Kαμμιά σχέση η υπόθεση Βάλνερ. Έχει δίκιο ο iron_aris. Εδώ έκανε μαλακία ο Πανσεραικός. Δίκιο έχει και ο Outshined. Δεν μπορεί να είναι δυο ομάδες ανταγωνίστριες στον ίδιο θεσμό με άλλους όρους. Είναι τελείως γελοίο.
Aπο ομαδα Β’ Εθνικης αποκλειστηκατε, και το παιζεις και θιγμενος-αδικιμενος επειδη εβαλαν κατα λαθος ολους τους ξενους ‘‘παιχταραδες’’ τους και ηταν ανισος ο αγωνας εναντιον σας ?? :lol:
Κατεβασε ο πανσεραικος την εθνικη βραζιλιας και σε νικησε δηλαδη, αυτο μας λες τωρα. Οποτε πρεπει να το παρεις στα χαρτια ΚΑΙ αυτο.
Ο ΠΑΝΣΕΡΑΙΚΟΣ ε. Β’ ΕΘΝΙΚΗ ε.
Και μιλαμε για 2 ολοκληρα λεπτα, που αγωνιζοταν με 6 ξενους. Μαλλον σε εκεινο το φοβερο διλεπτο κριθηκε το παιχνιδι…:lol:
Δειξτε για μια φορα σοβαροτητα.
Επιτελους μια φορα !!!
Αν γνωριζετε φυσικα εσεις οι ολυμπιακοι τι σημαινουν οι λεξεις Τιμη και Αξιοπρεπεια…
Ο Outshined δεν έχει ένα δίκιο, αλλά άπειρα. Τεράστια πατάτα αν το έκαναν αυτό. Όπως στο Ch.L. δεν υπάρχει η έννοια του κοινοτικού παίκτη, γιατί θα ήταν άδικο για τις εκτός Ε.Ε. ομάδες έτσι κι εδώ όλες οι ομάδες έπρεπε να έπαιζαν με τους ίδιους κανόνες. Και προσωπικά θα γούσταρα όλες οι ομάδες να παίζουν με κανόνες Β Εθνικής στο Κύπελλο (δηλαδή μέγιστο 6 μη Έλληνες στην 11άδα).
Αλλά ρε γαμώτο, είσαι ο προπονητής του Πανσερραϊκού και ΚΑΘΕ Κυριακή παίζεις ξέροντας πως δε μπορείς να βάλεις 6ο ξένο μέσα. Στο ματς με τον Ολυμπιακό δε σου κόβει να ρωτήσεις για να βεβαιωθείς;
ρε nightsky, θα κανει παρανομια ο ολυμπιακος αν κανει ενσταση?
αν ειναι τοσο αχρηστοι στο προπονητικο τιμ του πανσερραικου, ποιος φταιει? ο ολυμπιακος? παλι?
και το ξαναλεω, καλυτερα να μην συνεχισει στο κυπελλο ειναι περιττο αυτη τη στιγμη
η καλυτερα να κανει ενσταση και να μην κατεβει στον επομενο αγωνα οπως γραφτηκε
και αν δηλαδη βαλει παραπανω ξενους ο ολυμπιακος, θα τον λυπηθει κανεις και θα σκεφτει την τιμη και την αξιοπρεπεια του? ελεος
Τραγικοί αυτοί στον πανσερραϊκό όντως. Δεν ξέρω αν είμαι υπερ στο να κάνει ένσταση ο Ολυμπιακός γιατί δεν αξίζε την πρόκριση και καλό θα ήταν να μην υπάρχει και αυτός ο θεσμός στο ήδη πολύ δύσκολο πρόγραμμα της ομάδας. Από την άλλη όμως κάποια στιγμή πρέπει εφαρμόζονται οι κανόνες και να σταματήσουν να ασχολούνται με το άθλημα ερασιτέχνες, κυρίως σε διοικητικό επίπεδο. Οτι θα φάμε κράξιμο από τους φίλους των άλλων ομάδων κανονικά δεν πρεπει να μας αφορά, όλοι το ίδιο θα έκαναν είμαι σίγουρος.
