Γιατί ρε Κρισπ, τι έχει ο Γιαννάκης; Εντάξει δεν είναι Ομπράντοβιτς, αλλά για τα παιδιά με τις ριγέ μια χαρά είναι:p
Στα σοβαρά τώρα, θέλω τις αντιρρήσεις σου για τον δράκο. Εγώ τον θεωρώ καλό προπονητή
Γιατί ρε Κρισπ, τι έχει ο Γιαννάκης; Εντάξει δεν είναι Ομπράντοβιτς, αλλά για τα παιδιά με τις ριγέ μια χαρά είναι:p
Στα σοβαρά τώρα, θέλω τις αντιρρήσεις σου για τον δράκο. Εγώ τον θεωρώ καλό προπονητή
Μια χαρά ειναι ο δράκος…μονο οι κούπες σε συλλογικό επίπεδο του λείπουν…
μόλις αρχίσουν να έρχονται και αυτες (αμην και ποτε), τότε θα αλλάξει το όλο status γύρω απο τον Γιαννάκη… Χρονιά στοίχημα η φετινή…
Υ.Γ. : Οχι ριγες στο μπασκετ ρε παιδιά…οι σκέτες μου αρέσουν περισσότερο
«Μπορούμε να φτάσουμε ακόμα και ως τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ», δήλωσε ο προπονητής του Ολυμπιακού στην «O? Globo».
Μετριοπαθή τον βρήσκω. Εγώ άμα είχα τέτοια ομαδάρα στα χέρια μου θα έλεγα ότι φτάνω χαλαρά μέχρι τελικό :lol::lol::lol::lol3::lol3::lol3:
Ουτε ο Αλέφαντος δεν θα έκανε τέτοια δήλωση…
Ξεκινάμε:
Θες κι άλλα?
Μετριοπαθή τον βρίσκω, άλλοι δήλωσαν ότι έχουν στόχο τον τελικό του Europa.
Έκανε μεγάλες νίκες, έστειλε την ταου αδιάβαστη, τη ρεάλ. Πάλεψε σχεδόν όλα τα παιχνίδια με τον ΠΑΟ, πήγε τον οσφπ ξανά φαιναλ φορ, τον έκανε ξανά ανταγωνιστικό. Περίμενε να δούμε και φέτος… Έχει οδηγήσει την εθνική σε χρυσό σε ευρωμπάσκετ και τελικό παγκοσμίου, δεν είναι κακός προπονητής. Και έχει πείσμα και μεγάλη θέληση για νίκη. Πέρισυ απλά ο ΠΑΟ ήταν ακόμα ένα σκαλί καλύτερος, δεν μπορούσε να κάνει κάτι. Φέτος ίσως…
O Σόφο με Γιαννάκη έκανε απλά ένα καλό Μουντομπάσκετ. Με Καζλάουσκας έκανε τρομερή χρονιά και γι αυτό κλήθηκε και στην Εθνική. Ο Τεόντοσιτς, για όσους τον παρακολουθούσαμε εξαρχής, δεν ξεπετάχτηκε ξαφνικά στο Ευρωμπάσκετ. Μιλάμε για παίκτη που στα 19 του κέρδισε σχεδόν μόνος του την ΤΣΣΚΑ στη φάση των ομίλων της Ευρωλίγκας πρόσπερσι.
Δεν παίζει μόνο έτσι. Και εν πάση περιπτώσει, τουλάχιστον έχει του παίκτες του να κινούνται και όχι αυτό το στατικό μπάσκετ που είδα εγώ πέρσι στον Ολυμπιακό.
Λάθος, μέγα λάθος. Ο Τσίλντρες είναι πολύ καλός παίκτης και πολύ καλός αμυντικός, σπάνιο πράγμα για Αμερικάνο. Άμα του κάναμει σωστό isolation ώστε να παίξει 1-1, τότε αναγκαστικά η άλλη ομάδα θα έκλεινε την άμυνά της για να τον αντιμετωπίσει και θα είχαμε πιο πολλά περιφερειακά σουτ.
Φυσικά και υπάρχει σύστημα για ελεύθερα σουτ (για τρίποντα εννοώ) και το βλέπεις στον Παναθηναϊκο. Συνεχής κίνηση των σουτέρ περιφερειακά με σκριν και έξτρα πάσα.
Το παράδειγμα που σου λέω δεν έχει να κάνει με ποια ομάδα είναι καλύτερη ή όχι, αλλά με ένα συγκεκριμένο παίκτη που σου βάζει 3 συνεχόμενα τρίποντα κι εσύ δεν κάνει τίποτα για να τον αντιμετωπίσεις. Το ματς ήταν 64-63 υπέρ του Ολυμπιακού κι έγινε μέσα σε 1 λεπτό 64-72. Πάρε time-out, σχεδίασε κάτι, είναι ανεπίτρεπτο. Στην αντιμετώπιση του Πέκοβιτς ήταν ασχολίαστος, κι εδώ φαίνεται η κακή διαχείριση του Σόφο. 10-15 λεπτά να τον έβαζε κι αμέσως θα άλλαζαν οι ισορροπίες στις ρακέτες. Κι επίσης η γνώμη μου είναι ότι πέρσι τα ρόστερ ήταν ισάξια, αλλά η διαχείρισή τους είχε τεράστια διαφορά και γι αυτό ο ΠΑΟ ήταν πολύ καλύτερος.
Το ματς με την Ταού ήταν ανέλπιστο και αν το είχες δει δεν βασίστηκε σε κάποιο προπονητικό σχέδιο αφού το σκορ πήγε πολύ ψηλά (80-88 ) και εννοείται ότι με την Ταολυ δεν ήθελες να πάει το σκορ ψηλά. Απλά έκαναν τρομερό παιχνίδι όλοι οι παίκτες (κυρίως ο Βούισιτς). Η Ρεάλ πέρσι ήταν άνετα η χειρότερη ομάδα των προημιτελικών, αυτό έλειπε να μην την αποκλείαμε με πλεονέκτημα έδρας. Δε διαφωνώ ότι με την Εθνική τα πήγε πολύ καλά, αλλά άλλο Εθνική (ένα καλοκαιρινό τουρνουά με 10 αγώνες) και άλλο σύλλογος (ολόκληρη σεζόν με 60 αγώνες).
Θέλω να ελπίζω ότι τα πράγματα θα βελτιωθούν, αν δεν κάνει κάτι (κάτι = κούπα) και με αυτό το ρόστερ θα είναι εντελώς αποτυχημένος.
Απαντάω στα μπολντ:
3) Για τον Τσίλντρες επιμένω.
4) Φυσικά και δεν είπα ότι δεν υπάρχει σύστημα για ελεύθερα σουτ. Αλλίμονο, από τα βασικά πράγματα στο μπάσκετ. Απλά πριν έγραψες ότι ο οσφπ δεν έχει ΚΑΝΕΝΑ τέτοιο σύστημα και απάντησα, ότι δεν νομίζω ότι δεν έχει ΚΑΝΕΝΑ. Έβγαζε και ο οσφπ πολλά ελεύθερα σουτ σε πολλά ματς.
5) Μεγα λάθος! Σαφώς και δεν είναι ισάξια τα ρόστερ. Μόνο ο Μπουρούσης θα μπορούσε να παίξει απ’ τον περισινό ολυμπιακό στον περσινό παο. Όχι ότι είναι κακοί παίχτες οι άλλοι, αλλά πως να το κάνουμε, ΔΔ δεν έχεις, Σάρας δεν έχεις, Σπανούλη, Νίκολας, Μπατίστ δεν έχεις… Ακόμη ακόμη και ο Πέκοβιτς ήταν πολύ καλύτερος από τα 5αρια του οσφπ (τουλάχιστον όπως έπαιζαν πέρισυ.) ΄Μόνο ο Μπουρουσης το πάλευε στη ρακέτα. Επιτυχία του δράκου είναι που δεν έχασε όλα τα ματς από τον παο με 20 και 30 πόντους
Όλοι αυτοί παίκτες, που λες ότι δεν έχει ο Ολυμπιακός, ξεχωρίζουν γιατί ο προπονητής τους παίρνει το καλύτερο που έχουν δώσουν.
Εγώ ένα έχω να πω, όποτε πάμε Η.Π.Α., ποδόσφαιρο και μπάσκετ, μετά όλα πάνε στραβά8O[-X:!:
Τρομερή παρατήρηση.
Όχι κρισπ, ότι και να κάνει ο γιαννάκης ο γκριρ δεν γίνεται ΔΔ, ούτε ο χαλπερίν Σάρας για παράδειγμα. Ο Τεόντοσιτς όντως φαίνεται να μπορεί να γίνει τεράστιος παίκτης. Θα δούμε φέτος πως θα πάει…
Φέτος έχουμε καλύτερο ρόστερ…βλέπουμε:!:
Περσι ο ΠΑΟ ηταν ενα σκαλι πανω απο μας στο μπασκετ.Αυτο πρεπει να το παραδεχτουμε.Να δουμε οτι την φορα που τον κερδισαμε(Κυριακη των Aποκριων αν θυμαμαι καλα…) ηταν επειδη ολοι μας οι παικτες ηταν στην καλυτερη τους κατασταση και πιασανε και την καλυτερη τους αποδοση.Ο Γκριρ σκοραρε οποτε ηθελε και οπως ηθελε.Ο Χαλπεριν οτι και να εριχνε θα πηγαινε ασαλιωτο μεσα!!
Αλλα δυστυχως αυτα ελειψαν στα ματς των τελικων και για αυτο εγινε οτι εγινε
Αλλα ο Παναθηναικος αμα καποιος δεν ηταν στην μερα του να παρει την ομαδα στην πλατη θα ηταν αλλος.Στο παιχνιδι του 1ου γυρου Πεκοβιτς ανικητος.
Στον τελικο Κυπελλου ο Γιασκεβιτσιους δεν βλεποταν!!Να σου ενας ΔΔ και μας καθαρισε.
Στον 1ο τελικο(μπορει να ηταν και ο 2ος…)ο ΔΔ αλλου πατουσε και αλλου βρισκοταν!!Να σου ο Νικολας και ο Σαρας να αναλαβουν…
Οτι και να λεμε περσι ειχαμε ενα καλο ροστερ αλλα ειχαμε και καποια σχετικα οχι καλη διαχειρηση.
φετος πιστευω οτι εχουμε καλυτερο ροστερ στο συνολο
βεβαια ο παο εχει σπανουλη και καποιους αλλους παικτες και πρεπει ο δρακος να βρει τροπο να τους αντιμετωπισει.
οσο για τον τσιλντρες, οσοι λετε οτι ειναι αχρηστος δεν ξερετε μπασκετ απλα
α μπα…αλλοι μιλανε για τελικους
Τουλάχιστον αυτοί οι άλλοι, κάποτε πήγαν, και μερικές φορές ακόμα κόντεψαν να φτάσουν.
ε και?η δηλωση αυτη εγινε επι τεν κατε το σωτηριο ετος 2009
αυτα που λες εγιναν 30+ χρονια πριν
εξίσου για γέλια και η δήλωση τεκ κάτε λοιπόν