μ’αρέσει που οι παναθηναικοί το παίζουν παναγίες και αδικημένοι από το 96 και μετά. έχω αρχείο τα πράσινα όργια από το 96 και μετά έτσι γιά το γέλιο. κάτι πέναλτι με πανηλειακό, κάτι ακύρωμένα γκόλ του ιωνικου με το έτσι θέλω, επικές διαιτησίες λάτσιος-θαλάσσης που υποβιβάσανε τον άρη και άλλα τέτοια όμορφα. απλά κανείς δεν θυμάται τα όργια του δευτερότριτου.
κάθε φορά που ένας γαύρος μιλάει για διατησία, ένα παιδάκι στην ουγκάντα πεθαίνει
κ οι μάνοβαρ βγάζουν νέο δίσκο
Αφού σ’ αρέσει να τα κρίνεις όλα με την ηλικία, εσύ ως γεννηθής το 81 τι έχεις δει απ’ την περίοδο που ρωτάς;
Είναι 18 χρόνια αυτή η περίοδος,(το παίρνω απ’ το 79 αν επιτρέπεις, που γίνανε παε οι ομάδες και ανάλαβαν οι βαρδινογιάννηδες τον παο, αφού εκεί το πας) στα οποία ο οσφπ πήρε 6 πρωταθλήματα, ο παο αλλα 6, 4 η αεκ και από ένα λάρισα και παοκ. Πολύ πιο λογικό μου φαίνεται από το όλα ο οσφπ και οι άλλοι τίποτα.
Δεν λέω ότι δεν έχει πάρει ποτέ σφύριγμα ο παο, όλες οι ομάδες έχουν πάρει. Αλλο αυτό όμως και άλλο το αίσχος ειδικά τα πρώτα χρόνια της δυναστείας σας που σε 1 ματς παίρνατε τόσα σφυρίγματα, όσα δεν έπερναν άλλες ομάδες σε 2 σεζόν. Η περίοδος ξεκινάει με τα 5 πρωτ. νταιφά, κατ εμε δίκαια, ο οσφπ είχε καλύτερη ομάδα. αν πήρε και 5 σφυρίγματα σε πέντε χρόνια, λογικό είναι δεν τρεχει τίποτα. αλλο 5 σφυρίγματα σε 5 χρόνια κι αλλο 5 σφυρίγματα σε 1 ματς. Μετά ακολούθησε ένα πρωταθλημα του παο ένα του παοκ ένα του οσφπ, αεκ, 2 παο, 3 άεκ, 2 παο, για μένα και πάλι δίκαια για όλες τις ομάδες. Στο αρχείο της ερτ να πας δεν θα καταφέρεις να φτιάξεις 10 λεπτά βιντεάκι, με παρόμοιες φάσεις όπως αυτό, όχι για τον παο, για όλες τις ομάδες που το πήραν εκείνη την περίοδο. Κι αν όντως έκανε κουμάντο ο βαρδινογιάννης και έκανε τέτοια μοιρασιά, καλό κουμάντο έκανε…
ΥΓ Βλέπω μια μανία με τις ηλικίες. έχω δει άπειρα ποστ σου να μην απαντάνε σε τίποτα, απλά να ρωτάνε τον αποπάνω “πόσο χρονών είσαι;”
είσαι εισηγητής καμιάς θεωρίας ΄γραμμικής/πλήρως αναλογικής εξέλιξης με βάση μόνο την ηλικία;;;
κι αν είναι κάτι τέτοιο, τότε θα έπρεπε να προσέχεις περισσότερο, είσαι μόνο 28!
oταν ενας βαζελος μιλαει για διαιτησια
α)βγαζουν στουντιο αλμπουμ οι Maiden
β)βγαζουν live αλμπουμ οι Maiden
γ)βγαζουν dvd οι Maiden
δ)ερχονται για συναυλια οι Maiden
ε)στο rocking.gr ανοιγει ενα θρεντ για τους Maiden
στ)ο μοντε κανει κωλοτουμπες
ε όχι κ κωλοτούμπες !@
Αν δεις επισης σε προηγουμενο ποστ μου απαντησα “το οτι δεν εχει παει καποιος στη Κινα δε σημαινει οτι δεν υπαρχει”
Καλο λοιπον ειναι να δει τι εχει η ομαδα του πριν ποσταρει κατι τετοιο γιατι οταν μιλαμε για βαζελο μιλαμε για την βρωμικη ομαδα στην Ευρωπη.
Ψαξτε λιγο οι μικροτεροι για διαιτησιες του βαζελου και μετα τα ξανασυζηταμε.Ειναι αυτο που λεει ο μοντε “ο αναμαρτητος πρωτος το λιθο μπεμπετο”
Α επισης το 2004 αλλαξαν καποιοι νομοι για να μην ερθει κοσμος του Ολυμπιακου στον αγωνα με τον ΠΑΟ.Επειδη ειναι πιο προσφατο λογικα θα το θυμασαι.Επισης θα θυμασαι οτι εκεινη τη χρονια στον Πυργο και στον Κορυδαλλο οι εξεδρες ηταν πρασινες…ασχετα με την απαγορευση μετακινησης.Την επομενη χρονια βεβαια τετοιος νομος δεν υπηρχε…
Οσο για τις ηλικιες…οταν βγαινει ενας 17αρης κ σου λεει οτι ο Ολυμπιακος ευνοειται λογικο δεν ειναι να του πεις “μεγαλε στακα.οταν ακομα δεν ησουν ιδεα στου πατερα σου το κεφαλι ο προεδρος του βαζελου κατεβαινε με κουμπουρια απο την κερκιδα”
πάλι επί της ουσίας δεν απαντάς τίποτα. εδώ σου δείχονουν μαιμου πέναλτι και συ μιλάς για πράσινες εξεδρες:lol:
ε, εντάξει αφού το θες είμαστε η πιο βρώμικη ομάδα του πλανήτη (με 7 πρωτ. σε 31 χρόνια, σκέψου και να μην είμασταν, τπτ δεν θα χαμε παρει)
μίλάς για εποχή απ’ την οποία εχεις ακούσει μόνο διηγήσεις και άντε κανένα βίντεο στο youtube. γι’ αυτό αντι να μιλήσεις επί της ουσίας πάλι πετάς ένα είστε οι πιο βρώμικοι και χρονοταξιδεύεις στο 2004 (ναι, αυτό το χεις ζήσει) να μας πεις για πράσινες κερκίδες:lol:
μεγάλη αβάντα οι πράσινες κερκίδες:lol:
για το γήπεδο που σας έφτιαξε δώρο το ελληνικό δημόσιο και είστε η μόνη ομάδα τιτλου που παιζετε σε πραγματική εδρα τι έχεις να πεις;;; η αυτό δεν μετράει, παρά μετράει η πράσινη εξέδρα στον πύργο;;
σου χουν κάτσει στο μυαλό 5 πράγματα, τα αναμασάς και δεν βλέπεις την αλήθεια
για τα χρέη της ομάδας σου;; που έπρεπε μετά τον κωσκοτά να παίξετε ερασιτεχνικό;
ΥΓ εγώ δεν είμαι 17αρης. αλλά αντί αλλα πάλι οι απαντήσεις σου
και οι μπράβοι παίρνανε τις κασσέτες από τους κάμεραμέν…
και επι κυράστα στην πανηλειακό όταν το περίφημο κομπιούτερ της αλήθειας έδειξε πως το πέναλντι ήταν μαιμου και το ένα γκόλ οφσάιντ, εξάφανίστηκε την επόμενη μέρα από τις εκπομπές του σούπερσπόρτ…
και επί φιλιππίδη όταν κατέβηκε ο μίσος παναθηναικός και κοπάναγε τον ευθυμιάδη… ωραίες εποχές…
To οτι αλλαξε ο νομος για εσενα και μονο σε εσενα δεν ειχε ισχυει το ακους σαν πρασινη εξεδρα?
Δηλαδη εσενα αν σε κερατωνει η γκομενα σου και εσυ δε το ξερεις,το κερατο δεν υφισταται?
