Ολυμπιακός

Κάποιος που δεν ασχολείται με το Ελληνικό ποδόσφαιρο θα μπορούσε να φανταστεί ότι ο Τοροσίδης κανονικά είναι το δεξί μπακ του Ολυμπιακού??

Ο Μάκος δεν την πάλευε καθόλου, είχα πολύ καιρό να δω τόσο χάλια εμφάνιση από αμυντικό μέσο…

Ο Ντουντού μου φάνηκε πολύ κακός και σήμερα. ΄Ακουσα πρώτη φορά το όνομα του στην ευκαιρία που έχασε. Πολύ ενθαρρυντικό για τον Ολυμπιακό αν σκεφτεί κανείς ότι πήρε 2 κρισιμότατα παιχνίδια χωρίς την ουσιαστική βοήθειά του. Όταν ανέβει θα δυναμώσει και άλλο το κέντρο του…

@Karvou: Μπα δεν νομίζω ότι έχει καμιά τύχη η αεκ μαζί μας το Σ/Κ…ίσα ίσα το παιχνίδι με τον Άρη ήταν πιο δύσκολο για πολλούς λόγους.

Το παιχνίδι πάντως είχε πολύ πλάκα. Η ΑΕΚ χτυπιόταν να βάλει γκολ, ο ολυμπιακός έιχε ταμπουρωθεί πίσω και “τσουπ” να τος πάλι ο Τοροσίδης ο φουνταριστός! :lol: Η αεκ έχει 0 άμυνα και χάνει και πολλές τελικές προσπάθειες…

Άσχετο, όποιος ξέρει, πέρσι πόσα γκολ είχε βάλει ο Τοροσίδης συνολικά όλη τη χρονιά?

Στο 2ο γκολ,γιατί δεν κάνουν φάουλ οι της ΑΕΚ?Φοβερό γκολ απ’τον εκστασιασμένο Τοροσίδη

Καλα εσυ ρωτας αυτο τωρα που χεις δει την εξελιξη της φασης.Αλλα ο ανθρωπος στο κεντρο ηταν ξερω γω,δε μυριζε παστελι,σου λενε οι αλλοι θα το παρουμε στη τρεχαλα και βλεπουμε.Ηταν και το κοψιμο καλο και γρηγορο ομως(οταν τους περασε και τους 2)…

Ένα έχω να πω: Αυτή τη στιγμή ο Τοροσίδης είναι ο καλύτερος έλληνας ποδοσφαιριστής. Πιο μακριά: ο καλύτερος ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται σε ελληνικό σύλλογο

ουτε αυτο μπορουν να κανουν,ειναι πριμαντονες μην λερωθουν τα παιδια

Παστέλι δε μύριζε,αλλά μόνο κουβέντα δεν του πιάσανε.

Ο Μάκος είχε σίγουρα ήδη μια κίτρινη. Δε θυμάμαι αν είχε κι ο Γιάχιτς. Αν είχε κι ο Γιάχιτς δε μπορούσαν να κάνουν φάουλ γιατί θα έφευγαν με κόκκινη

Απίστευτο γκολ του Τοροσίδη, δεν το περίμενα! Σπουδαία νίκη, πάμε τώρα για τα δύσκολα με Πανιώνιο…δεν κάνω πλάκα.

Παντως πεναλντι ηταν, μην τρελαθουμε τελειως!

Aπίστευτοι οι ΑΕΚτζήδες: Θανόπουλος και Κούλης πάλι κλαίγονται για τη διαίτησια, από κοντά και ο Μπάγεβιτς…
Ειδικά οι “τεχνοκράτε” παράγοντες της ΑΕΚ νομίζουν πως όλος ο κόσμος είναι τόσο άμπαλος όσο οι ίδιοι και θα τρώει μία ζωή σώτο… #-o

Κάνα λινκ βίντεο με την επίμαχη φάση έχουμε?

mule, τον μπάγιεβιτς που ακριβώς τον είδες να κλαίγεται για τη διαιτησία? γενικά ο άνθρωπος δε μιλάει και φαντάζομαι το ξέρεις καλά (αφού παρακολουθείς) και σήμερα είπε απλά ότι δε μπορεί να μιλήσει για τη διαιτησία γιατί έχει νεύρα. δλδ ντάξει, ίσως είναι αυτός που γκρινιάζει λιγότερο απ τον οποιοδήποτε για τη διαιτησία, μην προκαλούμε κι εντυπώσεις.

Η πλήρης του δήλωση από το site του σπορ εφ εμ:

«Πιστεύω ότι η ΑΕΚ σήμερα έχασε άδικα. Είχαμε ευκαιρίες, παίξαμε καλά και αυτά που έγιναν? έγιναν. Κάναμε λάθη στα δύο γκολ που θα μπορούσαμε να αποφύγουμε. Το πρώτο γκολ ήρθε σε πολύ άσχημο σημείο κι αφού είχαμε χάσει 4-5 μεγάλες ευκαιρίες. Στα δύο τελευταία ματς χάσαμε τόσες ευκαιρίες όσες δεν έχουμε χάσει σε όλο το διάστημα που είμαι εδώ».
«Δεν μπορώ να σας απαντήσω. Για διαιτησία δεν μπορώ να μιλήσω, δυστυχώς, γιατί έχω τόσα νεύρα. Μην με προκαλείτε»

Ναι, ο Μπάγεβιτς γενικά δεν μιλάει, αλλά εδώ κάνει κάτι ίσως χειρότερο: Aφήνει υπονοούμενα αποφεύγοντας συγκεκριμένες αναφορές, πάει να δημιουργήσει εντυπώσεις για να αποφύγει να πεί τα πράγματα με το όνομα τους, να πάρει τις ευθύνες του αλλά να αναφερθεί και στις ευθύνες της διοίκησης της ΑΕΚ για την κατάσταση της άμυνας του κλπ.

Προφανώς και είναι σοβαρότερος από κάποιο Κούλη που δεν ξέρει το σχήμα της μπάλας και μίλησε για “υποδομές του Ολυμπιακού” κλπ.

Εδώ: http://www.youtube.com/watch?v=gX7FkkZRjzc&feature=player_embedded
Είναι η πρώτη φάση που δείχνει (αλλά δεν τη δείχνει ριπλέι).

Πάντως από μια γύρα στα αθλητικά σάιτ τα περισσότερα μιλάνε για καταφανέστατο πέναλτυ που δεν δόθηκε…και ήταν 0-0 το σκορ τότε. Anyway πρέπει να το δω κάπου καλύτερα για να έχω άποψη.

Δε νομίζω,σ’αυτή τη φάση νομίζω διαμαρτυρήθηκαν για γύρισμα του Μέλμπεργκ,όχι για χέρι.

http://www.youtube.com/watch?v=BMxsan7U4xk 3:17

Ωραια ταπα. :lol::lol: