Ολυμπιακός

Και εγώ θέλω κάποιον καλύτερο στη διοίκηση, αλλά ποιον?

Όποιος και να έρθει θα έχει να ανταγωνιστεί τα 10 πρωταθλήματα του Κόκκαλη και θα πρέπει να διοικεί με ξένο πορτοφόλι. Στο ψιλό θα τον παίρνει όλος ο κόσμος. Θα γίνει απλά ο Φιλιππίδης του Ολυμπιακού… Αν είναι να κρατήσει την ιδιοκτησία του Ολυμπιακού ο Κόκκαλης να ασχοληθεί και σοβαρά. Αν δεν έχει διάθεση να ασχολείται, ας τις πουλήσει αλλού τις μετοχές… (και όχι στην ΕΝΙΚ ή στο Μάκη Ψωμιάδη!!!:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: )

Το καλυτερο για σας θα ηταν να βαζει τα λεφτα ο Κοκκαλης και ν’αναλαβει αλλος την διοικηση της ομαδας, καποιος που να ξερει απο μπαλα.

Είχαμε, αλλά τον διώξαμε…:frowning: :frowning:

Θωμά Μητρόπουλε γύρνα πίσω!!! Σε παρακαλούμε!!!:lol: :lol: :lol: :lol:

Ισα ισα, ολος ο κοσμος θα τον στηριξει αν δει οτι προκειται για ατομο με γνωσεις και σωστες επιλογες. Το παραμυθι του πρωταθληματος σβηνει αλλωστε σιγα σιγα αφου το απιρνουμε μονο και μονο γιατι και οι αλλοι ειναι για τα μπαζα… Ο Φιλιππιδης ηταν καραγκιοζης γι αυτο και δεν επεισε κανεναν…

Απλα ριξε μια ματια στο ιταλικο μοντελο διοικησης των ΠΑΕ…

εγώ δε λέω όχι, αλλά βλέπεις εδώ ο Ριβάλντο να ενοχλείται που μιλάει με τον Λούβαρη και όχι με όχι με τον Κόκκαλη. Πολύ φοβάμαι ότι το ίδιο θα συμβαίνει και με το παραπάνω μοντέλο. Μάλλον όμως δε θα το μάθουμε ποτέ. Ο Κόκκαλης δε νομίζω ότι θα άφηνε ποτέ κανένα να διοικεί με τα δικά του λεφτά. Αν ερχόταν κάποιος να βάλει και αυτός λεφτά, τότε θα το συζητούσε, αλλά όλα τα άλλα δε τον νοιάζουν. Και τον Καρεμπέ τεχνικό σύμβουλο να έβαζε, σε λίγους μήνες θα τον είχε διώξει…

Γνωστός ροκάς γαύρος δημοσιογράφος, που εκδίδει δικιά του πολιτικού περιεχομένου εβδομαδιαία εφημερίδα (αν δεν καταλάβατε είστε μπόμποι:lol: :lol: Ο Τέλης ρε όρνια!!!:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: ) μου είπε ότι ο Ολυμπιακός είναι κοντά σε μεγάλο δεκάρι για αντικαταστάτη του Ριβάλντο. Ας ελπίσουμε να πάρουμε δεκάρι και όχι κανένα δοκάρι…:lol: :lol:

ΥΓ. το όνομα που υπονόησε είναι πράγματι πολύ μεγάλο. Την Παρασκευή θα το δημοσιεύσει στην εφημερίδα του (Η ΣΤΑΜΠΑ) και η πηγή του είναι πράγματι έγκυρη. Αν τα καταφέρει ο Κόκκαλης και τον φέρει, είμαι περίεργος να δω αντιδράσεις από τον κόσμο…

Δυο ερωτησεις…

1. Ειναι πανω η κατω απο 32 χρονων?

