Ναι, σοβαρά; είπες δλδ πουθενα “ναι, εχουμε κλεψει και 5-6 πρωταθληματακια ρε αδερφε, το δεχομαι”
που εγινε αυτο; (τα περι ρομαντισμού είναι απλά για γέλια)
άντε πες το, και αφού έχετε τέτοιο άγχος (να είναι κι οι άλλοι σαν τα μούτρα σας), μόλις το πεις εγώ θα ακολουθήσω. Θα πω και γω ότι έκλεψα ακριβώς τόσα (στα ίσα να ρθούμε δεν είναι η αγωνία σου;), κι ας μην μου μείνει τίποτα μετά (γιατί, αυτό φαντάζομαι το ξέρεις, δεν έχω τοοοοσα πολλά όσο ο γαύρος)
ΥΓ αντικειμενικότητα για σας είναι να εξισωθούν όλα. και μεις και σεις άρα δεν τρέχει τπτ. ε, όχι φίλε μου, καλό σου βράδι
θα τηρήσω λοιπόν την υπόσχεση μου, 3-4 ίσως κλέψαμε και μεις (ωχ, δεν έμεινε τπτ:lol:)
μ αρέσει ρε να σας πειράζω, δεν το καταλαβαίνεις; το πείραγμα είναι το 3ο ημίχρονο της μπάλας;
νομίζεις και χω καμιά σκασίλα για τα πρωταθλήματα; κανένα να μην ξαναπάρω δεν με νοιάζει.
μπάλα θέλω να βλέπω και ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ και εκνευρίζομαι…
και το ρίχνω στο πείραγμα σους γαύρους…
ΥΓ θα το ξανακάνω εδώ μεσα, είναι σίγουρο, δεν μπορώ να αντισταθώ.:lol:
αν χαλιέσαι, μη μου δίνεις σημασία…
α) Υπάρχει αδίκημα και αδίκημα. Κάποια πράγματα είναι συγκρίσιμα και το γεγονός της αναλογίας των τίτλων που δεν έχει γίνει ποτέ πουθενά αλλού, δείχνει πως η δικιά σας αλαζονεία ήταν μεγαλύτερη. Δεν παραγράφεται ότι έχουμε κάνει αλλά δεν εξισώνεται με του Ολυμπιακού.
β) Πρέπει κάποια στιγμή να σκεφτόμαστε εκτός του οπαδισμού. Εκφέρουμε άποψη για πράγματα που μας έχουν πει άλλοι. Για τον απλούστατο λόγο ότι κάτι πρέπει να πούμε και λέμε αυτό που μας συμφέρει. Συνειδητή εικόνα για ποδόσφαιρο, του τι γίνεται ζήτημα να έχω από το 1994-1995. Εννοώντας ότι καταλαβαίνω τι γίνεται. Μέχρι τότε η επαφή μου ήταν από το ράδιο, από τα αθλητικά πολιτικής εφημερίδας και την Αθλητική Κυριακή. Το να προφασίζομαι δικαιολογίες προηγουμένων δεκαετιών δε με εκφράζει. Αν είναι αξιόπιστη πηγή δεν αμφισβητώ, αλλά δεν υιοθετώ και τίποτα.
γ) Πόσο καλή εικόνα έχουμε για εποχές που δεν υπήρχε (συνεχής) εικόνα; Μιλάμε για επιλεκτικές φάσεις από ορισμένους αγώνες. Ο καθένας έλεγε και έγραφε ότι ήθελε και ο καθένας άκουγε και υποστήριζε ότι τον συνέφερε.
Ως εκ τούτου όλες οι συζητήσεις μου φαίνονται αβάσιμες, καφενειακές και για να έχουμε να λέμε. Το οποίο προσωπικά με κουράζει από ενα σημείο και μετά.
