Ολυμπιακός

http://www.youtube.com/watch?v=mHzPW2-Izno

Το βρήκα τελικά! Να ποιοι είναι οι γραφικοί, οι κλάψιάριδες και οι κομπλεξικοί:lol::lol::lol:

ΥΓ Α ρε κρισπ, θα θελα να μπορούσα να ρθω για μια μάχη των γιγάντων (αν και με τα 100+ κιλά μου, θα με βόλευε μπάσκετ, να ορμήσω σαν μπιγκ σόφο την ώρα που θα σαι στημένος για επιθετικό φάουλ:lol::lol::lol:)

(πλάκα κάνω αδερφέ, μ’ αρέσει το πείραγμα μεταξύ γαύρων βάζελων και ας μην βγαίνει πουθενά, και σε συμπαθώ κιόλας - από ποστς σου σε άλλα θρεντ βέβαια, όχι σ’ αυτά του ολυμπιακού), αλλά ναι, ένα επιθετικό φάουλ ως σχορτσιανίτης θα σου το κανα!!!:lol:

Σιγά που θα καθόμουν! :lol:

Στ’ αλήθεια με συμπαθείς?
Γιατί εμένα μου λένε ότι είμαι κακός και διώχνω τους users!

To είδα το βίντεο! :lol: Είμαστε επιστήμονες λέμε! Μεγάλες εποχές τότε, κόντρα Θύρας 7 με Σαλιαρέλη (“Αγύρη γαμήσου και άντε παραιτήσου” ήταν το σύνθημα τότε, δεν ακουγόταν κάτι άλλο όλο το 90λεπτο) και φυσικά διαιτητάρες τύπου Ναούμ Μηντιούρη. Κυρίως όμως διοίκηση επικίνδυνη και για κλάμματα.

Πάντως, ακόμα και τότε: http://www.youtube.com/watch?v=qMM98lLrSWU&feature=channel :har:

http://www.youtube.com/watch?v=IRCnkJF-7Jc&feature=related αντε ωρε γαυροι εγω θα τα βαζω τα καλυτερα;;;;αντε πειτε και κανα ευχαριστω:D

To ψαχνα ως Olympiakos AEK 4-2 στο YouTube. Θένκγιου. :slight_smile:

και καλά θα έκανες να μην κάτσεις:lol:
εννοείται και το λέω αλήθεια, μ’ αρέσουν οι απόψεις σου σε πολλά θέματα, και δεν ξέρω αν έχεις διώξει κανένα, εμένα πάντως οχι, ισα ισα.

ΥΓ Με χεις βάλει τώρα στο μπελά να ψάχνω στο Youtube. Ωπ κάτι βρήκα:
http://www.youtube.com/watch?v=KiwvZICoygA:har:
ανφαιρ είναι το επόμενο γιατί είναι πιο παλιό, αλλά μ’ αρέσει
http://www.youtube.com/watch?v=t1aQ7ekf3SA :har:(σεφτελής θεός ε;:lol:)
αυτές είναι μάλλον οι τελευταίες μας 4άρες (πότε άραγε θα ξαναδούμε άλλες)
εσείς έχεται και πιο πρόσφατες το ξέρω, σε παρακαλώ μην τις ποστάρεις, δεν μπορώ να τις βλέπω
ΥΓ πάντα όρεξη να χουμε, να πειραζόμαστε. προβλέπεται μακρύς χειμώνας σ’ αυτό το θρεντ

Είναι κι άλλη μια τεσσάρα σας το 1987/88.
1-4 είχε έρθει.

ναι, μπράβο. αν δεν κάνω λάθος με τον καζιμιέρσκι πορτιέρο.

Toυλάχιστον στο ντού στον Δημόπουλο ήταν μόνο “επιστήμονες” και όχι κανένας διορισμένος πρόεδρος (και μετέπειτα διορισμένος διοικητής κρατικής τράπεζας… :roll:)

Μια και ο Κρισπ αναφέρθηκε σε όσα φωνάζαμε στον Σαλιαρέλη τότε, θυμάμαι το κορυφαίο σύνθημα μία φορά που είπαν από τα μεγάφωνα πως είχε χαθεί ένα πορτοφόλι και μέσα σε δευτερόλεπτα η 7 αρχίζει:
“Aργύρη καριόλη, δώσε το πορτοφόλι” :lol::lol::lol:

Σωστά! Είχε πνίξει τα απίστευτα…:?
Και με χατ τρικ Βαγγέλη Βλάχου.
Aμέσως μετά από εκείνο το ματς ο Νταϊφάς πούλησε στον Κοσκωτά and the rest is history…[-X

Είδες, είχαμε δεν είχαμε γίναμε και μεις γαύροι.

τρομερό σύνθημα! ίσως ένα από τα καλύτερα που έχουν ακουστεί

Ναι, όντως ο Βλάχος ήταν που τέλιωσε άδοξα την καριέρα του πολωνού πορτιέρο στον οσφπ.
είχε έρθει με τυμπανοκρουσίες από την διοίκηση του οσφπ, ότι θα κατέβαζε τα ρολά λέει :lol:

Mπα, είχε δέιξει άπό νωρίς τα διαπιστευτήρια του: Πρώτη αγωνιστική στο Αλκαζάρ είχε πνίξει 3 από την Λάρισα…#-o
Πάντως δεν έφταιγε μόνο εκείνος, μιλάμε για το χειρότερο ξεκίνημα στην ιστορία μας, είχε φτάσει Νοέμβριος και δεν είχαμε κάνει νίκη… :?
Τα νεώτερα παιδιά εδώ μέσα δεν έζησαν τέτοιες στιγμές -ευτυχώς…- αλλά για αυτό και τα χώνουν τόσο εύκολα στον Κόκκαλη. :wink:

Παντως απο οτι ξερω το βραβειο του πιο σαπακλα τερματοφυλακα στην ιστορια του Θρυλου ανηκει στον Πολετι(επι εποχης Γουλανδρη):lol::lol::lol:

Τότε ήταν που πήρατε το μακαρίτη το Φούνες και σας ανέστησε ε;
Θυμάμαι, παιδάκι τότε, είχα μια μεγάλη χαρά μήπως υποβιβαστείτε αλλά δεν… :stuck_out_tongue:

Και μεταξύ μας ντέρμπι 1-1 και να αναρωτιέμαι:
Μα να μην κερδίσουμε τους πεθαμένους;

Συγκίνησις!

Ο Φούνες ήρθε τον Δεκέμβριο εκείνης της χρονιάς, μεταγραφή Κοσκωτά πλέον.

Λυσσάξτε!

Ρούντολφ, ωραίο βίντεο, αν και είμαι σίγουρος ότι υπάρχουν κι άλλα πέναλτι, αρκετά ακόμα. (Εδώ έπαθε η μέση του τζόρτζεβιτς να σκύβει και να στήνει τη μπάλα)
Τα περισσότερα, αν προσέξετε, είναι εναντίον μικρόν ομάδων. Και μετά σου λένε, αν έχεις ομάδα κέρδισε και άσε τις διαιτησίες. ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΛΔ Η ΚΑΒΑΛΑ; Παλεύει να πάρει ένα βαθμό και έρχεται το κοράκι και της κόβει το κεφάλι. Τι να κάνει ο Ιωνικός, που έκανε το λάθος να προηγηθεί 1-0 στο 75, και μέχρι το 90 είχαμε 2 πεναλτι και 2 κοκκινες στον ιωνικό, για να περάσει κι από κει η ομαδάρα.
(μια δυο αγωνιστικές μετά το ματς με τον ιωνικό, ο γαύρος έπαιζε με αντίστοιχου βεληνεκούς ομάδα και ο προπονητής κατέβασε τα τρίτα. ο γαύρος έκανε πάρτι, και ερωτηθείς ο αντιπαλος προπονητής γιατί το έκανε απάντησε: “είπα στους παίχτες μου ότι αυτό το ματς είναι χαμένο, το μόνο που ήθελα ήταν να μην έχουμε απώλειες με κάρτες γιατί έχω κρίσιμα παιχνίδια στη συνέχεια. Γιατί να παλέψουμε το ματς; για να πάθουμε τα χάλια του ιωνικού;;”

Οι περισσότερες ομάδες, ειδικά εκείνη την περίοδο, ούτε καν τα χτυπούσαν τα ματς με το γαύρο, γιατί ήξεραν τι τους περίμενε…
Δίκαιος πρωταθλητής πάντως… όλα τα χει πάρει άξια…:lol:

Αν ο ρουντολφ και ο ροττεν ηταν 10 χρονια μεγαλυτεροι θα ντρεπονταν να ποσταρουν τετοια βιντεο

από σένα πάντως είμαι μεγαλύτερος.
να ντραπώ δεν έχω τίποτα, εσύ να ντραπείς για την ομάδα σου. αλλά δεν έχεις πάλι τι να πεις και άρχισες τα ηλικιακά και δεν ξέρω γω τι. γνωστή του γαύρου συνταγή

αφου εισαι μεγαλυτερος απο εμενα πες μου σε παρακαλω για τη διαιτησια τη δεκαετια του 80 μεχρι και το 1996 :slight_smile:

μισες αληθειες λετε…και το βιντ που μας δειχνεις τα μισα δεν τα εχει δωσει.!να βαλω και γω λοιπον επιλεγμενες φασεις απο αγωνες που δεν εχει δωσει καραμπινατα πεναλντυ…και?μπαινουμε σε περιεργα μονοπατια και αντε να βγαλεις ακρη!