2. Ειναι ο Ρικελμε? Γιατι αν ειναι αυτος, σιγα το ονομα…

Υποσχέθηκα να μη πω όνομα (το ψωμί του βγάζει ο άνθρωπος από αυτό…), πάντως είναι νεαρός σε ηλικία…

ΥΓ. Εμένα πάντως στην παρούσα φάση ούτε ο Ζε Ρομπέρτο θα με χάλαγε… μια χαρά αντικαταστάτης του Ρίμπο θα ήταν. (δεν είναι ο Ζε Ρομπέρτο πάντως…)

Έχουμε και πμ! :stuck_out_tongue:

Βαριέμαι για πμ…

Η εφημερίδα βγήκε και το όνομα αυτού είναι Ρικέλμε. Βασικό δεκάρι εθνικής Αργεντινής, κλπ… Δε ξέρω αν θα γίνει η μεταγραφή γιατί σίγουρα δεν είναι εύκολη υπόθεση, αλλά υπάρχουν συζητήσεις και σε προχωρημένο στάδιο (έτσι μου είπαν έτσι λέω…)

Μακάρι να γίνει, αλλά χλωμό. Αυτό που έχω ακούσει εγώ είναι ότι και ο Γλου θέλει να βοηθήσει σε αυτή τη μεταγραφή (να βοηθήσεις Γλου, να βοηθήσεις. Αν απλά πας τον Ριβάλντο στην ΑΕΚ, τι να σε κάνω στη διοίκηση του Ολυμπιακού?)

Α, αυτόν λες;

Αυτό ακούγεται από τον Φλεβάρη! #-o

Όποιος και να έρθει στον Ολυμπιακό, θα έχει ακουστεί από τον Φλεβάρη!!!:lol: :lol: :lol:

Απλά εδώ φαίνεται ότι κάτι όντως γίνεται…

Το μονο που γινεται ειναι οτι επιστρεφει ο Αντζας… #-o

Μπραβο ρε Σωκρατη, αλλη μια σπουδαια κινηση για την ενδυναμωση του Θρυλου… Αμα του χρονου ειναι 5000 το πολυ στο Καραϊσκακη μην απορεις ομως…

Μεταξύ μας αυτό. Από το να ερχόταν ο Κυργιάκος, ο Τσιρίλο ή κανένας Ουαντού, χίλιες φορές ο Άντζας!!!

Εννοείται!
Μιλάμε για τον καλύτερο αμυντικό του πρωταθλήματος.

Εγώ τον Σπυρόπουλο θέλω σαν τρελός… Με Σπυρόπουλο αριστερά και Τοροσίδη/Ζεβλάκωφ δεξιά, θα είμαστε πολύ κομπλέ!

Δηλαδη αποδεχομαστε τη μιζερια μας και οτι δεν υπαρχει ποτε περιπτωση να ανεβουμε λιγο παραπανω. Γιατι αν οι επιλογες του Ολυμπιακου περιοριζονται σε Αντζα, Τσιριλο, Κυργιακο αυτο ισχυει…

Μπορει και ναναι. Αλλα εφυγε απο τον Ολυμπιακο αποτυχημενος στα 28 του, θα ερθει να πετυχει στα 31? Δεν νομιζω… Επισης εξαιρετικη αποδοση ειχε φετος και ο Νταμπιζας, γιατι δεν τον φερνουμε πισω και αυτον?

Σας χαλαει ο Κυργιακος ??? ή δεν τον θελετε λογω του περιστατικου τον Τζιοβανι ???

Κοίτα, σε θέματα στόπερ είμαι πεπεισμένος ότι τα Ελληνικά είναι από τα καλύτερα στην Ευρώπη. Οπότε δε με χαλάει να έχουμε τον Άντζα (το δεύτερο-τρίτο καλύτερο ελληνικό στόπερ αυτή τη τη στιγμή μετά τον Κυργιάκο -και άντε τον Ταυλαρίδη). Το μόνο που με φοβίζει είναι μη κλάσει μέντες πάλι και μας κρεμάσει.

Στο δίδυμο Άντζας- Σέζαρ, εγώ τον Σέζαρ φοβάμαι πιο πολύ…

Λόγω πρότερου βίου δε θέλουμε τον Κυργιάκο. Κατά τα άλλα είναι παικταράς και έχει βελτιώσει και την τεχνική του αρκετά φέτος. Θα είναι κρίμα για αυτόν να συνεχίσει στην Άιντραχτ. Μπορεί να αντεπεξέλθει και σε μεγαλύτερη ομάδα

Δεν έφυγε σαν αποτυχημένος, δε θυμάσαι κθλ την ιστορία;

Δεν τον θέλουμε γτ είναι άσχετος.