Ολυμπιακός

Όποιος νομίζει πως ο ΟΣΦΠ δε θα κάνει ένσταση, ας προχωρήσει να μας πει αν τα μήλα πέφτουν προς τα πάνω και αν ο ήλιος ανατέλει απ΄ τη δύση. Ευχαριστώ.

Έτσι είναι πιο ωραία για τους υπόλοιπους.:wink::!:

Στο δίαστημα που αγωνίστηκε ο επιπλέον παίκτης, πρόλαβε να πλησιάσει σε απόσταση 20 μέτρων τη μπάλα, πράγμα που συμαίνει πως σύμφωνα με τη θεωρία του χάους, υπάρχει περίπτωση να επιρέασε την συγκέντρωση ιόντων στα δοκάρια του τερματος του Ολυμπιακού, κατα συνέπεια στη φάση του πέναλτυ η αρνητικά φορτισμένη μπάλα διέγραψε ελάχιστα διαφορετική τροχιά και κατέληξε στα δύχτια του Ολυμπιακού. Κατα συνέπεια μπορούμε να μιλάμε και για αλλοίωση αποτελέσματος…

Φαινόμενο της πεταλούδας κύριοι.

Αυτή η αλλαγή μπορεί να προξένησε μέχρι και σεισμό στην Κίνα.

Σας βούλωσα.

Αγαπητέ shaman που έσπευσες να με ειρωνευτείς,το να κάνεις ένσταση,σημαίνει πως θεωρείς πως αυτό που έκανε ο Πανσεραικός,επηρέασε το αποτέλεσμα και συνεπώς ζητάς την τιμωρία του.Γιαυτό έγραψα αυτό που έγραψα.Και όχι προπονητής δεν είμαι.Υποθέτω πως αυτό σημαίνει πως δεν έχω δικαίωμα γνώμης.

Γράφεις σε οπαδό ομάδας που έβαλε μέσα τμωρημένο σε προκριματικό Τσου-Λου να σου θυμίσω… :roll:

Έχω την εντύπωση πως αυτοί οι κανονισμοί για τι μικρές κατηγορίες προέρχονται από την UEFA ώστε να αναπτύσσονται γηγενείς ποδοσφαιριστές. Αλλά έχεις δίκιο πως για το κύπελλο θα έπρεπε να ισχύουν οι ίδιοι περιορισμοί και για τους δύο αντίπαλους και όπως γράφει ο Κάρβου να υποχρεώνεται η ομάδα της Σούπερ Ληγκ να βάζει μέσα Έλληνες πιτσιρικάδες έτσι.

Εγώ λέω να γίνει η ένσταση επειδή είστε τέτοιοι.
Αφού έτσι και αλλιώς δεν παραδέχεστε τόσα χρόνια την αντικειμενική και δεδομένη υπεροχή μας και κάθεστε και ψάχνετε δικαιολογίες δεξιά και αριστερά και μιλάτε και για την ιστορία μας.
Υπάρχει περίπτωση να παραδεχτείτε ποτέ τπτ; Όχι
Έχουμε ανάγκη την αποδοχή σας; Όχι
Ένσταση λοιπόν.

Ισχύει αυτό

σ’αστειος…:lol:

ειπαμε, δεν θελουμε,καλα παθαμε, αντε μπας και γλυτωσουμε και κανενα παιχτη απο το ολικο καψιμο.Δεν εχουμε που δεν εχουμε…μην χασουμε κι αλλους.[-X

Ε, ναι, ο ολυμπιακός δεν χρειάζεται να παίζει πάντα μπάλα για να κερδίσει. Έχει αποδείξει ότι μπορεί να το κάνει απλά παίζοντας …πρέφα!

Στα σοβαρά τώρα. Ο κανονισμός είναι σαφώς άδικος για τις ομάδες β εθνικής. Στο πρωτάθλημα τους πολύ σωστό το βρίσκω να μην παίζουν με 6 ξένους (και χαμηλότερα ίσως έπρεπε να κατέβει το όριο). Σε διοργάνωση όμως που μετέχουν ομάδες από διαφορετικές κατηγορίες εννοείται πρέπει να υπάρχουν και κοινοί κανονισμοί. Αυτό όμως έπρεπε να συζητηθεί και να λυθεί πριν αρχίσει η διοργάνωση. Τεράστια πατάτα από τον Πανσεραικό, όπως και να χει.
Για το ηθικό μέρος του πράγματος. Σιγά τα αυγά! Για τον οσφπ μιλάμε στην τελική. Αν ήταν για ηθικότητες, το 90% των πέναλτι που σούταρε ο τζόρτζεβιτς, έπρεπε να τα σουτάρει έξω!

ΥΓ Πάντως είναι φοβερό. Όποτε κάνει γκέλα ο οσφπ, η άλλη ομάδα έχει κάνει μεγάλη πατάτα στην τήρηση κανονισμών και έτσι η γκέλα διαγράφεται. Επειδή τις προηγούμενες μέρες μιλούσαμε σ αυτό το θρεντ για φαρδία γενικώς, ναι, αυτό είναι μια μορφή φαρδίας, από την στιγμή που επαναλαμβάνεται.

καλα ενα βραδυ δεν μπηκα λογω της διαφορς της ωρας και κοιτα τη μαργαριταρι εγινε παλι… :lol::lol:

δεν ξερω με τι να γελασω και με τι να κλαψω? με την φανταστικη προσπαθεια μας χτες ή με την πατατα που εκαναν οι σερραιοι…??? οπως και να’χει αν κανουμε ενσταση θα αρχισουν παρατραγουδα. αλλα νομιζω οτι καπου το θελουν ειδικα οι περισσοτεροι για να αρχισει νεος κυκλος γκρινιας και να εχουμε να λεμε παλι…

Το Θεμα ειναι οτι οι μεγαλες ομαδες ξερουν να χανουν.Εγω ενα πραγμα ξερω.Το πως θα ανττιμετωπιστει ο Ολυμπιακος,τοσο απο τους δικους του οπαδους οσο κι απο τους αντιπαλους θα εξαρτηθει απο το αν κανει εφεση η οχι.Αφορμες υπαρχουν πολλες για να παρεις ενα ματς στα χαρτια και αν ο Ολυμπιακος υποτιθετε οτι θελει να βουλωσει μερικα στοματα εχει την ευκαιρια αλλα ειμαι 99% σιγουρος οτι και ενσταση θα γινει,και γκρινια θα υπαρξει και τα στοματα θα αρχισουν να μιλανε και να λενε διαφορα!

tο κακο δεν ειναι να αοκλειστεις ειδικα φετος στο κυπελο. σιγα και τι εγινε δηλαδη. σημασια εχει οτι χτες δεν εβαλε πολλους αναπληρωματικους στην βασικη ομαδα και δεν το ειχε σωστα δουλεμενο ωστε και να γινει αυτο. οταν οι μονες αλλαγες ειναι ο λεντεσμα, ο κυριακος παπαδοπουλος και ο παρντο να το βρασω. ο μαρεσκα και ο γκλαετι παλι επαιξαν, ο αβρααμ επαιξε κι αυτος και τα κανα μανταρα, το ιδιο και ο μπραβο. λογικο να μην μπορουν να παρουν τα ποδια τους. ο μητρογλου εκανε ενα μαγικο, ε και τι μενει? κοινως ενω ειχε τις επιλογες προτιμησε να καψει κι αλλο αυτους που εμπιστευεται, αρα δικαιως και χασαμε λογω κουρασης και ανορεξιας.

Εντάξει ρε, συμβαίνουν αυτά. Και καλώς συμβαίνουν γιατί κάνουν το ποδόσφαιρο πιο ενδιαφέρον. Πέρισυ την πάτησε ο ΠΑΟ από την ίδια ομάδα στο ΟΑΚΑ μέσα μάλιστα.
Γενικά στα κύπελλα συμβαίνουν τέτοια πράγματα, ειδικά έξω ακόμα περισσότερο. Δεν είδατε τι έπαθε η Ρεάλ;; Δεν έγινε λοιπό και κάτι φοβερό.
Ο samis βέβαια έχει δίκιο ως προς τις επιλογές του Ζίκο. Έπρεπε να βάλει περισσότερους από αυτούς που δεν έχουν χρόνο συμμετοχής, όχι για να έχει άλλοθι, αλλά για να μην “μπουκώσει” περισσότερο, ήδη φορτωμένους παίχτες.

Πάντως, πως γίνεται πάλι για τις βλακείες άλλων να εκτίθεται ο Ολυμπιακός, εγώ πάλι δε το έχω καταλάβει. Ότι και να κάνει ο Ολυμπιακός, πάλι ο κακός της υπόθεσης θα βγει.