Δεν αλλάζει πάντως κάτι. Και είναι θέμα νοοτροπίας λαού και τίποτα περισσότερο. Αν είσαι μηχανικός και δεν έχεις γνωστό στην πολεοδομία να σπρώχνει τις υποθέσεις σου, είσαι απέξω μαραζώνεις, πιέζεσαι, σκας και νιώθεις βλάκας. Θα ήθελες να υπήρχε ένα αξιοκρατικό σύστημα. Έτσι και γίνει το τσαφ και μπεις μέσα, παλεύεις με νύχια και με δόντια να κρατήσεις τα κεκτημένα.
Παιδες απο χτες αυτο το πραγμα κατανταει πολυ βαρετο. γραφετε γραφετε γραφετε. ρε πηγαινετε για κανα καφε… ολη την ωρα πανω απο το πληκτρολογιο να γραφετε για τη διατησια και την ευνοια. και με τροπο που θελετε να παραδεχτει ο ενας τον αλλον κιολας… ελεος. δεν θα γινει ουτε οταν η κολαση παγωσει. ποιο το νοημα να συνεχιζετε… μιληστε για μπαλα, οχι για κορακια…
Την ΑΕΚ τη συμφέρει το Χ γιατί μετά θα περιμένει στραβοπατήματα από τον Ολυμπιακό όσο θα τον μοντάρει ο Ζίκο. Ο Ολυμπιακός καίγεται περισσότερο πιστεύω για τη νίκη γιατί μετά θα πάει στο +4 ο ΠΑΟ από νωρίς ενώ ακόμα έχουμε 2 μήνες κόλαση με Πρωτάθλημα και Τσ. Λ. και κάμποσους τραυματίες. Δεν έχει άνεση να χαρίζει πόντους.
Κι εγώ υπερβαρετό ματς, που αν δεν ήμουν γαύρος δε θα έβλεπα προβλέπω…
αν δεν εχει και σε αυτο το ματς καλοθτσικη μπαλα,μαλλον δεν θα εχει σε κανενα.την αεκ δεν την συμφερει το χ,αν δεν κανει 2 νικες παλι θα υπαρξουν γκρινιες και θα παει αλλη μια χρονια χαμενη,τα εχουμε δει και στο παρελθον αυτα
εγώ πάλι προβλέπω πως θα γίνει καλό ματς (συνήθως σε ένα ντέρμπι που οι ομάδες είναι σε καλή κατάσταση και περιμένουμε ματσάρα, τρώμε σούπα και ,συχνά, συμβαίνει και το αντίστροφο. τόσο γερά θεμέλια έχει η αισιοδοξία μου για καλό ματς!!!)
πάντως δίνω πρώτο λόγο στο διπλό, γιατί ο ολυμπιακός ειδικά μετά από την νίκη στην τούμπα και με τον τρόπο που την πήρε (κυρίως αυτό), είναι λογικό να πιστεύει ότι έχει το ματς και ας μην είναι σε καλή κατάσταση (ούτε η αεκ είναι). αυτό + την αλλαγή προπονητή νομίζω οτι θα τους δώσει μεγάλη αυτοπεποίθηση και σε συνδιασμό με το ότι η άμυνα του ολυμπιακού στέκεται καλά, νομίζω ότι θα πάρει τη νίκη.
Το καλό είναι ότι έχουμε ξεκούραστους Μήτρογλου και Ζαιρί. Ευτυχώς που ο Τζιμπούρ είναι εκτός και που δεν ανανεώνουν στον Μπλάνκο. Αν πάρουμε και την ΑΕΚ θα έχουμε αντιστρέψει πλήρως την κατάσταση. Θα χάσει ο Πάο απτην άεκ στην πορεία και θα είμαστε κομπλαδούρα! 8)
Μπα, λέω να πάψω να ασχολούμαι γιατί οι πόντοι πέφτουν βροχή τελευταία και δεν ξέρω από πού θα μού 'ρθει. :lol: Θα τα λέμε στα μουσικά με guest εμφανίσεις στα αθλητικά ή στις ταινίες for the time being.