Για να πουμε και του στραβου το δικαιο,δλδ αν ηταν η ΑΕΚ η ο ΠΑΟ η αλλη ομαδα τι θα εκαναν σε μια τετοια περιπτωση,δεν θα εκαναν ενσταση,φυσικα και θα εκαναν.
Επιτέλους ο 1ος που το αναφέρει.
Μα δεν το σκέφτηκε κανείς;
Κέρδισε ο Πανσεραίκός εντυπώσεις και λεφτά από το στοίχημα, ο Σωκράτης ακόμη περισσότερα, και στο τέλος με το νταμπλ θα έχουν να θυμούνται οι αντίπαλοι “α ο Πανσεραϊκός έβαλε 6 ξένους για 3 ολόκληρα αγωνιστικά λεπτά”.
Ο πρόεδρος του Πανσερραϊκού, Πέτρος Θεοδωρίδης, μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης τόνισε :
“Ο Όγιος ήταν σε όλο το παιχνίδι επηρεασμένος από τον θάνατο της μητέρας του. Ήταν ζαλισμένος. Αυτός είναι ο λόγος που συνέβη αυτό το πράγμα. Μιλάμε για μόνο δύο λεπτά και σε καμία περίπτωση δεν διαμορφώθηκε το τελικό αποτέλεσμα. Ήμασταν καλύτεροι από τον αντίπαλο μας και κανένας δεν μπορεί να το αμφισβητήσει. Αν θέλει ο Ολυμπιακός να πάρει την πρόκριση με αυτόν τον τρόπο χαλάλι του”, δήλωσε χαρακτηριστικά ο “ισχυρός” άνδρας των “λιονταριών”.
Οχι οτι αποτελει δικαιολογια. Πληροφοριακα το αναφερω για να λυθει η απορια του καρβου.
[B]Μια ομάδα Β’ Εθνικής δεν δικαιούται να έχει στην ενδεκάδα της περισσότερους από πέντε παίκτες που δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στην Εθνική Ελλάδας.
Για τις ομάδες της Σούπερ Λιγκ, από τη στιγμή που δεν υπάρχει σχετικός περιορισμός στο πρωτάθλημα, δεν υπάρχει και στο Κύπελλο.
Αρα, αν καποια ομαδα αδικειται απο τους κανονες της διοργανωσης, αυτη ειναι ο Πανσεραικος για τον οποιο ισχυει ο περιορισμος των ξενων ενω αντιθετα ο Ολυμπιακος (και οποιαδηποτε αλλη ομαδα της Σουπερ Λιγκ) μπορει να χρησιμοποιει οσους θελει !!
Τελικα ποιος ειναι ο αδικημενος στο σημερινο παιχνιδι ?
Ο Πανσεραικος των 6 ξενων ή ο Ολυμπιακος των επισης 6 ξενων και οσων ακομη γουσταρε να βαλει να παιξουν ??? [/B]
Αν ήμουν Ολυμπιακός θα ήμουν ΚΑΤΑ της ένστασης διότι πολύ απλά η ομάδα μου δεν άξιζε να περάσει και ο λόγος του ότι δεν πέρασε δεν είναι πως ο Πανσεραικός έπαιξε για 2 λεπτά με 1 παραπάνω ξένο.Λίγη αξιοπρέπεια ρε παιδιά.Πρέπει να μάθουν κάποιοι άνθρωποι να αποδέχονται την ήττα τους και όχι να ψάχνουν παραθυράκια στους νόμους για να την γλιτώσουν.Λίγη αξιοπρέπεια,ας σεβαστούν κάποιοι το όνομα που φέρει ο Ολυμπιακός.Γιατί όποιος ΠΑΡΑΓΜΑΤΙΚΑ πιστεύει πως ο Ολυμπιακός αποκλείστηκε επειδή ο Πανσεραικός χρησιμοποίησε 6 ξένους για 2 λεπτά,τότε πολύ απλά δεν ξέρει μπάλα.