Ολυμπιακός

Εχει πολλους Μητρογλου ο παοκ παντως:roll:

Ωραια παιξαμε στο πρωτο ημιχρονο χτες.Ο Λεβαδειακος παει καρφι για υποβιβασμο μου φαινεται.
Καλοι Οσκαρ (!) και Ιερο,Αντωνης κλασικα πραγματα,Ντιογο αρκετα καλος στον νεο του ρολο.
Ωραια επιθεση στο πρωτο γκολ!

Ο Όσκαρ ήταν πράγματι μια πολύ ευχάριστη έκπληξη.

Πρέπει νά’χει και διάρκεια…:wink::!:

Καλά όχι ότι είναι κανένας παιχταράς αλλά αφού τον έχουμε ας τον χρησιμοποιούμε τουλάχιστον, για τον Όσκαρ λέω. Καλά αυτός ο Κετσπάγια τι όνειρο είχε δει και έλεγε ότι δεν θα ξαναπάιξει μπάλα ο Ιέρο?? Σκύλος είναι ακόμα ο άτιμος! Και ο Ντιόγο ανεβαίνει σιγά σιγά!

Ο Τιμούρ προσπαθούσε να πάρει μεταφραφές, γιαυτό τά’λεγε αυτά:!:

Και ο Ολυμπιακός να ευχαριστεί τη διοργανώτρια αρχή που δύο φορές τον έβαλε να παίξει πριν από τον Παναθηναϊκό κι ένιωσε τη χαρά της κορυφής έστω για λίγες ώρες?

Βαϊμάκης στη SportDay σήμερα…

Ίσα ρε κακομοίρη, που θα μας πεις και για κορυφή.
Σιγά μην ζαλιστείς μόνο βρε κοπελιά.

Σαν πολυ αερα δεν πηρανε τα βαζελια λεω εγω ?
Ανεβηκαν στην κορυφη και την εχουν πιστεψει…

To σχόλιο δηλώνει ξεκάθαρα το πόσο στερημένοι και πικρόχολοι είναι.

Αυτό με Όσκαρ αριστερά και να συγκλινει στον άξονα είναι ένα ωραίο τρικ αλλά μόνο για Ελλάδα. Η ομάδα χάνει ακόμα περισσότερο σε ταχύτητα, κάτι που πλέον τείνω να πιστεύω ότι είναι και το βασικό της πρόβλημα.

Θελωντας και μη μονο Λεοναρντο και Οσκαρ μπορουν να παιξουν αριστερα με καποια
ευχερεια/επιτυχια.Θα δειξει το πραγμα…

Το πρόβλημα είναι ότι καθένας έχει τρανταχτά μειονεκτήματα.
Μιλώντας πάντα για 4-4-2, γιατί στο 4-3-3 προτιμώ Όσκαρ με τα χίλια μέχρι φυσικά να γυρίσει ο Ντάρμπισαϊρ.

Βασικά 4-3-3, μέχρι να γυρίσει ο Γκαλέτι θα έπαιζα 4-3-3 με Όσκαρ-Μήτρογλου-Ντιόγο μπροστά.
Ούτε Ζαϊρί ούτε Λεονάρντο.

Ναι αλλα ετσι θα εχανες την οποια ταχυτητα εχεις οοοταν ο Ζαιρι τρεχει την μπαλα.
Με Ζικο μαλλον θα παμε σε 4-4-1-1 σαν αυτο που παιξαμε στην Λειβαδεια και στην θεση του
Ντιογο θα βαζει καποιον απο τα χαφ και τον Ντιογο μπροστα.
Παντως ο Οσκαρ οταν ειναι ηρεμος και χαλαρος (οπως δειχνει να ειναι φετος) πιστευω οτι
ειναι αρκετα χρησιμος.

Για να δούμε, μετά από τη διακοπή θα φανεί.
Εξάλλου δεν είναι τόσο θέμα η αρχική διάταξη όσο οι κινήσεις μέσα στο γήπεδο.

Εγω μετα την διακοπη θελω αν και ποσο θα εχει βελτιωθει η φυσικη κατασταση,
αν και ο Ζικο ειπε οτι θα παρει καιρο κατι τετοιο.

Κι ομως ειναι γκαβλα:!::!::!::!:

δίκιο έχεις. ξέρω κάποιους που με το που τις βλέπουν γκαβλώνουν και μετά έρχεται ο έρωτας…:stuck_out_tongue:

πολύ gay είναι αυτοί που ξέρεις :stuck_out_tongue:

δεν είναι προσωπικό με τους παίκτες, με τη φανέλα το παθαίνουν, :stuck_out_tongue:

πάντως όλοι σας αγαπάνε, δεν έχετε παράπονο, μέχρι και ο Ουίνστον είχε ξεσαλώσει…χαχα

Δεν έχουν δει ακόμα τις ριγέ.
Κάτι άλλοι ποδοσφαιρικοί που βλέπουνε ερυθρόλευκες ριγέ φανέλες τέσσερα-τέσσερα τα μετράνε. :stuck_out_tongue:

Πέρα από την πλάκα, τα σπάει η μπασκετική φανέλα, φοβερό και το ρόστερ αλλά από προπονητή κλάφτα.