Ο ΠΑΟ ειχε τη διαιτησια τοτε,ο Ολυμπιακος τωρα.Οποιος απο τους 2 μιλαει για διατησια ειναι επιοικως αμπαλος.
Το ποιος δε βλεπει την αληθεια φαινεται.Δεν αρνηθηκε κανεις την ευνοια.Εσεις που ξεκινησατε να βλεπετε μπαλα προπερσθ δε θελετε να δειτε τα χαλια σας προ ετων.
Το γηπεδο ανηκει στο Δημοσιο και ο Ολυμπιακος το διαχειριζεται,το πληρωσε σε μεγαλο ποσοστο και πληρωνει τα εξοδα του για 50 χρονια.Μετα παει στον ιδιωκτητη του.Οπως και η λεοφορος 
και όταν ο Βαζέχα σκόραρε στο Άμστερνταμ ή όταν ο Καραπιάλης κρέμαγε τον Βάντσικ με λόμπα στο 2-4 ή όταν ο Μπάγεβιτς διαχειριζόταν την αποβολή του Αμανατίδη με τον καλύτερο τρόπο για να νικήσει ο Ολυμπιακός τον ΠΑΟ 2-0. Και να μην ξεχνάμε το 4-4 της ΑΕΚ μέσα στο Λεβερκούζεν!
Ωπ. Συγγνώμη. Νόμιζα πως μιλάμε για μπάλα 
Το να εξαφανίζεται η κασέτα και το κομπιούτερ της αλήθειας ή να τρώει ο ευθυμιάδης ξύλο (και λίγες έφαγε αν θες τη γνώμη μου) δε σου δίνουν πρωταθλήματα.
Τέσπα. Δεν ξέρω γιατί κάνετε αυτήν την κουβέντα. Όσοι θέλουν να βλέπουν ξέρουν τι γινόταν και επί Βαρδινογιάννη και επί Μελισσανίδη και επί Κόκαλη ή αν υπήρχε παράγκα και ποιον ευνοούσε. Ευτυχώς κάποια πράγματα γράφονται στο μυαλό των φιλάθλων πιο έντονα από ότι γράφονται τα πρωταθλήματα στα στατιστικά.
Στον ροτεν πες το
ο παο ποτέ δεν πήρε 12 σερί πρωταθλήματα, ποτέ δεν απαξίωσε με τέτοιο χυδαίο τρόπο όλες τις άλλες ομάδς. αν νομίζεις ότι είναι ίδιες οι δυο ομάδες (εσεις πριν εμεις τώρα είπες) νόμιζε το.
καθόλου δεν με ενδιαφέρει…
ΥΓ Δεν είναι μέσα και ο κρισπ να κάνουμε κανα καλο πείραγμα, οποτε λέω να την κάνω…
σε σένα το λέει
Σου προτεινω να το γυρισεις στο κανοε καγιακ γιατι εκει απαγορευονται τα γυαλια με πρασινους φακους
Δυσκολα γιατι λεμε ακριβως το ιδιο πραγμα
οκ, θα ακούσω τη συμβουλή σου
αναφέρομαι σ’ αυτό που είπε, ότι δλδ, το οτι έφαγε ξύλο ο ευθυμιάδης, δεν έδωσε κανένα πρωτάθλημα στον παο. αντίθετα τα μαιμου πέναλτι και οι κόκκινες δίνουν τίτλους.
τεσπα, παω για κανοε καγιακ, τι χρώμα γυαλιά προτίνεις;
Χωρις χρωμα για να εχεις αψογη ορατοτητα μεσα στο φυτικο βασιλειο
αφού σ’ αρέσει η άψογη ορατότητα γιατί δεν βγάζεις και τα δικά σου;
εγω τα βλεπω οπως ειναι.δεν ειμαι ρομαντικος. 
δεν ειδα να διαφωνουμε περι ευνοιας ολυμπιακου αλλα περι ευνοιας βαζελου.
Τωρα αυτοι που βλεπουν μπαλα και ξερουν απο μπαλα κρινουν