυμηζει τον παο των τελευταιων χριονων και για την μπαλαρα μπροστα που λες παλι εχω αμφιβολιες σε σχεση με τους αλλους 2 ε,μην μου συγκρινεις με καμια ξανθη και καβαλα τοτε