Δεν νομιζω να ειναι ασχετος ο Κυργιακος, ο καλυτερος Ελληνας κεντρικος αμυντικος.
[SIZE=“6”]ΚΟΛΤΣΙΔΑΣ[/SIZE]
Mπορεί να κάνω και λάθος αλλά από όσο θυμάμαι είχατε φάει πολλά γκολ από λάθη του Άντζα και ειδικα σε στημένα. Κάτι που ψάχνετε να διορθώσετε καιρό. Το καλό του Άντζα βέβαια είναι ότι ξέρει μπάλα σε αντίθεση με Κυριάκο,Τσιρίλο κτλ και για αυτό τον θέλει ο Λεμονής. Τον Τσιρίλο για τον ίδιο λόγο τον έδιωξε ο Φερέρ γιατί πάει να κάνει ομάδα που θα παίζουν μπάλα όλοι.
Ο Άντζας στον Ολυμπιακό ήταν ο mr τακλιν. Μόνο τάκλιν έκανε. Και το πιο απλό κόψιμο το έκανε με τάκλιν!!!:lol: :lol:
Τα στημένα συνήθως είναι ευθύνη του προπονητή και όχι των παικτών. Άρα δεν έχεις άδικο αν σκεφτούμε ότι το δίδυμο θα είναι πάλι Λεμονής-Άντζας. Μόνη διαφορά ότι πλέον δεν υπάρχει ο Ελευθερόπουλος:p
Μπορεί να έχεις δίκιο αυτό διορθώνεται, απλά τον θυμάμαι να χάνει συχνά τον προσωπικό του αντίπαλο και τους κολλητούς μου να πετάνε τα κινητά τους στην τηλεόραση…
Μου αρέσει σαν παίκτης βέβαια
A ρε αληταρά πανοπουλε supermarket μας κατάντησες. Διώχνεις τους παιχταράδες και πας και παίρνεις τον Koyentraogo και τον Mouedraogo. Του χρόνου θα ενισχυθείς με παίκτες B και G Γερμανίας eee??? Μόλις έχασες ένα διαρκειας και ελπίζω και άλλοι να πράξουν ανάλογα και να φας τα @@ που σου αξίζουν παντοπουλε έμπορα μπακάλη αληταρά. ξεφτίλισες τον A.Ο.3. κάνοντας τον μάρκα αυτοκινητου και μια ζωή ξεγυμνώνεις την ομάδα από τους παίκτες της. Εγώ σε σιχάθηκα και ευτυχώς πολoi ξανθιώτες τo ίδιο. Σήκω φύγε και σταματα να μας κανεις υποκατάστημα του OSFP. Ai στο ντιάλο λεχρίτη.
Αν λες για τον Άντζα, νομίζω ότι ο Άντζας είναι ακόμα παίκτης του Ολυμπιακού, όχι της Ξάνθης.
Ήταν μέχρι και πέρσι τo καλοκαίρι δανεικός από ton OSFP στην ξανθη αλλα θα επέστρεφε σε OSFP μονο με τη θέληση του. Από πέρσι τo καλοκαίρι όμως ανηκε στην Ξανθη.
Ρε παλικάρι, τι πέταξες τώρα;;; :? :roll:
Συμφωνώ με Rychehead :oops: :oops:
Αλλά πολύ κωλόπαιδο ο Κυργιάκος!!!:lol: :lol:
Πάντως και ο Ανατολάκης και ο Γεωργάτος δεν πάνε πίσω…
Ασχολίαστο… [-X
Έτσι!!! :lol:
Ρε που καταντησαμε… Να συγκρινουμε Αντζα και Κυργιακο για το ποιος ειναι καλυτερος για τον Ολυμπιακο… Ημαρτον!!!
Αν ηταν να παρει Ελληνα αμυντικο, ας επαιρνε τον Παπαδοπουλο…
Και στ’αλλα μισα ματς που θα ηταν τιμωρημενος ποιος θα παιζε?
Γάμησέ τα δυστυχώς…
Αφου μας “παει” η διαιτησια οπως λετε, δεν θα ηταν τιμωρημενος… :lol: :lol:
Παιχτούρα ο Αβραάμ και δυστυχώς μάλλον θα μας τον πάρει ο γαύρος
Μπα, μονο αν τον δινετε τσαμπα! Αφου δεν εχει σκοπο να βαλει λεφτα…
Eν τελει λογικα ναι.Αλλα οχι φετος.
Εκτος κ αν θελει να πληρωσει ο Σωκρατης για να σπασει το συμβολαιο του,κατι που δεν το νομιζω.