Ε ναι ρε σύντεκνε, αυτά είναι όντως τόσο γελοία (και συμβαίνουν και από τις 2 μεριές), που πραγματικά δεν αξίζει να ασχοληθείς καθόλου. Εδώ είχαν βγάλει “καφενείο” τον Αγιαξ το 96 μετά το 0-1 στο Άμστερνταμ. Τί ψάχνεις;; Εδώ βγήκε ο Βενγκέρ και είπε μετά τα ματς με την Άρσεναλ (την πρώτη φορά στον όμιλο λέω, 1-0 κερδίσαμε εδώ και χάσαμε 2-1 εκεί με χαμένο πέναλτι του μπασινά και μπαλάρα) ότι ο ΠΑΟ είναι η καλύτερη ομάδα που πέρασε τα τελευταία χρόνια απ’ το χαιμπουρι, και τον έβγαζαν άμπαλο, προχθές που έπλεξε το εγκώμιο του κηπουρού, το σήκωσαν σημαία. Και τη γιούβε έβγαλαν άχρηστη όταν την πατήσαμε 3-1 το 2000.
Κληρωνόμαστε σε όμιλο με Άρσεναλ, Μαγιόρκα (με ετό και λούκε, ομάδάρα, για να βγεις cl απο πριμέρα δεν είναι τυχαίο) και Σάλκε (πριν πάμε εμείς εκεί και κάνουμε 0-2 είχε ρίξει 5-1 στην Μπάγερν) και βγαίνουμε 1οι στον όμιλο, κληρωνόμαστε με λα κορούνια (στα καλύτερα της), γιούβε και αμβούργο, περνάμε εμείς και οι κορούνια και είμασταν λέει φάρδοι στις κληρώσεις!!! περάσαμε λέει με 8 βαθμούς (στο κορούνια, γιουβε, αμβούργο, στο άρσεναλ, μαγιορκα, σάλκε περάσαμε πρώτοι με 12 βαθμούς), και αυτοί λέει αποκλείστηκαν με 10.
Μα τι είναι πιο εύκολο;; 8 βαθμοί σ αυτόν τον όμιλο ή 10 με την χέρενφεν;; τι είναι πιο εύκολο, 50 βαθμοί πχ στην πριμέρα ή 65 στο ελληνικό πρωτάθλημα;; και εν πάσει περιπτώση, αν κάνεις 10 βαθμούς και δεν περάσει, σημαίνει ότι 2 (ΔΥΟ) άλλες ομάδες έκαναν παραπάνω στον όμιλο σου!!! Άρα ήταν πολύ εύκολος και δεν συγχωρούσε απώλεις βαθμών! Όταν εγώ κάνω 8 και η γιούβε 6 και μένει έξω και η πρώτη κορούνια 9, σημαίνει ότι ο όμιλος είναι κόλαση!
Τέλοσπάντων, κάτι τέτοια είναι γραφικά και από την άλλη τα κάνουν και πολλοί δικοί μας. Αντίστοιχα ή και χειρότερα. Μην βγάζουμε την ουρά μας απέξω. Με τέτοιες μπούρδες όμως, σοβαρή συζήτηση δεν γίνεται. Γι αυτό ας αφήσουμε τα γραφικά, να μιλήσουμε για μπάλα.
Ναι φιλε μου βλεπω μπαλα πολλα χρονια και παιζω κιολας. Εννοειται οτι ολα ειναι μεσα στο ποδοσφαιρο και αυτη ειναι η ομορφια του… Αλλα μην μου λες οτι δεν υπαρχει η εννοια της τυχης. Υπαρχει και ας ειναι μεσα στο παιχνιδι. Οταν εγω βλεπω τον Παναθηναικο να παιρνει αποτελεσματα στην Ευρωπη χωρις να παιζει καθολου μπαλα και η αλλη ομαδα εκεινη την ημερα να μην βλεπεται επισης, ε το θεωρω και λιγο τυχη αυτο… Και δεν εχει συμβει μια και δυο, θυμαμαι ομαδες που εκαναν περιπατο στα προηγουμενα ματς η στο πρωτθλημα τους και με τον Παναθηναικο δεν βλεποντουσαν. Η μηπως ηταν τοσο καλος ο Παναθηναικος και τις μπλοκαρε, που δεν μπορουσε να νικησει στην Ελλαδα ομαδες της πλακας?
Εντάξει ρε φίλε, αν το βλέπεις έτσι, εμένα δεν μου πέφτει λόγος. Ωραία λοιπόν, ο Παναθηναικός είναι η μόνη διαχρονικά κωλόφαρδη ομάδα στον πλανήτη. Ε τι να πω. Μην περιμένεις πάντως να πάρω στα σοβαρά τέτοια …ποδοσφαιρική ανάλυση!
Μου λες ότι παίζεις και μπάλα και δεν μπορείς να καταλάβεις ότι ακριβώς επειδή έπαιζε με αυτόν τον τρόπο και μπλόκαρε άλλες ομάδες που προσπαθούσαν να παίξουν ποδόσφαιρο πρωτοβουλίας, γι αυτό ακριβώς όταν ο ίδιος με μικρές ομάδες εδώ έπρεπε να παίξει ποδοσφαιρο πρωτοβουλίας δεν τα κατάφερνε. Σχεδόν φυσικό. Δες και τον Ολυμπιακό στην τελευταία θητεία του Λεμονή. Γι αυτο τον απομάκρυνε και ο Κόκκαλης (λάθος κατ εμε).
Να μου έκανες μια σοβαρή κριτική για τον συγκεκριμένο τρόπο παιχνιδιού του ΠΑΟ θα το δεχόμουν ευχαρίστως, είναι μεγάλο θέμα βέβαια (γιατί ο παο δεν έπαιζε ξερά και σκέτα μόνο αντιποδόσφαιρο, αλλά είναι προς συζήτηση).
Το να μου μιλάς για συνεχή κωλοφαρδία, συγνώμη αλλά δεν μπορώ να το πάρω στα σοβαρά…
Και όπως βλέπεις, προσπαθώ να συζητήσω αντικειμενικά, δεν φοράω πράσινα γυαλιά, ούτε τα βλέπω όλα πράσινα. Ελπίζω τουλάχιστον αυτό να το κατάλαβες από το ποστ μου.
Σόρυ κιόλας, αλλά τέτοιο τσουλού να το χαίρεται όποιος συμμετέχει. Και δεν το λέω από το δικό σας όμιλο, αλλά όταν ιταλική ομάδα, τρώει αβίαστα 3 γκολ από κάτι ρουμάνους (ποσώς με νοιάζει ότι βάζει 5) που είναι Γ εθνική ελλάδας, σόρυ, αλλά το τσουλού είναι το χειρότερο των τελευταίων χρόνων.
Κατά τ’ άλλα και στο θέμα, έχω γράψει επανειλημμένα στο τόπικ ότι ο οσφπ θα έχει πρόβλημα με μικρές ομάδες στην ελλάδα, κυρίως στο Καραϊσκάκη, και προς το παρών πέφτω μέσα, ανεξαρτήτως που μπορεί και σώζει αποτελέσματα όπως το χθεσινό με μαγικές ενέργειες μονάδων.
εσυ προσαθεις να χρυσωσες το χαπι του europa league τωρα… σορυ κιολας αλλα ετσι ειναι. τι παει να πει αυτο που λες? ελληνικη ομαδα εριξε καποτε 6 γκολ σε γερμανικη που την προηγουμενη ειχε παει τελικο. υποβαθμιστηκε το τσαμπιονς λιγκ για τους αλλους? οχι βεβαια. αυτο που λες ειναι ατυχες. εδω εχασε η μπαρτσελονα απο την καζαν υποβαθμιζεται κατι? φυσικα και οχι.
το πιο σωστο που πρεπει να πεις ειναι οτι επιτελους αναβαθμισανε λιγο το ουεφα, ωστοσο αυτο δεν φτανει το τσαμπιονς λιγκ οπως και να’χει. σιγορα αυτη τη στιγμη δεν ειναι καθολου υποτιμιτικο να παιζεις ουεφα. εχει καλυετρες ομαδες απο περσι/προπερσι.
ή απλα εχουν ανεβει οι μικρες ομαδες και διεκδικουν απο καθε αγωνα αυτα που τους αναλογουν.εξαλλου το ποδοσφαιρο ειναι ωραιο γιατι εχει και εκπληξεις(βλεπε μπαρτσελονα-ρουμπιν καζαν 1-2) γιαυτο ειναι και ο βασιλιας των σπορ.μην φτανουμε να λεμε οτι επειδη δε κερδιζουν ανετα οι μεγαλες ομαδες τοτε ειναι σκατα το τσουλου
Bλέπω ότι θα μπούμε σε κουβέντα χωρίς νόημα. Το cl είναι cl, η μεγαλύτερη διασυλλογική διοργάνωση, δεν χωράει συζήτηση αυτό. Και με νίκες σαν της ρούμπιν γίνεται περισσότερο αξιόλογο παρά απαξιώνεται. Επίσης, ποτέ δεν ήταν υποτιμητικό για μια ελληνική ομάδα το ουέφα. Δεν κατάλαβα, έχουν καμιά συλλογή από κύπελλα ουέφα για να το απαξιώνουν;; πάρτε πρώτα ένα κύριοι ολυμπιακοί και κύριοι παναθηναικοί και μετά απαξιώστε το αν θέλετε.
Συμφωνω παρα πολυ!!!
Πχ περσι ο Παναθηναικος κερδισε την Ιντερ.Επαιζε τσ.λ!!Μια χαρα!!
Αλλα πχ περσι ο Ολυμπιακος στα ματς που επαιξε στο Ουεφα εριχνε 4-5 γκολακια!
Η διαφορα περσι με φετος στο Ουεφα ειναι οτι πλεον το προσεχει και η Ουεφα(Ομοσπονδια) γτ ποτε αλλωτε δεν ειχε γινει τοσο μεγαλη τελετη με την παρουσιαση των ομαδων και την κληρωση.Και ετσι μεσω αυτης της προσοχης της ομοσπονδιας στις ομαδες φαινεται πιο ελκυστικο πλεον.Και εκτος αυτου ανεκαθεν επαιζεν πολλες πολυ αξιολογες ομαδες που απλα στα πρωταθληματα τους βγαιναν 4ες.Επισης υπαρχει μεγαλη διαφορα στο οικονομικο θεμα.Το να παρεις προκριση στον ομιλο πλεον ειναι 1-2 εκατομυριακα περσι ο Ολυμπιακος πηρε 70.000!!!
Τωρα οσον αφορα για τα σχολια των 2 ομαδων ειναι συχνο φαινομενο!!!Και απο τις 2 πλευρες(Το τονιζω αυτο).Απλα τωρα τελευταια ακουω πολυ συχνα ομως τους αντιπαλους μ να διαμαρτυρονται.Να ενα παραδειγμα απο που ειδα γραμμενο καπου…KARAGEORGIOU…ALLAGI STO 85 EPITHETIKOU ME ALLON ANTI TAMPOURWMA STIN AMINA ME ENAN AKOMI AMINTIKO???KATHOULOU PERIERGO LEMEE…THA EMPENE TO GOAL AN EIXE AMINTIKO ANTI TOU PITHIKOU OGUNSOTO???OTAN PALIO ARXIDI ME ALLES OMADES TAMPOURWNESAI APO TO 1o IMIXRONO…(ειναι σε greeklish γτ το κανω copy-paste)
Χειροτερο πραγμα δεν εχω ξανακουσει…
Τωρα οσον αφορα το τσ.λ λετε οτι ειναι το χειροτερο ολων των εποχων γτ απλα δεν παιρνετε μερος.Δεν θεωρω οτι οταν υπαρχουν ομαδες οπως Real,Barcelona,Man utd,Liverpool,Chelsea,Arsenal το θεωρω το καλυτερη Διασυλογικη οργανωση!!!Τι και αν εχασε η Barcelona.Οταν ειχαμε τελικο Πορτο-Μονακο.Ηταν χειροτερο επειδη ηταν αυτες οι ομαδες στον τελικο?
Βασικά συμφωνούμε. Τώρα αυτό που είναι στο σπόιλερ είναι απλά εμετικό. Αν δεν είχε τον χαρακτηρισμό για τον Πάτρικ, θα ήταν απλά λάθος (καλά έκανε και τον έβαλε, πήγαινε να πάρει το ματς, τη δεδομένη στιγμή φαινόταν όχι αδύνατο), με το συγκεκριμένο χαρακτηρισμό όμως που έχει γίνεται εκτός από λάθος και εμετικό και ηλήθιο. Μην ασχολείσαι.
Όπως είδες στο παραπάνω ποστ εγώ δεν απαξίωσα το cl, το αντίθετο μάλιστα. Τέτοια λόγια είναι τυφλά οπαδικά λόγια.
Red Rum, η Ρουμανία είναι 5η στη βαθμολογία της ΟΥΕΦΑ. Εδώ και χρόνια παίζουν οι ομάδες τους πολύ καλή μπάλα.
μυριζομαι…γκελα του ΠΑΟΚ ,ΠΑΛΙ…
…ποιος θα ειναι αυτη τη φορα?:-kΒΥΝΤΡΑ?ΣΙΣΕ?ΡΟΥΦΟΚ**ΛΕΤΟ?
γιατι οι θεσαλλονικεις ποντους, δεν μας δινουν!
nvidia
ATI Radeon
Σταματηστε να μολυνετε το τοπικ μας με συζητηση για τον Βαζελο!
Αντε!
Πετάγομαι σα πούτσα και λέω ότι η ομάδα που έριξε 3 (και έφαγε 5) σε ιταλική είναι ούγγρικη, η ρουμάνικη έριξε τρία στη Ρέηντζερς. Πάει αυτό…
Τώρα έχετε κάνει πολλή κουβέντα για το τίποτα πραγματικά. Το γραψε ο jm_rotten, η τύχη υπάρχει και θα υπάρχει στον αιώνα τον άπαντα, αν και το γκολ του Ντουντού δεν το λέω τύχη και οι χαμένες ευκαιρίες του Εργοτέλη (και της κάθε ομάδας) δεν είναι μόνο ατυχία αλλά είναι και ανικανότητα του επιθετικού και ικανότητα του τερματοφύλακα. Είναι και αυτός ένας από τους 11 και έχουμε την τύχη να διαθέτουμε και πολύ καλό.
Outshined, μπορεί να έχουμε πάρει 4 ματς που δεν ήμασταν καλύτεροι (5 είναι μαζί με την ΑΕΚ), αλλά δεν ήμασταν και χειρότεροι. Οπότε σε αυτά τα ματς τη διαφορά την κάνει (αν την κάνει) η κλάση κάποιων παικτών, δες κ πόσα ματς που δεν ήσασταν καλύτεροι από τον αντίπαλο εσείς έχει καθαρίσει ο Κατσουράνης.
Edit:
Επίσης πρέπει να γίνει κατανοητό το εξής. Με τον Ζίκο μπορεί να ανέβηκε η ομάδα, να απέκτησε μια κάπως καλύτερη φυσική κατάσταση, να είναι πιο επιθετική και με διάθεση αλλά κάποια πράγματα είναι αδύνατον να αλλάξουν. Το ρόστερ παραμένει φτωχό, οι τραυματίες συνεχίζουν να υπάρχουν, ο Ζαϊρί είναι πάντα ένας άνευρος παίκτης, ο Ντουντού τώρα δείχνει να ανεβαίνει, αριστερό χαφ δεν υφίσταται και οι αλχημείες με Όσκαρ δεν είναι δυνατόν να αποδίδουν πάντα. Όταν το ματς φαίνεται δε να “στραβώνει” η κατάσταση στον πάγκο είναι απελπιστική. Γι αυτό μην έχουμε απαιτήσεις για τα αδύνατα, το ότι η ομάδα έχει αρχίσει να αποδίδει κάπως καλό ποδοόσφαιρο και κυρίως να βγάζει ένα πάθος και μια ένταση στο χορτάρι είναι το καλύτερο που μπορεί να γίνει αυτή τη στιγμή. Πιθανότατα θα γίνουν κι άλλα μέτρια ματς (και γκέλες ίσως), ας ελπίσουμε ότι το Γενάρη θα διορθωθούν κάπως τα πράγματα…
Φυσικα και δεν ειναι ο Παναθηναικος η μονη διαχρονικα κωλοφαρδη ομαδα, αλλα ειχε παμπολες φορες την τυχη με το μερος του και οχι μονο αγωνιστικα, επαιζε πολλες φορες με ομαδες με αποντες τα μεγαλυτερα τους αστερια… Ο τροπος παιχνιδιου του στην Ευρωπη ηταν να μπλοκαρει το παιχνιδι των αλλων ομαδων και να πηγαινει το ματς σε αργο τεμπο. Το τσουκου-τσουκου μπολ οπως το λεγαμε. Το οποιο πολλες φορες ειχε αποτελεσμα και ο Παναθηναικος επαιρνε τους βαθμους. Και αφου τα καταφερνε ολα οκ. Αλλα μην μου συγκρινετε την τυχη του Παναθηναικου με του Ολυμπιακου επειδη νικησε τον Εργοτελη στο 85. Ειναι πολυ περισσοτερες οι φορες που εχει σταθει τυχερος ο Παναθηναικος και στο κατω κατω δεν νικησαμε με κανενα τυχερο γκολ απο κοντρα η τσαφ…
Παραθέτω παρακάτω το αρχικό μου ποστ, για να δεις ξανά ότι ποτέ δεν μίλησα για φαρδία του Ολυμπιακού:
Συμφωνώ πάραυτα με τον φίλο jm. Ο τυχαίος παράγοντας είναι απλούστατα μία και μόνο παράμετρος που δεν μπορεί αυτή καθαυτή να καθορίσει την μακροπρόθεσμη πορεία μιας ομάδας. Ειδικά όσον αφορά το πότε μπορεί να μπει ένα γκολ, δεν θέλει και ιδιαίτερη ανάλυση: οποιαδήποτε στιγμή ανάμεσα στο 1’ και το 90’ μπορεί να μπει γκολ, με άπειρους τρόπους. Αν κάθεσαι να αναλύεις ότι μέχρι το 90+ ξερωγώ ήταν 1-1 και μπήκε ένα γκολ, που χάρισε την νίκη σε μία ομάδα, και εσύ το θεωρείς ‘‘κωλόφαρδο’’, ε, τότε δεν μπορεί να σου αρέσει το αληθινό ποδόσφαιρο, που τίποτε δεν είναι δεδομένο. Αυτό λοιπόν που πιστεύω για την τύχη σε συνάρτηση με το ποδόσφαιρο είναι ότι σπάνια θα δώσει παιχνίδια από μόνη της, παρά κάποιος θα την επιδιώξει και ανάλόγα θα έχει κάποια αποτελέσματα. Η τύχη βοηθά τους τολμηρούς λένε, εγώ θα πω ότι η τύχη βοηθά όσους προσπαθούν. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η ανατροπή του αξέχαστου τελικού ανάμεσα στην Μπάγιερν και στην Μάντσεστερ, όπου οι ‘‘μπέμπηδες’’ γύρισαν το 1-0 σε 1-2 στις καθυστερήσεις και στέφθηκαν πρωταθλητές Ευρώπης. Αυτά.
jm_rotten εγω δεν ειπα οτι εσυ ειχες πει για κωλοφαρδια του Ολυμπιακου, αλλοι τα λεγανε και απλα σου ειπα πως αν ειναι να μιλαμε για τυχη, ο Παναθηναικος εχει σταθει περισσοτερες φορες τυχερος… Τεσπα συμφωνουμε στο οτι και η τυχη ειναι μερος της ομορφιας του ποδοσφαιρου…