Για το ματς, θα έλεγα ότι προβλέπω κι εγώ μέτριο (όχι κακό πάντως -ούτε στην Τούμπα ήταν τόσο κακό το ματς) παιχνίδι, με μικρές αμφιβολίες όμως. Πχ αν ο Ζίκο επιλέξει ίσως ένα πιο επιθετικό πλάνο (που δεν το βλέπω) ή αν μπει γκολ νωρίς (από την ΑΕΚ κυρίως γιατί αν το βάλουμε εμείς ελάτε να τρυπήσετε την άμυνα μας!).
Η ενδεκάδα αναμενόμενη είναι, πολλά εξαρτώνται από τα άκρα μας και πόσο καλά θα τους κλείσουν καθώς και από το πόσες αντοχές θα έχουν οι χαφ. Αυτά.
Κατά τ’ άλλα, διαβάζω για ταξίδι Derbyshire στο Βέλγιο για 2η γνώμη/αποκατάσταση και στεναχωριέμαι κάπως.
Έλα ρε! δλδ ουσιαστικά με διώχνεις από το θρεντ του οσφπ, καλά σου λένε λοιπόν ότι διώχνεις τους χρήστες:lol::lol::lol:
Ας ελπίσουμε να το σώσεις με τις guest εμφανίσεις.
Αυτό με τον Ντάρμπι είναι όντως πολύ ανησυχιτικό.
Το ματς θα το πάρει ο οσφπ, μην αγχώνεσαι, ακόμα και τώρα που είναι χάλια είναι καλύτερη ομάδα απ’ τους υπολοίπους (φαντάσου πόσο χάλια είμαστε εμείς οι άλλοι)
Και επειδή δεν αντέχω να κάνω ποστ χωρίς να ανάψω τα αίματα, πάρτε κι αυτό:
στο κάτω κάτω αν δεν μπορεί να το πάρει μόνος του, θα το πάρει το κοράκι για την πάρτη του:lol::lol::lol:
Κινητικότητα υπάρχει στον Ολυμπιακό για το θέμα του γυμναστή. Οι ερυθρόλευκοι ψάχνουν στην αγορά για να βρουν τον άνθρωπο που θα αντικαταστήσει τον Μιχάλη Μιχαήλ, ο οποίος αποτελεί παρελθόν εδώ και μία βδομάδα περίπου.
Προσωρινά το συγκεκριμένο ρόλο έχει αναλάβει ο Νεκτάριος Πανταζής, ο οποίος είναι ο γυμναστής της Εθνικής Ελλάδας και της ομάδας Νέων του Ολυμπιακού.
Τα ονόματα που έχουν πέσει στο τραπέζι είναι πολλά. Ανάμεσα τους βρίσκεται αυτό του Νίκου Καρύδα, ο οποίος ανήκει στο τεχνικό τιμ του Όλεγκ Προτάσοφ στον Ηρακλή και έχει εργαστεί και κατά το παρελθόν στο Θρύλο.
Εκτός από τον Καρύδα εξετάζεται σύμφωνα με τον “Πρωταθλητή” και ο Μορασί Σαντάνα, ο οποίος φέρεται να αποτελεί τον εκλεκτό του Ζίκο. Ο 58χρονος έχει συνεργαστεί με τον “Βασιλιά Αρθούρο” στη Φενέρμπαχτσε και θεωρείται ένας εκ των κορυφαίων στο είδος του στην Λατινική Αμερική.
Ο Σαντάνα για πολλά χρόνια έχει διατελέσει γυμναστής της Εθνικής Βραζιλίας (στα Μουντιάλ του 1982, του 1986, του 1994 και του 2006), των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων το 1990 και της Σαουδικής Αραβίας το 1998 στο πλευρό του Ζαγκάλο.
Σε συλλογικό επίπεδο έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με τις Βαλένθια, Παλμέιρας, Φενέμπαχτσε, Αλ Αχλί και Ιντερνασιονάλ.
Τις επόμενες ημέρες το θέμα αναμένεται να έχει ξεκαθαρίσει για τον Θρύλο με την ανακοίνωση του ονόματος του γυμναστή, ο οποίος θα προσπαθήσει να επαναφέρει τα επίπεδα φυσικής κατάστασης των παικτών στα επιθυμητά επίπεδα.