Για αυτό κι εγώ επιμένω. Ένσταση (και εφόσον το επόμενο ματς δεν είναι με ΠΑΟ) δεν κατεβάζουμε ομάδα στο επόμενο ματς. Δικαίως αποκλειστήκαμε από το κύπελο, δικαίως να αποκλειστεί και ο Πανσερραϊκός που για δικές τους βλακείες τρέχουμε εμείς. Και τα περί “είχε χάσει τη μάνα του ο Όγιος” τα ακούω βερεσέ. Τόσοι άνθρωποι στον πάγκο και τόσες μέρες προετοιμασία ήξεραν μια χαρά…

Συκοφαντείτε-συκοφαντείτε κάτι θα μείνει…

Αυτά εννοώ…

ΕΝΣΤΑΣΑΡΑ ΡΕ!
Και πάμε να πετύχουμε τον βάζελο σε επόμενη φάση να τον διαλύσουμε! 8)

Καλά, άσε που δεν θα γίνει ποτέ, αλλά στο υποθετικό σενάριο να έκανε ο οσφπ αυτό που λες (να μην κατέβει στον επόμενο γύρο του κυπέλλου), απλά χάνει την πρόκριση ή υπάρχουν και άλλες κυρώσεις; ρωτώ γιατί πραγματικά δεν ξέρω. Αν ήταν ας πούμε αγώνας πρωταθλήματος και δεν κατέβαινε μια ομάδα, νομίζω εκτός από το τρίποντο, χάνει επιπλέον -3. Στο κύπελλο βέβαια κάτι τέτοιο δεν έχει νόημα. Γι αυτο ρωτώ αν υπάρχουν άλλες κυρώσεις (για δυσφήμηση του αθλήματος κτλ).

Αν δεν κατέβεις καθόλου και βέβαια είναι δυσφήμιση και έεις κυρώσεις. Αλλά μπορείς να κατεβάσεις 18άδα με βάση την ομάδα νέων π.χ. :wink:

Τώρα το είδα αυτό, οπότε διπλοποστάρω.
Mule, κατά καιρούς με πιάνει μια πειραχτική διάθεση προς τα γαυράκια, οπότε μπαίνω και ποστάρω τέτοια πράγματα για να σας δαιμονίζω:lol:

Εντάξει, ας γίνω αντικειμενικός, όχι το 90% των πέναλτι. Θα αρκούσε και το 85% :stuck_out_tongue:

Αν δεν κάνει ένσταση ο Ολυμπιακός γιατί να βγει κακός της υπόθεσης; Εγώ δεν θα τον βγάλω πάντως κακό ακόμα και να κάνει. Ο Ολυμπιακός είναι υπεύθυνος για πάρα πολλά κακά του Ελληνικού ποδοσφαίρου και όχι για μια βλακεία του Πανσεραικού.

Υ.Γ: Βασικά προσωπικά θα χαρώ πολύ εάν κάνει ενσταση ο Ολυμπιακός τελικά. Γιατί και έχασε χτες και γελάσαμε, και μαθήματα έδωσε ο Πανσεραικός σε κάποιους άλλους προπονητές, και τελικά θα περάσει ο Ολυμπιακός στην επόμενη φάση. Το να αποκλείσει π.χ. ο Πανσεραικός τον γαύρο ο Πανιώνιος τον βάζελο και τα Τρίκαλα την ΑΕΚ και να πάρει ο ΠΑΟΚ κύπελλο δεν νομίζω έχει καμμία αξία για μένα. Ένα νούμερο θα είναι. Αν είναι να το πάρει ο ΠΑΟΚ ας ρίξει 4 στον γαύρο σε τελικό ή ας το πάρει με τον Άρη τελικό και αποκλείοντας πριν Ολυμπιακό και ΑΕΚ όπως παλιότερα.

Χαχααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα…
Ρε δεν πα να έχουν πάρει όσα πρωταθλήματα να’ναι. Αν το κάνουν ΚΑΙ πάλι αυτό θα αποδειξουν την αλήθεια. Ότι είναι απλά μια μικρή ομάδα με οπαδούς που έχουν νοοτροπία οπαδών μικρής ομάδας:

Nootroπία οπαδού μεγάλης ομάδας προφανώς είναι να παρακαλάς ιδιοκτήτη πιτσαρίας στο Σικάγο να επενδύσει στην ομάδα να τη σώσει, σωστά; :p:lol:

Eίναι τοσο αστεία η νοοτροπία σας που δεν μπορώ καν να εκνευριστώ. Να’ σται καλά… Μου φτιάξατε την μέρα σήμερα… :slight_smile: